vineri, 11 august 2017

UN M GRI - NEGRU ,PE CERUL SENIN DE ZIUĂ !


     xx                                               10  August 2017,ora 4,23 !

                                              Dragii mei, 

Astazi dimineata in zori de zi, ma trezeste o Lumina alba,orbitor de stralucitoare , si astfel vad deasupra mea la înaltime foarte joasa,foarte aproape de Pământ, vad un Cer senin de ziuă,un Cer alb si stralucitor foarte,sub Cerul firesc al zorilor de ziuă.
Pe acest Cer alb stralucitor, a apărut o litera mare de tipar, o litera de culoare gri - negru.
Aceasta era litera fratilor:

                  "            M                !"

Prieteni dragi, M -ul din Cerul alb stralucitor, era mare cât statura unui om adult.
Mult timp a stat M-ul pe Cerul alb stralucitor,amestecat cu un bleu foarte deschis.
Cu siguranta dragilor, acesta este un Mare Semn Divin, un Semn care ne va întari in Credinţă, un Semn care, ne va arăta Calea care duce spre mantuirea Sufletului nostru.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,Amin !
                                      Cu dragoste,Maria.

46 de comentarii:

  1. Cine sa fie acest M dupa parerea dvs? Pareti sa stiti mai mult despre acest semn.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. M de la MAMELUC / MAMELUCI ,adica masa de manevra...in "MAREA REVOLUTIE"desigur.

      Ștergere
    2. O, da, anonim 22:55! Cel mai realist comentariu.

      Ștergere
  4. Semnul"M"are de pe cer din 23 septembrie probabil.

    RăspundețiȘtergere
  5. Fiind de culoare gri-negru nu cred ca-i de bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate fi un semn al venirii Mantuitorului.

    RăspundețiȘtergere
  7. M de la maria. Tu vrei sa credem asta. Incet, incet ne induci asta. Intri in mintea noastra incet si sigur. Tu ai nevoie de oite care te urmeaza fara sa opua rezistenta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:34 ,ma bucur ca ai vazut adevarul.

      Ștergere
    2. 21:34Trebuie sa fim atenti ca sfiintii slun ca si demonii cunosc evenimentele viitoare dar nu vorbesc in limbajul lui Dumnezeu si pe cine ii inseala ii tine legati insuflandu-le si mandrie si rautate si -i indeamna sa ascunda unele adevaruri iubind mult lingusirea si lauda.Sfiintii nu s-au laudat au fost smeriti si niciunul nu a spus ca este "cel ales"Pt.adevar si intelepciune cuvintele trebuie daruite oamenilor pt a nu supara pe Cel Sfant si Batran de zile Dumnezeul Cel Adevarat caruia i se cuvine toata cinstea , slava si inchinaciunea in vecii vecilor!Amin!

      Ștergere
    3. Asa este 14:50! Ehe, demonii te fac sa crezi esti "special". Incepi sa "simti" ca ai ceva special in tine. Faima, mandria si rautatea isi pun amprenta. Intervine negarea, realitatea nu se poate accepta. Din acest moment demonii se joaca cu mintea victimei pana isi atinge scopul. In acest joc atrage si oitele... Ceilalti se uita neputinciosi. Vad ceea cei "alesi" nu vad. Degeaba intervin, nu au nici o sansa. Sunt atat de rai ... indiferent ce le-ai spune sar la atac. Asa ca, mai bine sa isi urmeze calea intunecata. Ceilalti sa-si astupe urechile sa nu auda strigatul de jale. Infiorator !!!

      Ștergere
    4. 14:50,adevar ai scris .Maria duce lipsa de smerenie,vrea faima,bani,este laudaroasa si cauta sa demonstreze ca ceea ce prezice ea se adevereste.

      Ștergere
    5. Anonimilor 12 aug 14:50/20:42 voi de ce intrați pe acest blog,doar să o criticați pe D-na Maria,nu aveți altceva mai bun de făcut?După cum ați observat majoritatea previziunilor s-au adeverit,dar voi nu recunoașteți acest lucru niciodată pentru că frustrarea e prea mare.Nu vă obligă nimeni să frecventați acest blog,dacă nu e pe placul vostru.Canalizati-vă energia în altă parte.DS

      Ștergere
    6. anonim 20:42 a intrat pentu tine Ds, din dragoste pentru tine sa nu te ratacesti, ce e asa de greu de inteles, trebuie sa inveti ce e aia manipulare, esti slabuta in a cerceta duhurile,iti trebuie pe cineva mai tare si mai iscusit, sa te poata trece peste inselaciune, asa sunteti voi femeiele pana la urma.

