vineri, 18 august 2017

ROMÂNIA ! O CRIMĂ , UN CADAVRU ASCUNS INTR-UN COPAC ?



                                         17  AUGUST  2017,ora 17,10 !

                                        Dragii mei,

Iată cum,tot in aceasta după amiază si tot in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care striga asa:

                        "România !
                          România !"

În acst moment,chiar daca eram cu ochii pe monitor,vad in spatele meu inspre Est,vad un Cer de ziua,si un copac mai inalt si cu multe ramuri groase, cu o coroana frumoasa si infrunzita.
Vad o silueta care se chinuia ca sa agaţe de ramurile copacului,un sac de nailon de culoare neagra.
Sacul era facut ca un balot,iar in sac parea a fi un cadavru.
Lungimea sacului negru,dar si volumul lui, era de statura unui om.
Sacul era legat bine cu sfoara groasa de cânepa.
Silueta atletica, a ridicat cu greu sacul cu un posibil cadavru, l-a ridicat cu un carlig lung si l-a agăţat în crengile copacului înverzit.
Persoana care a facut aceasta,nu o vedeam decat din spate,si părea ca era cocoţat pe ceva mai inalt,de a putut ajunge la crengile copacului.
Pâna la urma, a agăţat ca intr-un cui "balotul "negru  in copac.
Dragii mei, vom auzi de aceasta posibilă crimă fara cadavru,dar pâna la urmă ,acesta va fi gasit in copac agaţat.  
Sa ne rugam dragilor ,la BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,ca sa ne ierte si sa ne ajute pe noi robii Săi, sa ne apere de tot necazul si de toata suferinţa,Amin!
                                           Cu dragoste,Maria.

32 de comentarii:

  1. E greu de presupus sa intre un cadavru intr-un copac. Diametru ar trebui sa fie imens.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Urmariti la Romania TV spusele de ieri ale parlamentarului de Sibiu,Iliesiu,o sa le mai dea in reluare,impreuna cu cele ale eminentului Bucur fost parlamentar ,presedinte al consiliului judetean Sibiu si director al muzeului Tehnicii populare ASTRA din Sibiu.Nu e intimplator ca Kovesii refuza sa mearga la Comisia Parlamentara pentru ca are exemplul altui sibian notoriu.

    RăspundețiȘtergere
  3. o previziune excelenta, se stie ca deseori cadavrele sunt ascunse in copaci

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se mai stie si ca multi comenteaza din lipsa de altcava..

      Ștergere
    2. 10:47, asa este. Foarte multa precizie. Urmeaza la control toata padurea.

      Ștergere
  4. Doamna Maria la noi orice este posibil. Doamne ai mila si da-le minte si frica de Dumnezeu celor care vor sa savarseasca asemenea atrocitati.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iar adevarul iese la iveala chiar ascuns si sigilat in saci.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cautatii pe youtube preoti ce rup tacerea,au ajuns cersetorii enoriasilor sa plateasca bir inaltililor din BOR

    RăspundețiȘtergere
  7. SRI mai curmă o viață să nu se afle șmecheriile lor,au început să vorbească cam mulți din cadrul insituțiilor.Hidra asta nu știu dacă va fi vreodată distrusă e întinsă la toate nivelurile.VAI ȘI AMAR DE NOI!

    RăspundețiȘtergere
  8. Dna Maria am primit un mesaj ca un asteroid gigantic se îndreaptă spre pamant oare e posibil sa cadă sau sa fie anihilat dinainte de cei de la Nasa?
    Deja au anunțat ca vine un asteroid dar nu se doreste sa creeze panică ei zic ca va intra in coliziune cu pământul dar eu nu cred.
    Mie mi s-a spus ca se îndreaptă spre pamant si e posibil sa nu fie oprit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa vina si asteroidul ala , dar mai este.

      Ștergere
    2. 17:00, pai ziceau ca n-o sa treaca decat prin apropiere, nu ca o sa cada pe pamant!

      Ștergere
    3. Si cand va cadea nimeni nu ne va anunta,asa cum s-a intamplat cu acel meteorit in Rusia si a ranit mii de oameni.Daca e sa cada ,cade fara sa fie anuntata panica.De parca iti vrea cineva binele in lumea asta.

      Ștergere
  9. Se va descoperi pana la urma cadavrul Elodiei , d-na Maria ? Acest mesaj primit se refera la ea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Categoric se va descoperi cadavrul ELODIEI,dar numai in peretele al CASEI de la TARĂ,asa cum am scris adeseori.

      Ștergere
    2. D-na Maria ,

      vedeti ca astazi a parut un articol care tocmai leaga disparitia Elodiei de stirea cu copacul . Dezmintiti pe site-ul lor ca nu faceati referire la Elodia , ci la un mesaj general . Astia va pun in gura cuvinte pe care nu le-ati spus ! De unde au dedus ei ca e vorba de Elodia ???? De la moartea ei sunt niste ani de zile , iar dvs. ati transmis clar ca este vorba despre casa parintilor ei de la tara transformata ulterior in pensiune .


      http://www.kfetele.ro/maria-ghiorghiu-stie-unde-este-elodia-vad-o-silueta-care-se-chinuia-sa-agate-de-ramurile-copacului-un-sac-iar-in-sac-parea-a-fi-un-cadavru-17154455?p=2

      Ștergere
    3. Tu ai spus Maria, dar cine sa te asculte dintre cei care pot investiga? Lipsa lor de interes, spune multe despre felul cum a fost facuta toata ancheta. Cel mai probabil, nu se doreste aflarea adevarului. Ne punem intrebarea fireasca, de ce? Probabil sunt mult mai multe implicatii decat ne imaginam.

