Dr. Oly Ilunga solicită o conștientizare generală a tuturor profesioniștilor din domeniul sănătății, pe întreg teritoriul RDC, de a respecta măsurile de igienă.
Dintre cei 44 de profesioniști din domeniul sănătății confirmate, au murit. "Ebola, nu numai în Kivu de Nord trebuie să fie respectate măsurile de igienă, dar cadrele medicale trebuie să le aplice pe întreg teritoriul național", a declarat Dl Oly Ilunga, Ministrul Sănătății.
În ceea ce privește aceste contaminări, dr. Ndjoloko, DG Direcția Generală pentru Controlul Bolilor, regretă faptul că profesioniștii din domeniul sănătății sunt infectați când sunt cei mai bine informați. Potrivit lui, au existat două valuri temporare de propagare. Primul val a avut loc înainte de declararea epidemiei. Înainte, echipa de răspuns a crezut că a fost pentru că oamenii nu au fost informați.
Imediat după aceea, au existat unii profesioniști din domeniul sănătății care au contractat boala, dar care erau în incubație sau în faza de boală reală. Ulterior, sa lucrat foarte greu la Mangina, unde a fost primul val. După Mangina, o zonă rurală, profesioniștii din Beni au estimat că epidemia de Ebola se referă numai la acest teritoriu, cu toate acestea, situat la 35 km de Beni. Dar când a existat un focar în Beni, și în ciuda tuturor măsurilor de anticipare cu profesioniștii din domeniul sănătății, inclusiv vaccinarea, unii dintre ei, datorită comportamentelor lor, riscau să nu respecte măsurile universale d igienă din spital. El afirmă că 11 000 de profesioniști din domeniul sănătății au fost deja imunizați de la începutul vaccinării.
La sfârșitul acestei realități a fost înființată o serie de cursuri și acompanieri ale profesioniștilor din domeniul sănătății din spitale, pentru a evita expunerea ei și a pacienților . El a subliniat, de asemenea, că au existat contribuții care au eșuat. Dar cel mai mare lucru a fost o problemă de comportament.
Dr. Ndjoloko recunoaște încă că, în formarea medicilor și asistenților medicali, nu este prea mult timp să înveți toate aceste boli la virus, inclusiv febra hemoragică. În acest caz, profesioniștii și publicul au continuat să creadă că aceasta este o patologie a Ecuadorului, deci toți au fost infectați.
Pentru ministru, astăzi trebuie să existe o conștientizare generală. Toți profesioniștii din domeniul sănătății din întreaga țară trebuie să fie conștienți de respectarea măsurilor de igienă, deoarece aceștia îi vor proteja pe ei și pe familiile lor. Ebola, nu numai în Kivu de Nord, măsuri de igienă, dar profesioniștii din domeniul sănătății de pe întreg teritoriul trebuie să fie atent, pentru că nu știi niciodată.
Cum rămâne cu campania electorală? 
Potrivit lui Oly Ilunga, Ministerul Sănătății a colaborat cu Comisia Electorală Națională Independentă (CENI) pentru a se asigura că epidemia nu împiedică înscrierea. În această perioadă de campanie, primul element este documentația. "Fiecare cetățean care merge în Beni trebuie să respecte măsurile de igienă", a spus ministrul. Potrivit lui, există o responsabilitate din partea tuturor. Motivul pentru care, comitetul de campanie poate contacta echipele de răspuns.
În acest scop, toate măsurile sunt luate mai întâi pentru a cuprinde evoluția epidemiei. Deoarece strategiile care au fost puse în aplicare au asigurat că boala nu este răspândită, în special în Goma și în țările învecinate. "Acestea sunt rezultate pozitive care trebuie aduse în prim-planul răspunsului", a spus el. Dar, totuși, riscul este întotdeauna prezent, în ciuda tuturor măsurilor luate pentru a se asigura că Ebola nu este disimulată în alte regiuni.
Judith Asina / Congo Nou 

P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,

Deoarece intram in Luna DECEMBRIE ,Luna 

CADOURILOR,am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:






.
                              Dragii mei

Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :

UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !

Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,

prietena mea cea mai bunä, de Suflet.

O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, 
Care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.

Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
Cartea este prezentata deosebit de frumos,de dl General Emil Strainu :
..

Cu ocazia Särbätorilor de iarna ,cine comandä din Cärtile ADEVARUL DUHULUI  SFANT, primeste si o Carte UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI -  CADOU !

O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata: