marți, 22 august 2017

ROMÂNIA PE MUNTELE TABOR !

                                     

                     2 Mai 2017,ora 11,20 !

                          Dragii mei,

În aceasta zi si la aceasta oră, mă aflam în Autocar în drum spre MUNTELE TABOR.           

     Stim cu totii fratilor că,Muntele Tabor este locul Schimbării la Faţă a Mântuitorului Hristos, si se află în Galileea de Jos, la capătul de nord-est al Văii Iezreel, la 17 km depărtare de Marea Galileei şi 9 km de Nazaret.
Deci ,privind pe fereastra Autocarului la toate câte întalneam in cale, la un moment dat, desi nu ajunsesem la MUNTELE TABOR,eu am in faţa ochilor mei TABORUL.

Image result for TRICOLORUL ROMANIEIImage result for MUNTELE TABOR IMAGINI..

Deci,nu mai eram cu sufletul in autocar, ci eram la poalele MUNTELUI TABOR,langa care ,vad în partea stanga,vad HARTA ROMANIEI cu TRICOLORUL ROMANIEI.
Image result for TRICOLORUL ROMANIEI
Deasupra TABORULUI,la poalele TABORULUI ,stralucea HARTA Romaniei cu TRICOLORUL ROMANIEI sfinte.
Chiar daca eu nu vazusem niciodata MUNTELE TABOR, il vedeam acum ,înca înainte de a ajunge aici cu Autocarul.
Dragii mei, asa cum deja v-am marturisit, IERUSALIMUL de astazi, atunci cand am fost in pelerinaj, il vedeam îmbracat in TRICOLORUL ROMANIEI.
Sa credem fratilor in PUTEREA  DUHULUI SFANT, in ROMANIA  VIITORUL al DOILEA NOU IERUSALIM.
ROMÂNIA zilelor noastre,este România care se pregateste a deveni NOUL IERUSALIM.
Sa ne pregatim si noi fratilor, sa ne pregatim prin SFANTA SPOVEDANIE la PĂRINTELE DUHOVNIC şi prin a ne invrednici a primi  SFANTA si Dumnezeiasca ÎMPĂRTASANIE, cu Prea Scump si Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru IISUS HRISTOS ,Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin.

                                 Cu dragoste,Maria.


10 comentarii:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=EzB3vtEQQ6Y&sns=fb

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria daca ati citi profetiile de la Pucioasa Noul Ierusalim ati intelege mai bine de ce vi se tot arata culorile drapelului Romaniei sfinte. Dumnezeu are un plan cu aceasta tara,ea Romania este reprezentanta Noului Ierusalim ceresc care se va aseza pe pamant romanesc mai numita si mireasa lui Hristos,care va domni aici.

    Cititi profetiile de la Pucioasa si atunci va ve-ti lamuri prin graiul sfintei Virginia prin cartea scrisa de ce Romania este tara aleasa.Ea a lasat o sumedenie de scrieri pentru noi romanii pentru ca viziunile ce i se transmiteau erau pentru a pregati calea venirii a doua, aceasta fiindu-i si misiunea.
    Dvs. aveti capacitatea de a intelege toate aceste lucruri pentru care vi se arata si nu oricine intelege dar trebuie sa studiati atenta acest lucru toate relatandu-se prin Sfinta Virginia de la Pucioasa.
    Va las aici link ca sa va descurcati mai usor la cautari.
    http://www.noul-ierusalim.ro/istoria.html
    Sfânta Virginia, Trâmbiţa lui Dumnezeu http://www.noulierusalim.info/viata/

    RăspundețiȘtergere
  3. Arsenie Boca: După Marele Cutremur, Bucureștiul Va Deveni Noul Ierusalim

    https://www.efemeride.ro/arsenie-boca-dupa-marele-cutremur-bucurestiul-va-deveni-noul-ierusalim

    RăspundețiȘtergere
  4. Un text din profetia Noului Ierusalim Pucioasa.

    Voi, copiii Mei, păziţi duminica cu sfinţenie, ca să nu cădeţi în blestemul legii lui Dumnezeu, căci Dumnezeu a făcut această zi pentru odihna trupului şi întărirea sufletului. Dacă veţi lucra duminica, nu veţi avea spor în toată viaţa şi vor veni asupra voastră pagube şi mari nenorociri, şi toată munca din tot timpul va fi prădată, căci Dumnezeu stă împotriva celui ce face lucru duminica.
    extras din Cuvântul lui Dumnezeu din 20-01-1963

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe vatra românească sunt trupurile sfinţilor, că de mult ar fi fost împărţită România, dar trupurile lor, fiind în vatra României, Maica Mea s-a rugat să vă ocrotesc, că de nu s-ar fi rugat, de mult v-aş fi lăsat în bătaia vânturilor.
    extras din Cuvântul lui Dumnezeu din 14-05-1957

    RăspundețiȘtergere
  6. Ocrotim România. Ierusalimul cel vechi este acolo unde au fost patimile Mele cele mai crâncene, iar Ierusalimul cel nou, în curând îl veţi vedea unde e dacă vă pregătiţi. Ierusalimul cel nou este România. Judecata de apoi este în România.
    extras din Cuvântul lui Dumnezeu din 27-05-1986

    RăspundețiȘtergere
  7. Se duc oamenii să vadă ce e acolo, la Ierusalim, dar Ierusalimul cel nou aici e, tată, şi veţi vedea minuni. Lumea vede Ierusalimul patimilor Mele, dar Ierusalimul cel nou e aici.
    extras din Cuvântul lui Dumnezeu din 07-11-1988

    RăspundețiȘtergere
  8. asta îmi este misiunea, şi e misiune pentru învierea cea mare şi pentru ca să ridic coroana română deasupra tuturor înălţimilor de pe pământ, ca să ridicăm România noastră la treapta strălucirii care o aşteaptă, căci strălucirea care o aşteaptă pe ea a fost proorocită în toate timpurile, de toţi proorocii, pentru că România este Canaanul în care va trăi şi va intra tot neamul cel ales al Noului Ierusalim. Ea este Noul Ierusalim, care va triumfa peste toate popoarele şi peste toate înălţimile, căci în vremea aceasta Domnul alege iarăşi Ierusalimul, şi Domnul Se va odihni de toate ale Sale în Ierusalimul acesta ales.
    extras din Cuvântul sfintei Virginia către Marian Zidaru din 13-10-1990

    RăspundețiȘtergere
  9. pana la venirea DOMNULUI-vom trage cu varfsi indesat

    RăspundețiȘtergere