duminică, 9 decembrie 2018

APELE OCEANULUI SE UMFLA ! CRESC APELE OCEANELOR !

                 9 Decembrie 2018,ora 3,56 zori de zi !

                              Dragii mei,

În aceasta dimineaza in zori,ma trezeste o lumina alba si strălucitaore foarte,lumina ce-mi arata inspre Apu,sub un Cer de noapte,  imi arata o apa albastra  fara de margini.
Pe malul acestei ape albastre in noapte, părea ca se vede o plaja,un restaurant cu multe scaune afara.
Brusc,pământul de sub scaune ,de sub restaurant ,incepe a se surpa si a inghiti totul de deasupra lui. Tot ce era deasupra,intra in pămant ,ca intr-o zapada proaspat cazuta.
Apoi, forta nevazuta imi arata din nou Apa albastra fara de sfarsit,Apă ce era foarte agitată în sensul că, facea valuri mari, precum am face noi pasii mari pe niste dune mari de nisip.
Aud glas care spune asa:
                   "Creste nivelul Apei Oceanului !"
Iar acum, mi se arata luciul Apei mari, Apă ce crestea in inaltime ,asa precum creste un aluat la dospit,doar ca, aici crestea cu o viteza uluitoare.

Imagini pentru APA OCEANULUI IMAGINIImagini pentru APA OCEANULUI IMAGINI.
Aud din nou glas,care spune ca un AVERTISMENT foarte dur:
             "Creste nivelul Oceanului !"
După care,totul dispare asa precum a si apărut.
Prieteni dragi,despre care OCEAN este vorba din cele 5 ale Lumii,nu mi s-a grait.
Dar noi sa ne rugam fierbinte la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,ca sa nu ne lase din Mâna Sa cea Atotocrotitoare si Atottiitoare, ci sa ne apere cu Mila si cu Dragostea Sa infinita.
Sa multumim fratilor, sa multumim Domnului si Maicii Prea Curatei Fecioare Maria,pentru faptul ca suntem vii,pentru faptul că-i avem pe cei dragi si scumpi langa noi,ca suntem sanatosi,pentru toate lucrurile bune sau mai puţin bune din viata noastra.
Pentru toate aceste DARURI divine ,trebuie sa multumim din inima si din adancul sufletului nostru. 
Acestea sunt cele mai de preţ, si nicidecum cele materiale si financiare.
                     Cu dragoste,Maria.
P.S.
Iata dragilor ,cateva informatii despre OCEANELE LUMII :

Oceanul planetar reprezinta un invelis unitar de apa al Pamantului. Suprafata oceanului planetar este de 361 milioane km³, ceea ce constituie trei sferturi din suprafata terei. Volumul apelor oceanice este de 1370 milioane km cubi si constituie 95 % din volumul hidrosferei. Adancimea medie a oceanului planetar este de 3790 m, iar cea maxima - de 11516 metri in Groapa Marianelor. Daca apa ar fi repartizata uniform pe suprafata terestra, apa ar forma un strat cu grosimea de 2700 metri.
Oceanul planetar ocupa aproximativ 70,8 % din suprafata Pamantului fiind compus din 5 oceane: Antarctic, Arctic, Atlantic, Indian si Pacific, impreuna cu marile si golfurile care comunica prin stramtori sau direct cu Oceanul.
Oceanul Antarctic a fost numit astfel in anul 2000 si este al patrulea ocean ca marime. Oceanul Antarctic inconjoara continentul Antarctica, limita sa de nord fiind paralela de 60°E.

