joi, 16 iunie 2016

CAZUL ELODIA GHINESCU,VA LUA SFARSIT ! TRUPUL ELODIEI , VA FI GASIT !

                                                                 
                                     Noapte de 15-16 Iunie 2016,ora 1,30.

                                                 Dragii mei,                           .


În aceasta noapte dragii mei, în timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune ceva uluitor.
Glasul spunea asa dragilor:

              ”ELODIA  GHINESCU !
A apărut pe CER, ELODIA GHINESCU!”

Clipă în care, văd un Cer senin, iar pe Cer, precum vedem Soarele si Luna,tot la fel o vedeam si eu, în aer  mai sus de Pământ,o vedeam pe ELODIA intr-un oval albastru  -bleu deschis, imbracata cu o bluzita albastra.
                    .
În albastrul -bleu stralucitor,stralucea chipul ELODIEI GHINESCU, un chip fericit, pentru că în sfarsit s-a facut dreptate.
Dragii mei,asa cum am scris de multe ori, si cum nimeni nu m-a luat in seama, trupul Elodiei Ghinescu,este zidit intr-un perete la o casa de la Țara.
Mie mi s-a arătat acest lucru si chiar cu lux de amănunte.
Ramasitele trupului Elodiei Ghinescu, va fi gasit in  peretele acelei case de la țară.
asa cum spune si in acest articol scris de mine si grait de Duhul Cel Prea Sfant, în ziua de 3 ianuarie 2014 dimineaţa, când m-a trezit un glas care spunea aşa:             

 "AUTORITĂŢILE  VOR  GĂSI  TRUPUL  ELODIEI !

               AUTORITĂŢILE AU  GĂSIT  TRUPUL  ELODIEI, ZIDIT  ÎNTR-O  CASĂ..."!

Iar aici,glasul se pierde ca un ecou. 
Dragii mei, când vor găsi AUTORITATILE  trupul ELODIEI , rămâne de văzut.
Dar conform acestui MESAJ venit de sus, cu siguranţă AUTORITĂŢILE, mai devreme sau mai târziu, vor găsi trupul ELODIEI  GHINESCU.
Dacă vor apare noutăţi, le voi aşterne aici dragii mei. 
                           Cu dragoste, Maria.

                                           10 Iulie 2016,ora 14,15 !

  
 Image result for elodia ghinescu
                                             Dragii mei, 

În aceasta după amiază ,în timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune pentru a nu stiu câta oară, cum că ELODIA GHINESCU, ar fi vrut si vrea să fie găsită.
Oare ce ar trebui ca să se întâmple, ca să se adeverasca din toate câte scriu, pentru ca Autoritățile să mă creadă si să dărâme din acel zid al casei văruite în alb, care este un Muzeu de Artă la țară, sau ,asa cum am înteles ,chiar a fost Muzeu de artă între timp, după moartea Elodiei?
Iată ce spunea glasul dragilor:

                      ”Iar Elodia ,a vrut să fie găsită !
                  Elodia ,vrea să fie găsită !” 
Dragii mei, nu-mi doresc nici in gandul meu ,ca să se adevereasă o cumplită Tragedie din multele despre care scriu,pentru ca Autoritatile Române să mă creadă ,si -apoi să spună:
Haideti sa cautam si ramasitele Elodiei, in acel zid al casei.
Imi doresc să vă spun că ,este exact casa care ,a fost data pe ANTENA STARS,la AGENTUL VIP, în curtea căreia se afla un pom ,despre care, eu am crezut ca era un mar,  iar mama lui cioaca a zis ca nu se potriveste,deoarece,copacul din mijlocul curtii, este un tei.
Oare are vreo importanță, ce fel de copac este?
Mie cand mi s-a arătat acel copac, era fara frunze si normal de mare, nu e un copac bătran. Ce puteam să cred, având în vedere tineretea copacului? 
Dragii mei, ca întotdeauna ,eu îmi fac datoria de suflet si scriu. 
Cine are urechi de auzit ,să audă ! Cine are ochi de văzut ,să vadă! 

