vineri, 19 octombrie 2018

BUCURESTIUL DE ASTAZI !


                                               18 Octombrie 2018,ora 22,34 !

                                            Dragii mei,

În aceasta seara in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:

                  "Bucurestiul de azi:super cantece, super activitate,oamenii circula liber...etc.
Dar un alt glas, spune cu nonşalanta asa:

                  Normal !"

Dragii mei, oare este indeajuns pentru suflet,numai cantece,activitate si libertate?
Oare sufletul, se hraneste numai cu aceste lucruri lumesti?
Categoric nu ! 
Este nevoie si de Credinta,si de Dragoste si Iubire fata de Aproapele,si de BISERICA LUI HRISTOS care sa fie prima noastra casa,apoi casa de acasa.
Este nevoie de tot ce inseamna LUMINA INVIERII LUI HRISTOS si LACRIMILE MAICII DOMNULUI.
Numai asa vom dobandi un loc in Cer,in IMPARATIA LUI DUMNEZEU .
Numai asa ne vom mantui sufletul; nu cu lucruri lumesti ,ci cu MANA LUCRULUI LUI DUMNEZEU ,cu dobandirea unui loc in IMPARATIA CEREASCA.
                                    Cu dragoste,Maria.

27 de comentarii:

  1. ALERTĂ MILITARĂ: Avioanele de la Baza Mihail Kogălniceanu, RIDICATE de la sol! Imixtiune rusească în Marea Neagră!

    Un avion de luptă rusesc, care zbura în apropierea spațiului aerian al României, a fost interceptat de aeronave de vânătoare CF-18 Hornet ale forțelor aeriene canadiene, care au decolat de la Baza Mihail Kogălniceanu din Constanța, anunță Forțele canadiene printr-un mesaj publicat pe Facebook.

    „Colaborând cu Forțele Aeriene Române în cadrul misiunii de Poliție Aeriană întărită a NATO, avioanele de vânătoare CF-188 Hornet ale Forțele Aeriene Regale Canadiene au interceptat un avion de luptă rusesc SU-27 Flanker care opera în apropierea spațiului aerian românesc, deasupra Mării Negre.

    Când aparatul rusesc a fost detectat de către Centrul de comandă și control al Fortelor Aeriene Române, aparate Hornet canadiene au fost trimise (pentru interceptarea acestuia - .n.r.) la comanda Centrului NATO pentru Operaţiuni Aeriene Combinate de la Torrejon, Spania. Avionul rusesc a fost monitorizat îndeaproape de Hornet-urile noastre până când a părăsit spațiul aerian românesc. Bravo Zulu tuturor celor implicați”, se arată în mesajul forțelor aeriene canadiene, care a fost însoți de hashtag-ul #WeAreNATO.

    Avion militar rusesc, interceptat deasupra Mării Negre de aeronavele canadiene de la Baza Mihail Kogălniceanu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce treaba are cu Romania si cu NATO acel simbol agresiv "hashtag-ul #..."?! Cer, prin drept divin ca acel simbol agresiv sa nu mai fie postat niciunde si nicicand...

      Ștergere
    2. Cer prin drept divin, ca tu, 22:57, sa iti vezi de lungul nasului. Sa ai grija de curatenia sufletului tau, dar si exterior.

      Ștergere
    3. 21:22, eu unul imi stiu de "lungul nasului" si-i in ordine asa cum este, dar tu te afli pe o cale distorsionata si "prietenele" tale te mentin intr-un blocaj de unde nu te mai scoate(daca va considera ca meriti) decat Maicuta Domnului... :)

      Ștergere
  2. 23:08, când vor intrcepta (vedea ca-i mare) nava spațială "Noul Ierusalim" ce vor face?

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarul este ca multi dintre semeni isi inchipuie ca Dumnezeu e legenda iar biserica si preotii,doar o institutie si niste angajati pe care poti sa-i tavalesti in mocirla cuvintelor ,dupa bunul plac! Nimic,nicio urma de credinta,stavila in calea raului,iar asta nu poate dura la nesfarsit!Suntem la pamant,dar inca nu realizam...e timpul lacrimilor de pocainta si iertare,cu inima-ngenunchiata,in rugaciune smerita! Doamne-ajuta! Doina

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria Bucurestiul este orasul unde se iau deciziile toate si toate hotararile.
    Dumnezeu se va mania pe cei care nu va respecta sa zic asa pe aproapele sau
    Vad ca este razboi contimu intre cei care ne conduc
    S-au este o intelegere tacita intre ei si se cearta pe sticla,in realitate isi dau mana?
    Nu stiu ce sa mai cred.
    Doamna Maria sa aveti o zi buna si Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe noi pe toti fii sai cu dragoste si cu iubire.

    RăspundețiȘtergere
  5. Rusii sunt provocatori pentru ca sunt o forta militara puternica.

    RăspundețiȘtergere
  6. Informatia este perversa: In doua locuri se spune ca avionul rus era in apropierea spatiului romanesc( ceea ce nu ar inseamna o infractiune) si la urma spune ca avionul a parasit spatiul romanesc( ceea ce ar insemna o infractiune). Deci intrebarea este: a incalcat sau nu spatiul romanesc? Da sau ba? Deci aceasta sursa anonima de "informare" nu e decit o sursa de dezinformare.Necuratul se ascunde printre detalii, asta e specialitatea lui. Doamna Maria, nu lasatai astfel de "dezinformatori" sa va polueze, va rog. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. E clar,ne mananca undeva.Ce-i tot zgandarim pe rusi cu declaratii belicoase,nu stiu.Cu americanii o sa fim cat o sa fim,dar de vecinatatea rusilor nu scapam in veci,asa ca nu strica un pic de diplomatie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este,cu un vecin de linga tine e bine sa te pui cu bine,nu stii cind te poate ajuta....