Harta cu oceanele terei
Harta Oceanului ArcticOceanul Arctic are o adancimea medie de 1.939 metri si o adancimea maxima de 5.499m la nord de insulele Spitsbergen. Suprafata Oceanului Arctic este de 14.788.000 km³, iar volumul apelor este 16.700.000 km cubi fiind cel mai mic ocean al Terrei, care ocupa 4,1 % din suprafata Oceanul Planetar. Se afla situat in zona polara si subpolara a emisferei boreale, scaldand tarmurile nordice ale Europei, Asiei si Americii de Nord, precum si ale numeroaselor insule din jurul acestora. Oceanul Arctic, numit si inghetat, cuprinde cea mai mare intindere de apa inghetata de la suprafata oceanelor Terrei aproxi,ativ 11.000.000 km³ in timpul iernii si aproape 8.000 km³ vara.
Oceanul Atlantic este al doilea ocean ca marime, si ocupa aproximativ 20% din suprafata Pamantului, se intinde de la nord la sud impartindu_se in: Oceanul Atlantic de Nord si Oceanul Atlantic de Sud. Adancimea medie a Atlanticului este de 3.926 m, coastele Atlanticului au un contur neregulat cu numeroasele golfuri si mari. Fundul Oceanului Atlantic este strabatut de o vale de rift, crestele inaltandu-se uneori deasupra apei, formand insule cum sunt Islanda sau Azore.
Ghetar in Oceanul Antarctic
Oceanul Indian este al treilea ocean ca marime cu o suprafata de 73.556.000 km³ si un volum estimat la 292.131.000 km³. Oceanul Indian este marginit in nord de subcontinentul Indian, in vest de Peninsula Araba si Africa, in est de Malaiezia, Insulele Sunda si Australia iar in sud de Oceanul Antarctic. Pe fundul Oceanului Indian se afla in centru, sub forma de cordon, o ridicatura de teren, urmata de praguri si diferite adancimi. La mijloc, lantul central indian care are o directie nord-sud, iar de acest lant apartine Gropa Sunda cu adancimea de 7.455 metri ca si Groapa Diamantelor cu 8.047 metri adancime, aceasta fiind adancimea maxima a Oceanului Indian.
Oceanul Pacific impreuna cu marile sale ocupa o suprafata de circa 179.680.000 km³, fiind cel mai mare ocean cu o adancimea medie de 4.028 metri. Pacificul are o forma eliptica: mai deschis spre sud si aproape inchis spre nord. Oceanul Pacific se gaseste cuprins intre Asia, Australia si America, avand ca limite: la nord Marea Bering, la sud apele continentului Antarctica, la est tarmurile Americii, la vest tarmurile Asiei si Australiei. Numele de Pacific a fost dat de primul european ce a ajuns aici, navigatorul portughez, Fernando Magellan, in 1520, in prima calatorie din jurul lumii. tarmurile Pacificului sunt presarate cu numerosi vulcani stinsi sau activi ce alcatuiesc "Cercul de Foc", cat si numeroase insule. Adancimile cele mai mari sunt aproape de tarmuri, adesea la baza lanturilor muntoase, se gasesc la est si sud de insulele Mariane si la est de insulele Filipine. Oceanul Pacific este simetric fata de Ecuator, de aici decurgand o serie de consecinte cum ar fi deplasarea simetrica a curentilor oceanici si zonalitatea climatica.


15 comentarii:

  1. Apa oceanica are acelasi nivel in toate oceanele si marile cu iesire la ocean.
    Specialistii au calculat ca nivelul oceanic ar creste cu 7 m doar din topirea gheturilor Groenlandei.
    Dar realitatea e mult mai dura ca asta ar insemna topirea partiala si a celor de la polul sud,Canada,Alaska si totala vara a calotei Artice de nord facind ca aceasta crestere a apelor in acest caz sa fie de peste 3 ori mai mare,3 ori 7 =21 de m cea ce pentru noi ar fi cel putin pina la Focsani.Dar Pamintul fiind bombat cresterea va fi mai mare la Ecuator
    Sa nu uitam ca ghetarii mai ales din Artica odata subtiati ,rupti ar pluti pe ocean dind aceiasi inatime de crestere a oceanului chiar daca nu sint complet topiti.
    Cauza este incalzirea globala urmare poluarii iar vinovat unul singur OMUL,dar va da implicatii;FOAMETE prin reducerea cimpiilor fertile.Migratii si razboaie pentru alimente si ..APA dulce-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Planeta era distusa inainte sa vina OMUL adica Trump pt ca la el te referi

      Ștergere
  2. Conform principiului vaselor comunicante toate oceanele vor avea o crestere a nivelului apei...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate craciun , ne asteapta dezastrul . Planeta trebuie reinoita .Omul a devenit o adevarata plaga pt. Acest Pamant.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sau.......oceanul interior pamantului va iesi in partea de suprafata datorita atractiei exercitate de Nibiru ........

