duminică, 18 noiembrie 2018

GRIPA AVIARA ! GATA ! ÎNCEPE GRIPA AVIARA !


                                18 Noiembrie 2018,ora 5,12 !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata ma trezeste un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Dar mai intâi auzeam multe glasuri care se certau, comentau la modul cel mai negativ.
Nu intelegeam ce spun,dar după tonul lor, se vedea clar ca erau supărati si nemultumiti.
Glasul spunea asa:

                 "Gata ! Începe Gripa Aviara !"

Clipă în care dragilor, am in faţa ochilor inchisi un camp spre rasarit, unde vedeam cativa oameni care descarcau pasari vii si pasari (gaini) moarte.
La un moment dat,vad un barbat care vrea sa se ocupe de cateva gaini, dar seful lui care era in faţa sa,i-a zis asa:
           Nu lua de acolo,căci acelea au Virusul GRIPEI  AVIARE!"          

Imagini pentru gripa aviara IMAGINIImagini pentru gripa aviara IMAGINI.

Desi păsările (gainile) cu preponderenta de culoare alba erau inerte,acolo pe camp ele erau triate.
Se stia clar care erau contaminate cu Virusul Gripei Aviare,si care nu erau contaminate,dar care,au fost luate la gramada;iar aici pe camp se facea trierea. Adica, cele care erau sanatoase,treceau la consum!
Imagini pentru gripa aviara IMAGINI.

Prieteni dragi, parca nu ne era indeajuns cu PESTA PORCINA,cu BOALA Vacii si Oii nebune,iata acum,vine si GRIPA AVIARA.
Cred ca nu putem face nimic,ca sa oprim si acest macel al păsărilor bolnave si pentru preventie si a celor sanatoase.
Unde e Lege ,nu-i tocmeala ! Nu-i asa?
Doamneee! Oare unde vom ajunge in acest mod?
Sunt sigura ca si acest VIRUS al GRIPEI AVIARE s-a facut scapat in mod anume,ca sa duca la distrugerea economiei pe piata romaneasca,ca sa loveasca tot in omul necajit si amarat.
Sa ne rugam dragilor la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI,ca sa ne dea multa putere sufleteasca si trupeasca ,pentru a le putea duce pe toate câte ni le trimite ca şi incercari.
Sa multumim fratilor, pentru toate câte primim de la PREA SFANTA TREIME si de la MAICA LUMINII, căci toate ne sunt date de Sus, numai cu VOIA si cu buna stiinta a Lui DUMNEZEU.
Sa incercam sa ramanem pasnici ,pentru linistea sufletului nostru si a familiei noastre.
                            Cu dragoste,Maria.


P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

                .







14 comentarii:

  1. Toate aceste boli sunt facute in laboratoarele Occidentului vinovat pt tot raul din Romania.Domnul Iisus sa-i judece pt faptele lor dar si pe cei care ascund adevarul care sunt complici ai fortelor intunericului si pe cei platiti ca sa manipuleze masele si sa faca razmerita in tara(#Rezist).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce sa-i judece dupa ce s-a intimpla raul?. Nu mai bine le zadarnicea planul?

      Ștergere
  2. Pare ca am fi intrat in razboi...biologic deocamdata pentru inceput

    RăspundețiȘtergere
  3. astia vor sa infometeze lumea-cu buna stiinta trimit bolile la pasari si animale!?

    RăspundețiȘtergere
  4. Bietele creaturi le-a venit randul lor sa le omoare? ce bine ca vor ajunge romanii sa fie vegani si atunci nici vaccinurile nu-i mai omoara. Mai bine mancati iarba decat otravurile multinationalelor facute expre pentru Romania(EXPERIMENTUL ROMANIA) si asezate frumos in supermarcheturile lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate "anonim19 noiembrie 2018, 00:09" dar, tot nu inteleg, de ce ti-ai ascuns indentitatea ca doar ai cont in Google si nici nu ai spus ceva rau. Nici un mancator de carne nu a ajuns in inparatia Cerurilor si nici nu vor ajunge pina va postii si va trece la hrana vegetala pura fara nimic din animale. Asta v-o spun de la duhul Sfant.

      Ștergere
    2. Animalele si pasarile nu sunt obiecte de uz personal ale omului. Este timpul ca omul sa realizeze ca si acestea sunt fiinte ca si noi. Omul nu are nici un drept sa le omoare. Omul provoaca durere si moarte altor fiinte, sa nu ne miram de ceea ce se abate asupra umanitatii. Tot raul facut are o plata. De ce sa nu iubim in loc sa facem raul? Umanitate trezeste-te, este vremea sa te schimbi. Iubirea nu inseamna ucidere si nici exploatarea altor fiinte.

