marți, 18 decembrie 2018

VINE IISUS SALVATORUL ! DUMNEZEU TATAL GRAIESTE CU FIUL SĂU ,SI DUMNEZEUL NOSTRU !


             17 Decembrie 2018,ora 6,17 dimineata !

                            Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma  trezeste un glas care spune asa:
             "Coboara Cerul în jos !
              Vine Salvatorul !"

Imagini pentru isus pantocrat imagini
Clipă în care. mi se arata interiorul Turlei din Sfanta Biserica cu IISUS HRISTOS PANTOCRATOR,asa ca in imaginea de mai sus.
Cercul cu inscrisurile era de un alb orbitor.
Fiecare litera ,fiecare cuvant pulsa precum inima noastra din piept.
Pe marginea Cercului cu inscrisuri albe, orbitor de stralucitoare,vad un INGER care sta asezat ca pe un scaunel,si cu mâna Sa dusa la obraz cu ingrijorare .
Chiar acum cand scriu dragilor, in acest moment,mi se arata USILE SFANTULUI ALTAR, si SFANTA TREIME deasupra Mesei Sfinte.Adica,in aer deasupra Mesei sfinte.


.

Si vad dragilor,stand in pat cu ochii inchisi,vad pe Dumnezeu TATAL imbracat cu vesminte rosii -grena, si cu o barba alba si lunga pana la cosul pieptului.
Dumnezeu Tatal era vesel si vorbea cu Fiul Său mult prea iubit.
DUMNEZEU TATAL arata exact asa ca in SFANTA ICOANA cu SFANTA TREIME.

Imagini pentru DUMNEZEU TATAL.
Totul era foarte aproape de mine,totul era viu si dumnezeiesc de frumos.
Asadar fratilor,pana la urma, Dreptatea ne este numai la Prea Sfanta Treime si la Maica Domnului. IISUS HRISTOS Salvatorul Lumii intregi, Vine ! 
Va veni cat de curand ,ca sa salveze omenirea de la pieire.
Sa ne rugam si noi fratilor,Prea Sfintei Treimi si Maicii Domnului si sa multumim cu inima si cu sufletul ,pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste in fiecare clipă.
Sa fim fericiti ca DUMNEZEU ne-a ales ca sa fim NOUL IERUSALIM, si sa fim buni cu Aproapele nostru,daruindu-i iubire si dragoste sufleteasca .
                                 Cu dragoste,Maria.
P.S.

EMIL STRAINU despre Maria Ghiorghiu ,la minutul 39-40 din linkul de mai jos :

.

La minutul 39 -40 din linkul de mai sus ,despre MARIA GHIORGHIU si Cartile sale !

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,

Deoarece intram in Luna DECEMBRIE ,Luna 

CADOURILOR,am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:






.
                              Dragii mei

Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :

UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !

Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,

prietena mea cea mai bunä, de Suflet.

O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, 
Care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.

Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
Cartea este prezentata deosebit de frumos,de dl General Emil Strainu :
..

Cu ocazia Särbätorilor de iarna ,cine comandä din Cärtile ADEVARUL DUHULUI  SFANT, primeste si o Carte UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI -  CADOU !

O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

                       




..





72 de comentarii:

  1. Urmeaza un articol cu :

    SEISM ŞOVISM ! ROMANIA TESTATĂ TEHNIC, SUB ASPECTUL ŞOVINISMULUI !
    Cine face acest lucru murdar ? Ghiciti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa lasam politica murdara pentru alte bloguri. Ar fi mai placut daca pe acest blog (considerat crestinesc) am discuta despre cele inalte nu despre cele joase si josnice. Se apropie sarbatorirea nasterii Mantuitorului Iisus Hristos pe pamant si noi vorbim de politica si de mocirla politica din Romania.

      Ștergere
  2. https://noutati.me/o-cometa-va-lumina-cerul-in-ajunul-craciunului-coincidenta-sau-istoria-se-repeta/

    RăspundețiȘtergere
  3. Sovinism- Naționalism agresiv și extremist, care propagă exclusivismul național și intoleranța.
    Nu prea se intelege mesajul care trebuie transmis. Romania este o tara toleranta cu cei dw etnie rroma, maghiara etc. Daca am fi un pic mai nationalisti nu ar fi rau- nu la extrem acest nationalism- dar nu trebuie sa devenim precum USA - o nationalitate formata din toate nationalitatile... intrebarea e cine e american? Ce inseamna a fi american? - o istorie de doar cateva sute de ani...poate😬

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.lefigaro.fr/international/2018/12/17/01003-20181217ARTFIG00212-la-roumanie-pays-d-un-seul-parti.php?redirect_premium