                                  Cu dragoste,Maria 

IATA AICI DRAGII MEI, TOT MATERIALUL CU ELODIA GHINESCU :


                     2 IANUARIE  2014  , după  amiaza !

Astăzi am scris la un articol pe Blog, şi simţindu-mă obosită, m-am întins  puţin în pat, şi numai cât am închis ochii şi am auzit GLAS, ce venea de peste tot, aducându-mi noi lămuriri despre locul unde se află îngropat, (zidit ) trupul  fără cap al  Avocatei  ELODIEI  GHINESCU !
Aceste CUVINTE pe care le-am primit astăzi, m-au făcut să mă ruşinez ,că nu am făcut public până acum ,totul despre dispariţia ELODIEI.
Am sărit ca arsă din pat, am luat caieţelul pe care mi-am notat în 2007 ,precum şi cel de astăzi 2 ianuarie  2014, şi gata sunt să aştern aici toate câte mi s-au arătat şi mi s-au spus de SUS, referitor la găsirea trupului  ELODIEI! Ştim cu toţii că, AVOCATA  ELODIA  GHINESCU, a dispărut fără urmă din Braşov la 30 August  2007, lăsând în urma ei, un băieţel de 2  anişori pe atunci, iar soţul ei, CRISTIAN  CIOACĂ, conform datelor elaborate de autorităţi ,ar fi principalul suspect.
Iar eu, o să încep de-aici :
                    23 Octombrie  2007 seara !

Stăteam puţin întinsă în pat, ca să mă odihnesc. Am închis ochii şi chiar mă gândeam la ELODIA, şi voiam să forţez puţin lucrurile şi am întrebat-o în gândul meu :
               "UNDE  EŞTI  ELODIA ???
Şi spre marea uimire a mea, aud GLAS, care îmi spune aşa :
             "FATA  ACEASTA  ELODIA , EVALUATĂ , TRANŞATĂ  ŞI  OMORÂTĂ ?

Şi văd o siluetă pe o ramură  de copac, ce întinde mna sa ,spre un perete al unei case ţărăneşti, dar frumos îngrijită, din curtea în care se afla si pomul.
Casa era dreptunghiulară şi joasă, nu are multe încăperi, dar aici unde trupul  ELODIEI  este zidit, peretele formează un vinclu, sau un L. În curtea casei, se află multă verdeaţă, iarbă. Un copac, ca si de mărimea unui pom, a unui măr,se află perpendicular cu acel perete subţire ce formează colţul casei, spre stradă, era gard acolounde era acest perete. 
Aici ,pe prispa din ciment de lângă peretele care mi-a fost arătat de acea siluetă din copac, se vede multă umezeală; apă vărsată pe jos. În partea cealaltă a casei, totul era uscat. Doar acest perete părea că s-a îngroşat de curând la colţ. Se vedea clar că, pe lângă el a fost ridicat un alt zid, până aproape de streaşina joasă a casei. Apoi, zidul nou a fost văruit tot în alb, dar umezeala şi adăugirea  proaspătă a grosimii peretelui se vedeau ,precum vedem LUNA  pe cerul nopţii.
Curtea acestei case, este foarte mare şi plină de iarbă verde.
Aud dragilor, UN  GLAS  de femeie, UN GLAS tare îndurerat, care mă întreabă aşa :
                "CUNOAŞTEŢI  CEVA, UN  COLŢ  DE  CASĂ  UNDEVA , UNDE  PERETELE  ESTE  ÎNGUST ?
Şi am rămas uimită, la auzul acestui GLAS, care venea din pomul din curte. Era Glasul  sufletului Elodiei.
Aici în colţul peretelui în care i-a fost zidit trupul, aici nu există iarbă, pământul este bătătorit. 
Copacul care este perpendicular cu acest colţ al peretelui în care este zidit trupul fără cap al ELODIEI GHINESCU, este la circa 4 metri distanţă de zid. Casa , avea prispă de jur împrejur. 
Fraţilor, la doar 2 -3 zile după aceasta, primesc iar veşti despre ELODIA, şi văd cum un bărbat cu spatele lat, cu o haină ca de militar, cachi la culoare, coboară câteva trepte într-o pivniţă întunecosă ,unde în mijloc se află o masă, ca din fier. Bărbatul, îşi trage un scaun, este întuneric total, dar DUMNEZEU luminează exact cât să văd ce trebuie, şi văd cum acel bărbat întinde mâna sa ,spre mijlocul mesei, şi prinde ceva în mâinile sale, şi vorbeşte singur, cu ceea ce avea pe masă în faţa sa, citez :
                  " Ei ! CE  ESTE ? NU -ŢI  PLACE ?"

