marți, 26 februarie 2019

PRIMA FEMEIE PE LUNĂ !!!


                  26  Februarie 2019,ora 5,17 dimineata ! 

                                                          Dragii mei,

În aceasta dimineata,aud din nou un alt glas care spune cum a fost salvata prima femeie pe Luna.
Glasul spunea asa:

                "Salvata este !
                  Salvata este ,prima femeie care ajunge pe Lună !"

 
Imagini pentru LUNA PE CER.

Dragii mei, stiinta a avansat neinchipuit de mult.
Si daca pana acum barbatii erau la inaintare in toate domeniile, iata că, nici femeile nu se vor lasa mai prejos.
Vom auzi asadar, fireste in timp,despre o femeie care va ajunge pe LUNA,si care,posibil sa aiba probleme,dar in final ,sa fie salvata conform Mesajului de mai sus.
                               Cu dragoste,Maria.

P.S.
                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei
Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :
UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !
Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:










                      

16 comentarii:

  1. ce cauta puterile mari ale globului?sa faca baze militare si daca s-ar putea sa plece de acolo pe alte planete-in lume este foamete lipsuri si boli si ei se joaca de-a plimbarea printre stele!-femeia sa stea cu familia ca asa-i sta bine- cine sa creasca copiii!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:32 bravo așa, ai mare dreptate femeia trebuie să stea acasă la cratiță! Ce să caute pe lună? Femeia trebuie să stea acasă la cratiță să crească copii și să-și aștepte bărbatul să vină de la crâșmă și după un pumn în bot să o facă să ajungă pe lună. Nu trebuie să vă exprimați aici că sunteți ușor de dibuit votanți psd, rasiști, bătaia e ruptă din rai, femeia întâi trebuie bătută, femeia la cratiță. Da tu de ce continui să faci umbră pământului degeaba de nu iți donezi organele punându-ți capăt zilelor? Că oricum diferența între tine și un sac de cartofi este că cartofii valorează mai mult și pot fi folosiți la ceva.

      Ștergere
    2. 23.32 cine sa creasca copiii??? Dar cine i-a facut? Oare femeia face copii de una singura sau poate vrei sa spui ca barbatii nu sunt buni de nimic??? Inainte sa dai drumul la gura ar trebui sa gandesti la ce spui. Daca era dupa mentalitatea ta am fi trait si acum in pesteri sau poate ca n-am fi coborat deloc din copaci. Off!

      Ștergere
    3. In urma cu opt ani, am descoperit intr-un forum un descreierat care racola copii si tineri din licee si de pe net. Minori! Fara ca parintii lor sa stie ca sunt racolati de un pervers care-i spala pe creier si le punea sanatatea mintala in pericol. Evident, nici nu mi-a trecut prin cap ca SRI-ul nostru ocupat mai mult cu propriile afaceri decat cu protectia noastra, va face ceva ca sa-l opreasca. M-am luat eu " la bataie" cu el. Ce credeti ca au facut barbatii din forum? Unii s-au ascuns desi stiau ca dementul fura inventii din Romania si ucide energetic pe toti cei ce i se opun. O alta parte dintre barbati m-au lovit tot pe mine si mi-au zis sa nu-mi mai bag nasul. Tara nu are caini de paza si oricine vrea sa racoleze, sa fure sau sa abuzeze copii o face. SRI sforaie cu mainile adanc bagate in bugetul Romaniei. Inteleg sa ai salariu mare cand iti faci treaba. Cand nu ti-o faci, inseamna ca-ti primesti banii pe nedrept.
      Asta cu luna si femeia este simbolica. Femeile au o "relatie" mai speciala cu luna. Sunt emotionale si intuitive. Cand femeile vor reusi sa iasa din mrejele lunii, vor fi treze cu adevarat si vor iesi din matricea lunara, a oilor conduse de baci nebuni si perversi spre prapastie. Putini barbati au mai ramas cu adevarat evoluati. Cei mai multi sunt degenerati, decazuti de la Modelul Iisus.Barbatii gandesc cu alte parti ale corpului decat ar trebui. Cu stomacul cel mai multi. Cu inima a gandit parintele Arsenie Boca. A vazut prin ce necazuri va trece Romania.De aceea avea ochii aceia mari si limpezi atat de tristi. Si-a vazut "turma" in viitor bolnava si sfartecata de lupi. Ochii sunt oglinda sufletului. Priviti pe internet in ochii parintelui Mihail Jar. Poate va cuprinde pe toti rusinea, mai terminati cu certurile si treceti la treaba imitand comportamentul Oamenilor, putini la număr care mai traiesc printre voi.

