marți, 4 decembrie 2018

INSTITUIREA LEGII MARTIALE !


                                    3 Decembrie 2018,ora 6,08 !

                                    Dragii mei ,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva cutremurator.
Glasul spunea asa:

             "Instituirea LEGII  MARTIALE ."

Ştim cu totii dragilor ca ,LEGEA MARTIALA se instituie numai in caz de RAZBOI.
Nu te supui LEGII, te impusca fara drept de apel.
Am putea lua ca exemplut trist ,pe UCRAINA 
care deja a introdus LEGEA MARTIALA in anumite regiuni. Dar oare ,sa fie vorba numai de UCRAINA ? Oare ce vrea sa ne transmita acest MESAJ ? Sau mai sunt si alte State care vor sa introduca LEGEA MARTIALA?
Iata:
Serviciul de presă al Ministerului ucrainean al Apărării a dat publicității faptul că începând cu data de luni, 3 decembrie, va începe chemarea rezerviștilor aflați în planul de mobilizare, dar și a persoanelor care au datoria de a efectua serviciul militar.
"În parte, rezerviștii vor fi chemați la datorie pentru o perioadă de până la 15 zile pentru unitățile de comandă și până la 20 de zile pentru centrele de instruire. Prin urmare, se presupune că toate evenimentele vor fi finalizate înainte de începerea sărbătorilor de Anul Nou", se arată în comunicatul armatei ucrainene.
"Cu toate acestea, mobilizarea se va face numai în cazul agresiunii deschise. Într-o astfel de situație, nu numai cei aflați în serviciul activ, ci toți rezerviștii și cei ce au datoria de a efectua serviciul militar vor fi chemați la datorie în forțele armate ale Ucrainei ".
În plus, în regiunile în care a fost introdusă legea marțială, chemarea celor responsabili pentru serviciul militar va dura 10 zile. În această perioadă, va fi organizată "coordonarea dintre brigăzile și batalioanele de apărare teritorială pentru a se pregăti apărarea acestor regiuni".

                              Cu dragoste,Maria.
P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,

Deoarece intram in Luna DECEMBRIE ,Luna 

CADOURILOR,am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





.
                              Dragii mei

Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :

UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !

Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,

prietena mea cea mai bunä, de Suflet.

O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, 
Care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.

Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
Cartea este prezentata deosebit de frumos,de dl General Emil Strainu :
..

Cu ocazia Särbätorilor de iarna ,cine comandä din Cärtile ADEVARUL DUHULUI  SFANT, primeste si o Carte UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI -  CADOU !

O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

                                           

49 de comentarii:

  1. Doar in caz de razboi extern sau intern-civil se instituie LEGEA MARTIALA,deci ar putea fi si la noi unde unii din interior tot instiga chiar din institutiile statului la schimbarea violenta a puterii date democratic prin alegeri.
    Deocamdata Ponta a luat citiva deputati intarind si mai mult dependenta fata de UDMR-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:49Cred ca e vorba de Franta.

      Ștergere
    2. Posibil sa fie acolo, deoarece neincrederea este deja instalata!

      Ștergere
    3. Se va introduce in SUA, va fi necesara in cazurile celor 63.000 de acuzati pentru fapte penale grave, judecate de \tribunalele Militare. Veti auzi foarte repede despre aceste evenimente...

      Ștergere
    4. craciun, tot va cadea PSD, lasa vrajeala cu instigatul si cu votul democratic. Cei ce dau legi pentru confortul hotilor nu au nicio treaba cu democratia si vor fi pedepsiti de Dumnezeu!

      Ștergere
    5. Penulul nr 1 a Romaniei este klaus verner iohanis dovedit prin tribunal!!! Psd-ul este votat de popor. verner agent acoperit care reprezinta interesele dusmanilor Romaniei. Toate acestea draga postac dezinformator au fost date pe posturile de televiziune.

