vineri, 25 august 2017

STEAGUL ROMÂNIEI , ERA TĂIAT ÎN FÂŞII ÎNGUSTE !


                                24 August 2017 ,ora 3,45 zori de zi !   


                                                        Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi, ma trezeste o Lumina puternica care-mi arata dragilor un bloc foarte înalt,iar la o fereastra a blocului vad un STEAG al ROMANIEI,un STEAG facut din multe fâşii care reprezentau TRICOLORUL ROMÂNIEI.Image result for steagul romanieiImage result for tricolorul romaniei..

Pe suportul care trebuia sa fie un singur STEAG romanesc,se aflau numai fâsii inguste cât palma noastra,dar lungi cât este necesar.
                                                            
                                                           
                                                            

                                                            
                                                           
                                                            

                                                            
                                                           
                                                            .
Drapelul României dragilor, era confectionat numai din fâşii; era feliat pur si simplu .
Dragii mei ,eu nu stiu ce inseamna aceasta , sau ce semnificatie are ceea ce tocmai am relatat,dar cu siguranta vom afla impreuna.
Sa dea BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ca sa fie numai de bine.
                                        Cu dragoste,Maria.

Prieteni dragi, 


Vă multumesc din suflet dragii mei, tuturor celor care ati

 contribuit si veti mai contribui financiar la Editarea

 CARTILOR CUVANTULUI LUI DUMNEZEU.

Fara voi, acest lucru nu ar fi fost posibil,iar BUNUL

 DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vede bunatatea 

inimii si sufletului vostru, si fara nicio indoiala, vă va 

rasplati vouă si celor dragi, înzecit si însutit faţă de cât

 m-ati ajutat si mă ajutati voi la zidirea CUVANTULUI LUI 

IISUS HRISTOS.

Sunt nespus de fericita că-mi sunteti PRIETENI, si 

totodata prin ajutorul vostru de nepretuit pentru mine ,

sunt precum niste"ctitori" ai ZIDIRII  GRAIULUI 

 DUHULUI  SFANT!

Asa unul câte unul dragilor, vom zidi CUVANTUL  LUI 

IISUS HRISTOS si vom intregi TURMA  SA,pentru ca 

nimeni sa nu se piarda.

Cărtile : 

România Viitorul al Doilea Ierusalim,

 precum si Extraterestrii  Există, 

vor apărea in aceasta toamna,asa cum tot în 

toamna anului 2016, a apărut si primul volum al

 ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT, in octombrie anul 2016

 ,si care volum costa doar 28 de lei.

Toti DONATORII dragilor, se vor bucura de aceste 

viitoare doua volume  absolut GRATIS !

Iata dragii mei,cum puteti dona pentru urmatoarele 

 două  volume ale ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT la 

care eu încă mai scriu,sau cum puteti comanda primul 

volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT:                  
Image result for cutia milei imagini

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII , PENTRU CARTEA - Dumnezeu există - Mărturii. - bloggemariaghiorghiu.blogspot.com/.../donatii-pentru-cartea-adevarul-du...

Dec 11, 2016 - Din vanzarea primului volum al CARTII,(nu o spun spre lauda,ci ca o ... donatorii )am facut multe mici DONATII,si -am ajutat si pe cei necajiti si ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 1/3/17

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../posts/CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, pe intreg anul 2017 ! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...                            

27 de comentarii:

 1. Fiecare putere vrea un pic din Romania stie ca toata nu se poate.Crede cineva ca, Macron a venit la noi din prea multa dragoste? are si el trasat de altii mai mari o porunca,a duso la implinire. Ajutorul ne va veni numai de la Dzeu.El nu vrea feli,bucati din Romania.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ploaie de foc va cadea peste cei care vor cotropirea Romaniei(nu o spun eu,a spus-o Parintle Arsenie Boca).DAR NU E PROST CINE CERE - E PROST CINE DA !dar coducatorii nostri ce fac???????????e atat de usor pentru ei,pentru un pumn de malai sa semnezi vanzarea FASIE CU FASIE, BUCATA CU BUCATA.(ma refer la pamant,paduri,petrol,gaze etc etc.Acum ce urmeaza?...Rosia Motana.ROMANIA A FOST TARA PARINTILOR,BUNICILOR,STRAMOSILOR NOSTRI. ROMANIA VA RAMANE TARA COPIILOR,NEPOTILOR SI STRANEPOTILOR NOSTRI..PS1.DRAGI CONDUCATORI ,NU VA VINDETI TARA PENTRU UN PUMN DE MALAI..PS2.TARILE CU LICENTA DE COTROPIRE SI JEFUIRE A ROMANIEI,mare atentie pentru ca PLOI DE FOC VOR CADEA PESTE EI SI MARI INUNDATII II VOR ACOPERI. TATALUI NOSTRU CERESC II CADEM IN GENUNCHI,IMPLORAND MILA,PROTECTIE SI AJUTOR.

