duminică, 17 februarie 2019

CRUCEA LUI HASHTAG REZIST ,DISTRUGE ROMANIA PE LA IESIREA LA MARE ! !



                           17  Februarie 2019,ora 17,30 !

                                 Dragii mei,

Auzim mereu acest cuvant : hashtag rezist,si chiar vedem insemnele cuvantului pe diferite pancarde cand sunt proteste.
In aceasta după amiaza,in timp ce scriam la articolul anterior ,desi era cu ochii pe monitor,vad deasupra capului meu, in aer, sub un Cer albastru ca de noapte, vad HARTA ROMANIEI toata in culoare alb mat,fara inscrisuri.
Asa:
             
Imagine similară.
Brusc,vad doar o CRUCE mare din lemn negru-maro, care cu o forta nebanuita,cu ură chiar,este infipta dinspre Marea Neagra între Tulcea si Constanta si pur si simplu, pulverizeaza toata aceasta parte,o distruge precum s-ar sparge un balon in care tot suflam ca sa-l facem mare.


Imagini pentru harta romaniei
                                      Harta Romaniei era distrusa in aceasta parte ,la aceasta iesire spre Marea Neagra.
Toata partea de la Galati si pana jos la Calarasi -Constanta,totul era bucatele facut,ca la o explozie.
                 Imagini pentru CRUCE DIN LEMN GROS.

Crucea a fost infipta pe la iesirea dinspre Mare cu varful spre inima Romaniei si nu mai ramasese nimic din ea pe afara. Toata era in HARTA ROMANIEI,care se facuse praf in acea parte sud-estica.
După ce aceasta Cruce a spulberat toata aceasta parte,aud glas care spune ceva cutremurator.
Glasul spunea asa:
              "Crucea lui Hashtag rezist !
              "Crucea lui Hashtag rezist !"
Si vedeam cum bucati din HARTA ROMANIEI, curgeau ca la o explozie puternica.
Dragii mei, eu nu cunosc prea multe amanunte legate de acest nume.
Aici, trebuie sa intelegem ca, aceste persoane sunt mai violente verbal si gata in a executa oridinele pana la sacrificiu suprem.
Si totusi,suntem cu totii frati si surori intru Hristos,suntem români si trebuie sa ne intelegem intre noi,trebuie sa ne iubim ca fratii si nicidecum sa ne distrugem unii pe altii.
Eu ma voi ruga in fiecare clipă,pentru ca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa nu ingaduie asemenea monstruozitati,indiferent de la cine ar veni ele.
ROMANIA este Tara Lui Dumnezeu si va fi ocrotita de  PREA SFANTA TREIME si de MAICA DOMNULUI ,in faţa celor care vor sa o distruga.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,Amin!
                              Cu dragoste,Maria.
P.S.



                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei
Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :
UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !
Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



           


14 comentarii:

  1. Nu am votat nici unul . Toate partidele sunt organizatii mafiote . Problema e ca toti care ajung la putere se pun pe furat . Sa zici ca psd-ul vrea binele tarii e o idiotenie debitata de prosti . Politicienii trebuie sa sfarseasca in puscarii pentru tot jaful care il fac . De la toate partidele politice .

    RăspundețiȘtergere
  2. Coloana a 5-a hastagista pe care mercenarul procuror Lazar a refuzat sa o ancheteze si sa clarifice sursa externa de finantare cu bani si droguri care desi par afi din surse germane sar putea ca si la privatizarile austriece sa stea in Spate Rusia care a tocat fabricile Romaniei si care prin Hastagisti sa urmareasca si suprematia la M Neagra si izolarea Dobrogei de Romania in scopul de a-si crea o punte de legatura cu slavii de la sudul Dunarii-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu de unde ai mai rasarit proletarule?.

      Ștergere
    2. 19.16 vezi sa nu te otravesti cu mizeriile care iti ies pe gura!

      Ștergere
  3. Of, cine stie ce ne așteaptă. Dumnezeu și Măicuța Domnului sa aibă grijă de noi și să ne dea puterea sa trecem peste toate!

    RăspundețiȘtergere
  4. ASA S-A NE AJUTE DOAMNA MARIA BUMUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI.
    MA GANDESC CA OAMENI FARA DUMNEZEU SUNT IN STARE DE ORICE.
    STITI CUM SUNT UNI TREC PESTE CADAVRE PENTRU BANI.
    BUNUL DUMNEXEU SI MAICUTA DOMNULUI S-A INMOAIE INIMA ACESTOR OAMENI CE ESTE MAI FRUMOS DECAT A TRAI FRATII IMPREUNA SUNTEM FRATI TOTI DRAGILOR HAIDETI SA NU LE FACEM PE PLAC RAU VOITORILOR ROMANIEI.
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA SI BUNUL DUMNEZEU SA NE DEA MANTUIRE SI SANATATE LA TOTI FII LUI.