      Ștergere
    3. Haide-ti sa fim seriosi.
      Cine v-a spalat creierii ca nu avem voie sa mancam "sarmale"
      Animalele (mancabile) si pasarile de curte,pestii : NU SUNT BIBELOURI !, sunt lasate de Dumnezeu pentru HRANA omenirii.
      Cand este post : DA tinem post, Cand nu este post, mancam ce ne-a lasat Dumnezeu pentru hrana de zi cu zi.
      SFATURILE dati-le pentru FAPTE BUNE ,nicidecum cum sa ne infometam ptr ca asa vor "AGENDELE ASCUNSE PROFITAND CE CEI USOR DE MANIPULAT.

      Ștergere
    4. 19:26, bine mai dormi si te complaci in aceasta stare de adormire. Inainte sa tai o gaina sau un porc, taie-te pe tine, sa vedem daca iti place, te doare nu? Sau sa te taie cineva pe tine ca sa te manance ti-ar place??? Cred ca nu! Pe aceste fiinte fara aparare crezi ca nu le doare??? Sau nu-ti pasa din cauza poftelor de carne care baltesc in tine (demonii poftelor). Tu nu realizezi ca este ceva rau sa omori?????? Unde este prezenta iubirea in aceste acte de ucidere si cruzime??? Hai sa fim seriosi si sa vedem lucrurile asa cum sunt cu adevarat, nu cum ni se prezinta cum ca Dumnezeu ar fi zis. Dumnezeu care este iubire nu poate sa spuna niciodata faceti raul si ucideti, cred ca realizezi daca te straduiesti putzintel... Ce tie nu-ti place nimanui nu face! Cunosti aceasta zicala, nu? Cine nu intelege si face rau vreunei fiinte, oricare este acea fiinta, va plati intr-un fel sau altul, caci orice rau atrage si plata.

      Ștergere
    5. 00:24 Trist,foarte trist ca s-a ajuns in halul asta

      Ștergere
  5. Devenit vegetarieni,sint cartofi,Szia, fasole ei cite se mai pot minca di nu sd moare fara carne,oricum daca e si post. ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Subminarea agriculturii romanesti pentru a deveni piata de desfacere pentru produsele europene . Efectele se vad : distrugerea culturilor , a animalelor din ferme si gospodarii , eliminarea produsului romnesc asa cum s-a intamplat cu industria .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intotdeauna tarile mai dezvoltate economic au cautat sa profite de cel mai slab, mai ales daca acela are resurse, deci potential pentru exploatare.
      Romania dupa '89 nu a fost deloc pregatita pentru capitalism. S-a profitat destul de usor de naivitatea romanilor. Sa nu credem ca ce s-a intamplat in '89 a fost revolutie. Mai degraba a fost o implicare straina care a fost bine organizata si planificata cu destul timp inainte in laboratoare straine. Iar aceasta a avut un scop care nu are legatura cu acte de binefacere pentru poporul roman, doar romanul in naivitatea lui a crezut asa. Adevaratul scop a fost privarea de resursele detinute de Romania in favoarea unor interese straine.
      Pentru acest scop mizer, Romania nu are voie sa se dezvolte economic, de fapt nu este lasata. A fost saracita sistematic de tot ce ar fi putut sa-i fie de ajutor pentru a se dezvolta, ca apoi indatorata, primita si in Uniunea Europeana ca sa fie si mai indatorata. In prezent Romania a ajuns chiar si o piata de desfacere pentru straini, noi inghitind produsele lor destul de proaste dar scumpe. Iar pentru acestea platim bani care nu raman in tara.
      Se stie ca cine este indatorat este sclavul celui catre care este indatorat pana isi plateste datoria, dar Romania a fost adusa din '89 incoace intr-un stadiu de unde nu mai poate produce incat sa aiba de unde sa-si platesca toate datoriile pentru a iesi de unde este legata. Pentru a putea avea idependenta necesara cresterii economice suficiente pe care romanul o tot spera si o asteapta din 89 incoace, Romania nu mai trebuie sa aiba stapani din afara, care stau ascunsi in umbra impingandu-si doar prionii la "vedere". Nu mai trebuie sa ne dicteze cineva din afara ce trebuie sa facem noi ci noi trebuie sa ne hotaram soarta si tot noi sa hotaram ce facem cu propriile noastre resurse.

      Ștergere
  7. 07.17 subminarea asta de care vorbesti s-a facut cu ajutorul guvernantilor nostri dragi si incompetenti, nu mai da vina pe strainatate cand ai tai te saboteaza voit, vand ce a mai ramas din tara asta profitabil.

    RăspundețiȘtergere