duminică, 16 decembrie 2018

HĂRTILE STATELOR LUMII , SE AMESTECAU UNELE CU ALTELE; SE UNEAU !


                15 Decembrie 2018,ora 6,o5 dimineata !

                                    Dragii mei, 

Am atat de multe lucruri frumoase ca sa vă povestesc, atat din cele vazute Sus,cat si din cele vazute jos, aici printre noi.
Dar,voi selecta dintre ele, urmand ca in urmatoarea perioada,după înmormantarea bunicului meu, sa le astern aici pe toate si sa ne bucuram impreuna, si de ce nu,sa plangem impreuna spalandu-ne păcatele ,smerindu-ne inima.
In aceasta dimineata,trezita fiind de Lumina alba a Lui Dumnezeu,vad stand in pat cu ochii inchisi,vad un intreg amalgam al Hartilor Statelor Lumii intregi.

Imagini pentru HARTILE TARILORImagini pentru HARTILE TARILORImagini pentru HARTILE TARILORImagini pentru HARTILE TARILOR etc,etc.

Dragii mei, fiecare HARTA a unei Tari,se amesteca cu alta Harta a altei Tari, se unea cu alta sau cu altele, treceau dintr-un loc in altul, formand o Harta mai mare sau alta mai mica.Era ceva ametitor;era un amestec din toata lumea. Nimic nu mai era la fel,asa cum sunt acum. Fiecare Tara, avea de suferit modificari ; fie ca se mai rupea din ea,fie ca se mai adauga la ea.
Ma cutremuram la toate cate mi se arata. Harta fiecarei TARI,era amestecata cu alta sau cu mai multe,asa precum punem intr-un ghiveci tot felul de legume si le amestecam.
Dragii mei, sa fie oare aceasta GLOBALIZAREA despre care se tot vorbeste?
Oare ,chiar nu vom mai avea pace si liniste fiecare in Tara lui ? Chiar sa se destrame ceea ce mosii si stramosii nostri, au platit cu sangele lor?
Avem nevoie dragilor, de multa si curata Rugaciune,de multa si infinita dragoste inaltata catre DIVINITATE si catre Aproapele nostru.
Viata este atat de scurta pe pămant,incat, trebuie sa fim pregatiti sufleteste si trupeste pentru orice si-n orice clipă.
Sa ne punem toata grija,toata nadejdea si dragostea intru BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ,si astfel,ne vom simti intariti sufleteste si vom simti in inima si-n suflet, iubirea si ajutorul Divin.
                                     Cu dragoste,Maria.

34 de comentarii:

  1. Urmeaza : VINE SALVATORUL ! COBOARA CERUL IN JOS ! Ceea ce voi scrie maine noapte,este negrait de frumos si de uimitor ! Cu drag,Maria Ghiorghiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😍😍😍❤❤❤🌹🌹🌹

      Ștergere
    2. Aștept cu nerăbdare!In alta ordine de idei,"SINCERE CONDOLEANȚE"!Dumn Dumn să-l odihnească în pace!Maria H

      Ștergere
  2. Va multumesc dragii mei si voua celor care, ma injurati si ma criticati.
    Imi este mie rusine de cuvintele pe care mi le adresati,cuvinte ce nu pot fi reproduse aici. DUMNEZEU sa va aiba sufletul in paza si-n grija SA ! Stati la panda, doar ca sa vedeti pe cine mai sfasiati !Nu aveti frica de Dumnezeu,nu aveti Credinta nici cat un graunte de mustar.Păcat ! Ma intreb,oare chiar va da satisfactie daca ma batjocoriti in fel si chip ,daca ma jigniti si injurati ? Nu va ganditi la sufletelul vostru incarcat deja de multe păcate?Tot îi mai adaugati? Tot il mai sufocati facand alte păcate impotriva CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ? Impotriva DUHULUI SFANT? Chiar va simtiti bine sa improscati cu venin si cu noroi? Dormiti mai linistiti daca latrati in stanga si-n dreapta ? DUMNEZEU sa va binecuvinteze !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va rugam sa nu publicati postarile si comentariile injurioase. Regret ca trebuie sa cititi cuvintele unor asa semeni de-ai nostri care in loc de iubire au venin in sufletul lor. Vor primi si ei de la Dumnezeu ceea ce daruiesc, dar la timpul lor. Dumnezeu sa va intareasca fiindca cel rau si viclean va incearca prin acesti oameni fara omenie. Cei credinciosi si daruiti lui Dumnezeu sunt incercati si provocati tot timpul de cel rau. Pe ceilalti nu-i incearca fiindca-i are deja de partea sa. Dumnezeu sa ne intareasca pe toti intru credinta, iubire si speranta.