Şi văd acum, luminat ca de un Soare ascuns, luminat numai obiectul de pe masă, văd CAPUL  ELODIEI  GHINESCU, aşa cum o cunoaştem cu toţii la chip. Avea părul negru lucios, şi lunguţ şi ondulat, iar dinţii ei, erau mari şi frumoşi, şi extem de albi. Nu-i lipsea niciun dinte din gură. ELODIA  mi-a fost arătată aici în pivniţă râzând, astfel încât să-i văd perfecţiunea dinţilor ei frumoşi şi foarte albi. 
Astăzi 2 Ianuarie  2014, doar ce am închis puţin ochii şi am trecut deja...într-o altă lume, decât cea în care trăim. 
Aud GLAS, fraţilor, care strigă pur şi simplu oftând :
               "ELODIA ! 
                 ELODIA , ÎNGROPATĂ  ÎNTR-O  CASĂ  MICĂ  BĂTRÂNEASCĂ !

 (şi alt glas vine cu lămuriri ):

CASĂ  MICĂ  BĂTRÂNEASCĂ  ! 
E  OBIECT  DE  ARTĂ  LA  ŢARĂ!
ESTE  O  CASĂ  VĂRUITĂ  CU  ALB "!

Aşadar fraţilor, dacă cineva poate lua legătura  cu mama ELODIEI  GHINESCU, sau chiar cu autorităţile care s-au ocupat şi încă se ocupă de acest caz, este bine să caute această casă, care între timp a devenit OBIECT DE ARTĂ la ţară, sau poate era şi înainte şi cu siguranţă, vor dezlega MISTERUL dispariţiei ELODIEI  GHINESCU, iar sufletul ei, îşi va recăpăta pacea şi liniştea după care a umblat atâţia ani, iar trupul ei, se va întoarce în ţărâna din care a fost luat şi va avea O CRUCE  SFÂNTĂ la căpătâiul unde va fi pus şi capul ei, care acum este despărţit de trup.
Iar eu, îmi voi răscumpăra vinovăţia ,pentru că nu am făcut public cele ce ştiam cu privire la dispariţia ELODIEI, din motive lesne de înţeles. 
Probabil că, dacă nu primeam noi lămuriri despre ELODIA astăzi, cred că nici acum nu aş fi făcut public, ceea ce ştiam. 

ACEASTA  ESTE  POVESTEA  ADEVĂRATĂ, A  DISPARIŢIEI  ELODIEI  GHINESCU, şi nu mă voi ascunde de nimeni, ci voi răspunde tuturor celor care vor să le confirm cele scrise.
                  Cu dragoste şi preţuire, 
                                       Maria Ghiorghiu

P.S. Astăzi 3 ianuarie 2014, dimineaţa, m-a trezit UN GLAS, care spunea aşa: 

             "AUTORITĂŢILE  VOR  GĂSI  TRUPUL  ELODIEI !
               AUTORITĂŢILE , AU  GĂSIT  TRUPUL  ELODIEI, ZIDIT  ÎNTR-O  CASĂ..."!

Şi aici Glasul se pierde ca un ecou. Când vor găsi AUTORITATILE  trupul ELODIEI , rămâne de văzut; dar conform acestui MESAJ venit de sus, cu siguranţă AUTORITĂŢILE, mai devreme sau mai târziu, vor găsi trupul ELODIEI  GHINESCU.
Dacă vor apare noutăţi, le voi aşterne aici dragii mei. Cu dragoste, Maria.   

29 de comentarii:

  1. De obici se spune ca niciodata nu trebuie sa cauti prea departe . si in acest caz sunt de re(luat) cercetarile pe toata linia de rudenie din partea lui Cioaca si a ei si inventariate toate locatiile din provincie . Nu poti zidi pe cineva decat daca locul este parasit , nelocuit, abandonat si fara trafic, altfel miscarile ti-ar fi monitorizate de curiosi . Cercul s-ar restrange daca se cauta casele cu curte mare, batranesti, care nu sunt la sosea , care au o pivnita ..... Ce rude din partea lui au asa o casa cu prispa , varuita cu alb ? Poate o fi transformata si in pensiune , mai stii ? Sau poate a vandut-o deja , a instrainat-o ca sa scape de o grija . Oricum este o minte diabolica , o crima premeditata si un criminal care ranjeste in fata tuturor .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-na Maria vreau să vă propun ceva ce ar putea să ajute in acest caz.Rugati-l pe Cristi Brancu sau pe D-na Camelia Mitoșeru sa-l sune pe Lazarus să puteți obține nr.de telefon al D-nei Ghinescu.Poate dînsa stie despre ce casă e vorba și ar putea merge acolo cu o echipă de filmare,numai așa cazul ar fi din nou în atenția presei si s-ar putea rezolva.După cum vedeti vă tot apare din ce in ce mai des această previziune și eu am speranță că adevărul va ieși la iveală.Doamne ajută.DS

      Ștergere
  2. Sa nu uitam ca si ,,amantul" Elodiei era militar...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cauza amantului a fost ucisa,Cioaca pare a fi un "om"cu dubla personalitate,autoritatile ar trebuii sa se miste repede pana nu intervin schimbari,oare tatal lui Cioaca locuieste acolo,in acea curte mare cu iarba?

      Ștergere
    2. Tatal lui Cioaca nu a murit?

      Ștergere
    3. In 2007 cand a fost omorata traia,si din cate se spunea pe la TV era divortat de sotie.

      Ștergere
  3. Oare autoritatile au luat in calcul aceasta varianta? Am vazut pe Discovery cazuri asemanatoare rezolvate cu ajutorul clarvazatorilor, unul dintre ele era extrem de asemanator cu cel al Elodiei(sotul era tot politist). Dar despre cazul Condrea nu ati primit informatii? Este la fel de suspect!

    RăspundețiȘtergere
  4. In criminalistica se spune ca orice crima are un mobil . In cazul acesta , care a fost mobilul crimei , de ce Elodia trebuia sa dispara in felul acesta ? Ce secrete detinea aceasta persoana si pe cine compromitea de s-a ajuns la lichidarea ei in stil mafiot ? Sa nu uitam ca intreaga ei corespondenta electronica a fost sparta de catre sot.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria,vreau sa va spun ceva:d-na Lidia Feciorul a zis personal ca Cioaca este nevinovat in disparitia Elodiei,d-voastra credeti la fel?
    Daca se poate,sa imi raspundeti?.
    Sanatate va doresc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am auzit ca d-na Lidia Fecioru sa aive ceva realizari concrete,isi da si ea cu parerea.

      Ștergere
  6. Minunat ar fi sa o gzseasca!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. In asta seara,la AGENTUL VIP ANTENA STARS,ne vedem prin skipe, in jurul orei 23 ! Cu dragoste ,Maria.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa ne traiti , succes doamna Maria !

    RăspundețiȘtergere
  9. Te iubim Maria!Iti multumim ca ne-ai anuntat!

    RăspundețiȘtergere
  10. si pe antena stars am vazut-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Off...dupa ora 22 n am mai intrat pe blog,imi pare rau...poate cineva cu suflet mare si se pricepe sa puna pe fb linkul cu emisiunea de la Cristi Brancu...va iubesc doamna Maria, sunteti o binecuvinta-felicia

    RăspundețiȘtergere
  12. este zidita in casa in care a murit si bunica elodiei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai , unde a murit bunica Elodiei ? Care este localitatea ? Cine stie ?

      Ștergere
  13. Unknown,da mai multe detalii,multam!

    RăspundețiȘtergere
  14. ,,Casa stătea degeaba, într-o zonă superbă. Era păcat să se ruineze. Am decis să ridic un etaj, dar lucrările nu s-au terminat. În total sunt 13 camere, dar doar șase pot fi locuite în condiții bune, cu televizor, băi, livadă, foișor, grătar, chiar lângă pădure. În apropiere se află trei păstrăvării. ''
    Dacă doriți o vacață într-o locație inedită, poftiți în casa în care a copilărit avocata dispărută Elodia Ghinescu! Casa bunicilor a fost renovată și urmează să intre în circuitul turistic.

    Celebra avocată dispărută Elodia Ghinescu a copilărit în localitatea Cândești, județul Argeș, la bunici. Robert Ghinescu, fratele celebrei avocate Elodia vrea să își deschidă o afacere în turism.
    A renovat casa bunicilor în care au copilărit el și Elodia și dorește să deschidă aici o pensiune.
    Fără să o spună direct, speră că îi va fi de folos notorietatea dispariției Elodiei, ucisă misterios de soțul ei, polițistul Cristian Cioacă.



