sâmbătă, 15 decembrie 2018

UN 5 IN CEAŢĂ ALBA SI DENSA !


                            15 Decembrie 2018,ora 5,47 !

                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata ma trezeste o lumina puternica, si astfel, vad cu ochii inchisi fiind,vad in aer deasupra patului meu, sub un Cer de noapte,vad o cifra scrisa cu alb,dar inconjurata de o ceaţă densa alb -gri.
Aceasta cifra dragilor,era cifra:



                                            Imagini pentru CIFRA 5.


Prieteni dragi, vom auzi de o situatie anume,de ceva care va avea loc cu cifra 5.
Ceva se va intampla in 5 zile, in 5 luni,la ora 5,iar exemplele pot continua.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne apere pe noi toti Fiii Săi, si sa nu ne lase din Mâna Sa cea Atotputernica si Atottiitoare.
Sa nu uitam de un articol cu cifra 41 (si multumesc din inima tuturor care mi-ati reamintit de acest articol)care are stransa legatura cu Revoltele de la PARIS.
Din data in care mi-a fost aratata aceasta cifra 41,au trecut 41 de zile si a inceput Revolta francezilor la PARIS.
Dar voi scrie un articol special in acest sens.
                           Cu dragoste,Maria.


P.S.

EMIL STRAINU despre Maria Ghiorghiu ,la minutul 39-40 din linkul de mai jos :

.

La minutul 39 -40 din linkul de mai sus ,despre MARIA GHIORGHIU si Cartile sale !

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,

Deoarece intram in Luna DECEMBRIE ,Luna 

CADOURILOR,am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:






.
                              Dragii mei

Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :

UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !

Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,

prietena mea cea mai bunä, de Suflet.

O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, 
Care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.

Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
Cartea este prezentata deosebit de frumos,de dl General Emil Strainu :
..

Cu ocazia Särbätorilor de iarna ,cine comandä din Cärtile ADEVARUL DUHULUI  SFANT, primeste si o Carte UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI -  CADOU !

O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

                       



17 comentarii:


  1. Doamna Maria ati mai scris despre ORA 5 ,ORA LUI DUMNEZEU !in 12 octombrie 2018.Zilele și orele și viața noastră sunt in mainile lui Dumnezeu.Sa ne rugăm să fie cu noi Dumnezeu până va veni așa cum a promis.Va respect.


    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca mai de graba legat de Franta si Emmanuel Macron care pe 21.12.2018 ar implini 41 ani iar 5 sunt clar 5 zile care ar pica 20.12.2018 cu o zi inaintea iplinirii a 41 de ani iar faptul alb cu gri cred ca nu prea va avea parte sa se bucure de aniversare avind in vedere cam ce turnura au luat lucrurile in Franta.

    RăspundețiȘtergere
  3. ,,,,,,, Dl . general ? nu am crezut vreo data ca puteti afirma ca IL PAPA A SPUS CA EXTRATERESTI SUNT PRIETENI VOSTRI ...AI VOSTRI POATE PESONALI DAR PENTRU IL PAPA DE LA ROMA ACESTEA SUNT DIAVOLI PRECUM SI PENTRU BISERICA ORTODOXA ATI AFIRMAT IN VIDEO UN LUCRU CARE PUTETI DAT IN JUDECATA CE SPUNETI DACA SE AUDE IN VATICAN SPUSELE DL ACESTUIA SI A ALTORA ? CREDETI CA SUNTETI UNICI CLARI VAZATORI ALTI VA VEDE SI AUDE SI ALTI SUNT CLARVAZATORI DAR STA LINISTITI NU VOR GLORIA PAMANTEANA SI VOR GLORIA DIN ER CEL PARADIS MULT ASTEPTAT DE TOATA LUMEA NUMAI CA NU TOTI VOR INTRA ....ATENTIE DL..GENERAL? CE SPUNETI PE POSTURILE ROMANIEI SAU MEDIA . EU CAMMY DE ITALIA .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cammy din Italia ,
      Exista inca libertatea cuvântului, a exprimarii, a presei . stati in Italia, dar de Malanga nu ati auzit ?? Eminentul om de stiinta italian Corrado Malanga, profesor doctor la Universitatea de Chimica Organica din Pisa??!! Sunt foarte multe documente tinute secret in biblioteca Vaticanului despre extraterestrii . In plus ca, nu tot ceea ce nu vedem si nu pipaim , noi , oamenii de rand, inseamna ca nu exista. !!!


