miercuri, 27 februarie 2019

COPIII ROMÂNI ,BOLNAVII ALTUIA !




                                         26 Februarie 2019,ora 6,34 !

                                      Dragii mei,

În aceasta dimineata ,treaza fiind ,aud glas care întreaba cu vadită uimire  asa:

               "Să fie bolnavii altuia ?
                Copiii români , sa fie bolnavii altuia ?"

Din păcate dragii mei, tot mai multi părinti cu ai lor copilasi bolnavi, pentru a le salva viata,isi dau viata lor si merg pana la capatul lumii de este nevoie.
Cea mai mare durere de pe pămant,este atunci cand ,părintii isi ingroapa propriul copilas ,indiferent de varsta.
Iata ce-mi spune chiar acum un glas :

              "Trupul cel care,moare la urmă, nu putrezeste ! Sânge este !"

Grele cuvinte dragii mei,pentru ca noi sa le putem intelege.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ,ca sa ne dea putere si dragoste sufleteasca ,pentru a le putea duce pe toate.
                                 Cu dragoste,Maria.

33 de comentarii:

  1. http://profetieavertisment.ro/mesaje/86/importanta-postului-si-a-negarii-de-sine/
    http://profetieavertisment.ro/mesaje/589/dumnezeu-tatal-curand-fiul-meu-va-fi-trimis-sa-dezvaluie-adevarul-despre-crearea-omenirii/

    RăspundețiȘtergere
  2. Un medic foarte bun, pe care il cunosc de vreo 10 ani, a izbucnit in lacrimi la Europa fm. Il stiu pe Alexis Cochino, este medicul copiilor mei. Genul acela de medic care nu prescrie imediat antibiotice, care are rabdare sa vorbeasca cu aia mici si o ora, inainte sa ii consulte si care poate fi sunat la orice ora.
    L-am vazut mereu vesel, zambitor. Asa ca, daca omul asta a plans, inseamna ca e grav. Foarte grav.
    Viata multor copii din Romania e pusa in pericol de lipsa imunoglobulinei. Astazi. Acum!In timp ce cititi aceste randuri.
    „Exista, pe imunologie pediatrica, aproximativ 100 de copii a caror viata este pusa in pericol in acest moment. Sunt, unii dintre ei, internati in spital, unii cu boli grave. Daca nu vor ajunge azi, acum medicamentele, risca sa-si piarda viata. Si multi altii sunt in situatii similare, desi inca nu la fel de grave. Sunt adolescenti, dintre copiii mai mari, care auzind toate discutiile si simtind agitatia noastra si a parintilor si disperarea, unul a incercat sa se sinucida si celalalt vrea sa faca acelasi lucru. Imi pare rau (in lacrimi), cam asta e situatia in pediatrie”.
    Mi se pare ingrozitor ca astia care conduc tara nu sunt in stare sa rezolve o asa situatie. Mi se pare oribil ca trebuie sa urle unii pe facebook ca se miste ceva. De tot rahatul ca aia care raspund nu rezolva fara sa ii preseze Media. Dar asa functioneaza.
    URLU si eu din coltul meu, poate ca, daca suntem mai multi, daca ii presam pe nesi… impo… imbe… pe domnii care se ocupa se situatie, se rezolva ceva.
    Cu scarba le spun: bai, oameni buni, mor copiii aia! Lasati mitingurile si pomenile, actionati de urgenta! Faceti naibii ceva! ACUM!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dureros de adevarat...Dar se pare ca, daca adolescentii si copiii nu sunt ''masa electorala'', ei nu conteaza pentru cei care conduc destinele acestei tari. Pentru ei ( viitorul tarii ! ) nu exista bani, doar pentru mariri de pensii si salarii bugetare, pomeni electorale etc. Iar majoritatii romanilor nu le pasa, lor sa le fie bine, dupa ei potopul...Cei mai multi nu au constiinta civica, nu au empatie. Uneori am senzatia ca suntem un popor bolnav, atat la propriu, cat si la figurat. Politicienii romani ( aproape toti ), indiferent de culoarea politica, sunt egoisti, lacomi, nedemni, lasi, aroganti, tradatori. Iar poporul ii voteaza in continuare, aproape mereu pe aceesi, de 30 de ani. Numai o minune ne mai poate trezi, dar nu cred in miracole.

