sâmbătă, 15 decembrie 2018

GENERALUL EMIL STRAINU ,DESPRE MARIA GHIORGHIU !


fotografia ta de profil

Generalul 

EMIL STRAINU despre Maria Ghiorghiu ,la minutul 39-40 din linkul de mai jos :

.

La minutul 39 -40 din linkul de mai sus ,despre MARIA GHIORGHIU si Cartile sale !
 Prieteni dragi,

Deoarece intram in Luna DECEMBRIE ,Luna 

CADOURILOR,am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
                                        Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. Toata stima pt.dl.general si pt d,-na Maria!

    RăspundețiȘtergere
  2. DL TREBUIE SA INVETE SA SAPUNA LUCRURI REALE .... CUM POTI AFIRMA CA IL PAPA DE LA ROMA A SPUS CA EXTRATERESTI ESTE AMICI NOSTRI....POATE AI VOSTRI CA AI NOSTRI NUUU ....PENTRU BISERICILE DIN LUME EXTRATERESTI SIMNIFICA DIAVOLI .... DECI CE AFIRMI IN VIDEO MIT 30-40 ESTE O ALUZIE GRAVA POTI FI TRAS LA RASPUNDERE ...MAI SUNT SI ROMANI CARE ARE HAR CHIAR MAI MULTE DAR NU SPUN MICINCIUNI AI GRIJA CE VORBITI ESTE O ALUZIE GRAVA LA ADRESA VATICANULUI. TOT EU CAMMY DE ITALIA .... SI EU SUNT CLARVAZATOARE SI DEJA AM VAZUT GLORIA PAMANTEASCA CARE O LACOMITI EU AM VRUT GLORIA IN PARADIS NU STIU DACA STITI CE INSEAMNA GLORIA IN PARADIS ......CE ANUME SPUNE DL GENERAL LA ADRESA PAPA DIN VATICAN ESTE O ALUZIE FORTE GRAVA ...AM MAI VAZUT EU UN FOST SECURIST ANI 1984 CARE IL CAM MANCA GLORIA PAMANTEASCA SI APOI SA INTALNIT CU MINE INTRE 4 OCHI ..... EXTRATERESTI PENTRU BISERICILE DIN LUME REPREZINTA SATANA ..DIAVOLUL DRAGONUL ROSUL DIN APOCALIPSE .... ATENTIE CE SPUNETI CE POSTATI DL GENERALE .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:06 nu am intele nimic din ce ai spus.
      Un lucru am sesizat referitor preafericitul Papa de la Roma :
      el cu gurita lui a comunicat , cand sosesc extraterestrii-beings of the universe(o anumita categorie dintre ei), el personal ii va boteza.
      Deci ai "latrat" degeaba. Tu nu ai suficiente informatii si te contrazici inutil si penibil si te faci de ras.

      Ștergere
    2. Auleooo! Câte greșeli de gramatică! Unde e acordul intre subiect și predicat? Rusine! Câte clase primare aveti? E vorba de limba română, limba materna! După ce învățați sa scrieți, sa mai comentați aici!

      Ștergere
    3. Nu am inteles nimic din ce scrii . Te rog mai invata limba romana si comenteaza dupa aceea...

      Ștergere
  3. Doamna Maria toata stima si respectul pentru dv.cat si Gr.Emil Streinu
    Pacat ca nu ap acest post tv.

    RăspundețiȘtergere
  4. Atatea carti ati scris? Domnul Strainu a citit intre 8 si 10 carti scrise de d-voastra? Pai vrem sa le cumparam si noi. Care sunt celelalte? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest general , are si el "stomac".

    RăspundețiȘtergere
  6. 16 dec 11:06-daca esti roman exprima-te in romaneste-mai bine spus invata limba romana pe care o schilodesti-daca esti vizionar scrie ce ti se arata! si atat

    RăspundețiȘtergere
  7. nu contesta nimeni inteligenta lui Emil Strainu desi la prezentarea cartilor Mariei nu a zabovit-a facut spionaj si contraspionaj-asa spune ca el crede in DIVINITATE-si totusi pune accent pe stiinta

    RăspundețiȘtergere