    Se "Vorbeste" de bine!! 😹😹😹😹😹😹

    RăspundețiȘtergere
  5. In jurul nostru,cam toate se naruie si cercul devine neincapator...Aviz celor ce-arunca-n doamna Maria...de cate ori ati avut bucuria de a-l vedea pe Mantuitor,pe Maica preacurata sau pe sfintii Lui?De cate ori ati indemnat pe cineva s-aduca cinstire,prin rugaciune curata,celor de Sus?Dar voi insiva,faceti aceasta? Sa ne trezim,timpul devine inamicul nostru,acum,mai mult decat oricand! Doamne-ajuta fiecarui suflet! Doina

    RăspundețiȘtergere
  6. Sovinismul era in Ardeal specialitate a nationalismului maghiar pentru a se impune in fata majoritarilor considerati ca rasa inferioara.Sovinismul maghiar este frate bun cu rasismul nazist si probabil va revenii in zona ungureasca a Ardealului via Budapesta lui Victor Orban dar si ''neamtul nostru' luxemburgez atit de cu nasul pe sus incit a tinut la Sibiu 6 ani statuia lui AVRAM Iancu nemontata in locul ei din parcul ASTRA care sustine ca sintem aici in tara lui TRAIAN si Decebal ''de 100 de ani''.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar un tradator de popor si tara ISI permute de toate

      Ștergere
    2. Si unde au fost romanii din Consiliul local?. Ei ce rol au acolo?.

      Ștergere
  7. Umarind de mai multa vreme mesajele dumneavoastra, am observat faptul ca va sunt transmise imagini foarte asemanatoare cu icoanele pe care le aveti sau le-ati vazut dumneavoastra. Probabil ca pentru a intelege mai usor despre ce si cine este vorba, va sunt transmise imagini conform unei simbolistici usor de recunoscut atat de catre dumneavoastra dar si de catre noi cititorii acestui blog. Dumnezeu, este spiritul perfect si primordial si nu are ce sa faca in cer cu un trup fizic cu barba lunga cum este inchipuit in icoane de catre cei care le-au pictat. La fel si Duhul Sfant, nu este un porumbel, este duh cum ii este de altfel si denumirea. A fost pictat dupa asemanarea descrisa in biblie caci s-a coborat la botezul Mantuitorului sub chip de porumbel (asa l-au asemanat). Nici un om de pe Pamant nu l-a vazut si nu l-a cunoscut vreodata pe Dumnezeu Tatal. Aceasta a spus-o clar si Mantuitorul Iisus Hristos. Pentru a intelege Treimea Sfanta s-a folosit simbolistica in pictarea icoanelor. Acest mesaj poate ca este menit sa ne instiinteze despre o alta mare taina, respectiv, revenirea lui Iisus pe Pamant. Slavit sa fie in veci amin.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dupa caderea la bursa americana de luna trecuta, cu 25-30 la suta a a companiilor de internet Google,Aipel si Facebook ,ieri si bursele europene dau semn de scadere marcind inceputul viitoarei crize economice mondiale la care Romania este foarte VULNERABILA.
    De aceea recomandam romanilor sa cumpere terenuri agricole-o valoare mai sigura decit aurul mai ales daca sint si plasate in zone irigabile ,dar nu in cimpiile joase ale Baraganului de Nord si Siretului de Sud care in viitorul nu prea indepartat, risca sa fie acoperite de ape in urma cresterii oceanului planetar-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamnă Maria Ghiorghiu, ce veste minunată ne aduceţi !!! Vreau să vă mărturisesc ceva. Pe când mă aflam în pelerinaj, în Ţara Sfântă, într-o mică croazieră pe Marea Galileii (aşa cum le spun evreii lacului mai mare Galilea) stăteam pe puntea ambarcaţiunii pe o banchetă şi mă uitam înspre cer. Deodată din norii care pluteau au apărut nişte forme imitând clar Sfânta Treime aflată într-o barcă. În dreapta forma norilor imitau chipul sfânt al Tatălui Dumnezeu, care citea dintr-o carte mare. Lângă El, în dreapta Lui, se formase conturul noros al Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Ţinea într-o mână, deasupra Sa, o cruce. Deasupra se vedea, dintr-un norişor suav, un porumbel alb. Duhul Sfânt.Au stat aşanorii aceia timp de două-trei minute după care au început să se destrame. Ceilalţi din grup dansau, cântau pe mijlocul punţii încât numai eu am putut observa. Cred că Dumnezeu a vrut să-mi binecuvinteze sosirea în Ţara Sfântă. A fost adevărat- Aşa să îmi ajute Dumnezeu. Mi-a fost teamă să fotografiez, ca să nu supăr divinitatea.

