joi, 21 februarie 2019

DUHUL CEL PREA SFANT,DEASUPRA PATULUI MEU !






Acum 2 zile - NU CUMPARATI AMULETE ! NU RASPUNDETI ESCROCILOR !!! Prieteni dragi, Au apărut iarasi PLICURILE cu AMULETE ! Am vazut si eu


                            20  Februarie 2019,ora 6,30 !

                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata m-a trezit o Lumina divina,o lumina alba si stralucitoare foarte.
Nu am deschis ochii,deoarece ,eu vad mai bine cu ei inchisi,decat cu ei deschisi.
Si vad cu ochii inchisi dincolo de plafonul camerei mele,(acesta nici nu mai exista in acest moment )vad un Cer albastru catifelat ,un Cer de noapte transparenta,si un Porumbel alb cu aripile-I intinse lateral.
Era Duhul Cel Prea Sfant ,Caruia noi toti ne inchinam Lui.
Părea ca Duhul Cel Prea Sfant a vegheat asupra mea,toata noaptea.

Imagini pentru duhul sfant imagini.

În clipa in care L-am vazut,bucuria-mi era infinita,si cu lacrimi de bucurie pe obraji I-am multumit cu glasul sufletului meu, si I-am promis (daca mai era nevoie)ca voi face Voia Sa,chiar de-ar fi sa mor din asta.
In aceasta clipa,vad cum DUHUL CEL PREA SFANT se intoarce cu capsorul spre stanga Sa, prinde o ramura in ciocul Său ,si spre uimirea mea,vedeam ca este o ramura cu flori albe,precum ar fi la noi florile de mar sau de zarzar.
Dar iata dragilor,ca intotdeauna,un glas imi spune acum ce ramura era in pliscul Duhului Sfant:
             "Flori de finic !"

                                 Imagini pentru floare maslin imagini

Duhul Cel Prea Sfant trage ramura de finic inflorita,o trage mai spre El ca s-o prinda mai de la mijloc,apoi o împinge spre mine,spre locul unde eu eram in pat.
Ramura de finic cu floricele albe,isi ia drumul spre mine cu varful in jos.
Aici totul se termina,iar eu pot sa va spun ca ,aveam lacrimi de bucurie pe obraji ,lacrimi ce curgeau râuri ,râuri din ochii mei inchisi.
Am multumit DUHULUI SFANT ,PREA SFINTEI TREIMI si MAICII Lui Dumnezeu pentru acest mare DAR si HAR,si iarasi I-am promis ca, nu-L voi dezamagi niciodata.
Dragii mei,fiecare dintre noi poate sa traiasca astfel de Minuni,daca,avem CREDINTA fierbinte in Dumnezeu si-n Maicuta Domnului,daca suntem buni si milostivi,daca ne iubim Aproapele ca pe noi insine,si nu in ultimul rand,sa implinim cu dragoste si din dragoste,cele 10 PORUNCI ale DOMNULUI nostru Iisus Hristos,Caruia I se cuvine,toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                         Cu dragoste,Maria.


P.S.



                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei
Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :
UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !
Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




 




23 de comentarii:

  1. dar un om obisnuit cu ochii inchisi chiar daca-i credincios -poate sa-si imagineze orice-mintea omului care este directionata de SF DUH are milioane de inerpretari-asa si eu daca vreau sa-mi imaginez ceva -holograma apare!

    RăspundețiȘtergere
  2. MA BUCUR SI PLANG IN ACELASI TIMP DOAMNA MARIA PENTRU CE ATI TRAIT SI TRAITI DOAMNA MARIA.
    CE BUCURIE MAI MARE POATE FI PENTRU UN CRESTIN?
    TRAESC SENTIMENTUL DV.CU MULT DRAG DOAMNA MARIA SI BUNUL DUMNEZEU S-A VA BINECUVINTEZE SI PE NOI PE TOTI.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doar cei aleși sânt vrednici de asemenea minuni!Maria H

