marți, 29 august 2017

BERE - CIOCÂRLIA VÂNTULUI ! UN NOU SORTIMENT DE BERE ?


                                       13  August 2017,ora 6,23 dimineata ! 

                                           Dragii mei,

În aceasta dimineata dragilor, treaza fiind,aud un glas care spune asa:

                  " Bere !
                  Ciocârlia Vântului !"

Clipă în care, am in faţa ochilor inchisi sticle din plastic (peturi) între 0,500 l si 1 litru.
Sticlele erau de un verde închis ,cu eticheta galbena.

                 Related image..

Asadar Prieteni dragi, va invit cu mare drag si la o BERE cu numele de CIOCARLIA VÂNTULUI ,atunci cand ea va apărea.
                                   Cu dragoste,Maria !

BERE - CIOCÂRLIA VÂNTULUI ! UN NOU SORTIMENT DE BERE ?


65 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Nu beau niciun fel de alcool, nici bere ! Doar la anumite SARBATORI FESTIVE, puţină SAMPANIE !

      Ștergere
  2. Asta-i buna Maria,ne recomanzi o bere din viitor!
    Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine stie ce ascunde acest tip de BERE,care va apărea in viitor. Oricum ,rămânne valabila invitatia pentru toti PRIETENII.

      Ștergere
  3. Asta da ...nume de bere!Bei o bere si...iti zboara mintile.Simpatica sunteti doamna Maria!

    RăspundețiȘtergere
  4. sper sa fie la flacon de 5 litrii sa concureze cu noroc , ca noi nu mai avem bere buna ne otravesc astia cu bere masluita in 3 zile cu substante facute in laborator de Dexter si eventual sa fie mai buna ii punem un pic de sare de lamaie ca prostul sa spuna este foarte buna . Si pe urma bei o galeata de apa ca nu mai poti de sete .

    RăspundețiȘtergere
  5. Deci avem liber la bere? Nu doar la vin atunci cand e dezlegare? 😀😕😉

    RăspundețiȘtergere
  6. ce cauta un asemenea mesaj despre BERE de la SF DUH?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:22, s.a imbatat. Din greseala ... a vorbit...

      Ștergere
    2. 00:22, tu de bere fara alcool ai auzit?

      Ștergere
  7. Elodia..spuneţi despre ea..cooperaţi cu autorităţile dacă aţi văzut despre ea..și aveţi harul ăsta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AUTORITATILE stiu de mine si de afirmatiile mele. Dar deocamdata au ales sa stea deoparte si sa se descurce singuri.
      Deja am vazut un reportaj pe un post TV,in care se vorbea despre CASA de la tara,CASA tatalui lui Cioaca. Un pic de răbdare si totul va iesi la suprafata! Toate cate imi sunt graite cu VOIA DUHULUI SFANT,toate se vor implini.

      Ștergere
    2. Inseamnă că acolo e zidită la casa de la ţară..să se afle.. mama ei săraca a luptat atâta timp..și copilașul nu merită să.l crească familia lui!

      Ștergere
  8. Mai fratilor bolile facute in laborator sunt pt a face rau.ex sida=1 moarte sigura 2 oprirea insamantari(nasterilor)prin fabricarea prezervativelor.astazi natalitatea scade( oprita)prin avort,prezervativ.mortalitatea creste semnificativ.bolii,avorturi,batrani fara urmasii.cautati scrisoarea parintelui iulian catre Romani pe yutube.pana si Sfantul Arsenie Boca a spus ca sangele pruncilor nenescuti a urcat pana la tronul lui Iisus.si lacrimile si strigatele de ajutor ca sa nui mai omoram.ganditi la cei 14000 de pruncii omoratii de Irod ce durere dar azi cand omoram 1 000 000 pe an pruncii nenascuti( prin avort) VAI,VAI,VAI Amar si chin va fi pt femeile acelea ce lac acest act criminal.una dintre porunci si mare ""SA NU UCIZI"" Mai bine sai nasteti si sai dati spre infiat(adoptat) Ca Dumnezeu va veghia asupra lui cat si a supra ta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie imi place sa beau putina bere cand e cald afara si e plina de minerale ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. 30 aug 19.37--DUMNEAVOASTRA -NU TU- CE CREDETI ?eu vorbeam de viziunile DUHULUI SFANT nu de bere iniferent de care---azi a fost un incendiu mare la Timisoara D-NA MARIA NU L-A CONSEMNAT--dar de bere vorbeste curios nuuuu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei nah, ca te-a deranjat ca ti-am spus "tu"?! Mai dar fandosita mai sunteti "dumneavoastra". Incredibil. Sa sti ca americanii la faza asta sunt mai practici, nu au atatea fitze in cap si ii admir pentru asta. Pe tine nu te admir caci vrei sa stai separata, ai uitat ca toti suntem UNUL? Mai, mai, tu anonima, tu. Imi place sa-ti spun tu. Pentru ca iti scade tie orgoliul, iar asta este de bine. Macar ti l-am gadilat sa simti ca-l ai. Nu sta separata undeva, pe un tron pretinzand sa-ti spun "dumneavoastra". Mai bine "tu", este mult mai practic iar asta apropie nu distanteaza. Adica iti arata tie ca suntem la fel. Nimeni mai presus ca altul (aceasta a fost o explicatie pentru tine menita sa iti largeasca putzintel viziunea).
      Pai iata ca pot fi mesaje si despre BERE, draga. Ce este rau in asta?
      In rest, Maria consemneaza ceea ce primeste, nu alege ea ce sa primeasca. Care-i problema ta?

      Ștergere
    2. ))))))) 👏👏👏😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁👍👍👍👍😅😅

      Ștergere
  11. iata de aceea nu mai avem respect fata de noi insine si fata de semeni --n-are ce cauta orgoliul in respect si nu sunt fandosita ci sunt eu un om --problema mea este ca sunt multi pe blog care consemneaza faptul ca au cunoscut vizionari pe care D-NA MARIA nu-i confirma iar eu stiu ff multe din cele ce se vor intampla in viitor si nu am permisiunea sa le spun -cat despre d-stra care PERSIFLATI OAMENII CARE VOR EXPLICATII DE LA D-NA MARIA nu aveti caderea sa judecati semenii---pace in suflet

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Respectul/autorespectul inseamna altceva, 22:20! Este o chestie mult mai profunda decat o adresare cu "dumneavoastra" pe care tu ai pretins-o de la mine. Imi place mie sa-ti spun tu! Iti explicasem de ce. Iar asta nu inseamna lipsa de respect! Dar ia din postarea respectiva, esenta. O dibui tu pana la urma ...
      si nu vei mai fi suparata! (chiar nu ai de ce)

      Ștergere
    2. 22.20
      ,, A sti si anu spune'' , intrucat nu ai ,,permisiunea''.
      E ca si cum ne-ai arata ceva si nu spui ce e inauntru . Pacat ca lucrurile serioase sunt tinute sub tacere , in schimb se comenteaza toate aberatiile .

      Ștergere
    3. Bravo .... anonim 22:43 ,👍👍👍😁👍👍

      Ștergere
    4. 22:20, te incapațânezi sa ramai singura. Mereu critici in functie de starea ta. De fapt, la tine, starea ta e permanentă.
      Spui ca stii multe, dar nu poți spune. Eu zic sa ne uimesti, măi, Iona, măi!

      Ștergere
    5. Ramai cu ce stii anonima 22:20. Daca nici tie nu iti este de folos nu spune nimic la nimeni. Provoci panica. Hai, consemneaza ce stii in jurnalul tau... Nepotii tai iti vor publica memoriile.😂

      Ștergere
  12. nu e nevoie sa-mi dati lectii--stramosii nostri erau respectuosi si isi vedeau lungul nasului--americanii de care pomeniti=imperialisti dau lectii altora de democratie etc care pe mine nu ma multumesc--si chiar va rog nu-mi comentati postarile CARE SUNT ADRESATE DOAR DOAMNEI MARIA-de la care astept raspuns cand va consiera

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 01:35, mai, se vede faptul ca tu nu ai inteles nimic din ce am dorit sa-ti transmit, iar asta pentru ca nu vrei. Este o pierdere pentru tine, aceasta atitudine, a ta. Totusi sa nu abandonam asa usor, asa ca reciteste mesajul de la 14:31, trebuie sa dibui pana la urma esenta lui.
      Mai, ma refeream la americani ca oameni/fiinte, lasam deoparte alte aspecte. Sa sti ca ei sunt persoane deschise, cu care poti conversa foarte usor (oare de ce?... tema de casa). Iar acest lucru nu-i un lucru rau, a fi o persoana deschisa si prietenoasa! Sa mai invatam cate ceva, caci prinde bine!