      Ștergere
  2. Ionel Brătianu vs Viorica Dăncilă - lectie de istorie , bilant la 100 de ani

    Anvergura politicienilor care conduceau România la 1 Decembrie 1918 diferă total de cea a demnitarilor din actuala coaliție de guvernare PSD – ALDE.
    Guvernele liberale de după terminarea Primului Război Mondial, conduse de marele om politic Ion I.C. Brătianu, nu au nici cea mai mica legătură cu cabinetele Vioricăi Dăncilă.
    Dacă, în vremurile mai sus pomenite, România avea în fruntea sa politicieni cu experienţă şi cu averi personale care îi făceau aproape imuni la corupție, anul acesta am avut două variante guvernamentale cu maximum două-trei persoane care au arătat că se ridică la nivelul funcţiei deţinute.
    1 Decembrie 1918 l-a găsit în demnitatea publică de prim-ministru pe liberalul Ion I.C. Brătianu, unul dintre cei mai abili şi apreciaţi oameni de stat ai României moderne.
    A fost şef al Guvernului în cinci rânduri şi a avut portofolii la Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Externe şi Ministerul de Interne.
    Deși un tip orgolios, premierul Ionel Brătianu nu a ezitat să se retragă, pentru binele țării, de la Tratativele de pace de la Paris, pentru ca locul său să fie luat de Al. Vaida-Voevod, fruntaș al Partidului Național Român, deoarece acesta din urmă putea negocia mai bine decât liderul liberal cu Puterile Antantei (învingătoare), care reproșau României faptul că a încheiat Pacea de la București, cu Germania și Austro-Ungaria, la începutul anului 1918.

    În prezent, Guvernul României este condus de Viorica Dăncilă, preşedinte executiv al PSD şi fost europarlamentar, dușman neîmpăcat al logicii și al limbii române.
    Gheorghe Gh. Mârzescu era ministrul de Interne de la 1 Decembrie 1918.

    Popular ca om de stat, Mârzescu a rămas cunoscut în istorie pentru faptul că, în mandatul său la Ministerul Justiţiei, a elaborat Legea persoanelor juridice, act normativ prin care a avut loc scoaterea în afara legii a Partidului Comunist din România.


    La 1 Decembrie 2018, la Interne este Carmen Dan, politician apropiat de Liviu Dragnea, fost secretar de școală, care a luat apărarea jandarmilor ce au intervenit în forţă la mitingul din 10 august 2018.
    Dar cea mai bună comparație dintre cele două guverne amintite ar fi una în oglindă, mai riguroasă și mai clară: aceea a CV-urilor educaționale și profesionale ale miniștrilor în cauză. Astfel, Ion I. C. Brătianu, președintele Consiliului de Miniștri, era inginer cu studii la Paris (1883-1889).
    Gheorghe Gh. Mârzescu, ministrul de interne, licențiat in drept, studii de doctorat la Paris. Ion Gheorghe Duca, ministrul cultelor și instrucțiunii publice, licenţiat în drept la Paris (1903).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Jandarmi si-au facut doar datoria! Bravo jandarmeria!!!

      Ștergere
    2. Dusmanul neimpacat al logici si limbi romane este presedintele tari Klaus verner iohanis!!!il vedem si auzim...

      Ștergere
    3. Guvernul si premiwrul sunt patrioti si FAC ceca pentru tara si popor, din pacate nu sunt lasati sa guverneze normal de carte voi dusmanii tari din interior si exterior

      Ștergere
    4. Multumim Jandarmeriei Romane care la 10 aug/ac, prin devotamentul lor au aparat tara/guvernul/poporul impotriva
      huliganilor. Dumnezeu sa va binecuvanteze.

      Ștergere
    5. 19.04,19.07,19.10,22.10 cred ca esti constient de minciunile pe care le afirmi pe post de adevar! Chestia este ca pe Dumnezeu nu-L prostesti! El stie adevarul! Tocmai ti-ai mai adaugat niste pacate pe lista!

