joi, 31 august 2017

POMOHACI ! CAZUL CRISTIAN POMOHACI !


                                           30 August 2017,ora 5,09 zori de zi !

                                            Dragii mei,

În aceasta dimineata, ma trezeste un glas care spune ceva despre Părintele POMOHACI. 
Glasul spunea asa:

               " CAZUL  CRISTIAN  POMOHACI ,se apropie de sfârsit !"

Dragii mei, mă bucur că în sfarsit ,DUMNEZEU va face Dreptate in acest caz.
Daca PĂRINTELE a facut ceea ce se presupune că a făcut,atunci numai BUNUL si PREA MILOSTIVUL DUMNEZEU îl va judeca. 
                  Image result for pomohaci
Trebuie sa recunoastem la PĂRINTELE POMOHACI,că are o voce foarte frumoasa, iar CANTECELE sale,sunt Cantece de DUH,sunt Cântece care aduna multime de oameni in jurul său.
Apoi,fiecare hotaraste cum vrea să traiasca . 
Deja nu mai este Preot, dar este in schimb un mare artist al Muzicii Populare si Religioase,ceea ce este de apreciat .
Din acest motiv am spus ca, ma bucur pentru acest CAZ care se va incheia,si sa speram ca va fi spre binele Părintelui POMOHACI.
Sa tinem minte dragilor : Nimeni nu are dreptul ,sa judece pe nimeni!
                                       Cu dragoste ,Maria.

29 de comentarii:

  1. Oare incepe prigoana creștinilor cu batjocura adresată Părintelui Cristian Pomohaci? Rugam pe Bunul Dumnezeu sa-l scoata biruitor pe Parintele Cristian. Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu amestecati crestinii cu...
      Daca vedeati pozele cu dl. Cristian in actiune, va era mai clar care e diferenta intre un crestin si un homosexual?!

      Ștergere
    2. "Cazul"... Adevarul are rabdare, minciuna se grabeste ! Parintele va biruii !

      Ștergere
    3. 00.01 Nici daca vad, nici daca aud, ei tot nu cred .

      Ștergere
    4. Eu am vazut stenogramele si am ascultat înregistrările si este vocea lui,dar sa-i lasam pe cei care sunt in măsură să se pronunțe.DS

      Ștergere
    5. Mai sa fie DS! Tu ai vazut, tu ai ascultat, tu le stii pe toate. Mai, tu esti miezul din dodoasca?!
      Tu spui minciuni pe mp.

      Ștergere
    6. 00:01,
      Asta e criteriul ( poze) tau pt.a acuza un om ?! Bai nene, in ce lume am ajuns sa traim. Toti sunt desptepti ... Toti stiu adevarul... Toti au capacitatea de se erija in judecator . Voi sa vedeti lungul nasului, abia apoi puteti emite balarii.

      PS: sa iti vedem si tie poza. Cu siguranta ai "fata de homosexual".
      PS 2: ce ai tu cu homosexualii? Te deranjeaza ?
      Bai "cre(s)tine" , vezi aproapele tau si nu il judeca !

      Ștergere
    7. Anonim 2 sept 07:35 eu am spus ce am vazut si ce am ascultat pe inregistrare, nu am acuzat pe nimeni,altii sunt in măsură să decidă,nu noi.Nu mai sări la gâtul celor care isi exprimă o părere că nu te-a băgat nimeni in seamă.DS

      Ștergere
    8. Totusi postezi mesaje agresive, 07:35~07:43. DS nu si-a exprimat decat o parere personala. Fiecare are dreptul la o parere, ca ne place sau nu. Iar apoi a scris clar ca astepata un rezultat al celor in drept sa se pronunte.

      Ștergere
    9. 21:28, le amesteci rau de tot!
      DS este duplicitar! Iona cand i-a spus verde-n fata, desi erau "prieteni" virtuali, imediat a taxat-o. Asa face mereu. Daca nu esti cu el...pa!

      Ștergere
    10. 11:28, a fost o observatie corecta pe care am postat-o, fara partinire. Nu sunt de partea nimanui. Nu am acest interes.
      Trebuie sa-ti spun ca agresivitatea naste agresivitate. Iar acestea insumate fac rau chiar si celui pe care il aperi. De aceea sa nu amplificam, mai bine fi in pace. Oricum adevarul este cel care conteaza. Doua adevaruri nu sunt, doar unul. Aceasta sa iti doresti: sa iasa la iveala adevarul! Si astfel, daca avem de a face cu acuzatii false se vor dovedi! Deci adevarul sa iasa la iveala, caci asa este drept!

      Ștergere
  2. Sa nu confundam interiorul cu exteriorul daca unii se bucura si dau sfaturi pt exterior trebuie sa stie ca asta este intunericul , eu nu ma bucur pt ca canta ci pt ca reuseste sa se adreseze sufletului dupa cum scrie : toti vor recunoaste ca santeti ucenici ai Mei daca veti avea dragoste in voi ! si daca va ureste lumea sa stiti ca pe Mine Ma urat inaintea voastra si daca va asculta pe voi pe Mine Ma asculta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In sfarsit un comentariu la obiect. Baravo, an 22:32!
      DS & anonim 00: 01, cititi comentariul postat de an.23:32! Daca nu reusiti sa intelegi esenta, luati notite.

