luni, 10 decembrie 2018

HARTA ROMANIEI RUPTĂ , LA PARTEA DINSPRE SUD ! SFINTII ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL !


                                                     9 Decembrie 2018,ora 6,27 !

                                            Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind, vad stand in pat cu ochii inchisi,vad la doar cativa metri inaltime faţă de locul in care stateam,vad un Cer de noapte,iar pe Cer au apărut SFINTII ARHANGHELI si VOIEVOZI MIHAIL si GAVRIIL.
După ce I-am privit pe amandoi,au disparut in clipa urmatoare,ca in locul lor, sa apara HARTA ROMANIEI.
Numai ca, HARTA ROMANIEI nu mai era intreaga !
Partea sudica cu inima Munteniei era lipsa; era o gaura neagra in partea Munteniei; nu mai exista inima Munteniei, de jos in sus.


Imagini pentru TRANSILVANIA PE HARTA.

Prieteni dragi,ce se va intampla concret cu aceasta parte a Romaniei sfinte,eu nu stiu a va spune.
Dar este clar ,ca ne asteapta vremuri grele.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu,Maicii Domnului si Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil,ca sa apere Romania Duhului Sfant,ca sa apere Poporul roman ales,ca sa primeasca pe IISUS HRISTOS in cea de-a Doua Sa Venire pe pămant.
Asa sa ne ajute Dumnezeu si Prea Curata Fecioara Maria.
                           Cu dragoste,Maria..   
         P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,

Deoarece intram in Luna DECEMBRIE ,Luna 

CADOURILOR,am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





.
                              Dragii mei

Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :

UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !

Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,

prietena mea cea mai bunä, de Suflet.

O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, 
Care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.

Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
Cartea este prezentata deosebit de frumos,de dl General Emil Strainu :
..

Cu ocazia Särbätorilor de iarna ,cine comandä din Cärtile ADEVARUL DUHULUI  SFANT, primeste si o Carte UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI -  CADOU !

O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

                   


42 de comentarii:

  1. DA razboiul ,razbunarea ruseasca pentru ca sintem avanpost NATO,v-om fi prisi si noi

    RăspundețiȘtergere
  2. Vor venii rusii prin aliatul lor Bulgaria sa ne curete de aur ,a 14 oara.
    Arsenie Boca spunea ca si Ungaria dupa cum rezulta si din viziunea anterioara cu frontul fascist al Ungariei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Razbunarea lui Dragnea, o sa vanda Teleormanul ca doar e al domniei sale !!

    RăspundețiȘtergere
  4. Deveselu si imprejurimile vor fi bombardate probabil.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, din păcate războiul e gata să înceapă. Cauza lui nu este Deveselu sau rachetele Patriot, ci faptul că oligarhii și bancherii vechi din vestul Europei și America nu vor să-și împartă zonele cu resurse materiale și piețele de desfacere cu noii oligarhi apăruți în Rusia și China.
    Războiul îl pornesc liderii americani, rusi și chineji, împinși de de cei care controlează finanțele și economia mondiala; și este suportat de popoarele statelor peste care tăvălugul războiului va trece.
    Acest război este îngăduit de Dumnezeu pentru:
    - stoparea fenomenului de globalizare și de migrație a popoarelor, care creează un amalgam de credințe și filozofii de viață, ce duce la distrugerea identități popoarelor Europene și la anihilarea credinței creștine.
    - stoparea influentei oligarhiei mondiale exercitata prin intermediul marilor puterii, în viața statelor și a popoarelor europene.
    - destrămarea ultimului imperiu european, a Imperiului Rus, pentru ca Federația Rusă este continuatoarea Imperiului Tarist și Bolșevic, fiind ultimul factor perturbator în pacea Europei.
    Că vrem sau nu, că credem sau nu, Rusia vrea să-și refacă sfera de influență și de stăpânire pe care a avut-o în perioada comunistă oîn Europa Centrală și de Est. Va începe cu Ucraina, la granița căreia are deja concentrate mii de tancuri operative și sute de mii de militari.
    Va continua cu noi și cu Polonia. Cu noi ca să se unească cu Serbia, Bulgaria și aliatul ei ascuns, Ungaria.
    Cu Polonia, pentru că principala direcție operativ-strategică terestra, prin care se urmărește anihilarea rezistenței statelor din vest, trece prin câmpiile din nordul Europei, pe la sud de M. Baltica, ocolind astfel Carpații și Alpii.
    Acuma rămâne de văzut cât de hotărâți vom fi noi să trecem peste aceste vremuri foarte grele și peste prostiile făcute de guvernanții noștri, unindu-ne pentru a ne apara credința, libertatea și țara.
    Am spus credință, pentru că Biserica Rusă se crede continuatoarea Bisericii Bizantine și vrea ca patriarhul Moscovei să fie considerat conducătorul tuturor bisericilor ortodoxe, nu Patriarhul Constantinopolului.
    În închere, cu toate ca și eu aș vrea, Domnul nostru Iisus Hristos nu va veni, pentru că "grâul nu este încă copt, la fel și neghina".
    Dumnezeu să ne ierte și să fie cu noi cu toți în vremurile care vor veni, iar noi să fim cu El și cu patria, pentru ca "patria este poporul nu tacma jefuitorilor", după cum spunea Tudor Vladimirescu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sumbru viitor ne-ai prevestit. Ca intotdeauna, poporul se va jertfi pe front iar tagma jefuitorilor va ramane sa jefuiasca si-n timp de razboi si-n timp de pace. Jefuitorii acestei tari nu dispar ci doar se adapteaza la situatii.

