sâmbătă, 26 august 2017

RĂZBOI ??? ÎNCEPE RĂZBOIUL ???


                           Noapte de 25 - 26 August 2017,ora 2,20 !

                                      Dragii mei,

În aceasta  noapte,cand abia ma bagasem în pat, vad  într-o clipita un Cer senin de ziuă si o mare Intersectie intr-un oras necunoscut mie.
Brusc nu mai sunt în patul meu, ci sunt în acel oras, în mijlocul oamenilor care mergeau fiecare acolo unde aveau nevoie.
La un moment dat,in faţa mea si-a oamenilor care se indrepatu spre Sud,pe Cerul senin se formeaza un CERC dens,format din nori ca de ploaie.
Cercul imens format din nori de culoare inchisa, era foarte aproape de Pămant.
Strigam la oamenii de pe strada ca sa priveasca Cerul cu acel CERC imens,din care au inceput sa iese TAURI de lupta cu coarnele în faţă ,tauri ce alergau înspre Răsărit cu o viteza uluitoare; copitele lor păreau că nici nu ating Pămantul. Gauri făceau in Pămant,atunci cand alergau,iar nori de praf se ridica de sub a lor copite.
Image result for tauri de lupta imagini
.Taurii dragii mei,alergau tropaind si cu mare viteza spre rasarit.
În faţa lor apăruse o vacă bălţată care a luat o alta directie spre Cer,si a disparut in nori.
Image result for tauri de lupta imagini
Acum dragilor vad cum si dinspre Rasarit vin TAURI la fel de mari si puternici,si care alergau cu mare viteaza înspre Apus.
La mijlocul drumului,acestia s-au intalnit, si asa a inceput o lupta pe viata si pe moarte.
În timp ce se luptau cu ale lor coarne lasate spre in fata ,si care erau ascutite foarte, vad dragilor cum toate vietatile Pămantului fug mâncand Pămantul,ascunzându-se în Păduri dese.
Din aceasta clipă totul se încheiase,iar eu m-am grabit a scrie toate cele vazute in caietul meu de suflet.
Prieteni dragi, din nefericire cred ca toate câte mi s-au arătat si am scris aici,cred ca nu sunt deloc lucruri tocmai bune pentru omenire.
Nu ne ramane decat sa ne intarim în CREDINTA, sa fim buni si milosi cu Aproapele nostru,si niciodata sa nu deznadajduim ,oricat de greu ni se pare ca este.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sunt cu noi si intru noi, si nu ne va lasa nicicand ,daca noi ÎL vom chema în ajutorul nostru,la fel cum si MAICUTA DOMNULUI nu ne va lasa de o vom chema ca sa ne ajute.
                                    Cu dragoste,Maria.


Prieteni dragi, 


Vă multumesc din suflet dragii mei, tuturor celor care ati

 contribuit si veti mai contribui financiar la Editarea

 CARTILOR CUVANTULUI LUI DUMNEZEU.

Fara voi, acest lucru nu ar fi fost posibil,iar BUNUL

 DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vede bunatatea 

inimii si sufletului vostru, si fara nicio indoiala, vă va 

rasplati vouă si celor dragi, înzecit si însutit faţă de cât

 m-ati ajutat si mă ajutati voi la zidirea CUVANTULUI LUI 

IISUS HRISTOS.

Sunt nespus de fericita că-mi sunteti PRIETENI, si 

totodata prin ajutorul vostru de nepretuit pentru mine ,

sunt precum niste"ctitori" ai ZIDIRII  GRAIULUI 

 DUHULUI  SFANT!

Asa unul câte unul dragilor, vom zidi CUVANTUL  LUI 

IISUS HRISTOS si vom intregi TURMA  SA,pentru ca 

nimeni sa nu se piarda.

Cărtile : 

România Viitorul al Doilea Ierusalim,

 precum si Extraterestrii  Există, 

vor apărea in aceasta toamna,asa cum tot în 

toamna anului 2016, a apărut si primul volum al

 ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT, in octombrie anul 2016

 ,si care volum costa doar 28 de lei.

Toti DONATORII dragilor, se vor bucura de aceste 

viitoare doua volume  absolut GRATIS !