      Ștergere
    2. Doamna Gheorghiu, eu nu injur, nu arunc vorbe de ocara, dar am dreptul la ADEVAR. Iar d-stra, daca sunteti un om corect, aveti datoria sa dati argumente, nu sa prevedeti niste lucruri care oricum se intampla frecvent, fara a preciza nimic care sa le identifice. Ca apoi, dupa ce s-a produs ceva din categoria respectiva, sa subliniati: "S-a adeverit!"
      Singura mea dilema este daca va inselati si pe d-stra, sau numai pe noi.
      Nu mai departe de vineri ati spus ca joi vi s-a comunicat ca va muri un politician si ati sugerat ca numele lui e compus din 7+7 litere. Vineri dimineata, a murt un primar de comuna avand 7+7 litere, iar un admirator al d-stra a spus ca s-a adeverit.
      Un primar comunal nu se poate numi chiar "politician". Va implor ca in numele respectului pentru adevar sa PRECIZATI DACA ACESTA ERA NUMELE CE VI S-A ARATAT. DA, sau NU!
      PS Numele primarului mort era Georgel Spataru si era din Vintileasa, Vrancea

      Ștergere
    3. Am scris eu ca s-a adeverit ceva in aces sens ?
      Deci, nu este acest om !
      Am spus ca este politician,deci politician ramane ,si-atat !

      Ștergere
  3. Este efectul semnării Pactului pentru migrație de la Marakesh cumulat cu Shengen (adică fă granițe!!!) Lumea se transformă într-un Babilon pe orizontală. 😢

    Condoleanțe! 🎇

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu sa va intareasca , Doamna Maria sunt oameni fara ocupatie . Daca ar avea probleme in familie, copii, serviciu , munca de voluntariat , sau un suflet de crestin , nu ar indrazni sa publice mizeriile pe care vi le adreseaza.
    Sa le dorim sanatate si luminarea sufletului ca , smerindu-se, sa-si vada greselile i sa-si ceara vreodata iertare . Si daca imi aduc bine aminte, au mai fost cativa care au facut-o ceva timp in urma.
    Pana atunci, acest internet , da posibilitatea unora sa latre nu la dvs. as zice , ci mai curând la tastatura ....ca atat ii duce mintea .

    RăspundețiȘtergere
  5. Statul unic mondial e voia lui Dumnezeu. Inseamna ca un eveniment major va duce la acest lucru- vin ET si fac ordine pe Terra!(coboara cerul in jos,adica precum in cer,asa si pe pamint-ET au un singur stat,un singur guvern,o duc bine toti)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand ma uit pe google maps/earth cu fiul le amestec asa, si da ne uitam in.fiecare seara, sarim de la Paris la Bruxelle, de acolo direct pe London Bridge, in China si la Piramide nu se poate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Părerea mea este că această viziune arată că hărțile cu teritoriile statelor se vor schimba după cel de-al treilea război mondial.
    Configurația actuală a țărilor din Europa, Asia și Africa poartă pecetea împărțirii arbitrare, între ele, a teritoriilor ocupate de imperiile din secolele XIX și XX pe cele trei continente.
    Ca exemplu: noi avem teritorii în Ucraina, Ucraina are în Polonia, iar Polonia în Biolorusia, toate acestea ca ingerinte a URSS în statele respective, conform principiului "dezbina și subjuga".
    Se pare ca după război, omenirea se va trezi și va înțelege că fiecărui popor Dumnezeu i-a dat un loc sub soare de pocăință și de mântuire.
    Așa cum în legea lui Moise se spune că din 50 în 50 de ani pământul trebuie să se întoarcă la cel sau la urmașii celui care la primit în stăpânire prima dată, tot așa, atunci, popoarele vor primi în stăpânire pământul care l-au avut de drept la prima venirere Domnului Iisus.
    Spun aceasta pentru ca Domnul a venit "la împlinirea vremii", adică atunci când geneza fiecărui neam apărut în intervalul de la potopul din vremea lui Noe și venirea Sa, s-a încheiat.
    Tot cea urmat după, a dus la amestecarea, pe alocuri, a unor indivizi ai nemurilor (străini de pripas sau colonizati), care de cele mai multe ori au fost asimilați de majoritari, dar matca genetică a fiecărui popor a rămas aceeași (trăsăturile de caracter, patimile și virtuțile unui popor).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Legea lui Moise e alta: pamintul nu trebuie sa fie in proprietatea oamenilor,ci doar luat in arenda de la stat,pe 50 ani

      Ștergere
  8. Vine antihristul,d-asta se uneau si se amestecau statele!