      Ștergere
    6. Pacatele sunt ale voastre postaci platiti si dezinformatori ca sa prostiti poporul roman care nu se mai trezeste desi ai canta imnul DESTEAPTA-TE ROMANE !
      Sa nu mai vorbim cum i-a prostit verner cu "lucru bine facut"

      Ștergere
  3. Constantin I. Angelescu, ministrul cultelor și instrucțiunii publice, ministru plenipotențiar al României la Washington, a studiat medicina la Paris, specializându-se în chirurgie în 1897. Anghel I. Saligny, inginer constructor, a frecventat cursurile Universității din Berlin, apoi studii inginerești la Școala Tehnică Superioară din Charlottenburg.
    Este considerat unul dintre pionierii tehnicii mondiale în proiectarea și construcția podurilor și silozurilor cu structură metalică, respectiv de beton armat.
    A proiectat și construit, în 1895, podul de la Cernavodă, cel mai lung din Europa acelor ani.
    Alexandru Vaida Voevod, ministru fără portofoliu (pentru Transilvania), medic, a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității din Viena.
    Vasile Goldiș, ministru fără portofoliu (pentru Transilvania), absolvent al Facultății de Litere și Filozofie la Universitatea din Budapesta (1881-1882 și 1884-1885) și la Universitatea din Viena (1882-1884).
    Ștefan Cicio Pop, ministru fără portofoliu (pentru Transilvania), avocat, a urmat cursurile universitare la Budapesta și Viena. Iancu Flondor, ministru fără portofoliu (pentru Bucovina), jurist, doctor în drept la Viena.
    Ion Nistor, ministru fără portofoliu (pentru Bucovina), doctor în filosofie și litere al Universității din Viena, docent al Universității din Viena, apoi profesor la Universitățile din Viena și Cernăuți.

    În guvernele Dăncilă, școlile înalte ale demnitarilor sunt mult mai puțin cunoscute, ba în cazul multora acestea lipsesc cu desăvârșire sau universitățile absolvite sunt aproape anonime.
    Guvernul Dancilă I a fost o parodie umilitoare pentru Romania.

    Cu atât mai rușinos cu cât el a apărut în anul centenarului Marii Uniri. Țara noastră nu a avut niciodată în fruntea ei o colecție mai sinistră de incompetenți și agramați.
    Nici guvernul Dăncilă II nu este cu mult mai bun.
    Perlele Viorică Dăncilă l-ar face invidios și pe Caragiale, care, dacă le-ar fi cunoscut, și-ar fi construit mult mai bine personajele din satirele sale politice.

    s.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai lasa critici le la adresa guvernului!vrei tu desigur "guvernul meu" ? V. Dancila este de buon simt, de pace si o mare patriota fata de restul . De aceia nu va place de EA. Dar presedintele tari ca vorbeste rau l. Romana n-ai n-ai nimic de comentat?

      Ștergere
    2. 18.59 lasa gargara ca nu mai prostesti pe nimeni!

      Ștergere
    3. 18.59 guvernul tau e alcatuit din infractori, analfabeti, curve si discotecari rusofoni. Am uitat sa mentionez valcovul care isi trimite soferul sa-i ascunda mita de miliarde prin cavouri. Ce zici, te regasesti in guvernul tau? Eu cred ca da!

      Ștergere
    4. Dar pdl-isti lui basescu orban cu girafa turcana etc plus huliganii #rezist care vor sa ia cu japca tara si pe care nu i-a votat nimeni, sustinuti de cel cu peste 50 de dosare sau cate o avea care-i face pe toti penali si infractori uitandu-se pe sine. Gata hastagilor! nu mai tine, lumea vede cine sunteti! Dumnezeu sa-i ocroteasca pe facatorii de pace a Romaniei si sa-i descopere si pedepseasca dusmanii! Amin-

      Ștergere
  4. ANDI GHERGHE regizorul piesei Mihai Viteazu care se joaca din septembrie la Tirgu Mures a motivat afisul cu harta Romaniei sub forma de o halca de carne ce se frige pe gratar[aveati si o astfel de viziune] a motivat ca cele trei imperii din jur astfel percepeau cele trei principate.El a mai spus ca'La Budapesta conduce acum un dictator iar la noi o sleahta de politicieni'-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana in prezent, cel putin, politica de la Budapesta ne-a aparat si ne apara de alte lucruri, mult mai grave, aceea a migratiei.

      Ștergere
  5. Multe se spun pe aici dar putine se-mplinesc. Sa tratam cu rezerva si circumspectie aceste mesaje.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria as spune ca la noi sunt prea multi tradatori de neam si de tara. Regret ca o spun dar dintodeauna au fost bogati si saraci s-au de mijloc.
    Erau boierii aveau argati si tineau la bogatiile lor ca si acum.
    S-a ne rugam Bunului Dumnezeu sa nu avem nevoie de legea martiala ca ar fi numai morti la cata ura este intre cei mari care nu fac nimic pentru avest popor. Noi sa stiti ca ii stim pe acei tradatori lumea s-a desteptat sa nu creada nimeni ca romanul este prost. Poporul roman a fost si este un popor minunat si cu frica de Dumnezeu si trece cu usurinta peste toate incercarile si necazurile.
    Un banc frumos doi soti fiind putin rotofei sotul spune; draga sa mergem pe jos ca ajuta la slabit. Dupa un timp vine sotia cu o pereche de papuci sii da sotului. Ce sa fac cu ei?
    Mergem pe jos ca tocmai ce am vandut masina.
    Am spus acest banc pentru ca romanul face haz de necaz si nu se revolta.
    Cu mult drag tuturor si sanatate multa.
    Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  7. În 26 noiembrie scriați un articol " Liniștea României spulberată după 3 decembrie " oare sa fie vorba despre așa ceva ? Doamne apară și ocrotește România și poporul român

    RăspundețiȘtergere
  8. Mesaj divin:"Napadit-au buruienile in holda Mea.Clatina-voi pamantul si-l voi umple de ruini.Scoate-voi din mijlocul vostru pe cel rau si pe c mandru.Gatit-ati voi loc de odih a,chemata-ati voi Numele Domnului la vreme de necaz?
    Sfarama-voi toti idolii vostrii.Voi cantari faptele voastre,cu dreptate si voi rasplati fiecaruia dupa faptele lui.Lucrati lucrul Domnului si El va va rasplati pe voi.Rugati-va neincetat.Semanati samanta buna ! Se va schimba fata pamantului.Toate se vor innoi.Se vor incuia in temnita cei nelegiuiti.Nelegiuitul e tare dar se clatina.
    Muncitu-sau in zadar.
    Nu va bucurati voi mandrilor.Chiotele voastre se vor intoarce in bocete.Fericit cel ce a nadajduit intru Mine.Fericit cel ce n-a tagaduit Numele Meu.Vai de cel ce M-a facut de ocara!.Vai de trufasul care se veselea cu porcii!Vai tie fiule al pierzarii ca ti-a venit sfarsitul!Vai celor e au nesocotit Cuvantul Meu ca vor pieri!
    Trambita-voi inca odata tuturor popoarelor,trambita-voi si voi chema la lupta!Iata,a venit Ziua cea Mare.Fulgerele vor acoperi pamantul.Fulgera-voi ziua si noapte de se va cutremura pamantul.Voi starpi de pe pamant toata rautatea.Voi strange laolalta pe toti credinciosii Mei.Nimeni nu se va mai fali caci Domnul Singur Ii va paste pe ei.Bucura-se-vor de bunatati caci mila Domnului va fi peste ei!(mes 4ian 2006)
    ------------

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:40, "la film"...!

      Ștergere
    2. 18:40Continuare:Faceti-va haina noua.Imbracati-va cu lumina.
      A cantat cocosul(inceputul mil 3).
      Asunat trambita..
      Sa se trezeasca toata lumea.
      Domnul e aproape.Semnul e pe cer.
      S-au adunat norii.Se fac rugaciuni.S-a luminat pamantul.S-a tulburat fiara.
      Domnul vine!Dreptatea e cu El!
      Sa iasa poporul Sau inainte !Sa-L intampine pe Domnul!Sa rasune vazduhul de cantece de slava!
      Sa sune toaca.Sa bata clopotele caci vine Domnul la Judecata.Cine este asemenea Lui?E Domnul Slavei!
      Sa I se inchine tot pamantul!
      Vai tie Ierusalime care ai omorat pe prooroci!Vai tie Samarie ca ai umblat pe caile pierzarii!
      Vai tie fiule al pierzarii,caci ai adus foc si pucioasa,ai semanat cadavre si ai adus duhoare!
      Cum veti sta inaintea Domnului?
      Vai voua care nu ati chemat Numele Domnului.Vai tie biserica a satanei ca ai umblat dupa ghicitori si descantatori,iar pe Domnul nu L-ai cautat.Sa se strige in cetate ca vai-urile au inceput.
      Unde va veti ascunde de mania Domnului?Cum se vor inrosi fetele voastre ca para focului!
      Chemati Numele Domnului pana nu e prea tarziu.!(fragment din mes primit in 12aug 2003)