      Ștergere
    2. Medicii nu sunt cum trebuie. Aascunsi dupa sabloane, isi dorm somnul in comoditate iar bolnavii cauta prin strainatati videcarea contra cost usturator. Darca s-ar vindeca si pe acolo, insa nici pe acolo nu au multe sanse.
      Umanitatea in loc sa investeasca in ce este corect investeste in arme de razboi, iar medicii care ies din scoala habar nu au de adevarata medicina.

      Ștergere
  3. Despre faptul că exista stafilococul auriu meticilino-rezistent în Maternitatea Giulești se stia din octombrie anul trecut. Există rapoarte medicale care confirmă acest fapt. Tot ce i-a interesat și îi interesează în continuare este să mușamalizeze totul, fără să dea doi bani pe viața bebelușilor.
    Au fost bebeluși cu probleme grave, infecția cu stafilococ manifestându-se într-un mod pe care doctori cu experiență nu-l mai întâlniseră niciodată.
    În acest punct a ajuns acest stat, la un pas de a-și omorî bebelușii. Ce ziceți, ne trezim și noi sau ăștia sunt de fapt românii?

    RăspundețiȘtergere
  4. Fata mea face anul asta 18 ani, a fost nascuta la aceasta maternitate si am tras cu ea ani intregi datorita unui.... stafilococ auriu in urechea dreapta. URLA de durere zile intregi (furuncului pe timpan, imaginati-va) si astia abia acum dau publicitatii...

    Stafilococul ala (si multe alte bacterii si virusi imposibil de tratat) bantuie spitalul de zeci de ani, nu de ieri de alaltaieri.
    Sotia s-a operat la Spitalul Judetean Giurgiu si a plecat de acolo cu un suvenir klebsiella care aproape a ucis-o in 3 randuri. Romanie, TREZESTE-TE ca ne mor COPIII
    Tatal meu refuza sa se opereze de frica infectiilor nozocomiale, dar culmea tot cu PSD tine, imi vine sa urlu.................

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am gandit mult la o alternativa pentru noi ca popor. Nu ma amestec in politica pentru ca stiu ca toti sunt corupti. Si-au schimbat culorile si siglele de la Revolutie incoace de atatea ori, incat ma tem ca toti sunt de fapt acelasi drac.
      Cand aveam cont fb inca, nu-l mai am pentru ca m-am saturat de certurile romanilor, un domn pe nume George Alexander, a anuntat ca intra in politica. Il stiti cu totii...Probabil este singurul roman care a renuntat la un salariu urias ca sa apere familiile cu copii furati de stat in Finlanda, Anglia si alte tari "civilizate". Eu i-am spus dlui Alexander ca, după parerea mea, salvarea noastra ca popor nu vine din politica. Cand intri in cloaca politicienilor te fac zob fortele autohtone si fortele straine care ne vor morti pe toti. Si pe dl Alexander l-au atacat cei ce sustin miscarea #Rezist. Aveam si noi un OM...
      Despre ce vorbim?! Suntem condamnati mereu sa votam intre Dragnea si Iohannis? Intre comunism si fascism?!
      Cat de orb sa fii, sa nu vezi ca de cate ori ies in strada "reziștii", in fata camerelor se proțăpesc Raluca Turcan, Orban, Ciolos si altii?!
      Tinerii sunt folositi, asa cum si generatia noastra a fost folosita in "experimentul" post decembrist. Alternativa ar fi renasterea societatii civile neindoctrinate de ONG-uri dubioase. Vai de poporul fara "cap"!

      Ștergere
    2. Dar vrei sa Tina cu basescu si ciolos?acestia ai uitat ce au facut din Romania????

      Ștergere
    3. Fascista esti tu care pui etichete aiurea. Unde vezi tu fascism la Iohannis???

