marți, 6 martie 2018

APELE SE UMFLĂ ! INUNDATII EXTREM DE GRAVE , LA SUD -EST !

                              Noapte de 5 -6 Martie 2018, ora 1,23 !

                                     Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe monitor,vad un CER negru si cetos care a acoperit Pămantul.

Image result for MAREA NEAGRA FURTUNA

Image result for MAREA NEAGRA DA PE DINAFARA.

Era un intuneric apocaliptic dragilor!
CERUL  nu vestea nimic bun,deoarece,in clipa urmatoare vad dragilor cum MAREA sau OCEANUL se umfla si se revarsa cu violenta pe pămantul uscat.
Image result for MAREA NEAGRA FURTUNA.
O Forta divina m-a purtat cu faţa atât spre Est,unde vedeam Cerul apocaliptic, cât si spre Sud,chiar Sud -Est,unde mi se arata cum se umflau apele, de parca ar fi iesit vreun monstru din adancuri.
Image result for MAREA NEAGRA FURTUNA.
Pe strazi ,apele erau pana la varful gardurilor oamenilor.
Prieteni dragi, vom auzi de INUNDATII EXTREM de GRAVE !
Daca se vor produce in Romania,eu nu stiu! Dar este posibil ca sa fie si in Romania, datorita acelui MESAJ in care, se spunea asa:
                   "Nori negri în România !"

Iar norii negri aratau asa ,ca în imaginea de mai jos: 
             Image result for nori apocaliptici.

Dragii mei,vom auzi (si poate chiar vom trece)de astfel de nori apocaliptici care, vor aduce cu ei Ploi torentiale ,grindina,furtuni groaznice.
Vom putea trece peste aceste DEZASTRE ,numai prin CREDINTA si RUGACIUNE curata; numai prin mila si bunatatea inimii noastre faţă de Aproapele nostru,fie el prieten sau dusman.
De ne vom intari in CREDINTA,de ne vom ruga macar dimineata si seara, iar Duminica sa mergem la SFANTA BISERICA ca sa ne hranim sufletul cu al LUI DUMNEZEU CUVANT, PREA SFANTA TREIME nu-si va mai intoarce Faţa Sa de la noi Fiii Sai,si tot ce trebuia sa ni se intample rău,va fi amânat sau chiar nu se va mai intampla niciodata.
De noi depinde fratilor daca aceste DEZASTRE se vor dezlantui sau nu. Depinde de CREDINTA fiecaruia dintre noi si de DRAGOSTEA ce o purtam Aproapelui nostru.
Daca acestea vor lipsi cu desavarsire,atunci si MULT PREA MILOSTIVUL DUMNEZEU ne va lasa din MANA SA cea ATOTPUTERNICA si OCROTITOARE.
Nu este deloc greu ca sa fim mai buni,mai milostivi si sa iertam pe cei care ne-au supărat,pe cei care ne-au gresit.
Totul este sa vrem si sa ne dorim din toata inima, ca sa scapam de povara care ne apasa sufletul si ne fac noptile albe.
De vom merge la SFANTA BISERICA ,vom putea ca sa ne spovedim la PREOT ,si astfel,ne vom invrednici ca sa ne impartasim cu PREA SCUMP si cu PREA SFANT TRUP si SANGELE DOMNULUI care,ne va curata sufletul de intunericul si de ura ce ne-a cuprins,facand loc pentru totdeuna, LUMINII INVIERII LUI HRISTOS,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                  Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. Se apropie sfarsitul?. Poate ca Dumnezeu ne arata ca este ultima sansa de a ne intoarce cu inima catre El, Tatal a toate creator.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o reechilibrare a Pamintului data de cresterea nivelului oceanic si schimbarii axei polilor ca urmare a incalzirii globale,va fi insotita de patrunderea oceanului si marilor pe cimpiile joase ,dar va creste intii fregventa eruptiilor vulcanice apoi cutremure ,migratii ,foamete si razboaie pentru apa dulce-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria Bunul Dumnezeu sa ne mai pasuiasca ca si asa este multa lume necajita.
    Daca asa vrea Dumnezeu atunci sa ne dea putere. Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  4. am vazut zone in Romania cu oameni cucernici=credinciosi care au fost loviti de mai multe ori de dezastree-DUMNEZEU DA EXEMPLU LA LUME CA-PRINTR-UN SINGUR CREDINCIOS RUGATOR SCAPA O MULTIME IAR PRIN RUGACIUNILE MAI MULTORA POATE SCAPA UNUL SINGUR-sa luam aminte-DUMNEZEU STIE CINE SCAPA SI SE MANTUIESTE SI CINE NU-noi doar speram-raspunsul este DINCOLO

    RăspundețiȘtergere