      https://comedonchisciotte.org/forum-cdc/#/discussion/52190/corrado-malanga-perche-gli-alieni-sono-tra-noi-intervista


      https://anatolbasarab.ro/cine-este-prof-dr-corrado-malanga-si-ce-ne-expune-el/

      Ștergere
    2. Ti-am mai scris
      Papa a confirmat ca ar fi fericit sa-i boteze cand sosesc pe extraterestri {DACA ACESTIA DORESC}
      Care-i problema ta ?
      IL PAPA al vostru e cam nehotarat sau mai pierde cate-o tigla?

      Ștergere
  4. Asta cu cifrele este ceva atat de vag incat poate fi interpretat in mii de feluri! Irelevant!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru Cammy . Iata iti traduc un interviu al lui Corrado Malanga

    Extraterestrii sunt printre noi si vor sufletul nostru : INTERVIU CU CORRADO MALANGA

    Ei au caracteristici antropomorfe și nu sunt nici buni, nici rai. Ei sunt foarte evoluati din punct de vedere tehnologic, deși conștiința lor este inferioară celei a omului, de la care dorește sufletul.

    ALIENII EXISTA - și sunt în viață, la fel ca noi. Pentru aceste ființe, sufletul omului reprezintă o resursă energetică pentru a spune cel puțin excepționala. O resursă care le poate oferi elixirul nemuririi. Dincolo de bine și rău, extratereștrii - îngerii sau demonii din vremurile îndepărtate - nu au nicio conștiință integrată, adică osmoză între suflet, minte și spirit. Din cauza acestei deficiențe, ei efectuează răpiri sau adducții, adică răpiri extraterestre.

    Acesta este doar un rezumat al interviului cutremurator pe care Corrado Malanga, cercetător științific și profesor de chimie organică la Universitatea din Pisa, ne-a decis să ne acorde. Corrado Malanga este expertul mondial în domeniul interferențelor străine, o ramură a ufologiei care se ocupă de răpirea unor entități extraterestre împotriva oamenilor.Timp de treizeci și cinci de ani, membru al Centrului național de OZN (CUN) și fondator al Grupului Stargate Toscana, prof. Malanga, studiază fenomenul OZN-urilor de peste patruzeci de ani. A scris mai multe cărți: I FENOMENI BVM (cu Roberto Pinotti), GLI UFO NELLA MENTE și ALIENI O DEMONI. Teoriile sale științifice despre răpirile extraterestre au fost aduse pe marele ecran de regizorul Varo Venturi; filmul 6 ZILE PE PĂMÂNT, de fapt, este un tribut adus cercetării sale extraordinare asupra naturii profunde a universului și a omului.

    INTERVIU CU PROF. CORRADO MALANGA Prof. Malanga, ați putea explica cititorilor noștri ce răpiri sunt? "Cu acest termen anglo-saxon definim o situație în care o ființă umană spune că este capturată de entități străine de diferite feluri, adesea în prezența soldaților acestei planete. Adducția are loc nu numai pe timp de noapte, ci în orice moment al vieții. Tehnologia din spatele acestor situații este cu siguranță foarte evoluată, dar nu dincolo de înțelegerea fizicii moderne. De fapt, presupusul subiect povestește despre situațiile care apar în timpul blocului aparent al trecerii timpului. Prin urmare, întreaga operație de adducție are loc într-un singur "cadru de existență". Cadru în care subiectul este retrogradat. Între timp, toate celelalte creaturi vii din jurul lui au mers înainte în săgeata timpului. Abducătorul este astfel întemnițat, în timpul răpirii extraterestre, într-un balon de timp în care este complet izolat de restul lumii și în care se întâmplă evenimentele pe care le relateaza.

