sâmbătă, 26 august 2017

CANCERUL SI METASTAZELE !


                                         Noapte de 25 - 26  August 2017,ora 0,45 !

                                            Dragii mei,

Stim cu totii că boala secolului din ziua de astazi,este mult temutul CANCER.
Foarte multe persoane,copii si adulti sufera de aceasta boala crunta .
Iata Prieteni dragi, ce spunea un glas în aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog:

                    "Cancer !
                   Metastazele nu înseamna neapărat moarte !"
Stiu dragilor, că atunci cand te afli intr-o asemenea suferinta, te gandesti la ce este mai rău.
Si totusi iata ca mai sunt sperante, si ca nu trebuie sa cădem în deznadejde.
Mult Prea Milostivul DUMNEZEU si MAICUTA noastra,cunoaste suferinta celui bolnav, si de va cere ajutor din toata inima si cu tot sufletul ,va primi fara nicio indoiala.
                                      Cu dragoste,Maria.
Prieteni dragi, 


Vă multumesc din suflet dragii mei, tuturor celor care ati

 contribuit si veti mai contribui financiar la Editarea

 CARTILOR CUVANTULUI LUI DUMNEZEU.

Fara voi, acest lucru nu ar fi fost posibil,iar BUNUL

 DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vede bunatatea 

inimii si sufletului vostru, si fara nicio indoiala, vă va 

rasplati vouă si celor dragi, înzecit si însutit faţă de cât

 m-ati ajutat si mă ajutati voi la zidirea CUVANTULUI LUI 

IISUS HRISTOS.

Sunt nespus de fericita că-mi sunteti PRIETENI, si 

totodata prin ajutorul vostru de nepretuit pentru mine ,

sunt precum niste"ctitori" ai ZIDIRII  GRAIULUI 

 DUHULUI  SFANT!

Asa unul câte unul dragilor, vom zidi CUVANTUL  LUI 

IISUS HRISTOS si vom intregi TURMA  SA,pentru ca 

nimeni sa nu se piarda.

Cărtile : 

România Viitorul al Doilea Ierusalim,

 precum si Extraterestrii  Există, 

vor apărea in aceasta toamna,asa cum tot în 

toamna anului 2016, a apărut si primul volum al

 ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT, in octombrie anul 2016

 ,si care volum costa doar 28 de lei.

Toti DONATORII dragilor, se vor bucura de aceste 

viitoare doua volume  absolut GRATIS !

Iata dragii mei,cum puteti dona pentru urmatoarele 

 două  volume ale ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT la 

care eu încă mai scriu,sau cum puteti comanda primul 

volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT:



                  
Image result for cutia milei imagini

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII , PENTRU CARTEA - Dumnezeu există - Mărturii. - blogge







mariaghiorghiu.blogspot.com/.../donatii-pentru-cartea-adevarul-du...

Dec 11, 2016 - Din vanzarea primului volum al CARTII,(nu o spun spre lauda,ci ca o ... donatorii )am facut multe mici DONATII,si -am ajutat si pe cei necajiti si ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 1/3/17

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../posts/CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, pe intreg anul 2017 ! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...                            

19 comentarii:

  1. Nu cred ca mesajul se refera la o persoana anume si mai degrabă la Romania care suferă de cancer si este deja in metastaze.DS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma tem ca metastaze = moarte lenta si dureroasa...posibil ce spune an.00.15.Ar mai fi o varianta: la situatia in care se afla Romania,cu tot dezastrul ce se intampla,daca vine razboiul ne prinde intre doua mari forte,dar chiar daca tara noastra va fi distrusa,pusa la pamant,sa supravietuiasca un numar mic de oameni care vor reface Romania din temelii pe alte baze,de data aceasta in mod corect.

      Ștergere
  2. Da asa este ! Ca om nu a scapat nimeni fiind in metestaza Cancerul s-a instalat ib Ronania ! :goana dupa bani , avere ,crime , ..Daca guvernantii ar respecta ei legile , daca s-ar plica legile corect si sa nu ne mai vindem tara ROMANIA s-ar vindeca !!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acestea sunt cateva dintre cele mai interesante preziceri ale lui Walsh despre impactul inteligentei artificiale asupra societatii care va schimba radical lumea pana in 2050 :



    Niciun om in spatele volanului

    Oamenii nu vor mai cumpara masini si vor uita treptat cum sa conduca, avand non-stop la dispozitie vehicule conectate. Masinile autonome vor aparea pe strazi in 15-20 de ani. Drumurile vor fi mult sigure fara oameni la volan si mai putin aglomerate, transportul va fi mai ieftin, iar categorii precum persoanele in varsta sau cele cu dizabilitati vor beneficia de o mai mare mobilitate.

    "Medic" personal 24/7

    Medicii viitorului vor fi masinarii prevazute cu inteligenta artificiala care vor sti totul despre starea de sanatate a pacientului, monitorizand constant tensiunea arteriala, nivelul zaharului din sange sau somnul acestuia. Se vor conecta chiar si la vasul de toaleta, pentru analize instant.