    RăspundețiȘtergere
  10. http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/09/geroge-soros-destabilizatorul.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Satana - soros cu toate ongurile lui PE un de le-o FI avand

      Ștergere
  11. Sovinism poate fi considerata si atitudinea discriminatorie ,masurate cu alte unitati de masura a reprezentantilor tarilor din vestul UE ce se considera superioare fata de demonstratiile din Romania si alte tari din est in comparatie cu cele din vest,cum sint cele din Franta ca si unele aprecieri politice in care vestul vede cu o superioritate uneori nefondata tarile din est cu trecutul lor comunist datorat vinzarii si tradarii acestora tocmai de tarile''civilizate''europene dupa al doilea razboi mondial -craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai perfetta dreptate craciun casa este!!!

      Ștergere
    2. 13:32, intotdeauna cainele mare-l bate pe cel mic si nu invers. Daca cel mic si slab nu stie sa se fereasca o pateste. Asa si cu tarile neinsemnate care au conducatori slabi, slugarnici si nebagati in seama la curtea europeana.

      Ștergere
  12. ''Elefantul''de la Sibiu cere lista cu ordinea de zi pentru a participa la sedintele de Guvern.

    RăspundețiȘtergere
  13. BLOCAJE DE PE CALEA ILUMINARII
    -credinta in separarea fata de Dumnezeu
    -identificarea cu ego-ul sau cu corpul fizic si mintea
    -judecarea de sine
    -vinovatia si rusinea
    -credinta ca esti nevrednic
    -teama de moarte
    -nevoia de aprobare din partea altora
    -teama de respingere
    -obiceiuri si dependente
    -acceptarea oarba a doctrinei sau a dogmei
    -atasamentul de credinte religioase
    -lenea si amnezia
    -posedarea din partea enntitatilor negative
    -posedarea din prtea formelor-gand negative ale lumii
    -implanturile eterice dar si fizice care controleaza vointa omului
    -traumele din copilarie si din vietile anterioare
    -FRICA DE DUMNEZEU
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iluminarea cu ii zici tu este mantuirea pentru crestini si singurul model de urmat si este Iisus Hristos. Pe El sa-l urmam si nu vom gresi. El a fost smerit si bland cu inima si n-a lasat in evanghelii ceea ce ai scris tu aici.

      Ștergere
    2. "Eu sunt D", Multumesc

      Ștergere
    3. D,

      Nu e Om sa nu (se) judece , sa nu-si analizeze faptele, constiinta , nu e om care sa nu se simta vinovat , rusinat in fata a ceva /cineva, nu e om sa nu creada in ceva , nu e om sa nu se teama de boala, de moarte , nu e om sa nu aiba vreun reper in viata ( din familie, din viata lui sau a altora) . Intr-un fel ....descrii in buna parte oamenii cu tupeu, fara reguli, pe care-i doare in cot de altii, ocupati doar sa respire , liberi de durere si traume.

      Traume avem cu totii , nu ne-am nascut fii de regi cu slugi la scara , toti am facut sacrificii , ne-am cheltuit o viata in suferinta uneori, am gresit , am crezut in multe , ne-am intors si pe carari batatorite , am fost si lenesi si energici si amnezici pentru ca viata e o lupta , nu un Paradis , nu Tara minunilor a lui Alice , viata nu are un buton on/off si nici 2 incaperi unde dupa o usa e Linistea pe care nimeni nu vrea sa intre si pe alta intrare e Zbuciumul unde e coada ca la Lourdes cu suturi si inghesuieli.
      Printre toate acestea amesteci posedarile si implanturile . Astea nu tin de vointa omului , astea sunt fortate , sunt actiuni exterioare ce anuleaza vointa omului si e mult de discutat , intri pe un teren cu nisipuri miscatoare, un intreg domeniu contestat in mare parte de ,,cei cu dogma,, cum ii chemi tu .

      Religia ta nu e cea ortodocsa, ci cea tibetana . Declarativ si prin descendentii tai esti partial ortodoxa , insa mental si ca mod de manifestare esti inspre religia Bon, religia tibetanilor inainte de buddhism.Data sa de origine poate fi 16.000 i. Hr.
      Exista o diferenta intre religia bon a primilor tibetani si religia bon moderna.
      Religia bon a strabunilor era o religie animista. Ei credeau in spirite si in samani. Vechea religie bon a indurat multe. A fost persecutata de buddhisti, dar a rezistat. Nu se stie daca bon a influentat buddhismul sau invers.
      Religia moderna bon se refera la invocari.
      In religia moderna bon avem parte de un “Buddha” tibetan. Acesta se numea Shenrab Miwoche. El pune bazele Yungdrung Bon. Se credea ca a trait intr-un taram magic.
      Religia Bon este practicata azi in nordul si vestul Tibetului.
      Bon vorbeste despre formarea lumii in termeni dualisti – binele si principiile rele. Religia se bazeaza pe venerarea zeitatilor pasnice. Dar si pe imblanzirea zeilor furiosi, ca in budismul tibetan. Zeii pot fi de doua feluri: luminati sau din aceasta lume.