Iata dragii mei,cum puteti dona pentru urmatoarele 

 două  volume ale ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT la 

care eu încă mai scriu,sau cum puteti comanda primul 

volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT:



                  
Image result for cutia milei imagini

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII , PENTRU CARTEA - Dumnezeu există - Mărturii. - blogge



mariaghiorghiu.blogspot.com/.../donatii-pentru-cartea-adevarul-du...

Dec 11, 2016 - Din vanzarea primului volum al CARTII,(nu o spun spre lauda,ci ca o ... donatorii )am facut multe mici DONATII,si -am ajutat si pe cei necajiti si ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 1/3/17

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../posts/CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, pe intreg anul 2017 ! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...                            

34 de comentarii:

  1. Desigur ca Domnul nea atentionat in mai multe rinduri cu privire la acest razboi ca va sa inceapa . dar timpul lui .e in mina faptelor noastre pentru ce sa tina DUMNEZEU PACE PE PAMINT SI
    SA TINA OAMENI CARE .NU.L IUBESC SI MAI MULT VOR SA
    L SCOATA DIN MIJLOCUL LOR CU CE SENTIMENT DE IUBIRE REACTION NOI CIND AUZIM. duminica .porunci post milostenie citirea cartilor de indrumare spre divin(sfinte)?
    Nu suportam biserica.acestai adevarul . aruncam cu noroi in Preot. Convorbirea cu hristos prin rugaciune am lasato .Si tot haosu rezultat din necredinta. J ghe.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da incepe razboiul,si venirea lui Iisus este foarte aproape.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intai vine Anticrist, Iisus nu coboara pe pamant.

      Ștergere
    2. Anticristul a venit de mult pe pământ și acționează de zor pentru stărpirea creștinilor!Nu s-a afișat oficial ca persoană,pt că este o mișcare,o grupare cu mai mulți lideri,dar acum s-au hotărăt și au stabilit un lider unic peste toate gruparile de anticriști!Se va face cunoscut în curănd,adică iese din ascunzătoarea de unde conduce lumea.Gruparea de anticriști are drept obiectiv distrugerea creștină ții!De aceea se denumește generic"anti-crist".Această grupare pt a nu fi recunoscută în intențiile sale,a creat numeroase curente,secte,ideologii care prin multitudinea lor au zăpăcit creștinii,astfel încăt aceștia să nu bănuiască ce se urmărește.S-a aruncat pe piață ideea greșită că Anticrist urmează să vină și să chinuiască lumea(creștină)astfel încăt creștinii,focalizați fiind pe ce va să vină,să nu găndească la ce e în prezent și ce a fost în trecut,și să fie eliminați treptat pe nesimtite-precum racii ce sunt fierți treptat de vii,ridicăndu-se încet temperatura pt ca ei să se poata adapta și să nu-și dea seama decăt f.tărziu când apa a dat în clocot.Păi deja ne-au"încălzit"cu holocaustul fals,creat tot de anticrist prin sacrificarea conaționalilor săi(pierderi colaterale)în vederea culpabilizării omenirii și a stoarcerii de bani necesari-culmea-pt finanțarea planului de decimare a creștinității.Anticristul ne-a"clocotit"(chinuit)cu epidemii,comunism,democrație,Isis,imigranți/refugiați/teroriști,vaccinări dubioase,încălzirea globală,LGB,poliție politică,globalizare,noua ordine,tehnocrați,CERN,chemtrails,sateliți,modificarea climei,plante modificate genetic,clonări umane(numai cei RH + pot fi clonați,adică marea majoritate),dispariții misterioase sau reducerea la tăcere a savanților,jurnaliștilor,militanților ce încearcă să deschidă ochii concetățenilor,precum și a capitaliștilor naționali și patrioți,eliminarea celor ce nu pot fi manipulați(mai ales cei RH -),modificări climatice,cutremure,epidemii cu germeni manipulați genetic(boala Lyme,Ebola,toxoplasmoză,Morgelon,paraziți,cancer,mycoplasme,rickettsii,chlamidii,candidoză,streptococ fasciolitic,gripă porcină,gripă aviară,boala vacii nebune,boala prionică,virusul gripal anticredință în Dumnezeu etc),educația pervertită spre satisfacerea prioritară a plăcerilor și o"toleranță"nesănătoasă a tot ce este pervertit.TRĂIM DEJA ÎN APOCALIPSĂ.Urmează în curănd războiul,pt că Anticrist e furios că nu și-a atins scopul cu toată această desfășurare de forțe, iar creștinii s-au încăpățănat să reziste,așa că e nevoit să recurgă la arma războiului.Dar Iisus ne va salva atunci cănd singuri nu vom mai putea,și vă veni PERSONAL să ne salveze!Doamne ajuta-ne!