   Ștergere
 2. asa cum spunea SF PARINTE ARSENIE BOCA SI STITI TOTI- ROMANIA VA FI INVADATA SI VA FI IMPARTITA IN 3 PROVINCII de aceea cred ca s-a aratat in viziune steagul in fasii--sa dea BUNUL DUMNEZEU sa nu fie asa

  RăspundețiȘtergere
 3. Ne vom uni,bucată cu bucată,suflet lângă suflet-așa înțeleg eu mesajul!Când-nu știu-dar ne vom uni!!Numai bine români!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ma bucur nespus ca aveti astfel de viziune,eu si multi ca noi asta ne dorim,precum si pace,unire.iubire.Doamne ajuta poporul roman,si tara aceasta,ca mult a
   patimit!

   Ștergere
  2. Cum va mai simtiti d-na Handic ? Ce a iesit la analize? Ce tratament urmati ? Multa sanatate , Domnul sa va ajute si sa va apere!

   Ștergere
 4. Ne vom uni,bucată cu bucată,suflet lângă suflet-așa înțeleg eu mesajul!Când-nu știu-dar ne vom uni!!Numai bine români!

  RăspundețiȘtergere

 5. http://centenar.cultura.ro/wp-content/uploads/2017/08/drapelul.pdf

  RăspundețiȘtergere
 6. Este vorba despre regionalizarea care vor sa o faca .

  RăspundețiȘtergere
 7. Doamna Maria s-a ne ajite bunul Dumnezeu si s-a fie numai de bine . Ce pot sa spun de vandut la straini s-a vandut destul sper si ma rog la Bunul Dumnezru si Maicuta Domnului s-a le dea intelepciune celor care ne conduc macar in ceasul 12 -lea sa nu mai vanda nici macar o bucata din ce a rama s din Romania

  RăspundețiȘtergere
 8. Războiul pare că se apropie.
  Coreea de nord a lansat 3 rachete în Marea Japoniei,
  Vor începe mari aplicații militare în Coreea de sud dar Și în Rusia și Belarus.
  Este nevoie doar de o eroare și se aprinde butoiul cu pulbere.
  Dumnezeu să ne păzească !!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu va speriati de ceea ce va fi.Tot ce este scris sa se intample se va intampla,indiferent de ce vrem noi,unul sau altul.Aceasta lume se va sfarsi prin foc...

   Ștergere
 9. Lumea e condusa de o mana de nebuni , ce asteptam sa avem de la coreeanul dement , de la Putin, de la Merkel si Erdogan dictatorul . Iar Trump e cu pluta .

  RăspundețiȘtergere
 10. Drapelul nostru taiat in fasii pare a simboliza dezbinarea noastra,lipsa de unire a noastra,a romanilor.Of...dureroasa viziune a poporului roman,doamna Maria."DEZBINA SI CUCERESTE"suna cunoscut?...

  RăspundețiȘtergere
 11. Ion Cristoiu: „S-a ivit în Europa o proastă cu bani: România. Aflînd vestea, Emmanuel Macron s-a grăbit să-i facă o vizită”
  Președintele Franței, Emmanuel Macron, beneficiar în Hexagon al unei Operații de tip Nicușor Dan – președinte, infinit mai inteligentă decît cea meșterită în România de sergenții majori mesianici, vine în vizită la București.

  Cum îi stă bine unei țări care a fost tot timpul o bilă pe care Marele Puteri, zise și garante, au rostogolit-o cum au vrut ele pe suprafața geopoliticii, vizita a luat la noi înfățișarea unei sărbători naționale, amintind mult de cea stîrnită în Bordeienii lui Sadoveanu de venirea boierului, împreună cu cucoana, la cei trăitori prin găuri ca de șobolani dintr-o lume în care erau trinuri și căși peste căși.