      Ștergere
    4. Ca si in budismul tibetan, meditatia la zeitatile furioase este un mijloc de a intelege realitatea si de a atinge iluminarea.
      Bon imparte structura celor noua yanas (cai sau vehicule) cu scolile Nyingma a budismului , care are punctul culminant in meditatia pentru “marea perfectiune”.
      Cele noua cai Bon sunt:
      1. Calea Predictiei (Phyva-gshen Theg-pa) – astrologie, ritual si pronosticare
      2. Calea Lumii Vizuale (sNang-shen theg-PA) – explica universul psihofizic
      3. Calea Iluziei (“Phrul-gshen theg-pa) – ritualuri pentru dispersarea fortelor adverse
      4. Calea Existentei (Srid-gshen theg-pa) – ritualuri de inmormântare si de deces
      5. Calea Adeptiei (DGE-bsnyen theg-pa) – zece principii de activitate sanatoasa
      6. Calea unui Calugar (Drnag-srnng theg-pa) – reguli si regulamente monahale
      7. Calea Sunetului Primordial (Adkar theg-pa) – integrarea unui practician inaltat in Mandala de cea mai mare iluminare
      8. Calea Shen Primordial (Ye-gshen theg-pa) – care cauta un adevarat maestru tantric si angajamentele spirituale, care leaga un ucenic de stapanul sau tantric
      9. Calea Doctrinei Supreme (Bla-med theg-pa) – doctrina marii perfectiuni
      Practici religioase in Bon
      Aceste practici religioase seamana cu cele ale budismului tibetan. Se folosesc mandale si meditatia. Apoi thangkas si alte metode de concentrare pentru atingerea iluminarii.
      Astrologia si medicina sunt foarte importante.

      Viata si moartea in budismul tibetan
      Moartea este mereu prezenta. Totul moare Chiar in acest moment.
      Insa aceasta prezenta nu trebuie sa ne provoace tristete sau disperare. Nu inseamna aruncarea dupa bunuri lumesti. Nici cautarea placerii. Ar trebui sa ne faca sa realizam valoarea fiecarui moment.
      Doar lucrurile spirituale au valoare in ochii acestei lumi. Doar ele sunt permanenete.

      Iluminarea inseamna descoperirea realitatii care exista su,b aparente iar cel iluminat isi va da seama automat de locul pe care il ocupa cu adevarat in aceasta realitate. Cand va descoperi ca. realitatea exista dincolo de orice aproximatie si de orice perceptie, ascetul nu va mai putea fi inselat de nici un miraj. El va inceta sa-l mai creeze pentru ca si-a rupt lanturile care il tineau in samsara si a; devenit liber - thar song. Maestru lamaist il va indruma pe elevul sau nu spre o aversitate fata de realitate, pentru ca si aceasta ar insemna o forma de atasament, ocupandu-i mintea cu lucruri inutile, ci spre o indiferenta senina fata de orice lucru. Practicantul lamaist priveste cu seninatate indiferenta truda neincetata a mintii sale si activitatea fizica pe care o defasoara trupul sau. El constata ca nimic din toate cate exista nu este al lui, nu provine de la el si nu nu este el. "El, fizic, mental, este multimea celorlalti.

      Pe plan mental, multimea celorlalti include numeroase prezente contemporane individului. in momentul in care elevul devine constient de multimea care salasluieste in el, trebuie sa observe ca aceasta multime nu este altceva decat un flux de evenimente fara identitate si fara de realitate in sine".

      In ceea ce priveste vacuitatea in lamaism, la fel ca si in cwelelalte forme de budism, aceasta doctrina a dat nastere la multe comentarii si controverse. Smnificatia vacuitatii este legata de lipsa unei naturi proprii, lipsa unui sine distinct si independent de elementele care il alcatuiesc, care il fac perceptibil, activ, eficient. Lamaismul considera ca vacuitatea este originea tuturor lucrurilor. Astfel, tibetanii numesc vacuitatea cu numele de ka dag, adica "puritatea originilor, puritatea fundamentala". In sens propriu, vacuitatea este numita tong pa gnid si inseamna "neamestecare", o stare in care elementele nu produc nici o combinatie, nu dau nastere la nici un fenomen. "Deoarece este sfera absentei complete de manifestare, vacuitatea este imposibil de conceput. in filosofia tibetana sunt prezentate optsprezece moduri de vacuitate, ilustrand faptul ca absolutul, Realitatea sunt vide de toate conceptele noastre".

      Ștergere
    5. 20:44 (20:53), cred ca i-ai dat "tema de casa" lui "D"!

      Ștergere
    6. Indicarea sursei este o modalitate atât pentru a atrage atenția cititorului că fragmentul respectiv nu îți aparține, cât și pentru a-i indica unde găsește restul sursei citate.A plagia,nu înseamnă doar a însuşi o operă întreagă, ci şi a prelua fragmente sau a îți însuși idei, concluzii, fără a preciza sursa.