      Ștergere
  3. Simbolul Evangheliei lui Luca este un taur, pentru ca Evanghelia sa incepe cu vestirea lui Zaharia, care era preot la templu si tamaia si unde se aduceau jertfe de animale, despre Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cei mai convinsi satanisti sunt cei care pe nasterea lui Isus taie porcul,la rastignire taie mielul si pentru manifestarea credintei pupa cadavre !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti sigur sectar,ca voi fugiti de Sfintele Moaste...

      Ștergere
    2. Eugen adi ,ce vezi tu sfant intr-un cadavru.Spiritul este plecat in astral,carcasa ramasa nu are nimic sfant in el,un exemplu pueril : ia o ciocolata manaco iar ambalajul canonizeazal ca na .......ciocolata aceea te-a facut sa ai sentimente pure si sfinte in timp ce o savurai.Cred ca traiti o iluzie groteasca.Botezata in religia ortodoxa ,fara voia mea.Actualmente conectata la sinele superior .

      Ștergere
  5. Taurul...forta,putere,dar si orgoliu,incapatanare...asadar ciocnirea intre vest si est.Vaca...probabil o ultima incercare de negociere,fara sorti de izbanda(a luat-o spre cer pentru a nu fi strivita intre cele doua mari forte aflate in conflict,posibil vaca reprezinta un stat neutru sau pacifist care incearca sa faca apel la ratiune,din pacate prea tarziu).Daca incepe razboiul ma tem ca Romania va fi prinsa la mijloc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaca, in hinduism o reprezinta pe Marea Zeita Mama. Acestia, de fapt, chiar o considera Sfanta! Asadar, lucrurile-s clare, din ce in ce mai clare !

      Ștergere
    2. 10:01, taurul cand "vede rosu" se enerveaza si ataca. Zici tu bine ceea ce zici. Logic ceea ce spui.

      Ștergere
    3. Vaca-India,Pakistan,Afganistan etc,care au drept animal sacru vaca.
      Taurul-toți cei ce se închină lui Ball,adică banului,cu sediul la Brussel(VEST) și Istanbul și Tel-Aviv(Est).Vă amintiți de toate statuile de boi bălțați puși prin toate capitalele europene.Si in București au fost chiar în centru,Cișmigiu,Lipscani și mai sunt în unele vaduri comerciale.Probabil o ciocnire între taurul islamic și cel european-bineînteles plănuit la bună înțelegere între ei-cu scopul de a țării creștinătatea.

      Ștergere
  6. Doamna Maria in vise turi frumosi si grasi este semn de avutie iar de sunt slabi este semn de moarte. Poate ca Dumnezeu va birui prin dv. Prin tot ce scriti si vedeti de la Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului. Reusiti sa aduceti mai multa dragoste de Dumnezeu la toti oameni. Nu stiu ce sa zic dar sper sa fie de bine. Cu drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  7. Este clar ca va începe războiul începe cernerea. Singurii care se sperie sunt nenorocitii, hoții și alte scursuri care știu că dacă începe haosul vor fi măcelăriți. Să înceapă razboiul să înceapă show-ul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pt.anonim 14:50 Ai probleme grave la cap!!!

      Ștergere
    2. 14:50... esti...de toata mila, spun asta cu durere in suflet.Cata ura si dispret fata de viata in general,fata de semenii tai in mod special.Wow,esti un munte de frustrari!Ce te face sa crezi ca tu dupa o viata de c....(nu,nu la ciocolata ma refeream),nu vei avea un sfarsit chinuit in CERNEREA !!??show-ul pe care il invoci.Si asta doar pt a provoca rau si suferinta?