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria în primul rând sincere condoleanțe . Dumnezeu să îl odihnească în pace și lumină și în al doilea rând nu va mai supărați pe cei care vă jignesc și scriu tot felul de mizerii la adresa dvs. Știți care este menirea dvs. Pe acest pământ , o duceți cu cinste și dragoste la bun sfârșit asta contează cel mai mult nu ce scriu cei care slujesc necuratului , vă doresc Multă răbdare sănătate și putere ca să duceți la bun sfârșit misiunea care va fost încredințată de Duhul Sfant

    RăspundețiȘtergere
  10. Incalzirea globala va aduce schimbari climatice si o NOUA epoca a migratiilor.
    Au plecat 5 milioane de romani tineri din care putini se vor mai intoarce,in locul lor sint adusi muncitori din indochina fenomen accentuat si de globalizare.
    Natalitatea italienilor e de 1 copil de familie facut la peste 40 de ani motivind saracia,ca in majoritatea occidentului pe cind emigrantii veniti dau 70 la suta din nasteri si traesc in Germania pe alocatia sociala a copiilor.
    Europa va fi metisata cu asiatici si africani foarte curind de aici framintari nationale care vor duce cel putin la viziunea simbolica dar si reala a amestecarii hartilor dar si la noi secesiuni pe principii etnice si de rasa.
    Franta va fi tot mai des a noilor emigranti veniti cu alte mentalitati in timp ce in Canada de est se contureaza Quebecul francez iar in SUA s-ar putea ca unele state sa-si ceara ca in baza unor noi majoritari negri africani sau asiatici sa-si formeze prin secesiune noi state independente profitind si de sporul natural,natalitatea lor crescuta.
    Mai putem adauga noua politica secesionista pe vechile rasisme a Ungariei lui Victor Orban care stimuleaza in Transilvania de Nord cresterea natalitatii maghiarilor dar si a tiganilor si romanilor care cer si cetatenia ungara platind lunar 200 Euro pentru fiecare copil care invata la scoala in limba maghiara-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun tu nu pricepi ca nu-i nici o incalzite globala dute si studiaza Putin problema...

      Ștergere
  11. Doamna Maria imi pare tare rau de oamenii care nu se pot abtine de la rautatea si la ura din dufletele lor.
    Oameni fara Dumnezeu doamna Maria.
    Este o vorba fiecare pasare pe limba ei piere.
    Regret ca nu se pot abtine de la rau si de a face rau,cunosc aceste specimene de oameni,pacat,mare pacat.
    Doamna Maria Bunul Dumnezeu s-a va dea rabdare si putere si nu uitati ca suntem destui care va iubim.
    Referitor la viziunile dv.cu hartile lumii poate se va intampla atunci cand va veni Mantuitorul pe pamant si nu vor mai fi granite si lumea va circula de la un capat al pamantului la celalalt capat fara restrictii.
    Nu stiu ce sa zic.
    Cu mult drag si Dumnezeu s-al ierte pe bunicul dv.si s-ai aseze sufletul acolo unde lumineaza lumina fetei sale.

    RăspundețiȘtergere
  12. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    RăspundețiȘtergere
  13. Astazi a fost inmormintat preotul Gheorghe Gerghina de la Manastirea Putna mort la doar 43 de ani in urma unui ifarct,aveati o viziune cu un ierarh ce va muri-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. La Iasi a inceput procesul marilor conducatori comunisti prin judecarea lui Gheorghe gheorghiu -Dej .
    Principala lui acuzatie e ca a provocat intentionat foametea 1949-50 prin cumpararea grinelor din tara si devalorizarea apoi intentionata a leului.
    Un an de zile a trebuit pentru a gasi judecatorii care se cam codeau sa faca parte din completul de judecata.
    Procesele se vor desfasura si in inchisorile comuniste Sighet Brasov ,Bucuresti in functie de locurile de care au fost evenimentele celor judecati-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu mai au nimic de facut si se pun in ridicol analizand tecutul ca si cum le-ar mai aduce ceva

      Ștergere
  15. Liberalul Sorin Iliesiu regizorul filmului Monarhia salveaza Romania,face apel prin TV la Iohanis sa-si trimita sotia la Parchet pentru a da declaratie pentru cele doua case furate de acestia si restituite in urma sentintelor judecatoresti definitive ,in 2004 si 2016.

    RăspundețiȘtergere
  16. DOAMNA MARIA, NU II BAGATI IN SEAMA, LASATI CA VOR VEDEA EI, SI NU PESTE MULT TIMP,DIN PACATE MULTI CARE SINT BENESTANTI SI SE SIMT BINE, PT EI AICEA ESTE RAIUL, PE EI NU II INTERESEAZA NIMIC, NU VREAU CA SA CREADA IN NIMIC, SI SPUN "LUME A FOST SI LUME VA FI" SI CA TOATE SINT POVESTI , CHIAR SI EU CIND AM INCEPUT SA DISCUT CU UN PREOT DESPRE CEEA CE SE INTIMPLA ACUM, SI CEEA CE TREBUIE, SI VA VENI SIGUR EU CRED, DINSUL A SPUS ACESTE SINT TOATE POVESTI SI CA NU TREBUIE SA NE LUAM DUPA TOATE POVESTIILE, DECI MA CONSIDERAT NEBUNA. DECI DACA PREOTII CARE SINT TRIMISI DOMNULUI, SI CARE AR TREBUI SA EXPLICE POPORULUI REFUZA SA CREADA, CUM SA CREADA OMUL DE RIND, ESTE FOARTE DUREROS PT CA TOTI INTORC SPATELE, DAR VAI CITA DURERE SI SUFERINTA VA FI ATUNCI DAR VA FI PREA TIRZIU.
    DVS. LASATII SA CRITICE SI MERGETI IN FATA, SA NU VA SIMTITI RAU DIN CAUZA LOR, PT CA SPIRITUL RAULUI LE-A INTUNECAT MINTIILE SI VEDEREA, VA MULTUMESC PT TOT.

    DE PE TEL. DINAFARA NU POT SCRIE PT CA TRADUC. GRESESTE.

    RăspundețiȘtergere
  17. MAICUTA SFANTA,cu totii stim ca Romania,este Gradina Ta cea Sfanta,aici te-ai nascut,si aici l-ai nascut pe FIUL TAU IUBIT,care pentru noi a fost Rastignit.Asa cum si Duhul Sfant ne vorbeste prin doamna Maria,dar multi nu cred,nici carturarii nostri,dar daca cu totii am analiza NASTEREA DOMNULUI IISUS HRISTOS,ca sa nascut in ieslea cea saraca,pe paie,si animalele l-au incalzit,cum suflau asupra Lui.In Ierusalim nu exista iesle,paie,si animalele,care le cantam in colinzi,si nici brazi.Asa cum doamna Maria,are multe mesaje,cu tricalorul si Divinitatea,nimic nu este intamplator,adevarul abia acum incepem sa-l primim pe pamant.Cu totii se vor trezi,pe IISUS HRISTOS,il vor urma intreaga planeta,la inceput toti cei saraci il vor urma pe IISUS HRISTOS,pentru ca lumea nu mai doreste sa traiasca in minciuna,si nu vor sa mai fie sclavii celui rau.Cu totii se vor uni,si granite nu vor mai fi.Toti cei saraci vor asculta de CUVANTUL CEL SFANT AL LUI DUMNEZEU,si nu vor mai asculta de cei bogati,care sunt condusi de cel rau satana.Pana la Venirea LUI IISUS HRISTOS,pe pamant,si cei bogati se vor lepada de cel rau,si pe IISUS HRISTOS,il vor urma,intreaga planeta unita in credinta.

    RăspundețiȘtergere
  18. Frumoasa replica le-ati dat unora doamna Maria, dar ei au ochi si nu vad, urechi au si nu aud. Ce ati putea face cu asemenea suflete care nu se pot trezi la adevarata viata si probabil in numele credintei (lor), va improasca cu venin si noroi crezand ca astfel ei i-L slujesc pe Dumnezeu si-i fac favoruri. Doamne cata impietrire !.

    RăspundețiȘtergere
  19. Cititi in IEREMIA 14;14, si 1 IOAN 4;1 Biblia ortodoxa.

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu-ti fa probleme, sunt cativa antichristi posedati care au umplut si wikipedia cu blasfemii. Ei duc un razboi impotriva a tot ce e bun si spiritual... Unul dintre ei spune ca Hristos a fost defapt aruncat cainilor dupa ce a fost dat jos de pe cruce... Si asta in profilul lui oficial de Wikipedia... :) Asa ca nu lua in seama nebunia si ura lor fara margini...
    Bunaoara, marele Valeriu Popa nu are pagina de Wikipedia... pt ca acesti smintiti se opun cu indarjire... Si sunt sute, poate mii de oameni salvati de la moarte de acest om minunat si inspirat de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  21. 14:11, bravooooo!!!!!
    ������������������������

    RăspundețiȘtergere
  22. 19,23 specialisti spun ca masuratorile prin satelit si la mii de statii meteo terestre fiecare an al inceputul secolului au fost recorduri de temperatura medie globala,restul sint povesti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  23. CEL MAI SURD OM ESTE ACELA CARE NU VREA SA AUDA!

    RăspundețiȘtergere