  Presa noastră, supusă procesului istoric de fanariotizare, e gata să pîndească fiecare scărpinat al Oaspetelui, alintat drept Înalt, nu chiar ca Donald Trump sau Angela Merkel, dar oricum și el Înalt, pentru a deosebi în el o nouă dovadă că România e – vorba lui Klaus Iohannis – un aliat de încredere și al Franței, cum e, în funcție de cine ne cheamă la ordine, și al SUA, și al Angliei și al Germaniei, ba chiar și al Luxemburgului.

  Pentru ce vine la București președintele Franței?

  Pentru a ne da o mînă de ajutor în construirea de școli, de autostrăzi, de căi ferate sau măcar în instalarea de WC-uri publice în București, astfel încît bucureștenii, cu excepția lui Gabriela Firea, să nu mai apeleze la boscheți?

  Pentru a ne garanta că vom intra în fine în Schengen?

  Pentru a ne da vestea că investițiile franceze în România vor crește?

  Nici vorbă de așa ceva într-o țară care are nevoie, mai mult ca niciodată, de un salt în lumea civilizată, de un brînci pentru a recupera cît de cît decalajul față de Occident.

  Potrivit tuturor informațiilor de pînă acum, Emmanuel Macron vine în România ca să ne vîre pe gît, contracost, armament de producție franceză, astfel încît companiile care produc așa ceva în Franța să-l binecuvînteze și eventual să-l ajute în a-și propulsa nevasta la statutul de Primă Doamnă a Franței, echivalentul țiitoarei oficiale de vremea bordelului care a fost Regalitatea în Franța.

  RăspundețiȘtergere
 12. 2.
  Emmanuel Macron s-a grăbit să vină la București în numele industriei de armament a Franței, deoarece în Europa ultimului an s-a ivit o proastă cu bani: România.

  Și dacă proasta din Balcani, amintind de servitoarele de peste munți din anii interbelici, în căutare de cătane prin Cișmigiu, are bani de dat pe armament cui îi promite c-o ia de nevastă, de ce să nu-i dea tîrcoale berbanții Europei?

  Așa cum se vede tot mai tare pe zi ce trece, Klaus Iohannis și-a propus să transforme România într-o bază militară totală, într-un poligon pentru armatele străine, într-o cazarmă din care soldații americani vor ieși în permisie pentru Fetele noastre, contra cost, de pe Șoseaua de Centură, dar și pentru cele, pe gratis, din Centru.

  Sub acest semn, România cumpără pe rupte dintr-o parte și într-alta.

  Și dacă proasta are bani, vorba frizerilor din suburbii, de ce nu i-am lua? își zic șmecherii din cancelariile Marilor Puteri.

  Am scris în mai multe rînduri despre adevărul dureros că bătutul pe umăr al lui Klaus Iohannis de către Donald Trump ne costă 3,9 miliarde de dolari.

  Ca să updatez, vorba internauților, voi preciza acum:

  Nu ne costă 3,9 miliarde de dolari.

  Ne costă 5 miliarde.

  Asta deoarece americanii au dezvăluit existența unei noi comenzi de armament pe lîngă hîrburile Patriot:
  Sisteme mobile de rachete de artilerie de 1,25 miliarde dolari.

  Și e doar începutul plăților pentru bătutul pe umăr.

  Au apărut informații că vom cumpăra și elicoptere de atac.

  Nu va trece mult și o parte din depozitele de vechituri ale Armatei americane se vor muta, plătite de noi din greu, în România.

  E mai mult decît semnificativ pentru politica de tip PSD-ist – ca să ne lase să furăm, acceptăm tot ceea ce ne cer Licuricii! – că despre noua comandă nu s-a știut nimic pînă la anunțul făcut de americani.

  E un nou motiv să ne întrebăm:

  Cîte astfel de comenzi a făcut pe șest, pe sub masă, Guvernul PSD, în urma unei negustorii cu Klaus Iohannis, pe seama țării, fără ca opinia publică să fie informată?

  E o întrebare la care ne răspunde graba neghioabă a numitului Adrian Țuțuianu, pus ministru al Apărării la cererea lui Klaus Iohannis, de a anunța că România își va spori prezența militară în Afganistan, potrivit trăsnăii ivite peste noapte în mintea turmentată de atîta postat pe Twitter a lui Donald Trump.