      Ștergere
  14. Daca sunteti dintre cei care asteptati pe Isus sa va salveze "de voi insiva",atunci sunteti cei care nu vor merge mai departe in calatoria evolutiei sufletului,ci va veti reintrupa pe planete care corespund cu vibratia voastra de dimensiune a treia.O veti lua de la capat,o alta viata in amnezia a cine sunteti,bineinteles ca nu va veti aminti aceasta viata in care era cineva care va spunea lucruri care va veneau in ajutor sa va eliberati de aceasta frecventa foarte densa asociata intunericului.Veti avea o scurta constientzare dupa moarte pe care o veti regreta amarnic, dar veti uita repede si va veti intoarce la stadiul evolutiei voastre.Dar nu-i nimic,este alegerea voastra si este respectata,timp este berechet pentru Inaltare si Iluminare.
    Sunteti atat de iubiti incat nimeni nu va interveni in alegerea voastra.Stiti de ce? Pentru ca sunteti Fiinte Suverane Co-creatoare cu liber arbitru,dar voi negandu-va pe voi insiva trebuie sa va intoarceti in fizic si amnezie, pentru a deveni constienti de acest adevar.Eu va spun care-i realitatea divina voi nu trebuie sa credeti nimic, caci nu corespunde vibratiei voastre energetice.Cei care inteleg aceasta informatie sunt pe o alta banda de frecventa,si stiu ca sunt creatorii realitatii lor,nu dau vina pe altcineva pentru viata lor.Sunt responsabili pentru creatiile lor si si-le asuma.In dimensiunile inalte intra doar cei care vibreaza inalt,conform fiecarui numar,culoare,sunet similar.Dumnezeu are foarte multe "gradini"pentru copii sai.Fiecare merge pe calea creata de ei insisi.Stadiul in care mori te insoteste si dupa, dar si in reintrupare.Ce nu ai invatat acum,vei programa pentru data viitoare.
    Va urez asteptare placuta!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D, scrii de mult, dar inainte de orice trebuia sa scrii urmatoarele:
      - Ma numesc. ..... (fara frica ca doar frica nu e de la Dumnezeu, nu?)
      - Informatiile pe care le detin si le expun sunt din. ........... (carti, internet, mesaje, etc).
      - Daca sunt mesaje primite, ele au fost transmise de. ........ (Dumnezeu, Isus, Fecioara Maria, arhangheli, ingeri, etc).
      - Informatiile sunt adevarate, deoarece au fost confirmate de. .....
      etc, etc.

      Nu poti sa scrii incontinuu niste lozinci izvorate din frustrarile tale.

      Ștergere
    2. D, de la tine spui acestea sau sunt scrieri ale altora?. Stii bine ca evolutia nu se face in salturi fantastice. Nu Te intrupezi ca spirit inferior si te destrupezi ca spirit savant. Fiecare om se afla ca spirit pe o anumita treapta evolutiva si este in continua ascensiune. N-am venit toti deodata pe Terra si nici nu plecam deodata.

      Ștergere
    3. Multumim de urare.

      Ștergere
    4. D,intr-adevar esti prietena mea... ;)departe si totusi atat de aproape!

      Ștergere
    5. "D", din pacate te amagesti singura...

      Ștergere
    6. Sunt pline blogurile de mesaje ca cel pe care-l posteaza "D". Isi tot posteaza de la unii la altii ce "mesaje din inalt" primesc ei , mesajele unora asemena lor din strainatate si se tot "admira" unii pe altii si-i recunosti usor dupa iluziile lansate pe piata, neuitand sa strecoare si cuvinte mai putin luminoase despre biserici, despre preoti si despre cei care le mai spun, din cand in cand, ca nu-i prea sanatos sa se considere deasupra tuturor celor care-i mai atentioneaza cu cate ceva. O fi ceva benefic pentru ei, insa atat de multe iluzii nu cred ca-i chiar benefic...

      Ștergere
    7. Bravo " EU SUNT D"! Suntem pe aceeasi lungime de unda, eu abia astept sa-ti citesc comentariile. Nu te da batuta si nu te lasa influentata de anumite comentarii mai putin pozitive, ci fa-ti misiunea in continuare, pentru ca sunt si destui oameni care rezoneaza cu mesajele tale.Cine are urechi de auzit, va auzi cu siguranta, cine nu.....ata ete !!

      Ștergere
    8. D, esti Monica Póka?