      Ștergere
  13. si inca ceva 31 aug 22..43-noi nu ne putem separa--ne separa DUMNEZEU pt ca duhovnicul meu zicea asa-DACA TOTI AM FI LA FEL NU AR AVEA DUMNEZEU CU CINE SA LUCREZE SI JUDECATA ESTE MAI INTAI PERSONALA-cred ca s-a pus puntul pe i

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 01:42, tu nu-L cunosti pe Dumnezeu. Din ceea ce ai scris in mesajul de mai sus reiese ca nu-L cunosti. Sa-ti spun ceva. Dumnezeu nu separa pe nimeni. El este iubire. Uita-te la soare. El rasare in fiecare dimineata si da caldura sa tuturor neconditionat, da? Sa sti ca asa este si Dumnezeu, ala adevarat!
      Cine face separari este omul, prin atitudinea sa. El, omul este cel care s-a separat, prin egoismul sau. Dumnezeu este intotdeauna prezent, doar ca unii nu reusesc sa-l simta in interior. De aia nu pot vedea imparatia, care este o stare de inaltare, absolut divina!

      Ștergere
    2. Fiecare om este unic, facand parte din Univers. Nu suntem clone, ci suntem nascuti(nu facuti). Purtam in noi "Misterul Divin", fiind creati dupa "Chipul si Asemanarea lui Dumnezeu". Fiecare Om este o expresie unica a Divinitatii, fiecare isi are locul si rolul sau si chiar daca suntem toti impreuna, "contopiti in Unul", contopirea aceasta nu aduce dupa sine desfiintarea Fiintei Umane, deoarece Sufletul este vesnic. Chiar daca este absorbit de "Spiritul Cosmic", Omul nu este depersonalizat si implicit desfiintat, nu deoarece prin Invierea Mantuitorului Iisus Hristos, care a venit din dragostea mare a lui Dumnezeu pentru Creatia Sa, trupul omenesc are sansa de-a fi transfigurat, transformat si nu este "alt trup", cum sustin unii . Noi trebuie sa intelegem ca nu se sterge cu buretele (cum au unii impresia) responsabilitatea respectarii sau nerespectarii scopului si misiunii fiecaruia pe aceasta planeta , misiune in care s-au trasat niste legi, sarcini, responsabilitati. Anonim 01:42 a inteles cam cum sta treaba...

      Atentie la neatentie !

      Ștergere
    3. 09:00, treci dincolo de conditia-ti umana limitata (daca poti)! Mai ai o gramada de parcurs pana sa ajungi la o anumita intelegere superioara. Dar, merita! Curaj!

      Ștergere
    4. Anonim 15:56, eu unul nu consider "curajul" tau si mai ales aroganta de care dai dovada si pe care o transmiti, ca apartiand unuia care a ajuns "la o anumita intelegere superioara". Ca si crestin nu pot decat sa ma rog pentru tine : " Domnul sa te binecuvanteze si sa te pazeasca! Domnul sa faca sa lumineze Fata Lui peste tine si sa se indure de tine! Domnul sa-Si inalte Fata peste tine si sa-ti dea pacea!"

      Doamne ajuta!

      Ștergere
    5. 15:00, nici pe departe. Interpretezi mesajul dupa conditia ta. Dar unghiul din care tu privesti nu este cel mai potrivit. Insa am speranta! Toate la vremea lor. Va fi si pentru tine o trezire atunci cand tu vei dori asta. De tine depinde, de nimeni altcineva! Curaj ca se poate!

