luni, 3 decembrie 2018

INVESTIGATII DE AMPLOARE !


          2 Decembrie 2018,ora 4,38 zori de zi !

                                Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori, m-a trezit un glas care spunea asa:

             "Investigatii de amploare !"

Clipă în care dragilor, vad o cladire mare ca o Institutie, cladire ce era cu faţa spre Rasarit.
În faţa cladirii cu mai multe trepte in faţă,se aflau multi jandarmi si politisti.
Toti aveau o singura misiune: sa pazeasca aceasta Institutie.
Dragii mei, vom auzi de o astfel de situatie in care,Autoritatile vor fi prezente in faţa unei cladiri, si-o vor pazi  24 din 24!
Unde anume,sau cand,nu mi s-a descoperit,dar stiu ca asa va fi.
                             Cu dragoste,Maria.

P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,

Deoarece intram in Luna DECEMBRIE ,Luna 

CADOURILOR,am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




.
                              Dragii mei

Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :

UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !

Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,

prietena mea cea mai bunä, de Suflet.

O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, 
Care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.

Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
Cartea este prezentata deosebit de frumos,de dl General Emil Strainu :
..

Cu ocazia Särbätorilor de iarna ,cine comandä din Cärtile ADEVARUL DUHULUI  SFANT, primeste si o Carte UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI -  CADOU !

O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

32 de comentarii:

  1. Dosarele revolutiei si ale mineriadelor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. FDGR, PROTOCOALELE ILEGALE DIN JUSTITIE, MISHMASHURILE DIN JUSTITIE SI CELELALTE INSTITUTII

      Ștergere
    2. 02.54 vorbesti niste prostii mai mari ca tine: „protocoalele ilegale”... ce instanta a hotarat ca sunt ilegale???b Dragnea? Ca sa scape de puscarie??? Antena 3 - televiziunea infractorilor, ar trebui insa interzisa prin lege pentru strambarea mintilor, cum este si a ta!

      Ștergere
    3. IOHANNIS, KOVESI, LAZAR, STANCIU, etc.

      Ștergere
    4. 13.09 ai auzit de vanatoarea de vrajitoare? Asa ti se va intampla si tie ca esti una dintre vrajitoare tradatori de neam
      Beee protocoalele adauga la lege, deci sunt ilegale. Du-te si invata carte
      Si apoi klaus cu anularea datoriei FDGR 19 miliarde euro, padurile defrisate,totul vandut pe nimic strainilor, unde a fost justitia?magariile din justitie( pt unii cu functii muma,pt prostii de rand ciuma),
      Nu mai prosti ca nu-ti merge. De 12 ani de cand s-au dat superputeri justitiei tara a saracit,toti au plecat din tara. E demonstrat

      Ștergere
    5. 13:09.Protocoalele sunt ilegale!Nu e nevoie de judecata in justitie pt a se hotara daca sunt sau nu ilegale.Faci o confuzie enorma.Constitutia interzice din capul locului incheierea oricarui protocol,intelegere pe la spate,fara aprobarea institutiilor si a parlamentului.Orice intelegere intre institutii statale(Justitie,Armata,Sri) trebuie supuse autentificarii Consiliului Suprem de Aparare Al Tarii,ori acestea au fost atat de secrete incat nici Csat-ul nu stia de ele!
      Citeste Constitutia Romaniei,Constitutia Natiunilor Unite,a Uniunii Europene,si vei vedea de ce sunt ilegale din punct de vedere constitutional national si international!Tocmai de asta s-au zbatut si se zbat inca,ca sa le ascunda sau sa le minimalizeze.Daca nu erau ilegale ar fi recunoscut de prima data existenta lor si ar fi clamat public ca sunt legale.Dupa ce ca sunt ilegale,au si prevederi impotriva drepturilor omului si a libertatii cetatenilor!!!

      Ștergere
    6. Perfect spus an.00.29 ! Nici intr-o tara din UE nu exista, noci MCV, noci DNA. Doar de Romania ISI bar joc acest demoni.

      Ștergere
    7. An.19.39. Ce tot ii tragi cu DNA? TOATA justitia s-a facut ilegal si toate parchetele au lucrat ilegal pe protocoale secrete ilegale, coduri cu legi interpretabile neconstitutionale( cetatenii de rand nu sunt cercetati de DNA, sunt cercetati de alte parchete unde se fac abuzuri si ilegalitati inimaginabile, un om simplu nu are nici o sansa in fata procurorilor,judecatorii nu deschid dosarele,judeca in functie de cum se trezesc dimineata, dau sentinte exact pe placul procurorilor ca stim doar un procuror care ia suspendare achitare sau clasare nu e bun de nimic,e dauna pt el).
      Justitia s-a facut la bascalie si ilegal din 2009 pana in prezent

      Ștergere
    8. 00.29 ilegal este tot ce face PSD-ALDE-UDMR. Protocoalele nu au fost declarate ilegale de nicio instanta. Doar infractorii din coalitia groazei le-au reclamat pt ca le-au fost descoperite furturile. Lasa gargara PSD-ANTENA 3 ca nu mai pacalesti pe nimeni!

      Ștergere
    9. 23:29, daca faptele celor incriminati au fost ilegale si condamnabile de ce consideri ca este ilegala cercetarea si acuzarea (prin justitie dreapta) care s-a facut cu ajutorul protocoalelor?. Nu vorbim aici de abuzuri, acelea trebuiesc stopate si sanctionate drastic. Daca protocoalele duc la un act de justitie dreapta si corecta, nu sunt decat o forma de colaborare intre institutiile care pot stopa hotiile si pe hotii de tara. Doar raufacatorii cer ca institutiile sa nu mai colaboreze in vederea prinderii lor.