    Oamenii isi vor face selfie-uri pentru indentificarea unui posibil melanom sau a unor eventuale afectiuni oculare si isi inregistra vocea pentru depistarea unor afectiuni ca dementa sau accidentul vascular cerebral.

    Cariera lui Marylin Monroe va fi resuscitata

    Staruri de mult plecate dintre noi ar putea fi readuse la viata sub forma de holograme foarte realiste si, prin intermediul tehnologiei, oamenii vor putea juca in propriile filme.

    Astfel de lumi virtuale ar putea crea insa o nou tip de dependenta, existand riscul ca unii sa le prefere lumii reale.

    Un computer va angaja si va concedia oameni

    Sistemele de inteligenta artificiala vor organzia modul in care lucreaza oamenii, programand activitatile, aproband concediile, monitorizand munca si acordand bonusuri.

    Vor fi, de asemenea, capabile sa ia decizii cu privire la angajari si concedieri, insa Walsh avertizeaza ca acest lucru nu ar trebui lasat pe seama lor. "Va trebui sa invatam cand sa le spunem computerelor: 'Imi pare rau, nu te pot lasa sa faci asta'. Sunt decizii pe care pur si simpu nu ar trebui sa le permitem masinariilor sa le ia", insista profesorul.

    RăspundețiȘtergere
  4. 2.

    Oamenii vor vorbi cu casele lor

    Si nu doar pentru a activa sistemul de iluminat, ci vor intra intr-o camera si vor intreba cine a castigat meciul de fotbal, iar unul dintre numeroasele dispozitive de inteligenta artificiala din locuinta va recunoaste vocea proprietarului si il va cunoaste suficient de bine pentru a sti la ce meci se refera.

    Putini vor rezista tentatiei de a avea toate lucurile din jur conectate, ceea ce va avea un impact serios asupra vietii private.

    Robotii vor putea jefui banci

    Inteligenta artificiala se va pricepe mai bine la atacuri cibernetice decat hackerii umani, iar singura aparare va fi un alt program de inteligenta atificiala. Bancile, precum si alte companii si guvernele, vor trebui sa investeasca din ce in ce mai mult in sisteme sofisticate de protectie.

    Analistii vor avea unele dintre cele mai mari salarii din fotbal

    Inteligenta artificiala va schimba fotbalul si multe alte sporturi. Antrenorii si jucatorii vor folosi tehnologia pentru a imbunatati jocul, iar cei care se ocupa de analiza datelor vor fi unii dintre cel mai bine platiti membri ai cluburilor sportive.

    Nave, avioane si trenuri autonome vor traversa globul

    Pe pamant, pe apa sau pe calea aerului, astfel de vehicule vor transporta marfuri fara niciun om la bord, cu avantaje pe partea de siguranta si eficienta. Avioanele de pasageri vor continua sa fie pilotate de oameni, spune Walsh, cel putin pentru o vreme.

    Buletinele de stiri vor fi create de roboti

    Computerele scriu deja stiri simple din domeniul financiar si sportiv, insa, pe masura ce tehnologia se imbunatatete, inteligenta artificiala va putea sa scrie materiale mai complexe.

    In loc de prezentantori, vor exista avatare si chatboti filmati de camere robotice, iar stirile vor fi personalizate pentru fiecare telespectator in parte.

    Viata dupa moarte

    Va deveni o obisnuinta ca oamenii sa lase in urma un chatbot care sa stie povestea vietii lor si care sa vorbeasca exact ca ei, aducand alinare familiei dupa moartea lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 27 aug 11:18 păî din cîte ne spui tu cred că în 2050 oamenii vor fi înlocuiți de roboți,cu excepția piloților,care vor continua să piloteze avioanele o vreme.DS

      Ștergere
    2. Ia in calcul un razboi mondial nuclear, cu dauna totala la nivel mondial, ce ziceai bre de tehnologie? eu ma gandeam ca o sa ne ascundem in pesteri si in gaurile pamantului.
      Am dat un scenariu ca ala pe care il citezi tu cu tehnologia, cand iti vei da seama ca poate fi o mie de variante a viitorului, ai sa gandesti macro cosmos nu micro.

      Ștergere
  5. Cancerul este boala mantuirii. Suferinta acestei boli vindeca sufletul omului.Dumnezeu fa acolo unde este nevoie de vindecare ca in viata vesnica acel suflet s-a fie la bine. Cred ca prin suferinta ne mantuim. Cu drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu s'a ne ajute la toti fii lui

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cancerul este o boala si atat!Doar prin iubire ne mantuim!Suferinta,frica de orice fel, nu au ce cauta in relatia OM - DUMNEZEU!Aceasta relatie functioneaza doar prin prisma IUBIRII in forma pura.

      Ștergere
    2. Apai doamna Masinca,daca asa ganditi,tot veti avea parte de suferinta!Chiar nu va_ti saturat de ea?Nu vreti sa mergeti pe calea Iubirii si a Intelepciunii si sa fiti FERICITA?
      Asa ne_a invatat Domnul nostru IIsus,ca boala,suferinta ne mantuieste?!