  Toate țările aliate Americii au păstrat prudență față de anunțul făcut de Donald Trump, orice analiză minimă arătînd celor care gîndesc cu capul lor, că decizia președintelui e o prostie, una la care Donald Trump, în stilul său hrușciovist, ar putea să renunțe peste noapte.

  Numai România, prin vocea lui Adrian Țuțuianu, s-a grăbit să ofere carne proaspătă talibanilor din Afganistan, culmea! fără s-o fi cerut încă America.

  Sînt sigur că pe șest au fost făcute comenzi de armament, s-au încheiat negustorii și cu alte Mari Puteri garante, s-au promis bani de la buget.

  N-am nici o îndoială că Germania are asigurată o comandă babană fără să fi făcut mare lucru, dat fiind că președintele României n-are nevoie de traducător pentru a înțelege ordinele de la Berlin.

  Așa cum am mai scris, Donald Trump și-a propus să ne vîre pe gît o comandă de armament american învechit de 5 miliarde de dolari.

  Pentru un președinte spînzurat de o ață pe plan intern, o astfel de comandă era vitală.

  Nu l-a costat prea mult.

  Al nostru, ca orice supus Înaltei Porți, s-a mulțumit cu o bătaie pe umăr.

  Asta-mi amintește de răcnetele de entuziasm ale lui Dimitrie Bolintineanu, membru al Grupului de presă din timpul vizitei lui Cuza la Constantinopol, că domnitorul nostru a avut marele privilegiu de a nu se mai tîrî în genunchi pînă la papucul marelui Padișah.

  Cronicarul lui Cuza vedea în asta un uriaș succes al regimului Cuza.

  Asemănător, cronicarii prezidențiali de la noi au văzut în bătutul pe umăr al lui Klaus Iohannis o nouă dovadă a prețuirii de care se bucură pe plan internațional România sub noul regim.

  RăspundețiȘtergere
 13. 3.
  Emmanuel Macron împărtășește în Franța disperarea lui Donald Trump din America de a se vedea prăbușit în sondaje.

  Ca și Donald Trump, Emmanuel Macron vede în vîrîrea pe gît românilor a unei comenzi de armament drept un moment necesar revenirii în sondaje pe plan intern.

  Înaintea vizitei lui Klaus Iohannis la Casa Albă, Donald Trump și-a consultat consilierii pentru a vedea ce trebuie să facă în timpul vizitei ca să obțină cele 5 miliarde de dolari de la Proasta de România.

  I s-a spus că o bătaie pe umăr a lui Klaus Iohannis ajunge în cazul unui președinte disperat că după trei ani de mandat în afară de știrile mondene despre nevastă-sa n-a produs nimic.

  La fel s-a întîmplat și cu Emmanuel Macron.

  Ce-i vor fi spus consilierii să facă pentru se pricopsi și el cu o comandă de armament de la proasta cu bani a Europei?

  Sînt tare curios să văd ce gest i-a pregătit Emmanuel Macron lui Klaus Iohannis pentru a se pricopsi cu o comandă de armament din partea României.

  Să fie tot bătaia pe umăr?

  Nu cred.

  Cu asta s-a scos președintele Americii.

  Ion CRISTOIU

  Sursa: Ion Cristoiu Blog

  RăspundețiȘtergere
 14. cred ca ar trebui sa ne reconstruim ca oameni romani nu ca niste jegosi asa cum manipuleaza fortele astea rele sa ne autocaracterizan !

  RăspundețiȘtergere
 15. https://glasul.info/2015/06/03/tricolorul-romanesc-mihai-eminescu-si-rugaciunea-ortodoxa-se-pare-ca-sunt-periculoase/

  RăspundețiȘtergere
 16. http://www.cotidianul.ro/revoltator-tricolorul-romanesc-este-fascist-304274/

  RăspundețiȘtergere
 17. https://ro.wikisource.org/wiki/La_arme_(Eminescu)

  RăspundețiȘtergere
 18. Având in vedere decaderea morala din Romania, acum inteleg că profetia lui Arsenie Boca cu atacul tarii si impartirea teritoriului este meritata, este vrerea (si palma) lui Dumnezeu.

  RăspundețiȘtergere
 19. Daca o boala o urasti ,te mananca ! daca spui te iubesc si probabil ca ai dreptate ! o treci usor sau te lasa in pace ! Cea ce trebuie sa nu te inspaimante nu stim sa calculam ,dar va fi cel mai usor drum !

  RăspundețiȘtergere