marți, 16 octombrie 2018

VORTEX GLACIAR ! ÎNCEPE O NOUA ERĂ GLACIARA ?


                                                     
                                                       15 Octombrie 2018,ora 5,11 dimineata !

                                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata un Vartej imens ca in mijlocul ghetarilor.
Apa se invartea cu repeziciune si a format o gaura neagra in miscarea ei, in ordinea Acelor de ceasornic. Adica, de la dreapta la stanga ,asa se invartea apa si bucati de ghetari.

                              Imagini pentru VORTEX IMAGINI,VARTEJ.

Miscarea (vartejul) avea o putere enorm de mare,si formase in mijlocul ei o gaura neagra imensa.
Era ametitoare aceasta miscare a ghetarilor ,de la dreapta la stanga.
   Aud glas care spune asa:

                    "Vortex glaciar .

Acest VORTEX glaciar fratilor,in miscarea sa uluitoare,avea culorile unui Curcubeu mai slab colorat.
Aud din nou glas care intreaba asa:

                       Începe o noua Gleră?"

După care,totul dispare.
Dragii mei, asa cum am mai scris adeseori, OMENIREA va trece prin grele si enorm de multe incercari care,vor aduce lacrimi,durere si suferinta.
Dar unde exista CREDINTA ,NADEJDE si DRAGOSTE in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI,acolo exista si ocrotire divina si-un izvor nesecat de mila si de iubire.
                                    Cu dragoste,Maria.
 P.S.
 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




                  
              


                                                  








13 comentarii:

  1. Acele glasuri sunt ganduri-enerie ale spiritelor care comunica cu dumneavoastra si le auziti in creier nu cu urechile. Glasuri/vorbe inseamna vibratii ale aerului si acelea se aud cu urechea si le-ar auzi si ceilalti oameni nu numai d-voastra care aveti vaz si auz spiritual. Lumea spirituala comunica cu lumea materiala prin acei oameni care au capacitati extrasenzoriale/mediumice (care pot auzi si vedea spiritele care comunica. Lumina alba stralucitoare care v-a aratat vortexul era un spirit superior, poate chiar un spirit angelic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 07.45 da,da, un spirit superior si angelic care tinea cu psd! :)))

      Ștergere
  2. vortex polar a fost in America de Nord in 2014
    https://m.youtube.com/watch?v=xEr1sd0UsQw#searching

    Au fost -40C, sa speram k nu va fi in Europa

    RăspundețiȘtergere
  3. Planeta va intra intr-o noua era glaciara! Cercetatorii spun ca incalzirea climei va inceta pentru cativa ani.
    Conform acestor date, varfurile de activitate magnetica din perioada 2020-2030 se vor anula reciproc si vor duce astfel la o reducere a activitatii solare.

    Acest lucru va insemna o scadere dramatica a temperaturile la suprafata Terrei. Fenomenul va incepe sa fie observat chiar din anul 2021.

    Nu este prima data cand se intampla asa ceva. Intre anii 1646-1715 Pamantul a trecut printr-o mica era glaciara, cunoscuta acum sub numele de Minimum Maunder. In acesti ani temperaturile au fost atat de scazute incat fluviul Tamisa a inghetat.

    Desigur, de data aceasta efectul nu va fi atat de dramatic, pentru ca exista incalzirea globala, care va echilibra oarecum temperaturile, facandu-le mai usor de suportat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sensul acelor de ceasornic e in emisfera sudica si e data de incalzirea globala iar ghetarii antrenati doar daca au inceput a se desprinde de continentul Antartic tot din cauza paradoxurilor incalzirii si eliberarii lor in ocean.
    Chiar si cei interiori din care doi de 3km grosime si 100km lungime documentati prin masuratori pe doua vai adinci , vor incepea aluneca spre ocean si vor duce la cresterea nivelului oceanic planetar cu aceiasi inaltime a apei chiar daca nu vor fi complet topiti.
    Specialistii spun ca daca acum sar reduce cu 50 la suta emisiile de gaze de sera sar mai putea face ceva pentru a mentine incalzirea globala la 1,5 grade fata de era preindustriala, dar peste 10 ani ar fi prea tirziu din cauza inertiei si actiunii lor ulterioare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. 9,06 Daca e asa cum spui inseamna ca cineva acolo sus incearca sa ne ajute,dar din pacate efectele industrializarii nu mai pot fi anulate,cel mult incetinite.Ar fi bine,s-ar evita pierderea cimpiilor sub ocean,foamete,migratii si razboaie,dar si calamitati si mari pierderi materiale-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Dona Maria sa stiti ca cu ceva ani in urma 2-3 ani am visat un baiat tinerel care imi arata inspre nord cu mana si vad ca un munte de gheata si spune;
    Va veni o era de glaciatiune exact asa s-a exprimat si asta a fost a disparut.
    Doamna.Maria s-a ne apere Dumnezeu si Maicuta Domnului de tot necazul di de tot raul.
    Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  7. Craciune tata.nici acuma nu pricepi ca pamantul íi gol pe dinlauntru si are un mic soare central si are deschideri la polii geografíci care sunt ín aer si de pe margini ne vin apele dulci de sub pamant si fac ghetarii. Nu ai vina ca si azi mai sunt care spun ca pamantul e plat,. Racirea globala vine de cand o fost scoasa a treia parte din nucleul. Soarelui de o fost dezintegrat peste rúsi acuma cativa ani...

    RăspundețiȘtergere
  8. glaciatia este si rezultatul spargerii stratului de ozon-s-a intamplat cu zeci de mii de ani si in urma eruptiilor vulcanice-cenusa a acoperit mare parte din planeta-si se mai poate intampla de la explozia centralelor nucleare-sa ne fereasca DOMNUL

    RăspundețiȘtergere
  9. Da războiul când începe? Război cel mare când începe? Să înceapă războiul mai repede că s-au înmulțit indivizii și odată cu ei și răutățile și nelegiuirile. Să înceapă purificarea .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 02.16 si daca esti tu primul care va suferi „purificarea”, ce zici?

      Ștergere
  10. https://electroverse.net/models-suggest-four-month-european-freeze-just-weeks-away/
    iata modelele meteo probabile - incepand cu finalul lunii octobrie

    RăspundețiȘtergere
  11. Razboiul crestin cernerea a ínceput cu genocidul sarbilor la care si noi am fost parte! Ín loc sa fim de partea lor,a crestinilor ortodocsi,am fost de partea ereticilor! Maine íi randul nostru! Biserica catolica nu se opreste din cuceri de noi teritoríí de la ortodocsi. Cu putin ín urma au somat! Biserica ortodóxa sa se uneasca cu ei ín cel mai scurt timp, vom mai vedea sfanta ímpartasanie ín catacómbe. Io decat sa ma ímpartasesc de la pomenitori ai schismaticilor de la. Creta,mai bine fara aluatul lor care strica toata framantatura. Oricum,am mai primit-o ín vis de la . Sfantul. Ínger al. Domnului. Arsenie. Boca si o sa o mai primesc,asa ca míi paralela orice bise ecumenica. Asa ca puteti sa le pupati talpile care calca pe crucile de pe covoare rosii ori prinse ín pardosealá si mai nou pe talpile pantofilor lor!

    RăspundețiȘtergere