      Ștergere
  15. Doamna Maria nimic nu este mai bun pe acest pamant de cat dragostea lui Dumnezeu.
    Poti avea toate bogatiile din lume daca nu este Dumnezeu nu ai nimic.
    Ma bucur atat de mult ca Dumnezeu Tatal ne iubeste nimic nu ne trebuie.
    Va scriu printre lacrimi pentru aceasta veste minunata pe care o aduceti pentru noi pacatosii.
    Va multumesc din toata inima si din tot sufletul.
    Ce pot sa mai spun la asa o veste buna?
    VINO DOAMNE DUMNEZEUL NOSTRU!!!
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA

    RăspundețiȘtergere
  16. https://www.youtube.com/watch?time_continue=496&v=tg-lrXQQ4mk
    Calatoria catre Sine

    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca divinitatea ne-a ales pe noi ca popor ales,in starea jalnica in care ne aflam de homo homini lupus,inseamna ca ceva e in neregula cu acea divinitate.Suntem o prasila de caini care se lupta sa bage oameni nevinovati in puscarie pentru a trai ei bine.Cum sa vezi asa ceva fara sa te apuce greata.Si chiar de-ar fi asa si-am ramas noi astia nemernicii singura speranta a omenirii,cum ramane cu cei 144 de mii din 12 triburi israelite?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iertati-ma ca intreb
      Cine sunt cei 144 mii /12 triburi israelite ?
      nu am notiuni despre si pare interesant.
      multumesc.

      Ștergere
    2. Ce este cu cei 144000? E vorba de cei alesi pentru un nou pamint?

      Ștergere
    3. Sunt cei care vor apare la sfarsitul timpului 144000 mii din toate triburile Israelite care sunt pe tot pământul.Biblia spune despre ei ca vor iesi la venirea lui Iisus.Despre asta mai căutați la apocalipsa.

      Ștergere
    4. 15:57Sunt mentionati la Apocalipsa.Sunt cei mai curati slujitori ai Lui Dumnezeu care nu s-au intinat cu femei(calugari si alti slujitori ai lui Dumnezeu)(Apocalipsa
      ,cap.7/3-4).

      Ștergere

    5. Cei 144000(aproximativ) e un minim de ADN-uri umane de care va avea nevoie Dumnezeu ca sa recreeze omenirea,dupa distrugere (apocalipsa). Pentru diversitate genetica,e nevoie de un minim de ADN-uri,pastrate in memoria Domnului,deci,asa cum spune biserica,dupa moarte nu e nimic,pina la judecata de apoi(cind se va stabili care sint cei "144000"). Multi chemati,putini alesi(din zecu de miliarde care au trait pe Terra). Credeti ca e usor sa fii ales? Doar ca stai in pustie sau te rogi la ora 1 noaptea?
      Asta e mesajul lui Isus de acum 2000 de ani,a aratat ce trebuie sa faci ca sa ai sansa de a fi ales(mintuirea).

      Ștergere
  18. http://profetieavertisment.ro/mesaje/246/mai-intai-vor-aparea-semne-pe-cer-soarele-se-va-roti/
    http://profetieavertisment.ro/mesaje/615/va-promit-solemn-ca-tranzitia-va-fi-rapida/

    RăspundețiȘtergere
  19. http://profetieavertisment.ro/mesaje/604/in-acest-moment-in-lume-simpla-mentionare-a-credintei-in-mine-isus-al-vostru-produce-jena/
    http://profetieavertisment.ro/mesaje/532/fecioara-maria-convertirea-poate-slabi-impactul-anticristului/http://profetieavertisment.ro/mesaje/30/marea-stramtorare/

    RăspundețiȘtergere
  20. "EU SUNT D",îmi plac mult comentariile tale!EU te înțeleg.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine faci daca intelegi, dar si practici ce zice D, sau ea/el ce frecventa are?.

      Ștergere
    2. "Eu sunt D"- asa este, ce spui, dar sunt f multi care nu accepta; si este f greu de luptat ptr a depasi obstacolele de care vorbeai. Unde te putem gasi? Ai un blog? Multumesc pt comentarii

      Ștergere
    3. Si mie imi place tot ce spune D. Ma linisteste! Are logica!

      Ștergere
  21. Victor Ponta, profeție SUMBRĂ : Rezultatele vor fi la fel ca in Venezuela. Propaganda de la televizor plătită din banii lui Dragnea nu o să ne țina de foame


    Fostul premier Victor Ponta critică masurile economice anuntate recent de Guvern, precizând ca sunt politici care vor duce spre falimentul Romaniei.

    "Cateva observatii “la cald” :

    1. Doamna Viorica Dancila a mintit chiar in Parlament spunand ca “nu va introduce nicio taxa noua” - la votul pentru investirea Guvernului! Va mai mira? Va mai enerveaza? Mai considerati acceptabil?