      Ștergere
  3. Kim Jong Un le-a ordonat soldaților să se pregătească de un ”RĂZBOI IMINENT”
    https://www.realitatea.net/kim-jong-un-le-a-ordonat-soldatilor-sa-se-pregateasca-de-un-razboi-iminent_2098825.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Soldații din nordul Coreei sunt condamnați să fure porumbul astfel încât să fie "pregătiți pentru luptă" pentru "război iminent"

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-4840712/Starving-North-Korean-soldiers-ordered-steal-corn.html?ito=social-facebook

    RăspundețiȘtergere
  5. visul lupilor !:sa ajunga ei paznici la oi .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:47 scurt si la obiect.Dar ulciorul nu merge de ffff multe ori la apa.

      Ștergere
  6. D-na Maria, va respect din suflet, cred in Dreptatea lui Dumnezeu, il respect si pe parinte. Intaimplator in seara aceasta l-am asculat prima data, ascultati ca majoritatea cantelelor ce le canta se refera la persoana lui si sunt foarte triste , nu se vede in cantecele dansului fericirea numai nenadejdea, trist , e f multa tristete in cantecelui dansului. Dumnezeu sa-l ierte daca a gresit, sper sa-i dea sansa ca la orice om sa-si repare greselile

    RăspundețiȘtergere
  7. http://evz.ro/grava-fapta-pomohaci.html

    RăspundețiȘtergere
  8. asa este POMOHACI este un interpret de muzica f bun -sa-l lasam pe DUMNEZEU SA-I JUDECE SUFLETUL CA EL ESTE CREATORUL SI JUDECATORUL TUTUROR

    RăspundețiȘtergere
  9. O stire pe surse. Regimul nord-coreean a anunțat Armata că „războiul e iminent”
    Militarii nord-coreeni au fost anunțați să se pregătească de luptă deoarece războiul este iminent, scrie The Telegraph, care citează Daily NK.
    Ofițerii nord-coreeni le-au ordonat soldaților să își suplimenteze rația de hrană rechiziționând recoltele țăranilor, pentru a a-și menține puterile deoarece „războiul este iminent”, a precizat o sursă din provincia Hamgyong pentru Daily NK.

    http://independent.md/regimul-nord-coreean-anuntat-armata-ca-razboiul-e-iminent/#.WakYx7JJaYY

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu stiu ce se inatmpla cu tine, dar flacara scade din intensitate. Cat de curand adevarul iese la suprafata. Cei care cred cu incapatanare in ce spui vor afla adevarul. Adevarul dureros. Jale

    RăspundețiȘtergere
  11. pt cei interesati de niste adevaruri urmariti pozitia asta sa ajungem si noi la niste informatii mai limpede daca se poate sa vedem adevarul si pe cai indirecte . Acest om il judeca pe parintele Cristian , oare putem avea certitudine ?http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/o-reactie-inadmisibila-ips-irineu-de-alba-iulia-despre-sinodul-panortodox-este-o-blasfemie-sa-numesti-acest-sinod-eretic/

    RăspundețiȘtergere
  12. Preotul Cristian Pomohaci a sfidat Sinodul BOR si aceasta atitudine este degradanta si-l descalifica din start pe Pomohaci. Nu pot sa cred ca acesta a crezut si crede ca o asemenea atitudine este specifica preotilor ! In opinia mea, este in ordine ca nu i se mai permitte sa profeseze ca preot, ca reprezentant al Bisericii Crestin-Ortodoxe. Nu cred ca vrea sa fie reprimit, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat si, chiar mai mult decat atat, sa-si continue aceleasi "practici" ! I se potriveste statutul de cantaret, fiind foarte talentat, asa ca nu -i cazul de-a mai continua vreun demers de-a fi reprimit in randul preotilor.

    RăspundețiȘtergere
  13. 10.43 Sanse zero sa mai fie preot , el are spectacole planificate pe facebook pana la sfarsitul anului . In octombrie e la Sala Palatului . E foarte ocupat omul si foarte marcat de ce i se intampla :

    http://www.eventim.ro/ro/bilete/intre-cer-si-pamant-bucuresti-sala-palatului-968099/performance.html

    RăspundețiȘtergere
  14. pai da invidia la ea acasa ! Daca un preot are multi enoriasi !pt ei este mai indicat sa il caderiseasca nu sa lucreze in ei insis si sa scoata radacinile raului si invidiei care ii stapanesc ! Raul cel mare nu este in afara noastra ci in interiorul nostru nu ? Cat despre dovezi plauzibile nici vorba , la un om ca el s ar fi facut deja filme mai multe ca la Holiud dupa cum este de cunoscut . Decat sa faci jocul unor mincinosi mai bine sa nu judeci si sa fi curat . Asta si daca ar fi chiar adevarat .

    RăspundețiȘtergere