      Ștergere
    7. Exista exceptii ,refuz sa cred ca DS este femeie.Lasand gluma ,constat ca pe zi ce trece aceste personaje posedate vin la inaintare lansand fel de fel de preziceri terifiante.Culmea este ca reusesc in secolul 21 sa fraiereasca mii de creduli si doritori de haos. La nivel spiritual suntem mai rau ca-n evul mediu,acesta este efectul indobitocirii in
      masa pe care bisericile si religiile au reusit sa-l obtina in decurs a mii de ani.Umanizati prea mult Divinitatea care este practic energie superioara pe care noi ,din motive religioase,o percepem gresit.Dracu,nu are copite si coarne ,Dumnezeu nu este un mos cu barba alba .....
      De la inceputuri in acest plan a fost o competitie in care este mai bun ,mai credincios,mai bogat,mai destept .... prin asta am uitat cine suntem de unde venim si care este scopul pentru care am ales acest plan .Prin acest fapt a intervenit blocarea evolutiei spirituale drept dovada sta acest blog al Mariei in care s-au strans cateva spirite total diferite din toate punctele de vedere si care dezbat propriul lor adevar si credinta .Va intreb :Daca un spirit (om) crede si invoca haos ,ce energie zace in el? Un Doamne ajuta ! sau RUGACIUNILE prost formulate nu pot combate invidia ,lacomia ,trufia de care dam dovada fiecare in parte secunda de secunda. GANDUL,CUVANTUL sunt puteri imense prin care atragem fiecare in parte energiile pozitive sau negative dupa caz.Daca gandim negativ vom aduce negativul in vietile noastre .FRICA este groaznica si se confunda frecvent cu respectul,religiile au folosit aceste arme (GANDUL,CUVANTUL,RUGACIUNEA GRESITA SI FRICA)pentru a ne indeparta de Divinitate.

      Ștergere
    8. 23:34DS ai putea sa privesti interventia mea(14:50)si cu alti ochi decat ai extremelor ,lumea nu e formata din alb si negru,iar daca am afirmat anumite lucruri pe care le contesti ,nu am facut-o cu rea credinta.Pt adevar si lumina as fi spus-o oricarei persoane dragi.Mie imi place d-na Maria chiar f. mult pt ca e f.credincioasa si draguta dar asta nu inseamna ca atunci cand observi anumite capcane in care a cazut sa nu tragi niste semnale.Mai bine sa se supere pe mine si dansa si altii decat sa tac!Mai bine sa gresesc eu decat sa fie inselati atatia! Site-ul ar putea continua tot sub indrumarea dumneaei dar intr-o noua forma care sa corespunda invataturilor Mantuitorului spre zidirea multora.

      Ștergere
    9. 18:46, unii spun ca e femeie. Pe buna dreptate, deoarece DS are apucaturi de femeie ranchiunoasa. Altii spun ca e barbat, pensionar militar. E grav, deoarece este certareț si guraliv mai ceva ca o femei. Cu siguranta calca, spala, mai bate un cui ceva etc.. In final, cred ca este femeia barbat sau barbatul femeie.

      Ștergere
    10. 18:46 & 19:09 , imi vine sa te imbrațisez! Iti multumesc pentru gandurile/parerile tale , publicate aici.

      Ștergere
    11. 22:34 ,sunt 18:46 total diferit de 19:09 dar intr-un fel rezonam .

      Ștergere
  8. Regele MIHAI??? Poate moare
    .....