      Ștergere
    3. Cum sa mantuit FIUL RATACIT? sau Talharul,sau SFANTUL PETRU?IOV?prin durere DUMNEZEU DORESTE SA NE SCHIMBE ca doar atunci cand esti bolnav sau necaz iti aduci AMINTE si te rogi.BOALA ESTE CA UN AVERTIZMENT DAT DE DUMNEZEU.

      Ștergere
  6. Se muta spitalul Floreasca in zona de nord a capitalei ,

    ”Vom construi un spital nou, în jur de o mie de paturi. Am format o comisie împreună cu Ministerul Sănătăţii.
    Am vorbit acum două zile cu domnul ministru Bodog şi începând de săptămâna viitoare comisia va intra în atribuţii. Vor fi relocate cele două spitale, Spitalul Floreasca şi Spitalul de Arşi, în zona de nord a Sectorului 1, pe Şoseaua Bucureşti-Târgovişte, nr. 10
    . Comisia intră în funcţiune începând de săptămâna viitoare, terenul îl avem, deja trebuie să înceapă această comisie să lucreze, să putem da drumul la studiul de prefezabilitate, de fezabilitate şi automat la licitaţie”, a declarat Daniel Tudorache.

    https://www.bugetul.ro/primarul-sectorului-1-face-un-anunt-de-proportii-unde-se-vor-muta-doua-spitale-de-urgenta-din-bucuresti/

    RăspundețiȘtergere
  7. cancerul este boala de destin-dar mai ales de amaraciune sufleteasca si lipsa credintei ca DUMNEZEU ESTE STAPANUL

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu cred ca acest mesaj este unul pozitiv.Mai exact in curand vom afla ca aceasta crunta boala nu mai este una incurabila. Chiar si in stadii terminale va putea fi tratata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sarut mana,
    dati-mi voie sa intervin,
    exista foarte multe cazuri in care persoane aflate pe patul de moarte, cu boli incurabile in ultima faza, cancere in stadiu terminal si chiar oameni intorsi din moarte cu ajutorul lui Dumnezeu. Eu am fost ateu si pacatos si tare mult regret timpul pierdut.
    Dati-mi voie sa va propun sa cititi povestea rusoaicei care a murit de cancer si intoarsa din morti, care a vazut raiu si iadul. Deasemenea sunt marturii diferite ale oamenilor vindecati de orice boala.
    Ce la om nu e posibil, la Dumnezeu TOATE sunt cu putinta
    Cu mult respect,
    CRISTIAN

    RăspundețiȘtergere
  10. scuze, am omis link-ul povestii rusoaicei care a murit de cancer, care a murit si s-a intors din morti si apoi a fost vindecata complet.
    http://www.crestinortodox.ro/comunitate/blog.php?user=Aneleelena&blogentry_id=5018

    RăspundețiȘtergere
  11. aceasta teribila maladie se declanseaza in urma unei traume , soc : divort, deces, suferinta inabusita sufleteasca . Deja in Germania, la Koln exista Medical Center Cologne (MCC) care a fost infiintat de Robert WD Gorter, MD, PhD fiind un centru medical dedicat cu precadere tratarii cancerului folosind terapii non-toxice si a bolilor cronice, cum ar fi infectiile cu hepatita de tip B si C si HIV.
    Dr. Gorter a dezvoltat acest program dupa mai mult de treizeci si cinci ani de experienta clinica, dupa ce a supravietuit cancerului el insusi, si dupa ce a fost director de program in domeniul de tratament SIDA si de cercetare timp de patru ani.

    Asadar, Modelul Gorter este bazat pe experienta personala, cercetare extensiva si zeci de ani de experienta clinica.
    Desi cazurile de cancer pot varia in multe caracteristici si rezultatele clinice, terapiile comune pentru tratarea cancerului tind sa fie standardizate si rareori adresate caracteristicilor unice ale tumorii sau nevoilor personale ale fiecarui pacient in parte.

    Obiectivul este uneori atins, dar de multe ori nu este sau numai intr-o anumita masura, deoarece celulele canceroase tind sa fie mai bine „blindate” impotriva atacurilor. In plus, de multe ori se pot face daune colaterale considerabile tesutului sanatos.

    Terapiile oferite la Medical Center Cologne sunt non-toxice, nu sunt agresive si nu debiliteaza pacientii. Chiar si pacientii cu cancer in stadiul IV afirma de multe ori ca au un anumit sentiment de vitalitate si sunt capabili sa-si mentina si chiar sa-si imbunatateasca semnificativ calitatea vietii in timpul si dupa urmarea tratamentelor oferite la MCC.

    RăspundețiȘtergere
  12. de la un mare vazator in duh am auzit spunand asa CANCER= CA- IN- CER toti care au avut sau au boala se vor mantui si vor ajunge curati ca in cer-fara pacate

    RăspundețiȘtergere