    RăspundețiȘtergere
  5. A demonstra pasnic e e normal pentru toata tara dar a demonstra in mod barbar prin jaf cruzime violente nu e de folos nimanui . ci e de condamnat fiindca protestatari nevinovati au avut de suferit de pe urma unora ca acestia

    RăspundețiȘtergere
  6. Fara penali in functiile publice. Pe cine deranjeaza ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Zid. Stop. Efectul oglinda. Reflexie pentru gandurile si faptele voastre. Efectul bumerang. Dreptate, nu ticalosie! Sa vina dreptatea, nu meschinaria!

    RăspundețiȘtergere
  8. 800 de JIHADIȘTI, la un pas de a LUA cu ASALT Europa! Avertismentul CUMPLIT al președintelui TRUMP pentru Marea Britanie și țările UE

    Președintele american Donald Trump a cerut Marii Britanii, Franței și Germaniei să-și preia cetățenii deveniți jihadiști ISIS, să-i judece și să-i ducă la închisoare.

    Trump a amenințat că, în caz contrar, cei 800 de jihadiști capturați în Siria vor fi eliberați. El a explicat că acești teroriști, originari din state ale Uniunii Europene, ar putea pătrunde în Europa, dacă nu vor fi judecați și încarcerați.

    Într-un mesaj pe Twitter, Donald Trump a scris: „Statele Unite ce Marii Britanii, Franței, Germaniei și altor aliați europeni să-și ia înapoi cei peste 800 de luptători ISIS capturați în Siria și să-i aducă în fața justiției. Califatul este gata să cadă. Ar fi foarte rău să fim nevoiți să le dăm drumul

    SUA nu și-ar dori să-i vadă pe acești jihadiști pătrunzând în Europa, lucru pe care aceștia vor să-l facă. Noi am făcut atât de multe și am cheltuit atât de mult; e timpul ca și alții să preia acele lucruri pe care le pot face”.

    Cei peste 800 de jihadiști ISIS sunt în prezent reținuți pe o suprafață de 700 de metri pătrați.


    Anunțul liderului de la Casa Albă vine în contextul retragerii americane din Siria.

    Vineri, preşedintele american Donald Trump a spus că în 24 de ore va fi făcut un anunţ privind „califatul” Statului Islamic (SI), în contextul în care jihadiştii grupării extremiste continuă să îşi apere ultima redută în Siria. „Avem multe anunţuri formidabile în legătură cu Siria şi cu succesul nostru în eradicarea califatului, iar acest lucru va fi anunţat în 24 de ore”. Preşedintele american a indicat deja că anunţul oficial, cu o puternică încărcătură simbolică, privind sfârşitul acestui „califat” autoproclamat urmează să fie făcut în curând. Acest anunţ privind sfârşitul „califatului”, ceea ce înseamnă pierderea de către SI a tuturor teritoriilor pe care le controla în Siria şi Irak, ar urma să fie un preambul la retragerea trupelor americane din Siria, decretată de Trump în decembrie.


    Aproximativ 2.000 de soldaţi americani sunt în prezent desfăşuraţi în Siria. Forţele Democrate Siriene (SDF), o alianţă arabo-kurdă sprijinită de Washington, luptă în acest moment în estul Siriei pentru a elibera şi ultima porţiune de teritoriu controlată de Statul Islamic. Trump a lăudat din nou vineri acţiunea guvernului său şi a armatei americane în Siria. El a afirmat că s-a împiedicat astfel „masacrarea, probabil, a trei milioane de persoane”.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc Maria pentru avertismente, sfaturi, ganduri bune, inima curata, rugaciune! ... "si cu crucea Ta pazeste pe poporul Tau", fragment din Troparul Sfintei Cruci. Gina,

    RăspundețiȘtergere
  10. Hastagistii francezi=vestele galbene au atacat masinile politiei cu bite ei ''protesteaza'' de mai bine de 5 luni si sint pe punctul de colaborare cu minoritarii jihadisti arabi din jurul Parisului si vestul Europei.
    Daca vreti sa mai vedeti Parisul vizitati-l anul asta ca s-ar putea ca dusmanii Uniunii Europene sa produca un razboi civil si sa nu-l mai puteti vizita si vedea la anul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Asta cu exccadarea inarmarilor intre rusi si americani e mai mult o parte de razboi demagologic pentru a pregatii un nou tratat de neproliferare a armelor care sa cuprinda si China care nu semnase vechiul tratat si a facut mari si periculose progrese in domeniul rachetelor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Circa 5 hastagisti francezi''pasnici'' omoriti de politie prin impuscare la Paris,acum e vorba de ceva mai mult decit singe.

    RăspundețiȘtergere