      Ștergere
    2. “My field is ripe for harvest,” says the LORD.
      Iisus vine acum.

      Ștergere
    3. Începerea războiului inseamna începerea secerisului.Câmpul este copt pentru recoltare spune Iisus Hristos. It's time for the harvest.It's harvest time. Trage singur concluziile.

      Ștergere
    4. Este adevărat an.14:54, dacă nu ne schimbăm gandirea și nu împlinim voia lui Dumnezeu, transmisă nouă de Sfânta Scriptura și talmacita de sfinții părinți, așa va fi.
      Amăgirea aceasta în care lumea s-a lăsat antrenată și care se cheamă GLOBALIZARE, este apogeul gândirii iluministilor care a stat la baza revoluției franceze din 1789-1799 și prin care diavolul, prin amăgiții lui, urmărește anihilarea și ultimei rămășițe de morală creștină.
      Prin atacarea moralei creștine care stă la baza credinței creștine se urmărește eliminarea autocenzurii impusă de frica de Dumnezeu, ce duce la libertinism, la acceptarea imoralului ca moral, adică negrul devin gri și apoi alb în mintea ateilor.
      Oare câți dintre noi se mai roagă zilnic, țin posturile, se spovedesc și se împărtășesc cu smerenie și cu frică de Dumnezeu. Rezultatul referendumului a arătat.
      Oare câți dintre noi sunt gata să slujească aproapelui cu priceperea și înțelepciunea pe care Dumnezeu i-a dat-o, așa cum Domnul Iisus ne-a slujit nouă, tuturor, fără a mai profita de aproapele său.
      Oare câți dintre noi ajunși pe o funcție oarecare, nu va uita de unde a plecat și va sluji poporul cu toată putea sa, fără să aștepte recompense bănești exagerate, și va înțelege că a ajuns acolo prin voia lui Dumnezeu.
      Oare câți dintre noi pot să facă ce a făcut Domnul care a spălat picioarele ucenicilor lui, chiar și a lui Iuda Iscarioteanul, chiar dacă știa că la vândut.
      Oare câți dintre părinți își mai îndeamnă copiii să stea în țară sau să se întoarcă în ea, să-și iubească poporul și țara, să pună umărul la schimbarea ei, nu să se vândă pe euro la străini, pentru că la TV văd mai mult contrariul.
      Acum avem conducătorii pe care-i merităm, după cum gândim. Dacă ne vom schimba noi vom ști să schimbăm și legile guvernării țării noastre, nu ne vom mai pune nădejdea în străini ci în ajutorul lui Dumnezeu, și vom ști și pe cine să punem să ne conducă, dacă nu, ne vom învârti în jurul cozii ca acuma.

      Ștergere
  6. Pedeapsa Celui de sus pentru modul cum isi bat joc romanii de tara lor. Inaintasii s-au straduit sa o uneasca ca sa fie mare si puternica, iar acum derbedeii politici isi bat joc de ea si nu le pasa de propria tara. O vand chiar si pentru niste voturi in parlament care sa le asigure majoritatea. Hienele politice vor distruge Romania.

    RăspundețiȘtergere
  7. Excellent write-up. I certainly love this website.
    Continue the good work!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. God bless you for your loving heart,
      but you have to wait 5 more years- if this will happen/
      I hope you are in good health.
      Good try .

      Ștergere
    2. Denver tata, tu esti?!? Iti place anonimatul....

      Ștergere
    3. An.06,13 ,exact la asta m-am gandit si eu cand am citit! 👍

      Ștergere
    4. 06:13,12:18
      Cu siguranta nu este Denver, ptr ca nu e stilul lui un pic "naiv"

      Ștergere
  8. Doamna Maria ..maine Melescanu.va semna pactul ptr mugranti ! Oare pana maine nu l poate opri nimeni ! Dumnezeu ne va ingadui sa suferim de pe urma acestor migranti ! Poate ne dati o veste despre migranti ! Sarutmana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca nu-l va semna...

      Ștergere
    2. An.09.11.,daca citesti ''scenariul '' de razboi de la an.06.08., vom deveni noi un popor de migranti ( cine mai scapa ),nu ne mai doare capul ca vin altii... Asadar,nu ne mai doare capul ce facem cu alti migranti ( straini ),ca nu mai au chef sa vina...Nu ?

      Ștergere
  9. o6,08 Bun scenariul tau,dar as vrea sa-i adaug o vorba ruseasca;''Romania este un drum[ prea] intortochiat pe un loc drept'' Deci ar putea fi real numai daca vom fi prea slabi in caz contrar rusii ar pierde timpul cu noi si cu muntii Carpati preferind intii sa ne ocoleasca prin sud si nord-vest unde au calea libera atit din cauza terenului cit si al simpatiilor maghiare si bulgare.
    Deci as spune ca la noi vor face ca de obicei incursiuni pentru aprovizionare mai ales cu aurul pe care-l spera la locul lui in Bucuresti.
    Binenteles ca-i va interesa intii sa distruga fulgerator bazele de la Deveselu Kogalniceanu si Fetesti ca si infrastructura mai ales feroviara, sa nu-i incurce si sa piarda timp pretios in razboiul pe care-l vor vrea FULGER-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este, acum se va testa din nou tăria, unitatea, credința și dragostea noastră față de patrie. Iar după război să fim siguri că lumea nu va mai fi la fel.

      Ștergere
  10. Oltenia si Muntenia inclusiv sudul Moldovei si Bucurestiul stau pe un fund de mare--fosta Mare Tetis-de aceea solul e slab si cutremurile se simt puternic- dar e posibil ca rusii sa-si puna in cap sa atace Deveselul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu risca ei asa ceva.

      Ștergere

    2. Ultimatum la Prut [despre Unirea (Următoare) cu Basarabia]
      Scris de Ion Zimbru
      Sâmbătă, 01 Decembrie 2018 00:00
      Evaluaţi acest articol

      1
      2
      3
      4
      5

      (1 Vot)
      Fii primul care postează comentarii!

      Muscalule scăldat în lăcomie,
      murdar de sânge, dur cu ochii goi,
      fii credincios măcar o dată-n viaţă...
      şi dă-ne Basarabia-napoi!

      Ai tot muşcat, muscalule, ca fiara,
      din sufletul şi gândurile ei...
      te dai ne znaiu şi o faci pe prostul...
      vrei să ne furi şi pupăza din tei?!

      Ai tot umplut şi cerul şi pământul
      cu stalini, molotovi şi alţi păgâni...
      şi ne-ai luat din viaţă şi din moarte...
      vrei să ne iei şi apa din fântâni?!

      Fii credincios măcar o dată-n viaţă,
      muscalule stăpân pe vânt şi ploi,
      cere-ţi iertare de la crucea mă-tii...
      şi dă-ne Basarabia-napoi!

      Ștergere
  11. Libertăţi şi Libertate
    De veacuri omul suferă şi luptă pentru libertate: libertatea de cuget, de faptă, libertatea pentru darurile frumuseţii şi ale credinţei.
    O zădărnicie cât muntele vieţii. Omul trăieşte mereu, trăieşte dezgustător de plin toate libertăţile făpturii sale căzute; trăieşte libertatea desfrâului, a minciunii, a lenei şi a furtului; libertatea tuturor păcatelor, libertatea care distruge, care schimbă viaţa într’o mlaştină unde cresc numai plante otrăvitoare. Omul nu a înţeles şi nici nu a făcut nimic pentru câştigarea adevăratei libertăţi care este o condiţie absolută a omeniei. Libertatea nu poate fi găsită decât în inima ta; ea este o floare a spiritului. Nu căta în jurul tău ceea ce ai în tine. Sfarmă piatra ce acoperă aurul.
    Libertatea este un dar al lui Dumnezeu. Libertatea nu poate fi decât interioară, nu poate fi decât dragostea şi creaţia; libertatea este putere deschisă pajiştilor înflorite ale lui Dumnezeu. Când omul apare, omul de conştiinţă şi misiune, apare şi libertatea. În acest caz libertatea nu este ceva formal şi relativ, ci este ceva esenţial şi absolut. Împrejurul omului adevărat, în fapta şi în cugetul său, în simţămintele care îl străbat, libertatea este o cale a vieţii şi a desăvârşirii, este o condiţie a spiritualităţii şi un semn al omului în rosturile sale mari."
    Fragment din Preludii, Ernest Bernea