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum sa nu fii fericit dupa asemenea "aparitii"?!.
    Imi imaginez starea de beatitudine si de fericire , o degajare imensa de caldura, si apoi vin lacrimile de fericire. Da, cred ca este fericirea suprema, moment in care esti dispus sa.ti dai viata pt. Cine ti.a daruit.o.
    Din pacate, noi cei multi suntem atat de patati(pacatosi) si incrispati ca si pe noi insine ne uram, darmite sa poti iubi pe semenul tau plin de afurisenie si egoism.
    Poate cand vom ajunge sa intelegem adevaratul sens al existentei noastre pe Pamant ,atunci ne vom elibera de tot raul si com intalni pacea interioara, de care avem neaparata nevoie pt. A ajunge la Lumina Sfanta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Minunat! Mulțumim lui Dumnezeu ca sunteți a noastra d-na Maria si ne impartasiti si noua aceste minuni, care ne dau speranța că Domnul, Dumnezeul nostru ne poarta încă de grija. Duhul Sfânt, Dumnezeu, este Lumina, Iubire pură și foarte discret. Punandu-mi intrebari despre Duhul Sfânt, mi-am dat seama ca Lumina Să radiază din Cuvantul lui Dumnezeu și ce important este să îngenunche la citirea Sf.Ev., salutand Duhul Sfânt, Care vine in noi sub forma Luminii. Este minunat cat de aproape este de noi. Îl iubim si Ii mulțumim.

    RăspundețiȘtergere
  6. Este minunat, dar sa Va aduca si flori, arată cât este de delicat, de iubitor, incat te topești de dragul Lui si al Preasfintei Treimi si al Maicutei Sfinte. Doamne iertati-ne căci multele griji lumești nu ne dau libertatea de a ne trăi menirea, de a Vă cunoaste mai bine si de a Vă iubi așa cum ne iubiți Dumneavoastră. Spunem cacVa iubim, dar trebuie si sa interacționăm în acest fel.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fericit(ar trebui)poporul din care faceti parte,suflet ales!
    Dragi concetateni,daca nu reusim sa facem bine,macar sa nu facem rau,caci asta ne innamoleste-adanc! Doina

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu inteleg un lucru! Daca sunteti inconjurata de atata sfintenie,cum de aveti atatea probleme de sanatate? Unde va este energia care sustine starea de bine a corpului?Stiind ca mintea sanatoasa are un corp sanatos,ceva nu-i in regula,nu va punneti intrebarea,sau nu stiti aceasta? Nu inseamna ca nu va cred, dar nu inteleg cum functionati,fiindca Dumnezeul pe care eu il cunosc ne vrea sanatosi ,bucurosi si fericiti.Hepatita dvs arata o stare crunta de furie,iar problemele circulatorii inseamna ca refuzati sa mergeti prin viata.Iertati-ma, dar incerc sa va fac sa constientizati ceva, nicidecum sa judec starea dvs de sanatate!Sunt constient ca mai toti avem probleme de sanatate, dar cand sunt atat de grave inseamna ca nu mergem pe calea sufletului si ne trage de maneca atentionandu-ne.

    De explu,bolnavii de cancer sau orice boala grava,au scurgeri mari de energie care nu permit corpului sa se regenereze,prin atasarea altor suflete pierdute care se hranesc cu energia oamenilor,posedandu-i, nestiind unde sa se duca sau chiar dorind sa faca aceasta,profitand de starea noastra de inconstienta.Acestia ajund sa preia mintea si corpul omului traindu-i viata asa cum vor ei.Omul habar nu are ca poarta in corpul sau energetic persoane dezancarnate,posibil sa fie chiar copii avortati,rude apropiate care nu au vrut sa se desparta de ei sau persoane din alte vieti care raman atasate vieti la rand de ei.

    Sa stiti ca nu glumesc deloc cu astfel de lucruri,sunt reale dar nu le stim, fiindca nu le vedem.De auzit, auzim dar nu suntem constienti findca multe ganduri nici nu sunt ale noastre sunt ale acestor entitati inconstiente de Sine.