    2. Orice taxa suplimentara se introduce dupa un studiu de impact facut de specialisti si dupa o dezbatere publica in care cei vizati sa fie macar consultati / la noi Guvernul introduce taxe la doua zile dupa discursul de duminica a lui Dragnea

    3. Credeti ca bancile, companiile din energie si telecomunicatii vor pune aceste taxe din buzunarul lor ( mai ales ca vin total impredictibil si fara niciun dialog )? Sa fiti siguri ca le vor pune in costul creditelor si al facturilor catre firme si populatie / deci dvs. o sa platiti indirect toate taxele lui Dragnea

    4. Cat de populist ( era sa scriu idiot) poti sa fii vorbind de “taxa pe lacomie” a bancilor cand tu ca Guvern trebuie sa te imprumuti de la banci 6 miliarde de Euro anual doar pentru deficitul bugetar actual ( plus multe alte miliarde pentru rostogolirea datoriei publice)! O sa stea Teodorovici cu caciula in mana la mila bancilor “lacome” si o sa primeasca bani cu dobanda mai mare - iar imprumuturile si dobanzile o sa le platim noi si copiii nostri/ si o nedumerire : CEC sau Banca “Transilvania” ( banci romanesti - prima chiar detinuta de Stat) sunt si ele “lacome”??? Cu populisme gretoase nu faci decat sa strici lucrurile.

    5. Stabilitate si predictibilitate = cuvintele cheie pentru toti investitorii romani si straini care platesc salarii si taxe, fac export , productie si servicii si stau la baza dezvoltarii tarii! Ce stabilitate si predictibilitate ofera azi Romania? De ce sa nu mearga toti acestia catre tarile din jurul nostru conduse de oameni cu mintea la ei?

    6. Taxele apar la 1 Ianuarie ( si cresterile la facturi care urmeaza) - dar pensiile se indexeaza doar la 1 Septembrie!!! De ce?

    Acest Guvern de iresponsabili si analfabeti aplica in Romania politicile populiste si falimentare ale lui Hugo Chavez- rezultatele vor fi la fel ca in Venezuela! Iar Propaganda de la televizor platita din banii lui Dragnea nu o sa ne tina de foame!", a scris Ponta pe Facebook.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22;38 ma lasi cu Ponta? A aruncat bomba cu mărirea pensiilor de la 1 ianuarie cu 70% stiind ca nu o sa treaca de Camera de munca. Știa că nu va primi aprobare dar sa arunce praf in ochi la prosti. Nu e de dat de exemplu si nici de luat in seama ce zice. El ce a făcut ca prim ministru????

      Ștergere
    2. Dupa vot ei conduc, asa ca avem ce am ales.

      Ștergere
  22. avem de tras pacatele personale si ale romanilor -apoi om vedea-este multa agitatie in lume!

    RăspundețiȘtergere
  23. Voi, cei ce sunteti aici,nu trebuie sa ma placeti pe mine si nici ce scriu eu,fiindca acele cuvinte ating doar pe cei care le cauta.Si eu la randu-mi,aleg ce mi se potriveste mie si las altora ce-i pentru ei.Frustrarile mele sunt si frustrarile voastre, fiindca altfel nu le-ati recunoaste,mai ramane doar sa le integrati, caci sunt creatii proprii si fac parte din experienele noastre emotionale.Nu-i o rusine sa fii frustrat,dar ai o problema daca nu recunosti aceasta,fiindca iti negi niste aspecte care te compun ca fiinta.

    Comentariile noastre au menirea in a ne ajuta intre noi sa constientizam cat mai mult,cat mai inalt. Nu ne ajuta cu nimic sa ne justificam cunoasterea in fata orgoliilor? Acestea trebuiesc doar controlate sa nu se mai dea in stamba in fata altora recunoscandu-le ca fiind parti ale noastre carora le pasa doar de ele insele.Eu vreau ca informatia captata de mine sa ajunga si la alti oameni si s-o foloseasca asa cum cred de cuviinta.Orgoliile pot sa se linisteasca,nu impun nimic doar daruiesc,si cine are nevoie,primeste,ci nu, ignora.Rescpect fiecare alegere.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  24. Fondatorul Facebook a pierdut anul asta 19 miliarde de dolari,cam 35 la suta din avere-craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. http://profetieavertisment.ro/mesaje/1159/mama-salvarii-aceste-miracole-vor-avea-loc-pe-o-perioada-de-3-ani/

    RăspundețiȘtergere
  26. http://profetieavertisment.ro/mesaje/559/ei-vor-spune-ca-am-fost-casatorit-vor-spune-ca-am-fost-un-simplu-profet/

