vineri, 28 decembrie 2018

ATENTIE ! MULTI OAMENI MORTI SI MULTI RĂNITI !


                 27 Decembrie 2018,ora 6,19 dimineata !

                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

               "Atentie !!!
               Multi oameni morti si multi raniti ."

Clipă în care, vad un dreptunghi negru ca pe un ecran Tv, dreptunghi in al carui interior erau scrise mai multe randuri cu alb.
Nu am putut citi ce era scris,deoarece, toate cuvintele au cazut,s-au prabusit precum se prabuseste o avalansa mare de zăpada si s-au amestecat formand un morman de cuvinte.Dreptunghiul negru ,ramanand gol pe dinauntru,adica tot pe fond negru.
Prieteni dragi, este timpul ca sa chemam Rugaciune multa si curata; Rugaciune fierbinte pentru iertarea păcatelor noastre, pentru a ne regasi Calea mantuirii sufletului nostru.
Ce se va intampla,eu nu cunosc. Bunul Dumnezeu ne va arata, la momentul oranduit de Sus.
Noi sa incercam ca sa fim mai buni,mai milostivi si gata ca sa ne jertfim pentru Hristos in fiecare clipa a vietii noastre.
                          Cu dragoste,Maria.
  P.S.

EMIL STRAINU despre Maria Ghiorghiu ,la minutul 39-40 din linkul de mai jos :

.

La minutul 39 -40 din linkul de mai sus ,despre MARIA GHIORGHIU si Cartile sale !

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,

Deoarece intram in Luna DECEMBRIE ,Luna 

CADOURILOR,am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:






.
                              Dragii mei

Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :

UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !

Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,

prietena mea cea mai bunä, de Suflet.

O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, 
Care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.

Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
Cartea este prezentata deosebit de frumos,de dl General Emil Strainu :
..

Cu ocazia Särbätorilor de iarna ,cine comandä din Cärtile ADEVARUL DUHULUI  SFANT, primeste si o Carte UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI -  CADOU !

O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

            

              

14 comentarii:

  1. Doamna Maria Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne apere de tot raul si de toata suferinta.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc din tot sufletul.

    RăspundețiȘtergere
  2. La o manastire de linga Viena calugarii au fost sechestrati si batuti de emigranti pentru a le lua bunurile.
    Asa vor sa ne aduca complotistii minoritari care ne conduc si au semnat in numele majoritarilor pactul din Maroc pentru a aduce migranti in tara incalcind constitutia Romaniei.
    Germania abia asteapta sa-si realoce in '' coloniile ''din est migrantii selectati ca indezirabili si unii fug din tarile nordice speriati de iernile lungi si reci-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa ceva nu are cum sa se intample, fiindca Romania nu-i bataia de joc a cuiva...

      Ștergere
    2. De România numai cine nu vrea nu-și bate joc!Vedeți pe cineva dintre cei aleși care ar sări să apere tarisoara asta?Ei își apară avererea,nu au treabă cu țară!

      Ștergere
  3. Problema CEA mare pentru Romania spune generalul Streinu va FI migratia...

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai si mor oameni din cand in cand. Viata nu este vesnica si de la o vreme Pamantul devine suprapopulat. Trebuie rarit uneori pentru ca fiind prea multi oameni pe planeta o degradeaza continuu prin poluare si exploatare irationala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,să se rărească.Ce părere ai mai avea An 16:52,dacă vei fi și tu printre cei răriți?Ești de acord să fii și tu"rărit"ca o furnică sau gândac oarecare? Sau crezi că vei fi ocolit(a) de rărire?
      Terminați cu teoria asta aberantă cu "încălzirea globală datorată oamenilor"!!E o gogoriță folosită pentru reîmpărțirea lumii între noile puteri.Trump a aflat despre falsitatea acestei teorii"clocite"de către Roschild(și cei din umbra sa),și de aceea nu a aderat la așa numita"convenție asupra mijloacelor de combatere a încălzirii globale de către tarile lumii"de la Paris!Pentru că vrea ca S.U.A.să rămănă lidera lumii și nu concepe să împartă puterea cu alții!
      Pămăntul are resurse să întrețină peste 30 de miliarde de oameni.
      Problema este cu împărțirea inegală a resurselor,banilor,teritoriilor și puterii între sferele de influență(USA,EU,ANGLIA,RUSIA,CHINA,INDIA,ARABIA SAUDITĂ).
      Incălzirea globală este un fenomen ciclic prin care trece planeta noastră o dată la 26 000 de ani,la intrarea în centura fotonică a părții noastre de galaxie.Că noi accentuăm(încă puțin) încălzirea globală,prin activitea noastră poluantă,este altă treabă.Oricum,cu sau fără"civilizație poluantă",și chiar de am fi încă în epoca de piatră,tot se va produce încălzirea globală,urmată apoi de o nouă eră glacială bruscă.Elitele știu asta,s-au pregătit,dar vor să folosească acest fenomen galactic în interes propriu,prin mințirea"mulțimii de țări cu oi proaste"că acest fenomen al încălzirii globale s-ar datora EXCLUSIV activității umane poluante peste puterea de regenerare a planetei.Scopul este de a obliga țările la nedezvoltare industrială (sub pretextul micșorării poluării),și de a rămăne la cheremul lor(ele nereducându-și industriile poluante,ba din contra),ca state sclave,cu un număr căt mai mic de locuitori(ușor de manevrat fiind mai puțini).În același timp,au făcut în așa fel,încăt,metodele de producere a energiei nepoluante de tip Tesla,să fie interzise de la implementarea în omenire!Ele există de 100 de ani,dar numai pentru cei bogați.Cei săraci trebuie menținuți în"țarcurile"lor zoo,unde să se bată între ei pentru antica sursă de energie numită"petrol"cu speranța că se vor nimici între ei!