    Eu stiu persoane care in momentul in care au descoperit ce este Dumnezeu,practic au intinerit si s-au insanatosit,pur si simplu si-au schimbat fizionomia fetei.Mie de exemplu chipul unui om imi arata starea lui interioara.Pana si la mine observ o schimbare in fizionomie atunci cand starea de spirit este nu foarte grozava.
    Nu va suparati fiindca nu asta-i intentia mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim22 februarie 2019, 09:31
      Tocmai in aceasta sta TAINA cea nevayuta a LUI DUMNEZEU !
      Nu uita ca toti,absolut toti Mucenicii si Sfintii Lui Dumnezeu au sfarsit groaznic. Ca ex: Sfantul Apostol Andrei, rastignit pe Cruce cu acpul in jos; Sfantul Ioan Botezatorul caruia i s-a taiat capul;Sfanta Cuv. Parascheva a murit la numai 25 de ani si a fost ingropata ca o straina,ca apoi Dumnezeu sa o descopere oamenilor. Si multi alti sfinti care au suferit si au murit chinuiti. Sfantul si Dreptul Iov,a fost bolnav, i s-au luat copiii si averile de catre diavol, dar de sufletul lui nu s-a atins. DUMNEZEU pe cel care-l iubeste il si incearca. La ce-mi foloseste mie sa fiu sanatoasa tun si fara DUMNEZEU intru mine ??? Fara sa-i pot sluji Domnului ? Toate cate mi le-a dat si mi le da,pe toate le voi duce cu bucurie si cu multumire.
      Iar ceea ce eu scriu,le traiesc aievea! Nu sunt ganduri,nu sunt vise ! Ci din GRAIUL DUHULUI SFANT le scriu ! Cine vrea crede,cine nu....are numai de pierdut. DUMNEZEU xsi MAICUTA DOMNULUI ma intaresc in fiecare clipa! DUHUL CEL PREA SFANT adeseori vine in camera mea si sufla RAZE de LUMINA ca de Soare asupra trupului meu care tresalta in acele clipe,iar eu nu ma mai satur sa privesc TREIMEA intruchipata si pe MAICA DOMNULUI !
      Cat despre transferul de energii de tot felul,nu cred in ele ! Am ingrjit multi bolnavi,inclusiv de cancer! I-am mangaiat,i-am hranit,i-am tinut de mana, le-am schimbat Pampersul,etc,etc. Si m-am simtit minunat după ce-i ajutam ! Cu drag !

      Ștergere
    2. 22 februarie 2019, 09:31-Ce este Dumnezeu? De ce nu se arata decit unora? Nu cred ca exista

      Ștergere
    3. 13:21, exista dar nu-i o persoana anume de nu stiu unde. Dumnezeu este Viata ce se manfesta in forme, adica in materie. Materia fara Viata nu poate fiinta ca un viu. Cata vreme este Dumnezeu, tot ce e viu fiinteaza, cand Dumnezeu paraseste materia, ea (forma din materie) va fi supusa putrezirii.

      Ștergere
  9. NOI SUNTEM PARTE DIN DUMNEZEU NU CEVA DIN AFARA SA.
    Noi suntem parte din natura, nu ceva in afara ei.

    Dumnezeu este tot cee ce tu vezi,auzi,pipai,gusti,mirosi indiferent cum interpreteaza creierul nostru informatia,fiindca DUMNEZEU ESTE INFORMATIE ESTE CONSTIINTA ESTE SPIRIT SFANT,ESTE OM,ESTE ANIMAL ESTE COPAC,ESTE VANT ESTE TOT.

    Dumnezeu este in fata ochilor nostrii permanent dar nefiind constienti de PREZENTA SA nu-l vedem.Constienta de noi insine, de simturile noastre de gandurile noastre ne face sa intelegem ce auzim ce vedem ce simtim.

    DUMNEZEU ESTE EMOTIE ESTE SENTIMENT

    Dumnezeu esti tu si tu ESTI IN DUMNEZEU.NU EXISTA SEPARATIE INTRE TINE SI EL.

    Oamenii cauta pe Dumnezeu in exterior dar nu-l vor RE-Cunoaste pana nu-L RE-gasesc in interiorul lor.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde stii ca ceea ce spui e adevarat, Didona?
      Convinge-ne si pe noi.

      Ștergere
    2. Atunci,de ce a existat potopul lui Noe?

      Ștergere
    3. 19:31, pentru ca mai exista si calamitati naturale. Ai auzit de ele?