      Ștergere
    6. 17:05, de fapt tu esti cu interpretarile si cu presupusurile, iar "unghiul" din care eu privesc este unghiul din care eu privesc si este , din punctul meu de vedere, asa cum trebuie sa fie in momentul respectiv, fiind corect. Doar eu pot sa discern si sa ma "evaluez" in ceea ce ma priveste, tu, niciodata, in niciun caz. Sper sa intelegi ca, de fapt, nu ai inteles mare lucru.;)

      Ștergere
    7. 23:36, unghiul din care tu privesti este, evident, conform conditiei tale, vezi lucrurile din prisma “puterii tale de intelegere”. Ce am incercat insa prin mesajele postate a fost a te face sa-ti doresti depasirea viziunii, care este limitata de punctul de vedere personal. Perceptie individuala exista numai in interiorul iluziei (tu si altii).
      Dincolo de iluzie, dispare dualismul.
      Atata timp cat esti in iluzie singurul lucru real este perceptia individuala care creaza dualitate, separare. Dincolo de aceasta perceptie exista o alta in care totul se contopeste iar dualitatea devine Unul. Aici nu mai este un eu care percepe lumea, ci totul Este.
      In aceasta directie am vrut sa-ti starnesc curiozitatea, fiind un prin pas spre o intelegere limpede.
      Apropo, viata pe care tu crezi ca o traiesti este o “inchipuire”. Nu ai banuit niciodata aceasta?

      Ștergere
    8. 02:09, tot ceea ce scrii, este , in primul rand, pentru tine. Cand intelegi acest aspect, atunci iesi tu, in primul rand, din "inchipuirea" pe care-o vezi la altii. Asa cum zicea cineva pe aici, vei intelege atunci cand vei iesi din blocajul in care te complaci.

      Numai bine sa-ti fie !

      Ștergere
    9. 10:50, trebuie sa-ti spun ca raspunsul pe care l-ai dat dovedeste din nou ca optica ta este conditionata de puterea ta de intelegere. Atat poti tu, nimic mai mult. Nu ai inteles nici apropo-ul pe care ti l-am facut, ai interpretat tot anapoda. Nu pot sa pretind de la tine decat atat cat poti tu oferi, deocamdata. Asta este.

      Ștergere
    10. 01:47, din ceea ce-am citit pe aici, tie chiar ti-ar prinde bine sfatul lui Charlie Chaplin si ti-o spun din prietenie si din altruism, ca urmare a "strigatului " sufletelului tau de-a te face sa-ti constientizezi "optica" conforma careia crezi ca esti deasupra interlocuitorilor tai, ca te situezi pe un anumit nivel de neatins pentru cei care nu-s de "nasul tau", care te tine intr-un blocaj din care, fara ajutor(pe care si eu, la randul meu, l-am primit), nu mai ai cum sa iesi la "Lumina Adevarului".
      " Fa-ti griji pentru constiinta ta, nu pentru reputatia ta. Constiinta este ceea ce esti tu, reputatia este ceea ce gandesc ceilalti despre tine. Iar ceea ce gandesc ceilalti despre tine este problema lor." Deci, este cazul sa-ti constientizezi "problema" pe care-o tot strigi pe aici, punand-o ba in carca unuia, ba in a altuia, numai in a ta nu, desi iti apartine in totalitate. Asa cum am sesizat eu unul, asa au mai sesizat si altii si, drept urmare, ai grija de constiinta ta, nu de a altora. Sper sa intelegi ca-ti sunt prieten si de ajutor.

      Ștergere
    11. Biet de tine ... mai 15:57. Etalezi din nou o gramada de carente. Nu te supara si nici nu te "zburli" asa, caci nu iti face bine. Stiu ca adevarul pe care l-am spus te supara si te doare, dar chiar nu am ce-ti face, decat sa incerc sa te ajut cumva (macar am incercat). Prea tare te chinuie orgoliul si frica de multe cele pe care le adapostesti cu "sfintenie" in propria ta minte, iar sufletu-ti sufera, pacat sa-l schingiuiesti asa... Stai mai relaxat(a)! Mai cu calm, caci prinde bine! Sa nu uiti ca sufletul are intaietate si niciodata reputatia (de exemplu). Aceea nu conteaza prea mult, chiar daca te streseaza pe tine (caci este o problema personala a ta, din cate se observa). Ce este din lume este a lumii (cu totul), ce este divin insa are importanta!