      Ștergere
  5. http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2012/12/pakistanarabia-si-india-saudita.html

    https://www.mediafax.ro/externe/doua-avioane-militare-indiene-doborate-in-urma-cu-putin-timp-ca-raspuns-la-atacurile-aeriene-din-urma-cu-o-zi-17891808

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai vazut Marie ca Kovesi a castigat! Asta este dovada ca pe tine te insala diavolul si esti rea ca el. Ti-am scris pe blog c-o sa castige pt ca e de la Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim27 februarie 2019, 13:29
      1.Multumesc frumos pentru rautatea ta ! DUMNEZEU vede si aude tot !
      2.Eu nu am spus nimic daca va castiga sau va pierde ! Deci,esti mincinos (a).
      3. KOVESI nu a castigat inca ! Nu te grabi sa-i pui lauri pe cap !Deci,rautatea din tine vorbeste ! DUMNEZEU sa te binecuvinteze !

      Ștergere
    2. Castiga francezul va arat dovada dupa aia.

      Ștergere
    3. Iata ce spunea acel glas:

      Chiuim! Hai sa strângem un pic,și să sărim la LAURA CODRUȚA KOVEȘI !
      Dar un glas de femeie intervine ,si mai adauga:

      Francez în curte,momentan!”

      După care,glasurile dispar,iar eu rămân uimită de cele auzite!

      https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/10/laura-codruta-kovesi-in-pericol.html?m=1

      Ștergere
  7. Maria-Aurelia ,abia acum inteleg de ce eram criticati impreuna in acelasi comentariu de vreo doua saptamini.
    Oricum critica[ alora] ne onoreaza.Cei mai dezastruosi sint mercenarii platiti de afara fie ele persoane fizice sau organizatii care trec de la singa la dreapta ca stergatoarele de parbriz-partid si vad lumea prin ''ochelarii'' altora ,condusi cu ''zaharelul''-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pfoaii...,craciune sa nu ne spui acum ca te-ai aliat cu ea?!

      Ștergere
  8. Iata ce spunea acel glas:

    ” Chiuim! Hai sa strângem un pic,și să sărim la LAURA CODRUȚA KOVEȘI !
    Dar un glas de femeie intervine ,si mai adauga:
    Francez în curte,momentan!”

    Ps. Asta e dovada ca Laura Codruta Kovesi va pierde functia de procuror sef european ? Sa fie tabara cealalta (Psd) care sa chiuie de bucurie fata de esecul ei la curtea europeana? Francezul ii va lua locul ? Vom vedea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos ! Uitasem de acest articol !
      E posibil ca sa fie exact cum a fost si cu alegerile,cand MIRCEA GEOANA s-a bucurat degeaba ca a castigat .
      IATA:
      Cum a apărut celebra replică „Mihaela, dragostea mea”? În noaptea alegerilor de la turul al doilea al prezidenţialelor din 2009, când exit-poll-urile îl dădeau câştigător pe Mircea Geoană în faţa lui Traian Băsescu, la PSD s-a sărbătorit victoria, infirmată a doua zi de datele oficiale comunicate de BEC. În acea noapte, într-o notă personală, Geoană i-a mulţumit soţiei sale, pe care a numit-o „Mihaela, dragostea mea”.
      Citeşte întreaga ştire: După ce i s-a adresat cu celebra replică "MIHAELA, DRAGOSTEA MEA", MIRCEA GEOANĂ îşi DĂ iar PE SPATE SOŢIA! CE i-a DEDICAT PE FACEBOOK!
      E f posibil ca si KOVESI sa se bucure degeaba acum, deoarece,FRANCEZUL îi este net superior ei.
      Daca exista corectitudine (desi ma indoiesc) FRANCEZUL ar trebui ca sa castige .

      Ștergere
    2. Codruta va castiga, degeaba va bucurati voi de raul ei pentru ca Dumnezeu nu va ajuta!

      Ștergere
    3. Sa va fie rusine ca puneti in carca Codrutei ceea ce NU A FACUT!
      Sper sa va primiti rasplata de la Dumnezeu pentru minciunile pe care le-ati aruncat asupra ei fara dovezi.Asa veti fi judecati si voi la judecata de apoi.
      De ce nu va scandalizati ca Dragnea si Valcov vor sa puna mana pe aurul Romanie. Ei sidictatorul Maduro al Venezuelei au cerut aurul tarii lor de la Banca Angliei. Va dati seama ce vor oamenii astia sa faca cu bogatiile tarii? 103 tone de aur!!! La ce le trebuie oare?