      Ștergere
  3. Poate sa fie in Franta doamna Maria ca acolo este foarte rau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-le Masinca, foarte rau e putin spus iar din care imi spun surorile din tara, televiziunile romanesti nu dau nimic. Duminica trecuta am crezut ça a inceput razboiul. Al meu fiind la lucru, li s-au spus sa fie pregatiti pentru orice deoarece oamenii nu mai respecta nimic, nici uniforma, nimic. Ce se intampla mi-ar trebui o zi sa va descriu. Ce se anunta pe sambata viitoare e ingrozitor. Ni se spune sa ne facem provizii. Locuiesc aici, cu doi copii si sincer mi-e teama

      Ștergere
    2. Anonim 20:42.In ce zona vi s-a spus sa va pregatiti?Unde locuiti?La noi in capitala nu ni se spune nimic!.Ne lasa neinformati.
      Cu respect!!!

      Ștergere
    3. Nu toate popoarele sunt din mamaligari. Atunci cand politicul si guvernarea o iau pe un drum gresit, o societate normala reactioneaza pentru a se face corectiile necesare pentru o viata normala. Noi romanii ...... rahat pe bat.

      Ștergere
    4. 20:42Unde locuiesti,despre ce e vorba raspunde te rog!

      Ștergere
    5. Uite ca Macron si guvernul francez au cedat si au renuntat la cresterea taxelor pe carburanti. Nu s-au lasat calcati in picioare de politicieni si au reusit.

      Ștergere
    6. Noia romanilor in se dicteaza de la UE ce sa facem,sacalii stai la panda sa dezmembreze Romania si s-o impatta. In nici o tara din UE nu exista MCV, protocoale sau o formazione tip DNA. Le-a creat basescu ca sa-si bage in puscarie concurenta IAR UE l-au aplaudat si au profitat de Romania

      Ștergere
    7. 17:33. Regret pentru intarziere. Locuiesc la Paris 09 si functonarilor li se spune sa isi faca réserve...nu pot spune plus ...mi-e teama sincer

      Ștergere
    8. 17:47. Chiar daca Macron à cedat, vestele galbene nu vor sa renunte. Deja se anunta lipsa stocuri benzina

      Ștergere
    9. Aroganta politicienilor si atitudinea de indiferenta fata de cererile cetatenilor, poate uneori sa-i coste scump.

      Ștergere
  4. In SUA incepe criza din industria auto care se pare ca se va intine in lume,scad actinile si productia a doua dupa Microsoft,Googl si Facebook care aparea si intr-o viziune de luna trecuta si ar putea duce chiar la razboi cum se intimpla de obicei desi Trump incearca sa reduca taxele si sa vinda tratind in Argentina la G8 cu China .
    Dar de multe ori asta doar amina inevitabilul cum a facut si Obama cu industria auto americana
    Cei mai pusi pe reforma auto sint spaniolii din convingere si germanii din obligatie mai ales dupa ce au patit-o cu poluarea auto ascunsa dupa amenda primita in SUA
    ''Nori negri'' se anunta in economia mondiala.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa trebuie sa fie. O societate adormita si dezinteresata face ca derbedeii politici sa faca ce vor, asa cum se intampla in Romania.

      Ștergere
    2. Casa cum se intampla in Romania cu toate ong-urile sorosiste care finanteaza PE drogati #rezist sa atace personalitile politice PE strada

      Ștergere
    3. 19:28, personalitati ai spus?. Care or fi oare aceia pe care tu-i numesti personalitati?. Ce fapte au facut ca sa devina o personalitate politica?.

      Ștergere
  5. Gestapoul il inhata pe Dracnea si-l duce la Dachau ... :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce Dragnea la Dachau?Este cumva evreu?Si cei ce zici tu ca ai vrea sa-l ridice sunt din noul partid nazist renascut?
      Repetati holocaustul?Veti avea acelasi sfarsit,poate mai rau!Biblia veche din 1450,are niste versete inlaturate(special).Ele spun ca peste cateva sute de ani se va ridica o fiara(Germania Hitlerista),care va va face razboi impotriva imparatului de la rasarit(Rusia)si il va invinge temporar.Apoi Dumnezeu va intari rasaritul,care,aliat cu multi,va merge impotriva fiarei de la apus,iar Fiara isi va pierde jumatate din birlog(Germania impartita in vest si est).Dupa un timp,fiara se va reface cu jumatatea pierduta si iar va face razboi impotriva imparatului de la rasarit,aliata cu fostii aliati ai rasaritului(adica USA,NATO).Dar de data asta,Dumnezeu il va intari de la inceput pe imparatul de la rasarit care va alunga fiara,o va fugari pana in barlog,iar fiara isi va pierde tot barlogul(toata Germania va ajunge sub Rusia)ptr totdeauna!

      Ștergere
    2. Nu stii nici macar sa glumesti .....

      Ștergere
    3. 01:14, zici tu ceva...

      Ștergere
    4. 22:22, sper ca glumesti si ca nu ne spui aici ca "Gestapoul il inhata pe Drac(g)nea si-l duce la Dachau..." , facand referire la Presedintele Iohannis?! Nu stiu de ce ai bagat acest "zumbilic"(":))))"), pe care, din cate am observat, l-ai preluat tocmai de la cineva caruia nu-i place atitudinea lui Iohannis ?! Vrei sa compromiti pe cineva?!

      Ștergere
  6. Pai o sa ia foc #rezist cand dau astia OG cu amnistia,deci la Guvern va fi paza sporita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ar da aceasta ordonanta daca nu i-ar ajuta pe cei interesati din politic si administratie, in speta cei ce au jecmanit banul public sau au facut fapte legate de castiguri ilicite de orice fel.

      Ștergere