      Ștergere
  14. v-am raspuns la 1 sept 01.42-suntem separati prin constiinta,fizic dar mai ales prin credinta-il cunosc pe Dumnezeu este stapanul meu nu si omul--sa sveti pace in suflet

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu-L cunosti, atata vreme cat vezi separare. Dumnezeu din mine este Dumnezeu din tine. Eu sunt tu. Tu esti eu. Treci dincolo de conditia umana limitata.
      Dumnezeu nu are nevoie de robi, niciodata nu a avut. Omul nu este robul Sau iar El nu este stapanul tau. Sti ce este? Este Tatal tau (in fact, your Father&Mother, together... it's beautiful, isn't it?). Un pic diferita aceasta acceptiune, nu? Omul este spirit liber, asa a fost si asa va fi. Insa noi trebuie sa realizam asta! Suntem UNUL!

      Ștergere
  15. 2 sept 23.27-suntem diferiti pentru ca gandim diferit ne comportam diferit iar scanteia DIVINA este trimisa in trupuri diferite --mai avem de parcurs mult pana vom deveni UNUL-eu unul nu pot gandi la fel ca d-stra-chiar sf mucenici la executie spuneau--imi poti lua trupul dar sufletul nu pentru ca DUMNEZEU E CREATOR SI STAPAN SI EL COORDONEAZA UNIVERSURILE--filozofam dar adevarul este numai la EL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 03:03, oare scanteia asta Divina care ne anima, este diferita? Nu cred! Este aceeasi! Este Divinul manifest in tine.
      Sti de ce spui tu ca ai mult drum de parcurs? Pentru ca inca traiesti in separare. Pentru ca inca te identifici cu trupul si te lasi condus de minte. Dar nu trebuie sa fie asa! Tu nu esti trupul si nu esti mintea! Tu esti Viata care se manifesta, esti acea Esenta Divina! Este singura care ramane dupa ce trupul moare.
      Nu te mai identifica cu ceea ce este trecator. Caci trupul nu-i omul, iar mintea daca o lasi sa te domine este cel mai mare sabotor care te va tine separat de ceilalti care si ei sunt tot Estenta Divina ca si tine! Mucenicii, nici ei, nu s-au identificat cu trupul. “Imi poti lua trupul dar nu si sufletul”.
      Daca vezi un semen, sa sti ca esti tot tu, intr-o alta forma. Daca vezi o vietuitoare, sa sti ca esti tot tu intr-o alta forma. De ce? Pentru ca tu esti Esenta Divina iar aceasta este in toate cele care sunt vii. In toate!
      De aceea am spus: Dumnezeu din mine este Dumnezeu din tine. Eu sunt tu. Tu esti eu. De fapt toti suntem UNUL! Remarca faptul ca nu am scris unul ci UNUL! Acelasi Dumnezeu manifest in toti si in toate!

      Ștergere
    2. 14:57, cand vei intelege ca Dumnezeu este si "dincolo" de tot ceea ce zici tu, atunci mai putem discuta, ca, deocamdata, ti s-a indus destul de bine doctrina "new age". Eu unul sper ca "practica interioara continua", vorba lui Patanjali, sa-ti aduca si intelegerea lucrurilor pentru a putea face, intradevar, diferenta intre ele, intelegand semnificatia adevarata a ceea ce este "UNUL", asa cum iti place sa zici.;)

      Ștergere
    3. 10:56, tu nu-L cunosti pe Dumnezeu, degeaba te stradui sa faci referiri la El. In mesajul de la 14:57 ai primit basicul la cum ajungi la iubirea neconditionata fata de toate fiintele (pentru ca in clipa aceasta nu o ai). Este ceva atat de simplu. Nu trebuie teologie si nici multa filosofie. Dumnezeu este simplitate. Iar El este acolo unde nu este separare (dualitate). Este important acest aspect. Nah dar de unde nu se poate, nici nu am ce cere pentru ca nu prea ai ce oferi (ti-am mai spus). Asta este.

      Ștergere
    4. 14:23, Hai ca-i draguta postarea ta! "Asta este, alta n-am", vorba bancului ! :))))

      Ștergere
    5. 21:30, daca pe cineva nu duce capul prea mult, nu-i o problema, in general. Este grav atunci cand acela este convins ca o fi vreun geniu si nu-si recunoaste propria conditie mai "primitiva". Lipsa "capacitatilor" devine ceva jenant cand este insotita de infumurare. Te crezi "capabila" cand de fapt ai intr-adevar, asa cum ti-am mai scris mult, mult drum de parcurs inca. Daca ai fi avut un minim de inteligenta, aceea te-ar fi facut sa mult mai deschisa la minte si eventual invatai ceva chiar si din putinul care ti-a fost spus aici.
      In schimb, nu ai dat dovada decat de incapatanare, plafonare la niste idei preluate, ramanand astfel inchistata in "realitatea" ta imaginara in care stai blocata. Acest blocaj l-ai fi depasit doar avand o deschidere. Dar pentru aceasta este nevoie mereu de inteligenta si modestie, lucruri care iti lipsesc, din pacate. Asta este, suntem deocamdata in prezenta unui fapt implinit. Poate cine stie, macar in ceasul al 12-lea te vei deschide schimbarii. Nu de alta dar drumul pe care esti in prezent te va duce direct spre nefericire. La urma urmei este fix problema ta. Tu alegi.

      Ștergere
    6. 02:21, n-am nicio problema, poate cate-o provocare de la cei asemenea tie! Nu-ti reflect nimic din ceea ce-ai scris , asa ca vezi-ti de treaba ta, care-i a ta si numai a ta, nu a mea sau a altcuiva ! :)))) "N-am gasit alta rima!"

      Ștergere
    7. Provocarile sunt bune! Deci iti doresc succes intru trezire! Toate la vremea lor, cand tu iti vei dori cu adevarat aceasta! And it will be!

      Ștergere
    8. Multumesc ! Aseemenea si pentru tine, bien sure ! :))))

      Ștergere
    9. Sti de ce sunt bune provocarile pentru tine, 00:15? Pentru ca incearca sa te scoata din starea de plafonare si adormire in care momentan esti si de care nu-ti dai seama. Chiar daca nu iti place tie, dar adevarul este ca noi toti am venit in aceasta viata exact pentru aceasta trezire insa din pacate nu toti inteleg importanta acestui fapt. Primul pas este ca tu sa-ti doresti aceasta schimbare benefica in viata ta. Dar abia dupa ce te vei lepada complet de iluzia acestei lumi, valul va fi dat la o parte si vei vedea adevarul asa cum este el! Totusi, iti spun ca merita. Treaba ta daca vei tine cont sau nu de ceea ce am tot scris pana acum, alegerea iti apartine!

      Ștergere
    10. 15:34, da, alegerea imi apartine si prefer sa ma conectez la matrita ancestrala, nu la "matrita new age", pe care observ ca o sustii si o promovezi . :))))

      Sa-ti ajute Bunul Dumnezeu sa fi, intr-adevar, printre cei "treziti" !

      Ștergere
    11. 19:12, nicidecum! Nu stiu ce tot ai cu new-age, te obsedeaza. Gresesti foarte mult. Nu poti face deosebiri. Offf, greu la deal cu tine, mai! Dar curaj! Pune mai multa atentie. Nu inseamna ca daca foloseste cineva un cuvant al limbii romane care este folosit in new-age, gata ala este new-age-ist. Trezeste-te! Da si tu dovada de maturitate nu de naivitate. Este vremea si pentru "hrana tare"! Curaj, ca poti!

      Ștergere
  16. am spus scanteia divina este aceeasi daaar trimisa in trupuri diferite--pastrati-va parerile eu nu pot divulga ce stiu fiind sub juramant--chiar D-NEI MARIA NU I SE VORBESTE DESTUL DE DES SI F CLAR DE CELE CE SE VOR INTAMPLAIN VIITOR eu sunt eu si nu traiesc viata nimanui--am incheiat discutia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:39, iar te identifici cu trupul? Offf... Lasa-l deoparte caci este trecator, nu are prea multa importanta. Esti scanteie divina, nu esti trup. Trupul este ceva care este si nu este. In ce privesc juramintele si ce sti tu, nu te plange caci nu ti-am cerut niciodata sa spui si nici nu am aceasta curiozitate, deci nu te simti deranjat/a caci nu are sens. Enjoy your life in spirit! It’s divine!

      Ștergere
  17. Conform ultimei statistici ,romanii campioni la bauturi alcolice,si la creere spalate.