    Rapirea are loc pentru a obține de la om ceva ce străinul nu posedă. O energie vitală care ar face alienul nemuritor. De fapt, omul este pentru extratereștru un recipient de trei conștiințe, adică trei surse vitale, convenabil definite cu numele sufletului, minții și spiritului. Aceste trei conștiințe pot fi reprezentate ca grupuri de vectori sau, într-un anumit fel, descrise ca grupuri de cuarci de culoare. Extraterestrii sunt interesați doar de partea ne-sufletească( animica) deoarece este lipsita de axa timpului , deci nemuritoare.
    Ea locuiește în corpurile omenești pentru a experimenta lumea solidă - lumea în care trăim - și, în special, experiența cu privire la începutul și sfârșitul lucrurilor. Printre aceste experiențe , adica cea a mortii și de aceea actualmente omul, care este în prezent un container al acestor trei entități , moare.

    Alienul nu poate suporta ideea de a-și termina experiența în acest univers tridimensional și, din acest motiv, a hotărât să ia în stăpânire această parte caracteristică a sufletului omului, forțând-o prin tehnologie să rămână mereu prinsă în containere - adică corpuri - extratereștri, care în acest fel nu ar muri niciodată fizic.

    RăspundețiȘtergere
  6. Alienul modern reprezintă astfel mitul demonului care, miseleste, fură sufletul tău, unde răpitul, ar accepta fără înțelepciune un pact cu diavolul. În acest context, demonii din istoria noastră sunt citiți într-un mod arhetipal ca fiind extraterestrii de astăzi ".
    Ce ne puteți spune despre hipnoza regresivă și programarea neuro-lingvistică?
    "Hipnoza este o tehnică de modificare a sistemelor de comunicare între conștient, inconștient și subconștient. Cu alte cuvinte, pentru a stabili un contact preferențial cu inconștientul, unde, cu acest termen, definim conștientizarea părții sufletești. Subconștientul, în această perspectivă, poate fi definit ca conștientizarea părții spirituale, în timp ce conștientul este pur și simplu conștientizarea părții mentale. Diversa este, prin urmare, definiția care o dă psihanaliza clasica, nu cea modernă, din aceste trei părți ale ființei noastre, și cred că pentru a fi mai aproape de acea parte a psihologiei numita „transpersonala“, care recunoaște existența unei conștiințe profunde, detașata de restul, așadar, de celelalte componente.

    Prin hipnoză, subiectul este plasat în condițiile de a fi doar suflet, aducând la zero relația cu axa temporală. Sufletul, de fapt, citește tot timpul împreună, adica "nu la nivel local", conform fizicii lui Bohm. În acest context, sufletul, eliberat de spirit și de minte (un fel de trinitate creștină), poate analiza linia de timp .
    Linia de timp a fost văzută, la momentul vechii concepții despre hipnoza regresivă, ca o revigorare a amintirilor; dar, după cum spune Bohm, timpul nu există în realitate și totul nu se întâmplă la nivel local, atunci toate evenimentele se întâmplă simultan. Merită subliniat faptul că Bohm descrie universul nostru în măsura în care îl percepem în mod normal ca un univers holografic tridimensional - VIRTUAL, deoarece este o percepție total virtuală - și el, în această ordine de lucruri, contrastează REALITATEA ", pe care a numit-o " ordin implicit ", si care pentru Bohm este atemporala și nu locala.Pe de altă parte, mintea noastră vizitează aceste evenimente într-unul din timpurile sale și, așa cum le citește, crede că le apar cu un consecutio temporum - care, totuși, este de fapt complet fals.