      Ștergere
  8. Testeaza vigilenta,reactia-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Va veni pedeapsa lui Dumnezeu pentru Bucuresti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 16:07 cine esti tu sa faci asemenea afirmatie ? Ce repede judecati pe altii ,fără să VĂ VEDETI PE VOI !

      Ștergere
  10. Ma copile,si cu asta ce-am facut? Un suhoi rusesc a neutralizat o mare nava de razboi americana in largul marii de o ajuns cu coada íntre picioare ín port la. Constanta. Despre ce vorbim? Ne pot da cúremure si inundatii de nu le pútem duce ín maxim 48 de ore ne pot ocupa daca ne papa dosuletul . Un simplu atac cibernetic si ne paralizeaza multumesc surioara. Marioara...

    RăspundețiȘtergere
  11. Scuze ca intervin, dar exista o inadvretenta cel putin in ceea ce ati scris: ori <>, ori <>? Nu este deloc acelasi lucru in apropiere cu incalcarea spatiului aerian romanesc, nu credeti?

    RăspundețiȘtergere
  12. Exista o vorba din batrani
    Cu vecinul sa te ai bine ca si cu fratele.
    Nu nea deranjat vecinii nostri ce avem noi?
    Vorba antivorbitorului nostru ne mamanca pielea asa este.
    Trebuie diplomatie cu toti vecinii nostri.

    RăspundețiȘtergere
  13. Vigilenta, :(( , ca bine zici Craciune...

    RăspundețiȘtergere
  14. Ma copii,voi va dati cu seama cat íi costa un razboi chiar si cu noi? Si ce sa mai ia de la noi,ca iau de la altii pe care si-ii vnr pune ín cap? Pai noi nu suntem. Ucraina,la noi este aurul monoatomic pe care nu íl pot folosi cum vor si cand vor,nici ei si nici altii,pentru ca nu au. Drept. Divin,si atunci pentru ce? Sa-si arate muschii? Si lor le sunt chinezii ín coaste si japonezii,dar daca íi zgandarim,nu se stie ca pamantul. Mai ís si turcií,pai de unde atatia bani,ca banii ís la evrei . Totusi,sa ne rugam. Bunului. Dumnezeu sa nu ísi ia. Mana de pe noi si sa ajungem teatru de razboi material,nu spiritual pe care l-am cam pierdut la referendumul furat din start..

    RăspundețiȘtergere
  15. Ilie rusii sint lasi ataca si ocupa toti vecinii care nu lupta ca noi in 1940 ,sigurul lucru pe care- l respecta e forta.Asa ca la ei nu merge cu duhul blindetii chiar daca sint ortodoxi,cit or mai fi ca si noi sau mai putin.
    Renuntarea la lupta este pentru ei echivalentul cu o invitatie,de fapt reactioneaza ca demonii care profita de slabiciunea trupului si a creerului,tu le stii mai bine pe astea ca le ai cu bautura.

    RăspundețiȘtergere
  16. 23.57 daca taceai ramaneai filosof, asa ti-a iesit prostia pe gura! Semnul hashtag # e un semn ca puntul sau virgula, nu are nimic iesit din comun. Se pune in fata unor cuvinte cheie pentru ca informatia legata de acele cuvinte sa fie gasita mai usor si mai complet pe net. Ai priceput, minte scurta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:09, nu este asa cum spui tu si mie unuia imi place sa filozofez si-ti spun ca agresivitatea(ca si semnul despre care vorbesti) nu-ti face bine si mintea ta va ramane mereu ratacita.

      Ștergere
    2. 18:32, marele filozof al pestelui .... Asta esti. Si inca ceva: tu vezi agresivitatea la toata lumea... Nu te-ai intrebat niciodata de ce? Probabil stii raspunsul, dar fugi de el. L-ai ingropat adanc!!!!

      Ștergere
    3. 21:27, doar agresivitatea ta, de tipul celei discutate in alt post, este nociva, sa nu uiti acest aspect si sa-ti ceri iertare, urgent!

      Ștergere
  17. Daca te uiti in viitor vezi cazand o bomba atomica in centrul bucurestiului . Se ridica un praf rosiatic ... imensa ciuperca . Acum viitorul nu este batut in cuie dar este ca apa . Intotdeauna iti dai seama incotro o ia .

    RăspundețiȘtergere
  18. 18.32 da-mi un singur argument pentru care sustii ca nu este asa cum ti-am explicat despre semnul # hastag, unul singur ca sa ramai filosof!
    Eu am sa-ti mai aduc un argument in plus la ceea ce am spus prin link-ul urmator
    https://www.shtiu.ro/ce-este-hashtagul-hashtag-2568.html

    Cat despre „agresivitatea” de care ma invinuiesti afla ca ea provine din dovada de prostie pe care ai expus-o in primul tau mesaj despre hastag.
    Daca,citind articolul care explica sensul hastag # te vei lumina la minte, te iert de prostie daca nu mai casti gura la antena 3 si ion cristoiu(alt cretin care vede conspiratii mondiale ale statului paralel im semnul #)!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:42, nu discut cu agresivii, asa ca gaseste-ti alti adepti carora sa le explici despre acel "hashtag", pe care-l sustii tu.

      Ștergere