      Ștergere
    4. 03:19, gresesti. Daca barbatii unei tari au fost educati in familiile lor intr-un anumit fel, trebuie sa sti ca ei sunt votantii tuturor orientarilor politice.

      Ștergere
    5. Evident! Suntem in democratie. Dar...votam culori si orientari? Sau votam oameni? Dati-mi un singur exemplu de politician care nu s-a "înfruptat" de la Revolutie incoace din bugetul țării. Sau care nu au jucat alba-neagra cu case si terenuri ce nu le apartin. Sau care nu apartin uneia sau altei loje masonice.
      E o cloaca politica. Si la nivel de Parlament european si la nivel de țară. Istoria se repeta pentru ca fraierii nu invata nimic. Gheața este deja foarte subtire sub picioarele hotilor si tradatorilor, indiferent de culoare. Deja hotia si tradarea sunt atat de vizibile, incat doar orbii si manipulatii nu vad. De fapt, este unul dintre semnele de sfarsit de timp, kali yuga: nesimtirea este atat de evidenta si faptele rele atat de transparente, incat nimeni nu va putea spune, atunci cand ii va veni timpul sa plateasca: " Vai, nu am stiut ca hoții ne conduc!"😊 Si toti platim! Sa nu aveti nicio indoiala. Programul cosmic denumit " legile cauza-efect".

      Ștergere
    6. Tocmai tu dai sfaturi? :)

      Ștergere
  2. Este scris ca in vremea Apocalipsei stiinta va fi avansata!Aceasta este vremea sfarsitului sfarsitului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiinta este problema, ci modul in care stiinta este folosită. Dumnezeu nu ne vrea orbii din pestera care isi lumineaza locuinta cu opaițul. Daca stiinta este folosita pentru a fabrica arme sau pentru a manipula PSI masele, atunci stiinta este in slujba Răului.
      Iar voi aveti mai multa informatie decat in orice epoca istorica. In carti si pe net. Ar trebui sa cunoasteti toate metodele prin care va sunt induse anumite stari, decizii, fapte...

      Ștergere
    2. Stiu ca daca stiinta sau cunoasterea sunt folosite in scopuri bune nu sunt problema,insa inteligenta umana si artificiala sunt folosite in scopuri malefice,de aceea Dumnezeu grabeste sfarsitul,insa pt cei alesi a scurtat zilele,altfel nimeni n-ar scapa!Dumnezeu i-a spus profetului Daniel sa sigileze cartea pana in vremea sfarsitului cand cunoasterea e avansata,adica pana acum can se calatoreste cu avioane pe distante mari in catevva ore!

      Ștergere
  3. prima woman in desertul Arizona

    RăspundețiȘtergere
  4. pt 27 febr 09;39-am vrut sa vad reactia celor de pe blog-NORMAL CA FEMEIA NU POATE SA STEA ACASA-AM SPECIFICAT IN FAMILIE-mentalitatea mea este ca trebuie sa apartina unei familii autentice -ca ASA A LASAT DUMNEZEU-trebuie sa lucreze de ce? pentru ca barbatii nu sunt statornici- in general si nu au grija mai toti de copii-rar vezi sa se preocupe de copii sau de treburile casei-VEZI CA TE-AI PRIPIT!

    RăspundețiȘtergere
  5. pt 26 febr 03:19-esti insomniac -eu sunt EL si nu sac de cartofi-TU CE VALOREZI IN LUMEA ACEASTA-esti obraznic ,tupeist-ista etc n-ai educatie -citeste ce am scris mai sus despre femeie-padure fatra uscaturi nu exista

    RăspundețiȘtergere
  6. Serios! Voi chir credeti ca doar o femeie a ajuns pe Luna? Pe Luna se afla foarte multi oameni care lucreaza in slujba entitatilor care guverneaza Pamantul.Luna este o Baza,de unde se directioneaza sarcini conducatorilor de tara.
    Mai cititi si voi,lasati stirile mass-media ca alea sunt pentru prostit oamenii!

    RăspundețiȘtergere
  7. bine ca stii tu28 febr09:16-citeste pentru tine eu stiu ce citesc si ce nu-am scris mai sus ca luna este baza pt marile puteri-citesti printre randuri si-atat-si fii tu serios cand te adresezi cu VOI!

    RăspundețiȘtergere