    Este ca și cum aș spune că în timp ce citesc o carte, paginile pe care le citesc există și cele pe care nu le-am citit deja nu vor exista. În realitate însă, întreaga carte există într-o singură clipă. Cu toate acestea, eu, din când în când, cred că există doar pagina pe care o citesc pentru că numai eu sunt conștient de ea. În acest context, hipnoza regresivă nu ajută subiectul să-și amintească lucrurile uitate, ci ajută subiectul să trăiască în prezent - adică să revigoreze - trecutul corespondent care se întâmplă acum.
    Cu alte cuvinte, partea mea de suflet atemporal devine conștientă de acest trecut și o vede pentru că este acolo în acel moment și poate interacționa cu el. Concluzia șocantă este că, prin hipnoză, se poate trimite partea sufletească înapoi (= hipnoza regresivă) sau înainte (= hipnoza progresivă) în axa timpului pentru a modifica evenimentele care - este bine să amintesc din nou - ca se întâmplă oricum într-o singură clipă.

    RăspundețiȘtergere
  7. Deci, există într-adevăr alieni ? Ați fost vreodată protagonistul unei întâlniri apropiate de al patrulea grad?
    " Alienii există ca ființe cu conștiință. Conștiința este viața și este adevărata realitate a creației - adică, ordinea implicită - în timp ce spațiul, timpul și energia sunt vectorii pe care universul virtual, un fel de oglindă în care conștiința se uita sa vada cum este facuta. Alienul este diferit de om, deoarece nu are parte de suflet și, prin urmare, mai puțin conștient de om. Omul, deși în necunoștință, este mai complet decât alienul și de fapt este chiar mai evoluat decât el.

    În acest context și pentru ceea ce sa spus mai sus, expresia " de a fi martor la vreo rapire " ar trebui văzută dintr-un alt punct de observație. Sunt mărturii directe a tot ceea ce vreau să va relatez. Cu alte cuvinte, conștiința mea integrată - adică, suma celor trei conștiințe - sufletul, mintea si spiritul - poate decide dacă să acționeze, înainte de orice eveniment, sau ca un val sau ca o particulă, decide să nu interacționeze sau să interacționeze cu fenomenul care are înainte. Ideea de interacțiune produce o conștiință care îmi va transforma conștiința într-o particulă, adică bine structurată și definibilă în fața evenimentului, care o va face la fel de relevanta in ochii mei. Dar dacă nu vreau să experimentez, conștiința mea se va transforma într-un val, unde probabilitatea de a fi acolo în acel moment și în acel moment este destul de mica. Prin urmare, voi fi invizibil în fata evenimentului; iar evenimentul nu va apărea în realitatea mea virtuală.

    În cuvinte mai puțin complicate, din punct de vedere cuantic, conștiința mea decide mereu care va fi experiența mea.Rezultă că numai conștiința mea (= parametrul cu care măsuram conștiința în acest univers) decide dacă voi fi răpit de alien sau nu voi avea niciodată această experiență.În acest context, rapitul nevinovat, care nu a înțeles acest mecanism, îl poate înțelege și - atunci când o înțelege - decide mai bine ce să facă. Cunoscând mecanismul lucrurilor virtuale, poți decide dacă să pierzi timpul cu alienii sau să ai experiența pe care o alegi și nu cea pe care ei au ales-o cu forța pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  8. În ordinea implicită a universului, adică ordinea reală a universului, în realitate, conceptul de dualitate nu există. Nu există nimic bun și rău, drept sau nedrept. Acest concept este legat doar de structura creierului nostru care nu este capabilă să înțeleagă cum harta teritoriului, adică imaginea a ceea ce vi se pare, este relativistă în sensul Einsteinian al termenului.

    Nu există alieni răi sau demoni răi sau îngeri buni. Există numai subiecți în viață, adică cu conștiință, dar aceștia au niveluri de conștientizare care sunt cu totul diferite unul de celălalt ".