    RăspundețiȘtergere
  9. Poate fi M de la regele Mihai ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria M poate fi de la Maria asa cred (MARIA SI MANTUIRE) BUNUL DUMNEZEU NE SPUNE CA MARIA NOASTRA AICI PE PAMANT ADUCE MANTUIRE PRIN CE SCRIE DE LA DUHUL CEL SFANT EU ASA CRED. Doamna Maria Dumnezeu sa ne dea bucurie si fericire la toti si Mantuire Doamne Ajuta! Cu drag

    RăspundețiȘtergere
  11. Avand in vedere ca era o culoare inchisa acel "M"nu pare ceva pozitiv.Poate fi M de la Moldova? A noastra sau aceea de peste Prut?

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna seara

    Litera M este sigur prenumele Prunca Lui Dumnezeu,si in anul 2016,seara de Inviere a aparut pe cer,se apropie aceasta profetie.Doamna Maria stie sa ne explice despre PRUNCA LUI DUMNEZEU,ca multi nu cred,ca este adevarat,aceasta profetie.
    Cu iubire de Dumnezeu,Mariana Doamna n Banat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne femeie, as vrea sa traiesti ziua in care sperantele tale vor fi desarte. Mare e gradina ta Doamne si ei sar gardul.
      Numai prunca aveti in bibilica. In rest suna in gol.

      Ștergere
  13. M gri- negru inseamna Moarte !! Maria din Constanta !!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  15. Norii pe cer iau forme diferite si de B si de C ,P,M sau Z.Ce mare scofala?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim12 august 2017, 06:59

      Nu ai inteles nimic,sau nu ai dorit ca sa intelegi.
      LITERA M era pe CER precum ai scrie tu pe caiet,pe o foaia imaculata, cu o carioca groasa.
      Deci,nu este vorba de niciun nor! Absolut niciun nor,ci o LITERA scrisa cu PUTEREA DUHULUI SFANT, cam la inaltimea unui bloc cu 20 etaje. Aceasta litera era : M , asa precum il vezi aici scris,doar ca era foarte mare si de culoare gri-negru pe albul stralucitor si imaculat. Dar acolo unde nu este CREDINŢĂ, sau este doar caldicică ,nu poti cere ca sa se inteleaga din TAINELE DUHULUI SFANT.

      Ștergere
  16. Răspunsuri
    1. 8:21Da,asa este dar suntem avertizati ca aces "M" este intunecat!

      Ștergere
    2. Asa este 14:30. Este intunecat si nu e de bine. Isi aduna adeptii. Jale mare va fi. Sunt pierduti pentru totdeauna.

      Ștergere
    3. 14;30, asa este si Maria.

      Ștergere
  17. Da regele nu e intr-o stare buna dupa problemele medicale avute.Dar sa nu uitam ca e singurul sef de stat din al doilea razboi mondial.V-a prinde si al treilea razboi?Oricum a fost singurul nostru sef de stat de valoare dupa Ferdinand -IntregitorulRestul au fost toti resturi.

    RăspundețiȘtergere
  18. Mai exista si blue beam., aveti grija la ce vedeti pe cer, ca de acolo vine inselarea.

    RăspundețiȘtergere
  19. M poate fi de la Maria ca tot e sarbatorita saptamina viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest M poate insemna multe,ca de exemplu:Mantuire ,moarte ,Mireasa Lui Hristos,Maranatha care inseamna: Domnul nostru vine.Am enumerat cateva cuvinte care mi-au trecut prin minte.Altceva nu stiu ce poate sa fie sa speram ca de bine.

    RăspundețiȘtergere
  21. poate apare cineva si vom sti treaba asta cu ce se mananca !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20:44, pana apare cineva vom ramane nemancati. De doua mii de ani este asteptat. Sau poate de mai mult timp.

      Ștergere
  22. Nu este numele MARIA. Este altceva ..o sa vedeti despre ce este vorba.

    RăspundețiȘtergere
  23. D-NA MARIA cantariti credinta semenilor-A FI CALDICEL ESTE PAREREA D-STRA-DUMNEZEU ESTE ACELA CARE NE VA DA VERDICTUL- vedeti cum gresiti!spuneati ca nu judecati semenii si-i lasati in seama DOMNULUI--SUNTETI SI D-TRA PATIMASA CA ORICE TRUP PAMANTESC--AVEM PRETENTII LA D-STRA.....OAMENII DE DUH SUNT CALMI SI DEZINTERESATI

    RăspundețiȘtergere