miercuri, 13 februarie 2019

PROTESTE URIASE LA SUD -VEST !



                                        13 Februarie 2019,ora 16,13 !

                                   Dragii mei,

În aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor inspre Sud-Vest multime de oameni; multime de Protestatari.
Nu aveai unde sa arunci un ac,atat de multi erau.
Vedeam dragilor Proteste uriase, ca la Revolutie.
Oamenii nemultumiti erau prea inghesuiti, si nu am reusit ca sa disting culorile steagurilor din mainile lor sau vreo pancarda.
               Imagini pentru proteste imagini
Dragii mei,vom auzi de astfel de PROTESTE uriase, in care,oamenii vor fi extrem de nemultumiti.
Daca vor fi sau nu in Romania, vom vedea impreuna .
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului,ca sa ne lumineze inima si sufletul, si astfel,sa avem parte de pace si liniste in viata noastra de zi cu zi.
                                 Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Razboiul intern se acutizeaza in an electoral candidatii isi arata mu-sh-cii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate fi oriunde în lume acum e peste tot framântare,clocoteala urii a început sa se reverse peste margini.Cel mai bine pt noi cei multi ar fi o revolutie pe tot globul sa fie distruse oculta,cabala,masoneria ca astea tin lumea în necaz mare.S-o fi saturând si Dumnezeu de criminalii astia.

    RăspundețiȘtergere
  3. Apropo de masonerie ,Alexandru Ioan Cuza era mason ca si cei care au facut revolutiile de la 1948,dar Cuza ajuns domnitor sa intors impotriva masoneriei.
    Cam asa s-a intimplat cu Victor Orban al Ungariei scolit de neobolsevicul Soros acum l-a facut sa-si mute scoala de la Budapesta la Viena.
    Soros are acum o luare de pozitie in care deplinge cresterea nationalismelor de dreapta in UE care spune el ca vor putea duce dupa alegerile din luna aprilie la pericolul dezmembrarii Uniunii Europene-craciun

    RăspundețiȘtergere