      Ștergere
    4. Doaamnee dar chiar ii luati apararea Codrutei. Dar de ce? Ca a fabricat dosare la comanda ca inainte de '89 cand erai incomod? Fiecare cu parerea lui , dar parca era un blog mai cu Cele Sfinte... iar unii o iau prea in serios spre directia politica. Eu d3spre Isus si politica nu am citit nimic in Biblie.

      Ștergere
    5. Aceasta nu se pune ! Nu se vede de cei care nu vor sa vada ! Vor vedea mai tarziu ce se va intampla. Dar din păcate,va fi prea tarziu ! Sa lasam timpul sa ne descopere toate !

      Ștergere
    6. 22:06, Codruta sa aiba parte de judecata lui Dumnezeu. Atat. Dumnezeu sa-i de dupa cum merita, exact dupa faptele ei, ca inima omului si lucrurile ascunse doar Dumnezeu le cunoaste, despre fiecare om. Dreptatea lui Dumnezeu sa faca lumina in situatia aceasta iar raul, oricare este acela, sa-l starpeasa Insusi Dumnezeu. Amin!

      Ștergere
  9. Un sas intors din Germania,poreclit de colegii de servici de la IRTA Sibiu si apoi Drumuri numit ''Hanti Panti' ,dupa alegerea lui Iohanis spunea fostilor colegi romani;;'Ma ati ale pe Iohanis ,cel mai prost sas'.
    Tot el spunea cum 'au venit colonistii sasi din Flandra in Ardeal cu o caruta cu coviltir in fata ,urmata de cite 500 de sasi 'lesinati', mergind foarte incet in spatele carutei'.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16.21 mai craciun, mai lasa ura asta impotriva lui Iohannis ca o sa te otravesti cu propriul tau venin.

      Ștergere
    2. E adevărat ce a spus Hanti Panti sașii din Flandra sunt veniți, în Ardeal se știe!

      Ștergere
  10. APOI DOAMNA MARIA ESTE SI ARTICOLUL IN CARE SPUNETI CA KOVESI ARE SPATELE ASIGURAT.
    ASA CA NU MAI REPROSATI CA NU A ZIS DONA MARIA CA NU VA IESI.
    DOAMNA MARIA CU MULTA DRAGOSTE

    RăspundețiȘtergere
  11. DOAMNA MARIA COPII SE NASC MULTI DEJA BOLNAVI DE LA TOT CE MANCAM NESANATOS.
    TOATE CHIMICALELE SI OTRAVURILE DI TOATE PARTILE.
    CE SA SPUN SUNT UN OM CARE MANANC MAI PUTINA CARNE INCERC S-A MANANC MAI NATURAL.
    DAR CE FACEM CU AERUL PE CARE IL RESPIRAM CA NICI ACELA NU MAI ESTE SIGUR.S-A STITI CA ASA ESTE MULTI COPII BOLNAVI DOAMNA MARIA BIETII DE EI.
    BUNUL DUMNEZEU S-AI OCROTEASCA SI PE EI SI PE PARI TI SI BUNICI.
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA SI BUNUL DUMNEZEU S-A DEA SANATATE LA TOATA LUMEA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna. Masinca, de proteine aveti nevoie. Nu cumva sa nu va luati aportul zilnic de proteine. Exista pulbere proteica de canepa, de exemplu. La 100g de pulbere proteica de canepa, va asigurati 50g de proteine.

      Ștergere
  12. 22,07 Parerea voastra Epoletilor .
    Parerea mea este ca atit Kovesi cit si Iohanis care stiau de 4 ani de ABUZURILE de la DNA nu merita sa mai fie alesi niciodata in nici o functie,pentru ca nu au facut fata nici la functiile pe care le-au avut pina acum.

    RăspundețiȘtergere
  13. Silvia pune tu diacriticele de la t-urile poreclei ''Hanti Panti'' ca eu nu am diacritice pe calculator. Mersi,de la-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu Ratati miine emisiunea Conspiratii pe Antena 3 la ora 17,00 despre Tradare si Adormirea la romani,despre Decebal,Vlad Tepes ,Mihai Viteazul etc

    RăspundețiȘtergere