      Ștergere
  5. Samanii din Peru prezic pentru anul 2019 multe calamitati si eruptii vulcanice cauzate de incalzirea globala.
    Pe plan politic o impacare a statelor cu exceptia unei interventii SUA in Venezuela pentru indepartarea lui Maduro seful statului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.antena3.ro/externe/panica-in-cairo-un-autobuz-plin-cu-turisti-a-fost-cuprins-de-flacuri-in-urma-exploziei-unei-bombe-501560.html
    Mai multi morti si raniti

    RăspundețiȘtergere
  7. subscriu anonim 19.32 , incalzirea globala e o fantasma care genereaza venituri uriase manipulatorilor de opinie. Daca am folosi capul ca si organ ganditor si nu doar pe post de umbrela pentru a nu ne ploua in gat, ne-am da seama ca tot ce ni se serveste ca si informatie reflecta realitatea intr-un procent foarte mic.Mai devreme sau mai tarziu va trebui sa constientizam faptul ca purerea prin natura ei este antisociala . Indiferent ce politician ar fi la putere va face diferenta intre statutul sau si cel al plebei. Doar Iisus Hristos a slujit celor mai mici decat El. Nu va asteptati de la mamona sa faca acelasi lucrui , atat timp cat a incercat sa-l ispitesca si pe Hristos oferindu-i toata puterea si slava lumeasca daca i se va inchina lui .

    RăspundețiȘtergere
  8. 22,06 Total fals .Icalzirea globala e aratata in datele imense strinse de specialisti,
    Prima zapada vine cu 2 luni mai tirziu,Transfagarasanul s-a deschis cel mai repede anul asta in lina Mai,calota polara a devenit atit de subtire incit se vad prin stratul subtire al ghetii pestii inotind.
    Anul asta uraganul Florens a produs in SUA pagube de 17 miliarde dolari iar incendiile din California peste 10 miliarde ,desi anul 2018 a fost doar pe locul 4 din istoria Pamintului la temperaturi.
    Acum in Australia seceta record cu mai mult de o saptamina cu temperaturi mai mari de 40 de grade,in Suedia strat minim de zapada din istorie,in Franta temperaturi mari record.
    Fata de temperatura medie globala de incalzire de la sfirsitul secolului asta estimata de 1,5 grade ,deja sa ajuns la 1,1 si se estimeaza la sfiritul secolului 3,2 grade celsius.
    Fata de aprecierea initiala ca trebue actionat in 30 de ani acum se spune ca mai avem doar 2 ani pentru ca actiunile omului sa poata tempera DEZASTRUL CLIMATIC
    Icalzirea climatica in prima faza avantajaza Canada de Nord,Groenlanda si Rusia inclusiv prin deschiderea rutelor mai scurte pentru vapoare pe la cercul Polar,dar vremea extrema si acoperirea cimpiilor joase data de cresterea nivelului oceanic va genera foamete ,migratii ale unor tari intregi ca Banglades doar ea cu peste 100 milioane locuitori,dar si o datorata migratiei=repozitionarea polilor Pamintului si noi razboie, Calaretul galben din Biblie=China care va fi mobilizat de noua pozitie a polului nord.
    Aparent unele ierni pot fi mai reci finca incalzirea reduce viteza Vortexurilor polare si ale curentilor jet care din aceasta cauza fac meandre spre zonele sudice,dar si noi zone desertice si cu ploi torentiale cu inundatii uragane cu pagube materiale.
    Tot Omul cu incalzirea globala ,miscarea polilor va duce la miscarea placilor tectonice primul semn find cresterea eruptiilor vulcanice-care in prima faza reduc prin emisiile lor incalzirea globala ,dar vor fi mari cutremure si schimbari ireversibile ale scoartei terestre;Africa se va rupe in doua,Europa se va separa in trei insule;Italia,Scandinavia si partea centrala muntoasa se va separa de Asia prin acoperirea cu apa a cimpiei ruse-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma intristez cand vad cat de ''intunecati'' au devenit oamenii, fara mila ucid animale, distrug areale tot mai intinse din natura, nimic nu le scapa...Nu inteleg cum nu constientizeaza , ca planeta asta e vie ! Poate ajunge sa se sature de noi si ''se scutura'' pana o sa dea ''delete''...Doamne, si ce frumusete era Terra candva ! PS. Noi suntem o specie dotata cu constiinta, dar in loc sa evoluam, am involuat mult ( dezvoltarea tehnologica e invers proportionala cu dezvoltarea spirituala autentica,la oamenii actuali ). Empatia pare extrem de rara, piramida de valori e intoarsa invers , ce se intampla cu omenirea asta ?

      Ștergere
  9. In Rusia a cazut un intreg bloc de locuinte de 10 etaja din cauza unei explozii de gaze.

    RăspundețiȘtergere