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria poate ca aici sf.voevozi Arhangheli Mihail si Gavriil vor pazi aceasta zona pentru a o apara.
    Se tot incearca autonomia maghiarilor din Romania.
    Arhanghelul Mihail apara aceasta zona a tarii noastre la asta ma gandesc atunci cand au aparut si au lasat sa se vada acea regiune a tarii noastre.
    Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne apere de tot raul pe care vor sa ne faca acei rai voitori poporului roman.
    Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ion Masincă ar fi bine să fie cum spui tu. Mă tem că arhanghelii apăruți reprezintă altceva. Reprezintă veste de război după funcțiile care le au cei doi arhangheli.

      Ștergere
  13. Viorica -i raspunde cavalerului''curajos' iohanis care ataca femeile,dar nu si la acuzatiile acestuia ca nu a fost sunat la care ii raspund eu pentru ca asa proceda si la Sibiu cind se ascundea dupa secretare si nu obijnueste sa raspunda,nici macar la telefoane.

    RăspundețiȘtergere
  14. E normal cine il mai suporta pe Dragnea? Daca sudisti il accepta ca si dictator restul o sa ceara indipendenta probanil.

    RăspundețiȘtergere
  15. Dodon filo-rusul presedinte al Moldovei suspendat a cincea oara pentru refuzul de a semna niste legii-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:16, nustiu de cee este atata "raca", mai ales ca atat rusii, cat si moldovenii lui Dodon(pe langa altii asemenea, de pe terittoriul Romaniei si nu numai...) sunt urmasi ai dacilor hiperboreeni?! Rusia sper ca stie acest aspect si ca-si vor proteja si respecta "inaintasii"("Strabunii")!

      Ștergere
  16. 18,08 Tocmai asta-i deranjaza si nu vor sa recunoasca rusii,bulgarii si ungurii care stiu ca ei sint asiatici si uzurpatori ai Daciei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. Dna Maria,

    Viziunea despre destramarea Romaniei este reala:
    Inca din vremea lui Petru cel Mare -RUSIA, PLANUIA INVADAREA, CUCERIREA si ANEXAREA MOLDOVEI, si ajutorarea ,,vecinilor" de anexare fiecare a tertoriului,, ramas".
    Bulgarii vor ataca la sudul Dunarii si vor A N E X A D O B R O G E A , de la Vama Veche, cu Constanta si Tulcea,
    Ungaria va anexa T R A N S I L V A NIA
    Serbia va anexa Banatul cu Timisoara si Resita iar
    Muntenia va ramane divizata intre sarbi, bulgari si rusi.
    Statul National Roman va disparea de harta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Planul e facut de altii,dupa disparitie, adio privilegii,adio pensii

      Ștergere
  18. Azi la CSM Iio-han-nis cel Mare si... atac la BRAVO Tudorele ministrul cel Mic la stat ,mare la sfat care a lipsit la sedinta.

    RăspundețiȘtergere
  19. 08,47 Nu mor caii cind vor ciinii,ba din contra s-ar putea sa fie in final si invers decit vor ei si alogenii lor.Stii cum se zice
    Dumnezeu nu doarme,asa ca sa fim optimisti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. Lazar se lauda cu planul reformei justitiei,dar nu vrea sa raspunda la intrebarea despre Cristian Lazar cel ce ia casat dosarele lui Iio-han-nis despre care se face ca Nu AUDE si Nu VEDE.

    RăspundețiȘtergere
  21. Caba ,director si acctionar principal la fabrica de viori HORIA Reghin;''CU asemenea conducatori noi nu avem nici o sansa de suravietuire...trebue schimbate lucrurile...Romanul trebue impins de la spate pentru ca e comod ,altfel e inventiv''craciun

    RăspundețiȘtergere
  22. MARIA GRAPPINI europarlamentar la Strasbourg il contreaza pe Iohanis cu ideea de justitie si inchisori spunind ca toti atentatorii francezi sau radicalizat in inchisori ca si cel de aseara care a omorit trei oameni ,care avea la 29 de ani 27 condamnari ispasite pentru jafuri cu violenta-craciun

    RăspundețiȘtergere
  23. pt an 10 dec 06:08-foarte adevarat ce spuneti-puterile mari nu vor sa imparta sferele de influenta-iar Rusia a pierdut mult in orient si Ukraina si statele din Caucaz -iar America se bate pt Orientul apropiat si resurse doar DUMNEZEU SI MAICA SA NE MAI POATE SCAPA

    RăspundețiȘtergere