      Ștergere
    3. 2:12Continuare:"
      Vai voua fatarnicilor care umblati pe doua carari.
      Unde este intelepciunea carturarilor,unde sunt bogatiile voastre?Nu mai sunt.Le-a mancat focul(vezi California etc.)!
      Cine va putea sa stea in ziua Domnului,caci Domnul va Judeca cu foc?
      Intoarceti-va la El voi indoielnicilor!
      Iata, toate s-au invechit,toate se vor innoi!Mergeti pe carari drepte.Nu mai legati boul la gura,dati-i sa manance,sa se sature.Chibzuiti impreuna ce este bine.
      Laudati pe Domnul in tot timpul.
      Cantariti cu dreptate.Scuturati jugul nepasarii.Sa se laude toata lumea cu binele facut,nu cu raul.
      Sa se inceapa cu cei de jos.Saracii sa se sature.Bogatii sa nu mai doseasca.
      Cum cutezati sa va rugati Domnului,voi cei imbuibati cand saracul intinde mana si voi ii intoarceti spatele?
      Judecati de este cu dreptate.Oare nu Eu v-am dat inbelsugarea,iar voi o dositi pt voi.Si saracii sunt ai mei.Mila Mea peste ei!
      Vai voua bogatilor ca v-ati luat plata voastra!Nu ati cantarit cu dreptate.
      Nu ati ascultat sfatul Meu si acum pieriti.Cine v-spus voua ca Domnul nu va mai veni?

      Ștergere
    4. 2:35Continuare:Iata eu sunt la usi!In curand voi intra!
      Cereti de la Mine ceea ce voiti,voi cei ce ati sscultat sfatul Meu,caci ati dat si din prisosul si fin saracia voastra.
      Ati urmat caile Mele si v-am dat din apa vie sa beti.Veti merge alaturea si va veti imbratisa caci neamul celor milostivi nu are moarte.
      Ascultati glasul Domnului ca El va vadescoperi voua toate.Ceea ce secera omul aceea va si lua.
      Se rup lanturile robiei.Se cantareste cu dreptate!Se refac legaturile cele vechi!
      In Domnul veti umbla si in Domnul va veti lauda!Iata,s-au umplut cerutile de Slava Lui Dumnezeu!(mes 12aug 2003)

      Ștergere
    5. 2:46:(mes 3aug 2003):
      EU sunt Cel ce deschide Calea!
      Deschide-ti inima si vei gasi Adevarul!
      In curand veti vedea cerul deschis.
      Din nori vor iesi flacari de foc care vor arde pe cei necredinciosi.Cu vuiet mare vor pieri cerurile.Va fi cer nou si pamant nou.Se va arde toata neghina.Se va curata aria.Toti cei ce si-au curatat sufletul de pacat se vor Mantui iar cei necredinciosi vor pieri.

      S-au stricat incuietorile Iadului si cei legati au fost dezlegati.
      Numai cei ce s-au aplecat Domnului au fost dezlegati cei mici si cei mari.