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o explicatie foarte apropiata de ceea ce se intampla de fapt.

      Ștergere
    2. Pe net apare si informatia cum ca, de fapt, Nibiru ar fi o nava extraterestra, unii ziceau chiar ca acea nava este a creatorilor raselor umane. Oare ce "surprize" va avea omenirea?

      Ștergere
  5. de ani de zile se vorbeste de incalzirea planetei-topirea polilor-cu atatea masini si industrializarea fortata-vom avea tarmuri la mari si oceane inundate- DUMNEZEU SA NE APERE caci numai la el este nadejdea

    RăspundețiȘtergere
  6. 01,01 NU,ma refeream la OM in general,Trump cu greselile sale va accelera fenomenele care erau ireversibile inca dinaintea lui.
    Mai adaug ca se va modifica axa pamintului si pozitia ecuatorului pentru reechilibrarea Pamintului din cauza coboririi apei de la poli spre Ecuator care va genera un nou echilibru al placilor tectonice cu cutremure mari intemperii puternice,scaderea vitezei lui de rotatie si cresterea dimensiunii zilei aratind CEASUL APOCALIPSEI planetare.
    Eruptiile vulcanice vor fi primul semn si nu neaparat negativ pentru ca ele vor incetini incalzirea globala si viteza fenomenelor spre un nou echilibru geografic al Pamintului.
    Singura, cresterea in milisecunde a dimensiunii zilei a fost deja constatata si corelata de specialisti cu numarul si intensitatea cutremurelor in crestere-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu mizez pe faptul ca Ecuatorul va urca in partea de vest a Africii spre vestul Europei,deci Romania va fi cu 2-4 grade mai la sud .
    In dreptul Australiei unde acum Ecuatorul trece pe la Nordul ei va ajunge in sudul Australiei.
    Iar in partea opusa in cele doua americi Ecuatorul va urca din mijlocul Braziliei spre nordul Statelor Unite unde va fi foarte cald.
    Probabil pe aceasta mizeaza Trump o clima ecuatoriala,dar cred ca schimbarile tectonice vor duce si la acoperirea cu apa a MIDL Est-cimpia Misisipi ,fragmentarea ,divizarea SUA in mai multe entitati de state cu scaderea rolului ei in lume-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. In aceasta ultima estimare a mea polul Nord geografic s-ar deplasa spre peninsula Camceatka din estul asiatic al Rusiei,caz in care ar duce la o racirea MARE a climei in cea mai populata zona a Chinei ducind la o migratie puternica a chinezilor spre VEST cea ce ar corepunde cu poporul razboinic=calaretul GALBEN din BIBLIE
    In caz contrar-opus polul Nord ar veni spre Europa cea ce nu ne-ar avantaja deloc ,dar ar fi si aceasta posibilitate cel putin temporara.
    In orice caz cresterea nivelului oceanic ar acoperi cimpia rusa europeana transformind Europa intr-o insula de sud mai mare si alta
    in nord in Scandinavia mai mica,la fel si Italia in insula separata-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. SUNT ANONIM 5 -monahul meu de suflet spunea-sa stiti ca pamantul se va schimba,ne vom trezi ca in loc de rasarit vom avea apus aluneca pamantul ca o portocala sub coaja si anotimpurile se vor schimba sanatate si pace in suflet si-n lume

    RăspundețiȘtergere
  10. In China temperaturi record acum de -43 grade,in desertul Arabiei Saudite a nins iar in desertul Libiei sint...inundatii.
    Dereglari climatice care vor continua anul viitor pe care deja specialistii il anunta ca va fi cel mai calduros din istoria Pamintului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Asa este se va scimba axa polilor ,sa speram ca nu prea mult anonim5.Interesant spusele lui mai scrie ce sti de la el-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. sunt ANONIM 5 eu scriu mesaje legate exact de subiectul mesajelor d-nei Maria ca o completare sanatate si pace in suflet si-n lume

    RăspundețiȘtergere