      Ștergere
    4. Da Didona. Foarte corect prezentat. In tot ce este Viata este prezent Dumnezeu, pentru ca Viata este Dumnezeu. Ce tine omul sa fie este Viata ce se manifesta, la fel este cu orice si oricine este viu pe aceasta planeta, fara exceptie.
      Dumnezeu este in noi, pentru ca Viata este in noi si ne tine sa fim. Legatura este in interior, nu in exterior. Nu-L cautati pe Dumnezeu in exterior ca o prezenta individuala caci nu-L veti gasi... Cautati-L pe Dumnezeu in inima voastra. Ce am fi noi fara Prezenta Sa manifesta in noi? Nimic am fi. Niste trupuri inerte doar, supuse putrezirii.
      In exterior vedem forme de manifestare ale dumnezeirii, dar Dumnezeu nu-i o persoana individuala. Niciodata nu a fost o persoana individuala.
      Dumnezeu nu are nume ci este Totul.

      1Corinteni 3:16

      16.Nu ştiţi, oare, că voi sunteţi templu al lui Dumnezeu şi că Duhul lui Dumnezeu locuieşte în voi?

      Ștergere
    5. Inseamna ca genele umane sunt mostenite de la Dumnezeul biblic,o super civilizatie umana de pe alta planeta.

      Ștergere
    6. Potopul lui Noe nu a fost o calamitate naturala,
      omenirea nu a fost distrusa prin potop, ci prin bombardament atomic, de catre creatorii umanitatii de pe Terra, care s-au temut de creatia lor. Un Dumnezeu atotputernic nu ar fi facut asta, daca ar exista

      Ștergere
    7. 21:01, carnea (trupul) provine dintr-o interventie genetica, dar ceea ce anima trupul este Viata. Ce este in noi este Duhul de Viata, carnea este materie.
      Drept urmare dupa ce Duhul de Viata paraseste trupul, acesta putrezeste, nu mai poate ramane in forma initiala.
      "Dumnezeul" biblic nu este adevaratul Dumnezeu. Acesta ce-si zice pe nedrept "Dumnezeu" din VT este un elohim, membru al unei civilizatii extraterestre mult mai avansate, dar asta nu inseamna si pasnica. Yahwe este un elohim razboinic, un fel de "om" de razboi, de aceea este si foarte sangeros; cere si comite o gramada de crime. Acesta este conectat doar cu evreii, nu si cu altii. Dar este forma master si sclav, ceea ce nu este decat o forma de parazitare. Iubirea nu are nimic a face cu stapanirea si cu parazitarea, ci Iubirea inseamna si egalitate, nu un sistem piramidal.

      Din pacate cineva profita de om. Cineva foloseste omul ca modulator de energie. De aici, drama umanitatii.

      Ștergere
    8. 16:55
      Ce dovezi ai in acest sens?

      Ștergere
    9. 19:15, Biblia evreilor, cea originala, nu traducerile eronate (cu voia) pe care le avem noi pe acasa.
      Cauta originalul evreiesc; acolo scrie totul corect, fara adaugiri si modificari mincinoase.

      Ștergere
    10. Si ingerii din religia ortodoxa cine sunt?

      Ștergere
  10. CITITI VIATA SFINTILOR S-A VEDETI CAT AU PATIMIT SI CUM AU MURIT.
    IN ULTIMUL RAND PENTRU SUFERINTA LOR SCURTEAZA DUMNEZEU ZILELE NOASTRE.
    SFINTII S-AU RUGAT PENTRU NOI OAMENII SI CAND VAD CA OAMENII NU CRED SUNT PLINI DE URA SI RAUTATE CER LUI DUMNEZEU S-A FACA DREPTATE PENTRU SANGELE VARSAT.
    PENTRU DOAMNA MARIA CARE FACE UN SACRIFICIU S-A NU DORMI CA TREBUIE S-A SCRII SI MULTE ALTE LUCRURI CREDETI CA ESTE USOR?
    DAR DRAGOSTEA CARE O ARE CATRE DUMNEZEU ALINA TOATE DURERILE.
    S-A NU UITAM CA ESTE OM SI FIECARE AVEM CATE-O SUFERINTA,ASTA NU INSEAMNA CA NU AEM CREDINTA.
    MA ROG BUNULUI DUMNEZEU SI MAICUTI DOMNULUI S-A NE DEA SANATATE LA TOTI.
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA SI MULTA SANATATE SI PUTERE. DOAMNE AJUTA

    RăspundețiȘtergere