vineri, 11 august 2017

TIMISOARA !!! A FOST LUAT UN LOCOTENENT S.U.A .


                            10  August 2017, ora 5,17 dimineata !

                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata foarte devreme, ma trezeste un glas care spune ceva despre un Locotenent S.U.A.
Glasul spunea asa dragilor:
                                    
                      "Timisoara !
Timisoara! A fost luat Locotenentul S.U.A !"

Dragii mei, despre care Locotenent este vorba, si ce legatura are TIMISOARA,ramane ca sa aflam impreuna.
Până atunci însă,trebuie sa ne intarim in Credinta si Dragoste faţă de Aproapele, trebuie sa avem grija a ne marturisi la Părintele Duhovnic, după care, sa ne invrednicim a primi Sfanta si Dumnezeiasca Împărtasanie cu Prea Sfant si Prea Scump Trup si Sangele Domnului ,care ne va curata Sufletul de toate păcatele ,iar Lumina Invierii Lui Hristos ne va face mai buni,mai milosi si mai puternici sufleteste.
                                    Cu dragoste,Maria.
                

10 comentarii:

  1. Tara asta este condusa de 27 de ani numai de tradatori in justitie spolitica si servicii. Ce aberatii a ""tunat" becali la antena3.auzi, sa se implice serviciile in politica si sa conduca tara. Dar pana acum ce au facut serviciile? Au inchis oamenii pe gainarii si infractorii cei mari fura padurile, fura toti banii (ma refer la banci care cica in romania sunt doar pe pierdere). Pe astia nu,i vad serviciile
    Becali un personaj destul de slab pregatit fara educatie care e plin de bani( suspect de multi bani) deja omul asta e cam suspect . Vrea inrobirea romanilor, vrea tara sa fie condusa de tirani care dau liber la furat Romania strainilor
    Vrea becali un pact cu swrviciile sa il sustina la guvernare? Vrea sa le demonstreze celor din binom ca e un catelus ascultator cu care,si pot face treaba in liniste ,pot fura si distruge tara in liniste ca doar becali nu o sa,i deranjeze ca l,au pus in functie de conducere??
    ~mai ciobanule vezi,ti de oile tale, nu mai sta in palat si decide tu ce e bine pt tara
    E cam dubioasa averea ta , cam dubioase ideile tale

    RăspundețiȘtergere
  2. becali in mintea lui ingusta vb de preotii acuzati fara sa isi faca lectia ca cea mai imitata voce in romania , in credinta lui habotnica este orb si crede ca un crestin trebuie sa i vorbeasca lui Dumnezeu despe el pt ca Saracul nu vede bine lucrurile . Cum poate fi el sigur ca un om este Diavol si altul este Sfant ? In ziua de astazi daca ai bani ai smerenie si daca nu nu se pare !

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel putin Becali e sincer,nu se da ce nu este.Asa cioban ca el sint multi ciobani in tara asta care ar putea sa conduca bine.Asta o spuneam din anii 9o ,dar cei ce au fost 'ridicati'drept paravan, la conducere au dus tara sa fie ultima din UE.Dar sa nu uitam ca putea sa fie si mai rau ,sa fim ultima din CSI,dupa mintea lui 'Zimbarila Nelu-Cotrocelu',acuzat acum de crime impotriva umanitatii prin mineriade.

    RăspundețiȘtergere
  4. Măi anonim 12 aug 10:37 de ce crezi tu că e așa de sincer Becali că a apărut la TV împărțind bani la cîțiva săraci și pentru faptul că a făcut cîteva căsuțe la amărîți de la Rast? Să nu uităm că de cîte ori a făcut o donație la călugării de la Atos sau la diferite Biserici a fost numai cu presa după el,să vadă lumea ce mărinimos este el.După ce a vîndut fotbaliștii ca pe oi și a luat milioane de euro pe ei,nu a fost în stare să facă un stadion și o echipă așa cum a făcut Hagi.Si-a cumpărat ciobanul palat,dar nu a fost în stare să construiască un spital,unde să se trateze și amărîții care îi pupă mîna cînd se duc la el cu Colindul.Acest om este de o prostie și de o falsitate greu de egalat.El se dă că e milos,dar în realitate este o brută,care nu iubește nici măcar animalele, așa că ce să mai zic de oameni.Atunci cînd a murit Vadim a făcut un adevărat circ și le-a transmis fetelor că el nu dă niciun ban la cîini.După cum știe toată lumea Vadim era iubitor de animale și avea în grijă mai mulți căini,care au avut de suferit după moartea lui pentru că fetele acestuia nu mai aveau bani sa-i îmtrețină.Așa că dacă Becali era un bun samaritean și vroia să facă un bine,le dădea acestor fete o sumă de bani sa-i îndepinească dorința tatălui lor de a nu abandona animalele la care a ținut enorm.Eu nu mai zic de animale,dar nu a făcut nici măcar un spital de copîî, pentru cei care nu au posibilitate să se trateze în străinătate și mor aici cu zile.Intră pe cîte un post TV să se dea mare că îi cumpără el casă lui X sau îi sponsorizează operația lui Y,doar pentru publicitate,nimic mai mult,dar prostimea crede orice.DS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DS, ca deobicei mananci mult si prost. Carbocit de ajuta. Prostia din capul tau nici cu apa sfiintita nu va trece. Ce vrei tu sa ne demonstrezi? Ca esti mama prostilor? Nu te chinui. Se vede cu ochiul liber acest lucru.

      Ștergere
  5. DS, cand vei face si tu ce-a facut Becali pentru multi dintre semenii nostri, atunci sa dai cu parul, pana atunci mai bine taci ca numai prostii spui. E bine ca esti plina de iubire, de altfel razbate „iubirea” din tot ce spui!Privesti totul cu susul in jos cumva?

    RăspundețiȘtergere
  6. Spitale sa faca tatuca Dragnea, DS, Becali nu are niciun fel de obligatie de genul asta, nu el conduce guvernul si nu el a promovat cu surle si trambite marele program de guvernare pe care nici macar guvenul nu-l respecta pentru ca nu are cum, e doar un fel de gogoasa umflata. Asa ca, DS, mai lasa-ne cu propaganda ieftina si ipocrizia!

    RăspundețiȘtergere
  7. DS ,Becali si tatal lui sint nou veniti in Romania ,au facut ambii inchisoare ,dar iubesc aceasta tara si ii doresc numai binele ,spre deosebire de altii...Ei sint ciobani nobili prin simtire,crestini din neam in neam,cea ce nu poate fii decit de admirat.

    RăspundețiȘtergere
  8. 23,59 bine spus,DS vede totul pe invers,cred ca priveste lucrurile prin luneta ruseasca,ca numai asta inverseaza imaginea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Povestea uni pui de cuc....http://trofi53.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere