joi, 24 august 2017

UN CUTREMUR INTENS ÎNSPRE SUD ,ŞI UN ALTUL LA SUD -EST ???


                                                      23  August 2017,ora 15,23 !

                                             Dragii mei,

Astazi după amiaza,in timp ce ma odihneam puţin stand cu ochii inchisi, văd dragilor o camera înspre Sud ,cameră care incepe a se clatina brusc si intens.



                     Image result for SEISMOGRAF..

Începuse dragii mei un CUTREMUR intens.
Vom auzi dragilor de un CUTREMUR intens, un CUTREMUR care va da fiori reci pe şira spinarii oamenilor locului,acolo unde acesta se va produce.
Noi sa fim dragilor buni la inima si la suflet, sa ne iubim Aproapele si sa ne intarim in Credinta,iar BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ne va ocroti în fiecare clipă a vietii noastre si nimic rău nu ni se va intampla.
                                        Cu dragoste,Maria.

P.S.
Prieteni dragi, tocmai când am închis articolul, mi se arata un alt CUTREMUR si mai intens înspre SUD -EST.
Dulaprile,birourile ,obiectele grele se clatinau foarte tare,pâna aproape de rasturnare.
Acum eu nu stiu dragilor,daca este vorba despre acelasi CUTREMUR din articol,sau daca va mai fi un al doilea inspre SUD -EST,care va fi si mai puternic decat primul.
Unde se va petrece acest (e) CUTREMUR (E) vom afla împreună.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI, ca sa ocroteasca pe toti Fiii Săi,de tot răul si de tot necazul.Amin!

21 de comentarii:

  1. Poate fi vorba de España? eu cred că ce este oranduit de Bunul Dumnezeu si este scris de dinainte să existăm pe acest pământ noi nu putem schimba poate doar amâna evenimentele sa se petreacă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Situatia din spitalele romanesti este de evul mediu .

    Studenta răpusă de leucemie: 'Andrada a fost MALTRATĂ la Spitalul Universitar'


    În ciuda eforturilor familiei, a prietenilor și a întregii comunități, Andrada a pierdut lupta. Mama tinerei a postat pe Facebook un mesaj pe cât de emoționant, pe atât de revoltător.

    Prin vocea Magdei Vasiliu, mama Andradei a povestit mai multe episoade în care ea și soțul ei au fost umiliți de un sistem criminal, iar Andrada a fost condamnată la moarte.

    "Andrada a fost maltratata la Spitalul Universitar din Bucuresti, timp de un an...Nu am primit un gram de chimioterapie...Pana si sange am cumparat...

    La Constanta s a donat pentru Andrada, 900 de persoane..N au fost in stare sa dea un fax ca sa trimita sangele...

    Sotul meu a platit salvarea sa aduca sangele la Bucuresti...

    Ne spuneau ca daca o urcam in avion face atac cerebral, comotie..Spuneau ca noi, parintii, o omoram.

    Andrada a plecat cu 4 bacterii in Italia...Avea hemoglobina 4, era in aplazie severa, totala, era toata vanata...

    Intr-un final au gasit o punga, dar nu era iradiata..Mi au dat punga si mi au spus sa merg la institut, in dr Felix sa iradieze sangele, da' repede, ca inchide!

    Am iesit si am batut cu pumnii in geamul unui taximetrist, sa ma duca repede, ca altfel copilul meu moare...Acolo, la institut erau 2 doamne si un domn, care ma asteptau cu tigarile in gura, extraordinar de plictisiti...Cand am ajuns, Andrada avea buzele si unghiile negre, nu vinete!

    RăspundețiȘtergere
  3. 2.
    Cand ii luau maduva plecam cu seringa plina de maduva impachetata cu leucoplast, sa nu curga...alergam intre doua statii, de la Universitar la alt institut! Totul era contracost..!", se arată în postarea de pe Facebook.


    http://observator.tv/social/lacrimi-si-durere-pentru-andrada-studenta-rapusa-de-leucemie-andrada-a-fost-maltrata-la-spitalul-universitar-221537.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Heii. De astea nu vom scapa pamantul este o planeta vie, respira se aseaza incontinu. Sa pastram curat cea ce Dzeu a creat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Va fi ziua, noaptea? In Romania?

    RăspundețiȘtergere
  6. S-a ne fereasca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului de tot raul doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  7. Din pacate aceste cutremure vor fi in Romania,primul de aproximativ 6 grade pe 15 noiembrie si al doielea de aproximativ 7 grade,la inceputul anului viitor 2018.Doamne ai grija de noi sa nu fie victime. Doamne ajuta sa nu faca victime.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde stiti ca va fi

      Ștergere
    2. AN.13.01(din 24 aug.)nu stiu de ce dai date atat de exacte,dar NIMENI nu poate sa prevada cu atata acuratete un cutremur de asemenea amplitudine.Nici stiintele exacte,nici cei mai mari vizionari nu dau date atat de fixe pentru ca ...nu au cum!Nu stiu de ce faci asta,dar nu e bine.Gandeste-te ca sunt unii oameni mai naivi care chiar o sa te creada,desi,repet,nici chiar marii vazatori cu duhul nu dadeau date atat de fixe,gen ziua sau perioada exacta.

      Ștergere
  8. Voi a ti observat ca avioanele nu mai zboara deasupra Buc. la fel ca inainte iar alea care se mai vad nu mai lasa dare ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu la asta ma gândeam când priveam cerul.Nu mai sunt avioane de regula erau 10 pe minut acum nici unul.Ceva se intampla este liniste,sau se da impresia de liniste.

      Ștergere
    2. Asa e, anonim24 august 2017, 20:43, n-am mai vazut avioane care sa lase dare pe cer. Ce se intampla oare?

      Ștergere
    3. Da, nu mai brazdeaza cerul. Ne-au otravit suficient probabil sau i-a oprit cineva.

      Ștergere
    4. Daca va uitarati asa insistent sor fi rusnat no!

      Ștergere
    5. "No" este o expresie de pe la noi, 00:45 ! :))))

      Ștergere
    6. Ciudat, poate e doar pt sezonul cu tantari???Sau ni se pregateste altceva...

      Ștergere
    7. Isi umple rezervoarele cu combustibil ,sigur vor incepe sa ne "spreyeze" iar.

      Ștergere
  9. Cred ca intr-adevăr ne așteaptă ceva,din previziunile astea a doamnei Maria,pentru ca de la inceputul primăverii mi se intimpla lucruri ciudate,adică nu rele;chiar bune; pe care la mulțumesc la Dumnezeu;dar nu știu, e cam ciudat!Sau sa fie din cauza eclipsei se soare;dar asta numai acum a avut loc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma bucur ca a-ti observat si voi treaba cu avioanele, pt mine conteaza.
    Prb. s-a retras dreptul de survol deasupra Buc. avioanelor care zburau deasupra si mai este ceva si cu darele lipsa dar aici poate ne lamureste cineva, care se pricepe stie si vrea sa ne spuna si noua...

    RăspundețiȘtergere