    Ce credeți despre lucrarea făcută de Eugenio Siragusa și de discipolul său Bongiovanni?

    "În anii '50, în Italia, alienii și demonii credeau că văd alieni buni sau demoni răi. Nu a existat o teorie structurată a acestor fenomenologii .

    Singurii care se ocupau de demoni erau preoții, iar singurii care se ocupau de alieni erau ufologii. Între mijloc era figura lui “ Eugenio Siragusa, care a crezut, de fapt, cu bună-credință, ca a fost ales de Zeii alienilor buni, strângând in jurul lui pe toți cei care au avut ceva mistic cu fenomenul OZN . Astfel sa nascut "religia dischista".


    Ulterior, Siragusa nu a fost în măsură să analizeze fenomenul aducțiunii, deoarece lipseau premizele structurale, el incercand să construiască doar o sectă din care, printre altele, au ieșit personaje precum Giorgio Bongiovanni și Maurizio Cavallo. Viziunea alienilor „bun-simt bongiovanniana“, intalnita și la alte secte din lume și în Europa, a fost evaluată, analizata și luata în mod favorabil de către agenți ai spionajului internațional - întotdeauna dedicati operațiunilor de screening - pentru care figura alienului bun a reprezentat garanția unei vieți veșnice într-o cheie tehnologică.

    Chiar și Vaticanul se arăta favorabil acestei interpretari eronate a realității, creind confuzie în mintea oamenilor și nu ar fi permis ideea că zeii, indiferent de ce provin, folosesc oamenii ca capcane pentru ca sufletele să se hrănească.

    După moartea lui Siragusa, după o luptă în cadrul mișcării pe care a fondat-o, a apărut figura lui Bongiovanni, care, după ce a terminat prozelitismul și a strâns bani în Italia, și-a continuat lucrarea de divulgare și s-a mutat să predice în America Latină, acolo unde oamenii sunt legați și mai mult de conceptele arhaice pseudo religioase după ce în Italia a epuizat piața credincioșilor săi ".

    RăspundețiȘtergere
  9. Dreamworld: realitatea în care trăim este făcută din aceeași substanță din care sunt create visurile? Cu alte cuvinte, într-adevăr există?
    Pentru a fi inteles, trebuie sa spun că realitatea este împărțită în două părți.
    O parte este reprezentarea conștiinței, o existență imuabilă în afara spațiului și timpului și a energiei, invariabilă și prin urmare nu poate fi descrisă de variabilele matematice. O a doua parte este în schimb virtuală și constă din spațiu de timp și de energie, care nu sunt "false", ci pur și simplu variabile și prin urmare pot fi reprezentate prin descriptori matematici. Realitatea reală, adică conștiința, a creat realitatea virtuală pentru a deveni conștientă de ea însăși și a experimentat că nu are experiența nașterii și a morții. Fizica modernă vede doar universul virtual care măsoară și, atunci când nu reușește să măsoare ceva, afirmă că există parametri ascunși care vor fi vizibili într-o zi, parametri care în viitor vor fi măsurați.

    Constiinta nu poate fi măsurata cu toate acestea, și este opinia mea că a doua lege a termodinamicii nu este un descriptor de comandă sau haos, ci un descriptor al măsurii de conștientizare (partea măsurabilă în acest univers), oglinda conștiinței, un produs vectorial de la doi vectori care sunt pentru suflet: spațiu și energie; pentru spirit: timp și energie; și pentru minte: spațiu și timp. Cei trei vectori ortogonali dntre ei și non-comutați, adică nesuprapuși, devin astfel atunci când cele trei componente ale omului, triada, se îmbină împreună în îndeplinirea misiunii lor. Misiunea sufletului, a minții și a spiritului este de a experimenta, dar, amintiți-vă că sunteti trei părți ale unei singure substanțe - conștiința".