      Ștergere
  9. Din toate previziunile vrednice Marii nu va ramane una ne împlinită.Asa sa stiti.Sufletele Mari nu se pierd în nimicuri.Nu le dă DUMNEZEU voie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Falsa si ipocrita comparatia cu politicienii de acum un secol.Daca ar mai trai acum,la toti li s-ar face dosare penale.Lui Bratianu i s-ar spune:Esti penal,penalule,fara penali!Pentru ca nu s-ar incadra in scopurile vanzatorilor de tara.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cind o sa faca armata si cu mucosii de tineret ,atunci sa ma impuste pe mine,daca nu ma duc,si sint chemat! !Mie mi-a fost luat un un din viata,ce ne facem,daca Doamne fereste se intimpla ceva!?Fac instructie rapid,in 5 minute ii invata pe tineret,sa minuiasca o armata! ?

    RăspundețiȘtergere
  12. grav -instituirea legii martiale pune in pericol si stabilitatea altor tari

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu prefer sa "ma lupt"pentru Omul din spatele omului politician,caci ii vad Esenta care abia mai licare din cauza intunecimii alegerilor lui,dar pentru politicianul insusi, nu merita sa ridic un bat, oricare ar fi el, caci este un om incostient de viata lui si alegerile pe care le face.Toti sunt controlati mental,nu sunt stapani de Sine, ci sunt stapaniti si parazitati de malefic.Nu sunt de judecat, ci de compatimit.Iar voi,cei care va bateti pentru ei,o faceti inconstient de ce faceti,intrati in sfera lor de control mental.Asa ca, aveti grija ce alegeti sa manifeststi!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EU SUNT D, dar tu cum faci sa te rupi de „controlul mental”? Si dna Maria e sub „control mental”?

      Ștergere
    2. Da chiar D cum reusesti sa te detasezi de "controlul mental"
      Este invizibil, este practicat de ???asupra unei categorii de oameni ptr a fi adusi la tacere-debusolati-"paralizati"-sau instigati la fapte gesturi neortodoxe.
      Multe multumiri anticipate.
      ps. poate reusim sa gasim "o portita" de a" sparge" codul acestui MIND CONTROL

      Ștergere
  14. Asta, poate o s-o puna in vigoare Dragnea ca sa ii omoara pe cei drepti. El vrea sa fie liber ca sa distruga tara si sa devina dictator. E nai rau ca Ceausescu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Postac ticalos!!!nu va e rusine? Dragnea este inteligent si patriot de aceia il vreti jos. Asta seara am vazut la tv ca verner iubitul si seful vostru este agent acoperit care serveste dusmanii Romaniei. Deci asta explica dece n-a facut nimic pentru tara si nu lasa guvernul sa lucreze il obstrueaza in tot ce face. Plata lui Dumnezeu sa-i ajunga pe toti dusmanii Romaniei! Amin.

      Ștergere
  15. Aiurea,e penibil sa crezi ca esti deasupra tuturor lucrurilor si plutesti asa,prin univers.Cu totii avem un fel de amprenta genetica a locului unde ne-am nascut si e normal sa ne intereseze soarta tarii si ce fac oamenii care o conduc.Sigur ca politica e arta compromisului si politicienii sunt si ei,ca toti oamenii,cu plusuri si minusuri,important e ca rezultanta sa fie pozitiva,nu pentru ei,ci pentru tara,ca progres.Altfel,pamantul asta romanesc,mi-e teama ca se va scutura la un moment dat si ne va arunca din spinarea lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15.59 bravo! Esti realist in gandire! EU SUNT D vorbeste de lucruri fantastice. Pai cum am putea sa ne rupem de controlul acelor creaturi extraterestre daca ar fi asa cum spune ea?

      Ștergere
    2. Bine ati punctat aci, 15:59 si 01:52!

      Ștergere
  16. Da,asa pare;ireal si fantastic, sa detii controlul vietii, atunci cand nu stii ca se poate.

    Nu exista neaparat o categorie de oameni, ci toti oamenii sunt controlati mental prin tot ce-am invatat in aceste sistem Matrix. Acest sistem ne-a invatat sa fim umili si ascultatori fiindca vom fi pedepsiti aici prin inchisoare,dincolo prin vesnicia in Iad.
    Inclusiv necredinta si suspiciunea voastra da a nu fi posibIla inputernicirea ca fiinta umana, este un aspect al controlului mental. Cineva care va vede gandurile,are grija sa le accentueze sau sa le schimbe in ce TREBUIE SA GANDITI,SA VEDETI SI MAI ALES IN CE SA CREDETI.Realitatea inconjuratoare va va arata doar ce credeti ca-i posibil.Orice scenariu negativ care va umbla prin minte este indus prin control mental, fiindca interesul este ca voi sa creati prin puterea voastra de creatie ce este in interesul sustinerii Matrixului.Adica supunerea si subjugarea Sufletului pus in inchisoarea controlata de minte,prin minte.Mintea va minte, fiindca se crede stapana voastra si nu recunoaste Sufletul ca fiind Dumnezeu.

    Ca sa iesti din control mental, in primul rand trebuie sa credeti ca nu sunteti numai mintea si trupul ci sunteti Fiinta suverana tripartita,Suflet care detine minte si trup, iar vointa voastra este suverana peste care nu trece nimeni.Apoi sa deveniti constienti de ganduri de cuvintele si actiunile voastre, fiindca acestea sunt uneltele de creatie.Practic deveniti OBSERVATORUL vostru, si al tot ce se intampla in jurul vostru, fara judecati,frici,furie sau ingrijorari.Cand incepeti sa observati,fara sa va implicati in actiuni impotriva voastra sau a altora,incepeti sa intelegeti cum sa actionati si nu sa reactionati.Reactiunea este a ego-ului caruia nu-i pasade parearea celorlalti sau de viata lor,il intereseaza doar sa-i fie lui bine.Veti invata cum sa va detasati "fiind in lume dar nefiind a ei".Asta nu inseamna ca nu trebuie sa fiti compasionali si dornici de ajutorare.Nu poti ajutape cineva impotriva vointei sale fiindca nu stii ce are de experimenta acel suflet,si ce lectii are de invatat.

    Din pozitia de observator veti constata ca observati "pe cineva" dar cine este observatorul si cine este observatul,ne intrebam?! Pai Sufletul devine constient de Sine si observa pe Coana Minte care gandeste,vorbeste si ia decizii de una singura fara sa asculte de Sine, Sufletul care este defapt Stapanul acestei Fiinte numita Om.Sa va spun un secret;cand veti desavarsi arta observarii va veti distra de inune cand veti observa ce bazaconii va trec prin minte.
    Bineee,asta dupa ce mintea va opune rezistenta invocand corpul emotional care va declansa dapresia aratandu-si coltii caci nu-i place sa piarda controlul.

    Noi oamenii in adormirea Constiintei induse de sistemul acestei lumi am fost inconstienti de puterea care se afla in noi si anume Sufletul, care este scanteie divina si creatorul realitatii noastre dar asta nu inseamna ca am fost privati de ea,puterea divina,noi creand tot timpul doar ca am facut-o inconstienti din frica indusa prin control, nu din iubirea care noi suntem.De aceea arata lumea asa,fiindca controlul mintii a creat tot ce nu am vrut noi ci ce au vrut "ei"

    Gestionati-va gandurile si cuvintele,iar actiunile voastre vor fi create constient,si astfel realitatea voastra se va schimba.TOT CE NE INCONJOARA NE ARATA EXACT CE CONTINEM IN INTERIOR.VIATA ESTE O OGLINDA,NE DARUIESTE CEEA CE SUNTEM NU CEEA CE VREM.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  17. 01;52,poti sa te rupi de controlul acestor fiinte, care nici ele nu sunt constiente de ce fac.Interesul lor fiind sa te foloseasca ca hrana energetica inducandu-ti stari negative,caci cu astfel de energii se hranesc.Deci devenind constient de starea negativa invocata de ganduri de joasa frecventa,poti schimba automat frecventa ta ridicand-o prin ganduri care te inala,ori dumnealor nu suporta astfel de frecvente inalte si se indeparteaza,fiindca-i arde.Bineinteles ca se intorc dar daca esti vigilent,odata de doua ori,de trei ori nu se vor mai apropia caci nu realizeaza ca ai devenit constient,ca Sufletul tau s-a trezit si a preluat controlul mintii care nu mai orbecaie pe coclauri,fiindca El o lumineaza.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere