joi, 6 decembrie 2018

ELODIA GHINESCU ! DEZMINTIRE ! RAMASITELE ELODIEI GHINESCU ,SUNT ZIDITE IN PERETELE UNEI CASE DE LA TARA !


                                          Dragii mei,
Doresc ca sa aduc o Dezmintire  a ceea ce a apărut de curand in mediul online,si anume,faptul că ,eu as fi scris despre ELODIA GHINESCU ,ca ar fi agatat Trupul ei intr-un copac.
Este o adevarata minciuna! 
Eu nu am afirmat niciodata asa ceva,iar articolul care a fost gasit pe blog, a fost luat de mass-media si i-au dat si nume, l-au transformat in ceea ce si-au dorit fiecare,ca sa -si faca publicitate.
Imi pare tare rau ca intampin si astfel de situatii.Sunt dureroase pentru sufletul meu.
Astept ca toti cei care au scris aceasta minciuna despre mine si Elodia,sa revina cu un alt anunt si sa-si ceara scuze pentru "eroare".
Am pus cu ghilimele,deoarece, intentionat s-a scris asa ceva.
Iata articolul de care s-au agatat ei,ca sa zic asa:


18 aug. 2017 - Pâna la urma, a agăţat ca intr-un cui "balotul "negru in copac. Dragii mei, vom ... Se va descoperi pana la urma cadavrul Elodiei , d-na Maria ?
In acest articol,nu veti gasi absolut niciun cuvant care sa faca aluzie la ELODIA GHINESCU.
Iata:

                          17  AUGUST  2017,ora 17,10 !

                                        Dragii mei,

Iată cum,tot in aceasta după amiază si tot in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care striga asa:

                        "România !
                          România !"

În acst moment,chiar daca eram cu ochii pe monitor,vad in spatele meu inspre Est,vad un Cer de ziua,si un copac mai inalt si cu multe ramuri groase, cu o coroana frumoasa si infrunzita.
Vad o silueta care se chinuia ca sa agaţe de ramurile copacului,un sac de nailon de culoare neagra.
Sacul era facut ca un balot,iar in sac parea a fi un cadavru.
Lungimea sacului negru,dar si volumul lui, era de statura unui om.
Sacul era legat bine cu sfoara groasa de cânepa.
Silueta atletica, a ridicat cu greu sacul cu un posibil cadavru, l-a ridicat cu un carlig lung si l-a agăţat în crengile copacului înverzit.
Persoana care a facut aceasta,nu o vedeam decat din spate,si părea ca era cocoţat pe ceva mai inalt,de a putut ajunge la crengile copacului.
Pâna la urma, a agăţat ca intr-un cui "balotul "negru  in copac.
Dragii mei, vom auzi de aceasta posibilă crimă fara cadavru,dar pâna la urmă ,acesta va fi gasit in copac agaţat.  
Sa ne rugam dragilor ,la BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,ca sa ne ierte si sa ne ajute pe noi robii Săi, sa ne apere de tot necazul si de toata suferinţa,Amin!
                                           Cu dragoste,Maria

Iata "ADEVARUL "celor care au publicat aceasta falsa Informatie:
Acum 1 zi - Maria Ghiorghiu a găsit-o pe Elodia Ghinescu! Clarvăzătoarea a ... Pâna la urma, aagăţat ca intr-un cui „balotul „negru in copac. (Cel mai bun ...

Acum 1 zi - Pe o pagină de socializare ce poartă numele Elodiei Ghinescu au ... "Cadavrul eraagățat într-un copac" · 10:39Din păcate, nimic nu s-a mai ...
Acum 2 zile - Citeşte mai multe despre: anchetatori, elodia ghinescu, Cristian ... "Cadavrul eraagățat într-un copac" · 10:39Din păcate, nimic nu s-a mai ...

Maria Ghiorghiu a gasit-o pe Elodia Ghinescu! „Cadavrul e agațat intr-un copac. Postat la: 05.12.2018 - 15:59 | Scris de: Ziua News. 0 ...

Acum 1 zi - Viziune înfiorătoare a clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu, cu referire la un caz deja celebru în România, cel al Elodiei Ghinescu, avocata ucisă de ... posibilă crimă fara cadavru, dar pâna la urmă acesta va fi gasit in copac agaţat.

Maria Ghiorghiu a avut o nouă viziune cutremurătoare. ... Cazul morţii Elodiei Ghinescu este unul dintre cele mai mediatizate din România încă de ... de aceasta posibilă crimă fara cadavru, dar pâna la urmă acesta va fi gasit in copac agaţat.

Acum 1 zi - Viziune înfiorătoare a clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu, cu referire la un caz deja celebru în România, cel al Elodiei Ghinescu, avocata ucisă de ...



16 iun. 2016 - În aceasta noapte dragii mei, în timp ce scriam aici pe Blog,aud glas ... IATA AICI DRAGII MEI, TOT MATERIALUL CU ELODIA GHINESCU :
Ați accesat această pagină de 2 ori. Ultima accesare: 03.09.2018
În aceasta după amiază ,în timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune pentru a nu ... Publicat de Maria Ghiorghiu la 08:06 ... Elodia Ghinescu, care a disparut fara urma in august 2007, fiind .... S-a tot vehiculat ca Elodia a fost vazuta in diferite locuri. Doamna Maria , daca toti ne facem pacate, si Cioaca este nevinovat.

2 ian. 2014 - CAPUL ELODIEI , ESTE DESPĂRŢIT DE TRUP ŞI SE AFLĂ ÎNTR-O PIVNIŢĂ ! ... colţ al peretelui în care este zidit trupul fără cap al ELODIEI GHINESCU, ... ELODIA mi-a fost arătată aici în pivniţă râzând, astfel încât să-i văd ...
Ați accesat această pagină de multe ori. Ultima ac

             2 IANUARIE  2014  , după  amiaza !
                            Dragii mei,Astăzi am scris la un articol pe Blog, şi simţindu-mă obosită m-am întins  puţin în pat, şi numai cât am închis ochii ,am şi auzit glas ce venea de peste tot, aducându-mi noi lămuriri despre locul unde se află îngropat, (zidit ) trupul  fără cap al  Avocatei  ELODIEI  GHINESCU !
Aceste CUVINTE pe care le-am primit astăzi, m-au făcut să mă ruşinez , deoarece, nu am făcut public până acum totul despre dispariţia ELODIEI.
Am sărit ca arsă din pat, am luat caieţelul pe care mi-am notat în 2007 ,precum şi cel de astăzi 2 ianuarie  2014, şi gata sunt ca să aştern aici toate câte mi s-au arătat şi mi s-au spus de SUS, referitor la găsirea trupului  ELODIEI! Ştim cu toţii că, AVOCATA  ELODIA  GHINESCU a dispărut fără urmă din Braşov, la 30 August  2007, lăsând în urma ei un băieţel de 2  anişori pe atunci, iar soţul ei CRISTIAN  CIOACĂ, conform datelor elaborate de autorităţi ,ar fi principalul suspect.
Iar eu o să încep de-aici :
                    23 Octombrie  2007 seara !
Stăteam puţin întinsă în pat, ca să mă odihnesc. Am închis ochii şi chiar mă gândeam la ELODIA, şi voiam să forţez puţin lucrurile şi am întrebat-o în gândul meu :
               "UNDE  EŞTI  ELODIA ???
Şi spre marea uimire a mea, aud glas care, îmi spune aşa :
             "FATA  ACEASTA  ELODIA , EVALUATĂ , TRANŞATĂ  ŞI  OMORÂTĂ ?
Şi văd o siluetă pe o ramură  de copac, ce întinde mana sa spre un perete al unei case ţărăneşti, dar frumos îngrijită, in curtea în careia se afla si pomul.
Casa era dreptunghiulară şi joasă, nu are multe încăperi, dar aici unde trupul  ELODIEI  este zidit, peretele formează un vinclu, sau un L. În curtea casei se află multă verdeaţă, iarbă. Un copac, ca de mărimea unui pom, a unui măr,se află perpendicular cu acel perete subţire ce formează colţul casei spre stradă, era gard acolo unde era acest perete. 
Aici ,pe prispa din ciment de lângă peretele care mi-a fost arătat de acea siluetă din copac, se vede multă umezeală; apă vărsată pe jos. În partea cealaltă a casei, totul era uscat. Doar acest perete părea că s-a îngroşat de curând la colţ. Se vedea clar că, pe lângă el a fost ridicat un alt zid, până aproape de streşina joasă a casei. Apoi, zidul nou a fost văruit tot în alb, dar umezeala şi adăugirea  proaspătă a grosimii peretelui se vedeau ,precum vedem LUNA  pe cerul nopţii.
Curtea acestei case, este foarte mare şi plină de iarbă verde.
Aud dragilor,un glas de femeie, un glas  tare îndurerat care, mă întreabă aşa :
                "CUNOAŞTEŢI  CEVA, UN  COLŢ  DE  CASĂ  UNDEVA , UNDE  PERETELE  ESTE  ÎNGUST ?
Şi am rămas uimită la auzul acestui glas care, venea din pomul din curte. Era Glasul  sufletului Elodiei.
Aici ,în colţul peretelui în care i-a fost zidit trupul, aici nu există iarbă, pământul este bătătorit. 
Copacul ,care este perpendicular cu acest colţ al peretelui în care este zidit trupul fără cap al ELODIEI GHINESCU, este la circa 4 metri distanţă de zid. Casa avea prispă de jur împrejur. 
Fraţilor, la doar 2 -3 zile după aceasta, primesc iar veşti despre ELODIA, şi văd cum un bărbat cu spatele lat, cu o haină ca de militar de culoare cachi ,coboară câteva trepte într-o pivniţă întunecosă ,unde ,în mijloc se află o masă ca din fier. Bărbatul îşi trage un scaun, este întuneric total, dar DUMNEZEU luminează exact cât să văd ce trebuie.
Şi văd cum acel bărbat întinde mâna sa spre mijlocul mesei, şi prinde ceva în mâinile sale ,apoi,vorbeşte singur cu ceea ce avea pe masă în faţa sa, citez :
                  " Ei ! CE  ESTE ? NU -ŢI  PLACE ?"
Şi văd acum, vad luminat ca de un Soare ascuns, luminat numai obiectul de pe masă, văd CAPUL  ELODIEI  GHINESCU aşa cum o cunoaştem cu toţii la chip. Avea părul negru lucios şi lunguţ şi ondulat, iar dinţii ei erau mari şi frumoşi, şi extrem de albi. Nu-i lipsea niciun dinte din gură. ELODIA  mi-a fost arătată aici în pivniţă râzând, astfel încât,să-i văd perfecţiunea dinţilor ei frumoşi şi foarte albi. 
Astăzi 2 Ianuarie  2014, doar ce am închis puţin ochii şi am trecut deja într-o altă lume, decât cea în care trăim. 
Aud glas fraţilor, care strigă pur şi simplu oftând :
               "ELODIA ! 
                 ELODIA ÎNGROPATĂ  ÎNTR-O  CASĂ  MICĂ  BĂTRÂNEASCĂ !
 (şi alt glas vine cu lămuriri ):
CASĂ  MICĂ  BĂTRÂNEASCĂ  ! 
E  OBIECT  DE  ARTĂ  LA  ŢARĂ!
ESTE  O  CASĂ  VĂRUITĂ  CU  ALB "!
Aşadar fraţilor, dacă cineva poate lua legătura  cu mama ELODIEI  GHINESCU, sau chiar cu autorităţile care s-au ocupat şi încă se ocupă de acest caz, este bine să caute această casă care ,între timp a devenit OBIECT DE ARTĂ la ţară, sau poate era şi înainte ,şi cu siguranţă vor dezlega MISTERUL dispariţiei ELODIEI  GHINESCU, iar sufletul ei îşi va recăpăta pacea şi liniştea după care a umblat atâţia ani, iar trupul ei se va întoarce în ţărâna din care a fost luat .Şi astfel,va avea O CRUCE  SFÂNTĂ la căpătâiul unde va fi pus şi capul ei, cap ,care acum este despărţit de trup.
Iar eu îmi voi răscumpăra vinovăţia ,pentru că nu am făcut public cele ce ştiam cu privire la dispariţia ELODIEI, din motive lesne de înţeles. 
Probabil că, dacă nu primeam noi lămuriri despre ELODIA chiar astăzi, cred că nici acum nu aş fi făcut public ceea ce ştiam. 

ACEASTA  ESTE  POVESTEA  ADEVĂRATĂ  A  DISPARIŢIEI  ELODIEI  GHINESCU, şi nu mă voi ascunde de nimeni, ci voi răspunde tuturor celor care vor să le confirm cele scrise.
                  Cu dragoste şi preţuire, 
                                       Maria Ghiorghiu  .

P.S. Astăzi 3 ianuarie 2014 dimineaţa, m-a trezit un glas care spunea aşa: 

             "AUTORITĂŢILE  VOR  GĂSI  TRUPUL  ELODIEI !
               AUTORITĂŢILE , AU  GĂSIT  TRUPUL  ELODIEI, ZIDIT  ÎNTR-O  CASĂ..."!

Şi aici glasul se pierde ca un ecou. 
Dragii mei,când vor găsi AUTORITATILE  trupul ELODIEI , rămâne de văzut; dar conform acestui MESAJ venit de sus, cu siguranţă AUTORITĂŢILE mai devreme sau mai târziu, vor găsi trupul ELODIEI  GHINESCU.
Dacă vor apare noutăţi, le voi aşterne aici dragii mei. 
                             Cu dragoste, Maria.                

19 comentarii:

  1. V ati inspirat din Mănăstirea Argesului:))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare are dreptul la o părere cuviincioasa. Cei ce nu cred in MINUNI, pot spune orice ! Asa s-a intamplat si cu POTOPUL LUI NOE,si cu RASTIGNIREA LUI IISUS HRISTOS,etc etc. INSPIRATIA mea vine prin viul grai al DUHULUI SFANT,si nicidecum din basme!

      Ștergere
    2. 17.59 esti de profesie parerolog?Sau doar inspirat?!

      Ștergere
    3. Ai dreptate tanti Marie despre treaba cu Noe cand a spus la oameni ca va venii potopul si nimeni nu l-a crezut, exact asa cum am spus si eu ca nici un mincator de carne inca nu a intrat in imparatia cerurilor si nici nu va intra. Iar acolo unde merg sufletele mortilor, nu este raiul ci un loc de lumina unde asteapta invierea pt a intra in imparatia cerurilor. In inparatia cerurilor se intra cu trup de inger. Chiar insusi Hristosul cel viu a spus ca la inviere toti oamenii vor fii ca ingerii lui Dumnezeu. Am dreptate? Deci cum e cu mincatul carnii? este de la Duhul Sfant, sau din alta parte? Matale, cum de nu stii asta? Cum de nu ti-a spus Duhul Sfant? Duhul Sfant nu spune nimic la nimeni ci vorbeste direct din oameni. Este ca si cum ai fi stiut dar nu stii de unde ai stiut. Ce zici, o dai pe bune cu mine cu treaba cu vegetariana cruda?

      Ștergere
    4. 17:59, nici chiar asa! :))))

      Ștergere
    5. 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏, 17:59!!!!!!

      Ștergere
    6. Doamne,iarta-i,ca se indoiesc de puterea Duhului Sfant.

      Ștergere
    7. 22.31 nu de puterea Duhului Sfant se indoieste lumea, Maria Ghiorghiu nu este Duhul Sfant! Lumea se indoieste de prorocii de ocazie care manipuleaza mintile slabe ale sustinatorilor psd.

      Ștergere
    8. Adevarat, 14:40!!!! 👏👏👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
  2. Ehe, Dumnezeu nu doarme!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este doamna Maria vad ca se incearca sa se abata de la ce ati vazut si auzit dv.
    Acest lucru se incearca tocmai sa duca in derizoriu cei care nu cred.
    Pacat ca autoritatile nu au facut nimic.
    Stiu cand ati spus acest lucru era si Ovidiu Balan si parca si doamna Mitoselu asa retin si erati acasa la dv.si vorbeati prin telefon.
    A zis Sorin Ovidiu Balan ca va verifica locul indicat de dv.vad ca nu a facut nimic.
    Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai nostri conducatori taie padurile desi ar merita sa se agate doar intr-o creanga.
    Orcum tot intre patru scinduri vor ajunge,cum se obijnuia sa i se spuna in antichitate imparatului roman Cezar pentru a nu i se urca fumurile ' la cap ca... profesorului traznit.

    RăspundețiȘtergere
  5. GURA LUMII O ASTUPA DOAR PAMINTUL,

    RăspundețiȘtergere
  6. Ați dat sute de mesaje multe dintre ele interpretabile în fel și chip. Culegeți ce semănați.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.27 asa este! Bravoooooooooooooooo! Orice pasare pe limba ei piere!

      Ștergere
  7. am scris un mesaj despre Elodia de ce nu a aparut?

    RăspundețiȘtergere
  8. vai Cicerone dar ce inger esti tu ca ai spus ca esti vegetarian!? sa dea DOMNUL sa ai parte de rai-eu am cunoscut persoane sfinte care mancau si carne si vorbea DUHUL SFANT PRIN GURA LOR cu minuni pe viu-sunt ANONIM 5 va doresc sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  9. despre Elodia stiu multi ca era implicata in afaceri murdare-de la bani porneste tot raul-poate acum se va difuza acest mesaj!

    RăspundețiȘtergere