    Dacă toate acestea sunt în mod obiectiv și practic adevărate, atunci trebuie să spunem că paradigma povestii oficiale este o farsă uriașă, ca atare, este stabilit de acum că piramidele egiptene sunt mai vechi de douăsprezece mii de ani, precum și piramidele cu scari din peninsula Yucatan.
    Povestea noastră se întoarce, mai mult sau mai puțin, in urma cu douăsprezece mii de ani, la un moment în care un eveniment cataclismic, a dica inundatii, a anulat tot ceea ce a existat înainte de acea civilizație prezenta. Au fost mai multe evenimente cataclismice, demonstrate de variația înclinației axei planetei.
    Oricine cu un nivel minim de conștientizare intelege dificultatea istoricului de a dezasambla paradigma care îl face să creadă că înainte existau oameni primitivi și apoi omul evoluat.O paradigmă potrivit căreia nu este posibil ca, înainte de omul primitiv, a existat deja un alt om evoluat, deoarece nu se poate lua în considerare o serie de indicatori care arată modul în care este statistic imposibil ca omul a devenit om în doar 600000 ani, sau așa cum nu ne tragem din neandertalienii, ci din Cro-Magnon (care nu este rudă nici pe departe de Neanderthal). Sau că niște hominizi care au mers în picioare au existat deja cu o sută șaizeci de milioane de ani în urmă pe această planetă. Unele piramide mesoamericane sunt situate parțial sub un flux de lava a unui vulcan care a erupt ultima dată în urmă cu aproximativ douăsprezece mii de ani, dar pentru binele Bisericii Catolice realitatea se doreste a fi de doar patru mii de ani. Realitatea nu este găsită în cărți, ci în noi, doar să fim conștienți de acest lucru ".

    Creationismul, evoluționismul sau designul inteligent? Care este originea universului în conformitate cu Malanga?

    RăspundețiȘtergere
  10. "Am scris o trilogie cu articole intitulată" GENESI ". Pe baza informațiilor obținute de la subiecți în hipnoza profundă, date științifice fizice (Bohm), psihanalitic (Psihologie Transpersonala), neurofiziologice (Pribram, Kosslyn), ezoterice (Blavatsky, Steiner), filosofic (Hillman, Platon, Plotin) Piennellistico (Bandler, Grinder) Cred că am ajuns la concluzia definitivă că suntem Dumnezeu.
    Dumnezeu este conștiința. Conștiința despre care noi, mai mult sau mai puțin, avem conștiința. Prin urmare, suntem capabili să ne construim prezentul, trecutul și viitorul.

    Experimentele din fizica cuantică arată, de fapt, că operatorul produce o variație locală a entropiei universului. Există mulți susținători în lumea științifică a acestei poziții și acest lucru se întâmplă deoarece multi dintre noi avem - în opinia mea - conștientizarea acestui aspect al realității.

    Ar trebui să spun că este suficient ca numai o ființă vie să înțeleagă că toată holograma celor vii înțelege. Acest proces de înțelegere legat de teoria Morfogenetice Field (teorie ultima maimuță), pare a fi o demonstrabil cuantică printr-o multitudine de experimente cuantice, realizată de Alain Aspect și alții, care arată modul în care întregul univers este legat de fiecare parte a sinelui .

    Cu alte cuvinte, omul este un regizor - adesea un spectator inconștient - al unei părți care a decis să acționeze pentru a dobândi cunoștințe. Omul este scriitorul unei cărți în care își spune povestea, dar este și cititorul inconștient și este și personajul cărții.

    Numai la sfârșitul cărții va înțelege că și istoria scrisă urma să fie trăită, pentru că trebuie făcută. Acesta este conceptul care leagă manifestarea sinelui față de sine, care devine astfel exact același lucru. Prin urmare, conștiința trebuie să se manifeste într-o virtualitate; altfel nimeni nu o observă, ceea ce înseamnă că în ochii ei și în ochii fizicii nu ar exista.