    RăspundețiȘtergere
  18. pt 05 septembrie 01.51-nici n-o sa afle cineva despre intamplarile din viitor si nu veti afla de juramant sunteti o persoana cinica si va las in gandurile d-stra-sunt documentat in ce se stie de spirit suflet si trup-god love you as fi curios sa stiu carui cult apartineti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:01, corect este: God loves you!
      In ce privesc cultele, te intreb: ai impresia ca Dumnezeu este pasionat de partidele religioase?

      Ștergere
  19. esti ff iubitor si iertator ! sept 14.31 ori esti cu new age ori nu esti crestin!oricum ai o pasiune sa contrazici si sa-ti bati joc de semenii tai asa faci si cu cei din familie?ce daca 6 sept 00.01 a gresit in exprimare in engleza!te crezi buricul pamantului?daca zici ca scanteia divina este importanta te intreb TU CE CAUTI IN TRUP PE PAMANT?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:25, a ajuta pe cineva sa inteleaga nu este bataie de joc. Din contra, arata o grija fata de cineva. De ce interpretezi tu asa? Offf...
      Da-mi voie sa-ti spun ca nu intelegi nimic. Dar absolut nimic. Tu nu ai vreo sansa, daca pui asa problema. Si ti-o spun sincer, insa mi-as dori mult sa poti intelege, astfel ai fi mult mai castigat(a).

      Ștergere
  20. da- nu inteleg nimic -daca vrei sa-mi fii profesor de filozofie e prea tarziu-daca ai copii da-le lor lectii-vezi te vor asculta?-sa fim seriosi iti dai aere de doct -mai bine te uiti in interiorul tau-vezi ce -ti spune constiinta-si lasa nu mai ajuta astfel oamenii ca nu reusesti-SUNTEM DIFERITI DIN MULTE PUNCTE DE VEDERE-si n-am spus-o eu prima data-DA-I LECTII MARIEI GHIORGHIU vezi ce-ti raspundde

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:42, de ce te-ai suparat? Nu ar trebui. Corect este: filosofie. Dar nici asta nu conteaza prea mult!
      Nu suntem diferiti, doar avem pareri diferite. Intelegerea. A intelege. M-ai intrebat ce caut in trup. Doar atat ai inteles? Foarte putin, de fapt nimic...
      Incercam sa te ajut sa pricepi ca accentul si atentia ta sa nu fie pe trup, pentru ca trupul este trecator. Nu ai inteles nici macar atat. Inrebarea pe care mi-ai adresat-o nu are sens din prisma discutiei avute. Nu ti-ai dat seama nici macar atat?

      Ștergere
  21. nu pun pret pe trup-- dar e templul sufletului--lasa nu mai eticheta oamenii ca nu inteleg- vrei sa-ti expui parerile dar intr-un mod categoric-acid amf ost explicit -trupul este legat de suflet pe pamant nu putem exista altfel iar micile greseli de ortografie nu sunt atat de grave cum am vazut pe blog--fa-ti un blog personal unde poti stigmatiza pe cine vrei--si cu asta basta nu te cunosc nu ma cunosti si nici nu vreau -am cu cine discuta orice

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:29, ce trebuie sa nu uiti ca importanta majora: sufletul are intaietate. Nu traim pentru trup ci pentru suflet. Faptul ca trupul nu este decat un vehicul, in aceasta viata nu inseamna ca ne identificam cu el. Dar, evident, nici nu trebuie neglijat. Totusi trebuie gasit echilibrul. Devine daunator cand se intampla o identificare completa cu trupul. Eu nu sunt trupul, eu stau in trup, eu nu sunt mintea dar eu sunt ceea ce a fost si este dinaintea acestora, adica Viata.
      Faptul ca am pus problema mai categoric este pentru ca am observat promovarea catorva informatii neconforme cu "Binele". Iar acesta inseamna iubire, viata, liniste, pace, intelepciune. Orice altceva contrar, la ce am spus mai inainte eu percep ca o amenintare la adresa omului, in general. Prin contrar inteleg opusul la "Bine", adica tot ce este sangeros, violent si nu incurajeaza iubirea pentru Viata. Tot ce este impotriva Vietii este demonic, parerea mea, fara compromisuri de nici un fel.

      Ștergere