marți, 11 decembrie 2018

UN SOARE ORBITOR , DEASUPRA PATULUI MEU!


                10 Decembrie 2018,ora 6,10 dimineata !

                                  Dragii mei ,

Ce minunat este ca sa ma trezesc si sa privesc cu ochii inchisi fiind ,sa privesc un Soare alb si orbitor de stralucitor cu  multe raze imprejurul lui,precum ar fi STEAUA de la Betleem.
Vedeam un Cer ca de noapte senină,iar pe un astfel de Cer ,a rasarit anume pentru mine ,pentru locul in care eu eram,adica in pat,un Soare micuţ ,dar cu multe raze albe orbitor de stralucitoare.
                    Imagini pentru SOARE VARA IMAGINI.

Nu erau mai mult de 5 -6 metri inaltime,pâna la Cerul din Cer care, a coborât pâna deasupra patului meu, asa precum ar fi ,dincolo de plafonul camerei care disparuse complet.
Simteam dragii mei, simteam caldura divina a acestui Soare divin, simteam ca-mi incalzeste pana si sangele din vene. Era o caldura si o liniste sufleteasca pe care nu am mai simtit-o de mult timp. Doar atunci cand, era Duhul Cel Prea Sfant in camera mea si sufla spre mine Raze aurii care-mi curentau tot corpul,atunci am mai simtit asa.
Totul a durat pana la 10 -15 secunde,după care a disparut.
Iar eu, am deschis ochii dragilor si mi-am notat in caietul de suflet, toate cate mi-au fost ingaduite a le vedea.Soarele divin,nu -mprastia raze imprejurul său,ci numai spre mine,spre locul unde eu eram.
Dragii mei, tot ce eu scriu aici pe Blog,toate sunt de la Duhul Cel Prea Sfant. Nimic nu spun si nu scriu de la mine,iar toate cate le scriu,toate se vor adeveri in timp.
Sa nu uitam fratilor, ca sa fim buni si milostivi, in asa fel incat,toti sa ne bucuram de un Soare divin,un Soare care sa ne mangaie inima si sufletul si care,sa ne incalzeasca bunatatea inimii ,si sa faca fierbinte iubirea faţă de Aproapele nostru, sa ne-ntareasca in CREDINTA fierbinte pentru IISUS HRISTOS si Prea Curata Fecioara Maria, Carora Li se cuvine, toata cinstea,slava si inchinarea,Amin.
                             Cu dragoste,Maria.
P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,

Deoarece intram in Luna DECEMBRIE ,Luna 

CADOURILOR,am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:






.
                              Dragii mei

Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :

UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !

Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,

prietena mea cea mai bunä, de Suflet.

O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, 
Care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.

Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
Cartea este prezentata deosebit de frumos,de dl General Emil Strainu :
..

Cu ocazia Särbätorilor de iarna ,cine comandä din Cärtile ADEVARUL DUHULUI  SFANT, primeste si o Carte UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI -  CADOU !

O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

11 comentarii:

  1. Esti o binecuvantata, iti doresc ca Lumina Divina sa te insoteasca mereu!!!Cu mare drag si respect Mariuca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este iubirea Dumnezeului nostru care peste dv s-a revarsat, si ea v-a incalzit sufletul dandu-va pacea sufleteasca. A-ti fost mangaiata de insusi de dragostea Creatoruluid nostru a carui fata n-a vazut-o nimeni si a carui iubire o simt doar cei cel iubesc. Suntem in post si Bunul Dumnezeu ii rasplateste cu caldura/iubirea Lui pe toti cei ce cauta mangaierea Lui. E timpul colindului, a pacii, a frumusetei Divine, e timpul sa aruncam, armele razboiulu, a uraciunii,pentru a gusta din frumoasa Lui iubire si-a caldurii lui Dumnezeu-Tatal, a Fiului Sau, Duhului Sfant si-a Maicii Domnului, Marita noastra Doamna, de Dumnezeu nascatoare,Zic voua tuturor pace voua, invatati in acest post sa va iubiti, smeriti si sa va ziceti PACE din tot sufletul, acesta edte si voia Tatalui-Dumnezeului nostru

    RăspundețiȘtergere
  3. Zilele acestea este vizibila Cometa 46 / p Wirtanen.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce frumos ai scris ! DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa te binecuvinteze !
      Multumesc din suflet !

      Ștergere
  4. Tot ce scrii si vezi,Maria, este interpretarea Constiintei tale despre informatia din jur care este UNA pentru TOT CE EXISTA.
    Decodarea informatiei o faci pe nivelul evolutiei tale.Duhul Sfant este aceasta informatie care este prezenta turturor,dar ,nu toti sunt prezenti iar interpretata este strict individualconform constiintei lor.Eu te apreciez pentru curajul tau de a scrie ceea ce interpretezi.Ai o credinta puternica in adevarul tau,si o respect!Adevarul meu difera,conform credintelor mele.

    Toti au access la Duhul Sfant dar nu stiu aceasta,nu sunt constienti.De aceea tot spun "TREZITI-VA!"

    Experimentam informatia individual dar esenta noastra este aceeasi. Nu exista oameni drepti si oameni nedrepti,doar diferiti,si-i perfect exact asa cum exista,fiindca-i un joc extrem de iteresant la care asista foarte multe civilizatii,observandu-ne cumulul de sentimente si emotii. Acestia sunt fascinati de capacitatea noastra de a schimba frecventele de vibratie de la foarte inalt(atunci cand radem de expl,la suparare si plans),la foarte joase intr-un timp extrem de scurt.

    Sa stiti ca suntem observati cu atentie cu cu multa iubire si interes,fara judecati.
    Fiecare dintre voi este foarte important si extrem de iubit,infiferent de ce credeti voi despre voi.Sunteti iubiti peste masura intelegerii Ego-ului.Sa nu mai uitati niciodata asta!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  5. cometele sunt vestitoare de schimbari majore

    RăspundețiȘtergere
  6. oamenii sunt diferiti -constiinta decide soarta individului-asa ca nu trebuie sa ne imbatam cu apa rece-nu stie nimeni ce ne asteapta dupa iesirea din trup-doar vrem binele

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria ce frumos va invaluie Duhul Cel Sfant care a luat forma soarelui si dragostea lui Dumnezeu.
    Sunteti un om ales in fata lui Dumnezeu. Ma bucur pentru ce traiti doamna Maria. Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt ANONIM 5 monhul meu de suflet spunea-sa stiti ca daca lumina de la mormantul lui Hristos nu va mai veni sa va pregatiti ca vor veni vremuri grele-sa avem speranta credinta tare SI DUMNEZEU SA NE DEA SANATATE SI PACE IN SUFLET SI-N LUME

    RăspundețiȘtergere
  9. Când apare un soare pe vreun, cer se face lumină,deci nu mai este noapte...ăla era sarsailă!DUMNEZEU nu se arată în întuneric,să fie clar!

    RăspundețiȘtergere