    În opinia dvs., sunt diferențele dintre știință și religie destinate să dispară? Este geneza biblică o alegorie cosmogonică? Care este interpretarea dvs. ?

    "Știința și religia sunt două ramuri născute din același copac numit magie. Magicianul a fost odată cel care a sfătuit pe politician, a fost și om de știință, dar și cel care a vorbit cu Dumnezeu. Figura eidetică a lui Magul Merlin este un exemplu. Politicianul, totuși, a înțeles că puterea magicianului era prea mare și puterea magiei a fost ruptă între puterea religiei și cea a științei. În cazul în care religia are tainele credinței (care, întâmplător, sunt de nepătruns ca voia unui Dumnezeu adesea autocratic), astfel încât știința are principiile legilor fizicii, care sunt aproape la fel de reguli de nepătruns și - în retrospectivă - chiar lor proveniența nu este, în unele cazuri, foarte clară.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cele două puteri reprezintă, prin urmare, o reprezentare a faptului că nu există dualism, dar în practică există o identitate absolută a punctelor de vedere. Atât știința și religia atât doresc să subjuge întreaga lume, atât știința și religia au reguli care servesc pentru a scuti pe om de responsabilitatea pentru acțiunile lor, atât ​​științăa cat și religia pretind să acționeze pentru binele omenirii. Au ambele reguli fixe care demonstrează cum există, în regulă, înșelăciunea diviziunii. Dacă urmați regula, vă aflați în interiorul mișcării. Dacă nu respectați regula, sunteți în afara și divizați omenirea și nu o intregiti.
    In numele științei și al religiei au fost comise cele mai atroce acte împotriva umanității. Atât știința cât și religia urăsc magia, dar o folosesc ascunsă sau chiar inconștientă. Gândește-te la riturile magice și exorcismele Bisericii Catolice împotriva naziștilor și a le compara cu incercarile de a transforma plumbul în aur de către alchimiști, încercarea din partea științei, pentru a arăta că Dumnezeu poate fi măsurat printr-un boson Higgs.
    Dumnezeu este noi și noi suntem oamenii de știință care construiesc universul, moment în fiecare clipă. Vechiul Testament este o broșură prea modernă care să se ocupe de veacul planetei Pământ. Dacă nu ia în considerare faptul că a fost, de fapt, a fost deja scris în Babilon și povestea babiloniană a Potopului este nimic dacă nu aceeași poveste este spusă în povești străvechi ale civilizației Indus Valley. Ar părea că dumnezeul evreilor a copiat Shiva și Vișnu?

    ALIENI O DEMONI este o carte foarte interesantă. Care este diferența dintre o exorcizare și o sesiune de hipnoză regresivă?

    Exorcismul vrea să elibereze subiectul, supus acestei practici, de un demon, adica de un alien , care este contrar puterii Bisericii.
    Hipnoza regresivă, cu un scop alienologic, a vrut să elibereze subiectul de toate interferențele aliene, chiar și cele care sunt în acord cu puterea temporală a actualei Biserici Catolice .
    De fapt, trebuie subliniat că nu există dualitate și nu există demoni pe de o parte și îngeri sau Zei buni, pe de altă parte, dar există creaturi care decid - în scopurile lor precise - să interfereze cu omenirea. La inceput, în acest domeniu, am crezut că este bine să eliberezi pe cei rapiti de la primii și pana la ultimii paraziți, numiti cu numele Satanei sau Iehova, Jupiter sau Neptun, Shiva sau Vishnu. Acum cred că treaba mea este doar să arăt realitatea oamenilor care vor face atunci ceea ce ei vor decide cel mai bine pentru ei ".




    RăspundețiȘtergere
  12. Nu stiu daca minti sau nu dar daca e adevarat o sa vedem cu ochii nostrii

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte interesant ce ati postat , e inca tabu subiectul UFO.

    RăspundețiȘtergere