      Ștergere
  10. Un sustinator al extremismului musulman a strigat;' Alah ah bar' si a inceput astazi sa injunghie cetateni intr-un oras finlandez,La noi un sustinator al extemismului musulman pe retelele de internet ,e angajat consilier guvernamental la ministrul agriculturii,sotul lui SeRvil viceprim ministru.Mai urmeaza doar sa-i improprietareasca pe musulmani cu pamint romanesc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai fiti rai,daca e musulmam nu-i musai sa fie extremist,sunt oameni intre oameni,daca un roman fura sau ucide inseamna ca toti suntem la fel?hai sa gandim cu capul...

      Ștergere
  11. A fost intes cercetat sotul dnei Sevil, nu fiti rautaciosi si eu am un ortoped f bun este arab asta nu inseamna ca este jihadist.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OK nu este vorba despre arabii de la noi care au facut aici scoala , traiesc si sunt integrati de 20 de ani, ci de beduinii care au navalit printre acesti oameni disperati ce fug din calea razboiului . Arabii de aici nu se detoneaza , nu vor intra vreodata in alti oameni cu masinile lor . Ei au aici ce le trebuie , servicii , case , bani , sotii , copii, respectul comunitatii , de ce ar face-o ? Frustrarea apare la cei crescuti in ghetourile de periferie , la imigrantii analfabeti , la cei care au fost in Siria sa lupte .

      Ștergere
  12. Silvia ,nu ti se pare suspecta obstinatia sirianului si a doamnei sale SeRvil care nu vor sa munceasca numai la GUVERNUL ROMANIEI,din 23 de milioane de romani tocmai minoritarii astia sint cel mai 'isteti' sau romanii sint cei mai prosti si nu pot ocupa astfel de functii cheie in stat?,Sau nu vad evidenta astia de la SRI care umbla dupa noi aici pe blog dupa ordinul altor minoritari,sefii lor directi?

    RăspundețiȘtergere
  13. Silvia si Ok, nu v-ati prins ca cel care a scris la 17:47, are cu totul alte interese? El slujeste pe cineva, este clar ... iar orice informatie vrea sa o intoarca conform interesului stapanului sau. Ba mai lanseaza si "fumigene". Omul munceste din greu, nah...

    RăspundețiȘtergere
  14. Sotul lui SeRvil a lucrat la un minister in guvernul din Siria,acum lucreaza la ministerul agriculturii in guvernul Romaniei Astia se cred de neinlocuit.Intodeauna coincidentele spun adevarul,pentru ca nici o coincidenta nu e intimplatoare.

    RăspundețiȘtergere
  15. 21,30 daca voi sinteti obijnuiti cu sefi si cu ordinul de zi pe unitate,e timpul sa aflii ca in tara asta sint si oameni obijnuiti sa gindeasca liber cu mintea lor si nu a sefilor,ca voi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:55, nu sta "sub acoperire". Crezi ca nu ne-am dat seama care este interesul tau? Dar cine crezi ca te ia in seama?

      Ștergere
    2. 16,50, alo, conspiratii la greu!
      Chiar vrei cu subiect si predicat?

      Ștergere
  16. Silvia si OK ,nu stiu daca o sa ginditi la fel despre musulmani cind se vor implini viziunile cu explozii, la metrou si gara de Nord din Bucuresti,sau alte orase din tara.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu vedeti ca minoritarii astia au cele mai banoase functii din statul asta,SeRvil si sotul ei la ministerele cu cele mai multe fonduri,iar altii la salariile cele mai mari dar si institutiile de putere cele mai importante din statul roman.

    RăspundețiȘtergere
  18. 00.19 In tot aparatul de stat /bugetar sunt doar memebrii de partid si gastile lor , plin pana la refuz de copii, rude , amnate si tot felul de relatii .
    Astazi o angajare suna cam asa : eu ti-o bag pe cutarica , tu mi-o bagi la job pe fina, sora , etc.... Nu mai merge nici cu datul spagii , s-a ajuns la relatie contra relatie . Nu intra nimeni de pe strada sau CV depus la intamplare . Vedeti legile facute de ei si tot de ei aprobate in Parlament pentru cei ce vor sa iasa la pensie , pentru cei cu legea salarizarii unitare , pentru concursurile blocate pana la 31 dec. Vax. In continuare se fac angajari la greu , cu sutele si miile . Bugetul sta sa explodeze , totul se plateste din imprumuturi dar ni se spune ca ,,bani sunt'' cand de fapt ....nu sunt . Sa nu va mirati ca maine-poimaine se va ajunge la situatia Greciei . Europa sta, vede si isi freaca mainile , ne asteapta cu un ranjet sa cadem ca mustele in mainile ei . Ne paste si trecerea la euro si vom vedea adevarata fata a dezastrului . Cand chiriile vor fi 500 de euro ca in afara si facturile ca le ei, cum se va mai trai ? Nu mai vorbesc de ratele la banci care vor trimite iar alte milioane de romani in emigrare . De ce credeti ca se ,,vor mari'' salariie ? Este etapa premergatoare pentru zona euro .

    RăspundețiȘtergere
  19. 16.50 Dar tu de ce stai anonim sub acoperire daca -i reprosezi asta altuia

    RăspundețiȘtergere
  20. 16,50 nu poate sa-si dea numele pentru ca nu are permisiunea sefilor

    RăspundețiȘtergere