joi, 21 februarie 2019

GEORGE W. BUSH !

George W. Bush
Fostul Președinte al Statelor Unite ale Americii
Imagini pentru George W. Bush

Descriere

George Walker Bush, a devenit cel de-al patruzeci și treilea președinte al Statelor Unite ale Americii în urma unor alegeri mult discutate, desfășurate la sfârșitul anului 2000. Pe 2 noiembrie 2004 a fost reales pentru a doua oară, învingându-l pe democratul John Kerry, printr-un scor foarte strâns. Wikipedia
Născut6 iulie 1946 (vârsta 72 de ani), New Haven, Connecticut, Statele Unite
Înălțime1,82 m
VicepreședinteDick Cheney (2001–2009)
Mandat prezidențial20 ianuarie 2001 – 20 ianuarie 2009

                   21 Februarie 2019,ora 16,18 !

                            Dragii mei,

În aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune asa:
              "Pe dreptate,George Bush...
Dar un alt glas ,vine cu o cmpletare:
                George W.Bush....!"

Prieteni dragi, cu siguranta vom auzi despre fostul Presedinte al SUA al anilor 2001-2009,ceva care va rasuna la nivel mondial.
Sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,ca sa auzim numai de bine .
                      Cu dragoste,Maria.

29 de comentarii:

  1. Poate face o mediere cu Putin-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. In nici un caz, nu de bine. Acest individ aslujit celui rău...

    RăspundețiȘtergere
  3. S-A AUZIM NUMAI DE BINE.
    NU UIT CAND A VENIT IN ROMANIA SI A APARUT ACEL CURCUBEU DOAMNA MARIA.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu vreti sa stiti cine se ascunde in spatele acestui nume si corp!Ca si regii si multi presedinti si guvernanti ai acestei lumi.
    Am fost prostiti rau de tot,au facut astia ce au vrut cu noi,iar noi prostimea, am ingenuncheat in fata lor,si inca o facem.

    Daca as putea sa va arat cine sunteti voi si cine sunt ei!!!!!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai,D,parca iubeai tot ce exista.Cu astia cum ramane?

      Ștergere
    2. 9.36
      Fereasca Domnu, madam D , suferi de grandomanie si nebagare in seama !!!!!!!

      Ștergere
  5. Eu va cred, am inceput sa imi dau seama de iluzia in care ne aflam. Dar tot nu stiu cum putem gestiona lucrurile. La modul concret. Ceva sfaturi. Ma adresez anonimului care se semneaza "EU SUNT D". Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. CUCU-veaua din padurea Cotroceni,Iohanis,a numit ieri pe Cuc ,un mediocru la transporturi,dupa ce 2 luni a refuzat pe olteanca desteapta Olguta Vasilescu .Din orgoliu sau intentionat?
    Astazi tot CUCU-Iohanis ne-a anuntat ca bugetul propus nu are investitii motiv pentru care-l rfuza si trimite la Curtea Constitutionala.De cind se ocupa curtea de investitii?
    Scuze pentru Olguta si pleonasmul ''olteanca desteapta', ca despre sasul prost si...

    RăspundețiȘtergere
  7. Modul de actiune -furt al mafiei imobiliare iohaniste prin scoaterea castanelor din foc cu mina altora ,un notar care falsifica acte,un proces pierdut acum la Deva prin inerpusa Bastea di Florida dovedita si ea ca neavind ca si familia Iohanis drept de mostenitori se repeta acum la nivelul de sus al statului ''condus' de Iohanis.
    Dupa ce a INSTIGAT in strada cu Paltonul ROSU au urmat destituirea intentionata a procurorului general NITU sub acuzatii dovedite la proces inventate pentru a-si putea instala pe procurorul comunist LAZAR cel care i-a casat gramada de dosare penale de la ALBA si fost coleg cu tatal procurorului comunist Lascu fratele lui Kovesi.
    In acelasi timp arestarea procurorului sef Diicot Alina Bica cara si ea a cistigat procesul si cere acum daune de 2 milioane de EURO.
    Dar in spatele acestor LOVITURI DE STAT sint actiunile aceluiasi PROFITOR si Instigator cu PALTON ROSU care-si urmareste doar interesele lui personale Herr DICTATOR Iohanis cu acelasi mod de actiune cum ar spune un criminalist despre infractor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Asta-i omul cu WTC.La momentul respectiv era in vizita intr-un loc unde erau si copii.Cineva a venit si i-a spus la ureche,si-a miscat ochii-vai,ce stapanire de sine,m-am gandit.Ca mai apoi sa aflu ca stia si ca totul a fost planificat inainte.Daca o fi asa,nu vreau sa zic ceva pe nedrept,dar prea multe au iesit la iveala.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cel mai important sfat ar fi;DEVIN-O CONSTIENT DE TINE, DE TOT CE ESTI TU! FII OBSERVATORUL GANDURILOR,CUVINTELOR SI MANIFESTARILOR TALE.Astfel vei intelege Cine esti si ce poti face. Nu nega nimic,nu respinge nimic fiindca tu esti tot ceea ce esti,indiferent de ce crede mintea ta.Unele lucruri ii va displacea mintii tale,si le va refuza dar trebuie SA TE ACCEPTI EXACT ASA CUM ESTI,astfel va aparea VINDECAREA prin Amintirea a TOT CEEA CE TU ESTI!Constiinta ta va exploda la propriu, si vei stii tot ce trebuie sa stii.Toate raspunsurile tale vor incepe sa curga din interiorul tau.Nu ai nevoie de raspunsuri de la nimeni,tu esti propriul tau adevar.Eu doar iti arat usa,tu decizi cand si cum s-o deschizi,iar ce vei gasi este doar pentru tine.Mintea te va impiedica sa faci asta prin tot felul de argumente.Frica este a mintii,iar TUesti controlorul ei.Apoi vei stii ce ai de facut.

    Vorbesc pentru toata lumea dar primeste doar cine este pregatit pentru aceste informatii.

    Inca un sfat foarte important;CAND VETI DECLARA CA SUNTETI CEVA,TOT CE NU ESTE ACEL CEVA VA VENI SPRE VOI PENTRU A FI ACCEPTAT,INTELES,IERTAT,IUBIT!
    Traducere;explu,eu declar ca sunt Iubire,in urmatorul timp vor aparea persoane(mai ales cei din familie,dar si altii),evenimente si situatii care-mi va arata tot ce inseamna sa NU FIE IUBIRE!Adica;vor da cu "mintea mea de pereti" provocand corpul mental si emotional,in asa hal incat sa inteleg TOT CEEA CE EXISTA CA FIIND O SINGURA PUTERE in diferite manifestari..Toata neiubirea din interiorul meu va chema aceleasi energii din toti ceilalti care-mi sunt apropiati.Noi in general percepem aceasta situatie ca un atac,dar nu este asa ci doar o MARE VINDECARE PRIN CONSTIENTIZARE SI ACCEPTARE.

    DUMNEZEU ESTE O SINGURA PUTERE SI SE VREA RECUNOSCUTA IN ORICINE SI ORICE MANIFESTARE.Nu usor mi-a fost sa ajung la o astfel de intelegere,am trecut prin Iadul mintii cu emotionalul "biciuindu-ma la sange".Si inca mai cad in gropi.
    Eu sunt lumina dar si intunericul,eu sunt omul bun, dar si omul rau,etc.EU SUNT TOT CEEA CE EU SUNT
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D,

      Tu nu ai nicio treaba cu nicio religie, esti cu sorcova vesela,te crezi buricul pamantului ,salvatoarea ,,netrezitilor,,. Bolborosesti cu duiumul cuvinte la intamplare :

      ,,Nu ai nevoie de raspunsuri de la nimeni,tu esti propriul tau adevar. Eu doar iti arat usa,tu decizi cand si cum s-o deschizi
      ,,.
      Serios? Cine te crezi ??? Se vede ca ai toata scoala sectei MISA a lui Bivolaru . Ei erau liberi, treziti, se credeau Dumnezei pentru ca asa ii vroia guru. Tu nu poti fara sa dai sfaturi, sa te impui obsesiv si in inconstienta ta, ii derutezi pe multi . Dar asa cum tot tu recunosti, esti in toate gropile mereu. Cititorul cult observa si se disociaza de ideile tale .
      Nimic fara Dumnezeu , Dumnezeu e Creatorul , Omul este creatia .
      „În ce constă măreţia omului?“, întreabă Sfântul Grigorie al Nyssei. Şi tot el răspunde: „Nu în asemănarea lui cu lumea creată, ci în faptul că este făcut după chipul naturii care l-a creat“. Aceasta înseamnă că măreţia omului se află în destinul lui.


      În viziune patristică, poziţia verticală a corpului, armonia părţilor din care este alcătuit, expresivitatea feţei, voiciunea privirii sunt caracteristici care îl detaşează pe om de restul creaturilor şi care îl aşază în fruntea tuturor. Dar demnitatea umană este un reflex al măreţiei Creatorului. Dumnezeu Însuşi a hotărât ca omul să fie „splendoarea creaţiei“ şi modelul după care să-şi restructureze chipul şi întreaga fire.

      Ștergere
    2. Pentru "EU SUNT D". Multumesc. Mi-e foarte greu sa inteleg ceea ce spuneti. Desi cred ca lucrurile stau altfel decat ne sunt prezentate. Dar pentru ca nu le inteleg inseamna ca poate inca nu e momentul. Nu stiu ce sa zic. Oricum, va multumesc pentru sfaturi.

      Ștergere
    3. 18.42 decit unul ca tine,mai bine cu D

      Ștergere
    4. 20.58 Du-te cu Madam D invartindu-te , faceti-va blog si stati acolo toti sectantii cu ea in frunte . Eliberati blogul acesta de tampeniile voastre ! Amin!.

      Ștergere
    5. Esti tu stapin aici?

      Ștergere
  10. Acu sa nu tabaram pe republicani pentru ca,se pare,democratii sunt mai malefici,daca se poate spune asa,cel putin prin efectul lor asupra Europei,vezi actiunile de globalizare,primavara araba,invazia migrantilor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu sunt D :
    Tu esti cu c...l in doua luntre .
    N-ai cum sa fi si cu DUMNEZEU , si cu dracul.
    I-ti recomand sa te alaturi NUMAI lui IISUS HRISTOS.

    RăspundețiȘtergere
  12. An16.39,inca nu ai înțelegerea necesară pentru o astfel de informație,dar nu i bai căci vine și rândul tau atunci când vei fi pregătit. Și eu credeam exact ca ține ,mi a luat destul sa înțeleg Cine și Ce Este Dumnezeu.Isus Cristos îmi este înțelegerea, care am integrat o in inima ,acolo unde ii este locul,nu pe cruce,căci a venit vremea să l cobor de acolo fiindcă l am chinuit destul.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  13. Asta s-o crezi tu D.
    Doar prin Cruce-i Mantuirea.

    RăspundețiȘtergere
  14. Iar esti aprape, D...
    ce pacat, chiar poti mai mult !

    RăspundețiȘtergere
  15. 21.46

    Citeste biblia, lasa delirul lui D.
    Nu intelegi pentru ca nu ai ce sa intelegi .
    Stai linistita ca nu pierzi nimic .
    Tine dreapta credinta si nu altceva .
    Maria cheama la mantuire , nu la misticism si esoterism .
    Aceasta D, prezenta fixa pe blog, nu stie cum sa contrazica cu insistenta tot ceea ce dansa posteaza .
    Cum poate un simplu om sa afirme si sa se creada ,,ca e propriul lui adevar " !!!! Ca ea , aceasta D, ne arata ,,usa pentru ca noi doar sa o deschidem" ??? Asta se numeste infatuare , grandomanie sau delir !!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Coloana Presedintelui Dodon din din R Moldova accidentata de un automobilist imprudent pe fondul vremii nefavorabile cu o zi inainta alegerilor fapt ce va fi speculat la vot de sustinatorii sai pro -rusi in votarea miine a socialistilor care vor pune in aplicare planul pro-rus de federalizare a R Moldova.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. Candidatii proeuropeni la alegerile de miine din R Moldova grupati in alianta ACUM, Nastase si Sandu reclamau ieri ca au fost intoxicati cu mercur-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. La congresul UDMR de la Cluj de astazi,Marko Belo spune ca vrea o Uniune Europeana a Regiunilor...dar sa aiba steaguri nationale unguresti ale dictatorului Victor Orban,
    Gata cu autonomia culturala,a fost numai o gogorita diabolica-craciun

    RăspundețiȘtergere
  19. 15,44,daca grandomanie si delir, pentru tine inseamna ca cineva iti spune ca esti o Fiinta magnifica cu puterea de Co-Cretie,si nu o minte care te face sa crezi ca esti un nimic,atunci nu poti trece de pragul pe care ti l-ai pus singur in cale! Stai unde esti,in lumea neputintei, ca mintea ta nu poate supravietui in afara confortului iresponsabilitatii!

    RăspundețiȘtergere
  20. 20,56,asta cred in acest moment,dar mai cred in schimbarea realitatii functie de nivelul Constiintei.Poti sa-mi spui cum vezi tu realitatea si invat odata cu tine.Nu refuz nimic,fiindca impreuna invatam, singur nu ajungi prea departe fiindca cumva, mintea noastra a invatat sa ne tine separati de ceilalti crezandu-se "cea mai cea".
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  21. George W Bush si tatal lui sunt masoni-pe lista-au fost fotografiati si au chipuri de reptile-mult rau au facut popoarelor-de altfel toti conducatorii si regii sunt vanduti vrajmasului-ce sa le ceri-au in gena asta

    RăspundețiȘtergere