    Casa bunicilor Elodiei, din localitatea Candesti -Arges , a fost renovata . Casei i s-a mai ridicat un etaj, i s-a schimbat aspectul batranesc , cu prispa .
    D-na Maria spunea : ,,este bine să caute această casă, care între timp a devenit OBIECT DE ARTĂ la ţară ''. In cazul acesta - a devenit pensiune pastrandu-se inauntru obiecte din casa bunicilor .
    Totul este administrat de fratele Elodiei , preot la Rasnov .Preot de meserie, Robert are grija si de pensiunea familiei deschisa la poalele muntilor Iezer, dar gestioneaza si pamanturile neamului.
    Recent, Robert a publicat un anunt pe site-urile de specialitate in care solicita 10 euro/mp pentru un teren intravilan de 6000 de metri patrati aflat in Candesti (judetul Arges), pe Valea Bratioarei, ideal pentru constructia unei pensiuni sau case de vacanta.



    http://www.wowbiz.ro/exclusiv-fratele-elodiei-e-preotul-cel-mai-smecher-din-parohie-cand-nu-predica-in-biserica--robert-ghinescu-vinde-terenuri-de-zeci-de-mii-de-euro_115570.html


    Asa arata initial casa familiei Ghinescu :

    http://www.wowbiz.ro/exclusiv-am-aflat-din-ce-scoate-bani-familia-elodiei-ghinescu-mama-si-fratele-avocatei-ucise-de-cioaca-au-deschis-o-pensiune-la-munte--in-arges-casuta_115379.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa înțeleg ca a fost omorâta de fratele sau părinții ei ?

      Ștergere
    2. Bine,bine,lasand afacerile deoparte,cum a ajuns Cioaca s-o zideasca in casa bunicii fara ca familia ei sa-si dea seama,mi se pare putin ciudat?!?

      Ștergere
    3. Nu, dar locul pare sa fie acela . De ce nu s-au adus caini moleculari din afara care dupa miros gasesc orice urma de persoana disparuta ?

      Ștergere
    4. Elodia a disparut la sfarsitul lui august . In acea perioada casa aceea era o casa simpla , batraneasca , veche, nerenovata . Probabil ca cine a omorat-o , a atras-o acolo pentru o discutie stiind ca ea va veni intrucat locul era familiar ei .
      In niciun caz nu a zidit-o intreaga , ci ciopartita si probabil corpul ei era pus intr-o punga , intr-un sac mare . Casa fiind aproape de padure si nelocuita , nu a fost o problema ca sa ascunda sacul la baza casei intr-un unghi . Sotul ei stia f. bine locul . In plus disparitia ei a fost anuntata destul de tarziu, la inceputul lui septembrie si pista a fost deviata spre amantul ei si spre clientii dubiosi . Ceea ce a socat pe parcursul acestui caz, a fost ranjetul lui Cioaca , aspectul degajat , arogant , sfidator fata de toti si fata de familia ei . Un om caruia ii moare sotia nu rade , nu glumeste , nu are chef de cuvinte rastalmacite si nici nu face pe leaderul in puscarie.

      Ștergere
  15. Nu cred ca autoritale mai sunt interesate sa o gaseasca pe elodia mai ales dupa ce s-au facut de rusine ca sunt incapabile sa o gaseasca avand atatea indicii ca a fost ucisa.nu au fost capabile nici macar sa il fac pe criminal sa marturiseasca.

    RăspundețiȘtergere
  16. DN MARIA DECE NU ANUNTATI ZIARISTI SAU PE MAMA LUI ELODIA SA INTERVINA EA ESTE CEL MAI INMASURA SI AFECTATA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 23 oct 15:38 cred că singurul ziarist in masură este doar Luis Lazarus,care s-a zbătut mult pentru acest caz cind era în OTV la Dan Diaconescu.La vremea aceea eu am vorbit cu Dan Diaconescu,apoi l-am sunat pe ziaristul Ion Spînu,care avea obiceiu să tot intervină în emisiune pentru ai duce pe o pistă greșită,el fiind de partea lui Cioacă.Eu cred că la această crimă odioasă a participat și tatăl lui Cioacă,care era un om solid,asa cum apare și in previziunea D-nei Maria. Între timp a decedat si a luat cu el în mormînt acest secret. Nu știu dacă Procurorul Marius Iacob ar mai fi interesat să reia ancheta,avind în vedere că s-au cheltuit foarte mulți bani la vremea respectivă,dar eu cred că ar fi o încununare a muncii lui și a întregii echipe,dacă i-ar găsi trupul.DS

      Ștergere
  17. cand aud de Elodia am o oroare pt faptul ca marea manipulare a televiziunilor au folosit acest lucru impotriva domnului Dan Diaconescu de parca ar fi fost ceva rau in faptul ca investiga cazul asta . din pacate cei care au incercat sa aduca lumina in diferite faradelegi sant executati si oamenii cu minea usoara spun asa le trebuie . pt mine personal D.Diaconescu este un luptator care arata jaful celor intunecati si faptul ca este inchis este doar o razbunare , chiar el a spus santeti foarte naivi si saraci. deci probabil periculos de naivi !

    RăspundețiȘtergere