    RăspundețiȘtergere
  27. Suntem intr-o perioada minunata de asteptare a Intruparii tainice a Domnului nostru Iisus Hristos. Chiar daca evenimentul s-a petrecut cu mai bine de 2000 de ani in urma, el are valoare spirituală profundă : Hristos doreste cu dragoste arzatoare cereasca sa Se nasca in inimile si sufletele noastre. Aceasta este pentru noi cu adevarat o renastere. Atât de minunate sunt scrierile Sfântului Apostol Pavel care ne arata acest sens al Întrupării Domnului si Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Iată câteva fraze:
    "... daca Hristos n-a înviat, zadarnică este propovaduirea noastra, zadarnica este si credinta voastra" (I Corinteni, 15,14); "Iar daca nădăjduim in Hristos numai in viata aceasta, suntem mai de plâns decat toți oamenii. Dar acum Hristos a înviat din morți, fiind incepatura celor adormiți. Că de vreme ce printr-un om a venit moartea, tot printr-un om si învierea morților. Caci, precum in Adam toti mor, aşa si in Hristos toți vor invia" (I Corinteni, 15, 19-22). Tot capitolul 15 este revelator pentru viata crestina transformatoare si transfiguratoare prin si in Hristos. Fie ca Domnul nostru Iisus Hristos sa vina din nou, mereu si in veci in inimile, sufletele si vietile crestine, ale celor care Il iubesc si Il adora, Il cinstesc si Il cauta cu toata dragostea, puterea lor si nădejdea!

    RăspundețiȘtergere
  28. https://www.cotidianul.ro/ft-mesianicul-soros-este-omul-anului-2018/

    RăspundețiȘtergere
  29. Eu nu am înțeles din comentarii, deci când vine Iisus

    RăspundețiȘtergere
  30. "Christos a inviat IN morti", adica Christosul,sau Sufletul cazut in uitare inviaza din moartea spirituala.
    Christos vine, nu Isus,intelegeti diferenta! Isus a fost omul care a stiut cum sa devina christic, adica sa se in-Dumnezeiasca,aratandu-ne ca se poate,in aceasta lume.

    Noi trebuie sa devenim christici ca sa ne mantuim(eliberam),nu sa asteptam pe Isus sa ne mantuiasca.

    Doamne,lumineaza-ne mintea! Uneori cred ca nici minte nu mai avem,de chiar nu reusim sa intelegem! Parca suntem carcase goale,fara minte fara suflet.Cine sunteti mai oameni buni,de nu reusiti sa vedeti dincolo de cutia voastra?

    RăspundețiȘtergere
  31. El vine.se aud pașii Lui. Prin duhul sfânt. Amin.va judeca întreaga omenire.si adunările. Amin judecată dreaptă. Va face Fiul. 20-12-2018

    RăspundețiȘtergere
  32. Vino Doamne din nou pe pămint amin.20 decembrie 2018

    RăspundețiȘtergere
  33. La ceas lin de sărbătoare sfântă, să ne apropiem inimile cu sfială de prunc nevinovat de Sfintele Taine ale Bisericii, lăsând Cuvântul Celui care a spus :"Luați jugul Meu asupra voastră şi învățați-vă de la Mine, că sunt blând şi smerit cu inima, şi veți afla odihnă sufletelor voastre! Că jugul Meu este bun şi povara Mea este uşoară". ( Matei 11, 29-30), să se aştearnă precum neaua albă în inimi cu dragoste pt Dumnezeu şi semeni. Aceasta este poarta spre Împărăția luminii, aşa, la liman de trecere spre o altă treapta din viața fiecăruia şi a neamului, precum Domnul Iisus a spus ucenicilor Săi:" Eu sunt uşa. De va intra cineva prin Mine, se va mântui; şi va intra şi va iesi şi păşune va afla ( Ioan 10,9). Dar, mai mult, suntem împresurați cu iubirea Fiului lui Dumnezeu coborât la condiția lui Adam cel căzut, dar El fiind fără păcat, în toate zilele, precum El promite ucenicilor Săi:"Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârșitul veacului ( Matei 28,20). Sărbătorile sunt prilejuri alese de ridicare din rutina şi inerția cotidiană, de meditare asupra Cuvântului lui Dumnezeu, asupra mesajului momentului praznicului. Iisus le răspunde fariseilor:"Eu şi Tatăl Meu una suntem"( Ioan 10,30), înțelegând că omul are menirea sa se îndumnezeiască prin Fiul şi numai prin El. Iată că ne arată limpede:"Toți câți au venit mai înainte de Mine sunt furi şi tâlhari, iar oile nu i-au ascultat"(Ioan 10,8). "...Eu am venit ca viață să aibă şi din belşug s-o aibă"( Ioan 10,10). Asadar, astfel Îl putem primi pe Iisus în ieslea săracă a sufletelor noastre, primind pe "Înbogățitorul" în lumină, pace şi iubire, mereu hrănind sufletele noastre cu hrană nestricacioasă, ca la sfarsitul veacurilor să spunem cu Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan în Apocalipsă Celui ce mărturiseşte "Da, vin curând - Amin! Vino Doamne Iisuse! ( Apocalipsa 22,20)

    RăspundețiȘtergere
  34. De multa vreme se stie ca Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos va reveni in Romania. Urmariti cu atentie: https://www.youtube.com/watch?v=hkV29iMDNk0

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, an.20.35. Foarte interesant, nu stiam aceste amanunte. PS. Foarte frumoase sculpturile de pe racla...Cat despre Cei Trei...fascinanta legatura dintre ei !

      Ștergere