      Ștergere
    3. Anonim 19 00 si 23 22 gândiți ca niste sectanți pungasi razboaie au fost dintotdeauna pe acest pamant faptul că vă dați pe aici in fiecare zi credincioșii lui peste dar cand sunteți luati la bani marunti sunteti niste fricosi pentru că va mustră constiinta. Vă anunt ca si la ora actuală sunt razboaie in desfasurare pe acest pamant....stiu voi sunteti buricul pamantului credinciosi de conjuctura si milostivi de internet.

      Ștergere
    4. Anonim 23:22 esti de toată mila apropo eu sunt în stare să duc orice sfârșit dar tu din ce scrii se pare că nu și asta pentru că nu ai credința,, (dacă veți avea credința cât un grăunte de muștar....) Ești demnă de mila ca după o viață de c... de ciocolată cu cacao pe care ai avut-o crezi că le stii pe toate

      Ștergere
    5. Razboaie,au fost,sunt si vor fi,dar niciodata nu au adus nimic bun omenirii.Anonim 27 august 2017, 23:44,haide sa avem CURAJUL de a face PACE,cu noi,cu cei din jurul nostru,cu lumea intreaga si astfel sa implinim cuvantul Mantuitorului!Pace si iubire tuturor!Doamne ajuta!

      Ștergere
    6. Am folosit"mila" cu sensul de compasiune pt. suferinta interioara,suferinta ce poate genera atata ura incat sa doresti unor oameni sa fie"macelariti".Cumplit!...Apropo :c urmat de puncte,puncte este prima litera din cuvantul calvar fara nici o alta conotatie.Pt. mine lipsa IUBIRII,este un calvar.Nu l-am scris intreg sperand ca poti sa-l intuiesti,de aceeia ti-am lasat si un indiciu...ca nu este vorba de ciocolata. Pace si iubire iti doresc!Doamne ajuta!

      Ștergere
    7. 23:44, daca sunt pareri diferite, hop, sari cu filozofia prorie. Si da-i si lupta. Bine au spus cei doi anonimi pe care ii critici. Esti demn de toata mila.

      Ștergere
  8. daca vaca este baltata atunci este si romaneasca nu ?....

    RăspundețiȘtergere
  9. Credeti ca e vorba despre razboi sau ceva concret? Eu ma gandesc ca poate fi vorba despre lupta spirituala in care Dumnezeu va ingadui raul iar noi trebuie sa fim cat mai concentrati. interiorizati si sa invatam sa ne ferim ca sa nu fim "expusi" raului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pentru dna Maria .Energiile misterioase emise de Coloana Infinitului. Ce puteri vindecătoare are ansamblul lui Brâncuși

    https://www.antena3.ro/actualitate/inedit/bizar/energiile-misterioase-emise-de-coloana-infinitului-ce-puteri-vindecatoare-are-ansamblul-lui-brancusi-430271.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce inseamna vietatile din viziunea dvs care se ascundeau in paduri.? Animale sau si oameni?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vietatile Pădurii! Animale de tot felul,fugeau fara sa se mai uite in urma. Fugeau ca din sageata!

      Ștergere
  12. Boul edte si pe stema tarii noastre doamna Maria. Se vor bate pentru Romania? Dumnezeu si Maicuta Domnului s'a ne dea credinta si rabdare multa. Cu drag si pretuire doamna Maria. Am uitat da va zic in timp ce ma uotam aici la dv. doamna Maria a trecut un avion,elicopter nu dtiu ce a fost dar avea un huruit atat de puternic de am crezut ca pica pe casa ne -a surzit cu zgomotul atat de puternic. S-a ne fereasca Bunul Dumnezeu de razboaie si alte nenorociri. Cu drag

    RăspundețiȘtergere
  13. 1. Nu incepe niciun razboi
    2. Indemn sa gandim pozitiv toti de aici
    3. Vine Issus... a fost..este...si va fi mereu... se afla in noi 24h/24h...ingnoram, in frunte cu mine, insa are rabdare...
    4. DUMNEZEU este mai mult decat pot gandii toate mintile acestui glob la un loc intr-o secunda toti...
    Va imbratisez pe toti si Dumnezeu sa faca tot dupa voia sa!

    RăspundețiȘtergere
  14. probabil nu va fi inte oi si capre ci intre ce este predat Domnului si ce nu este a Lui !

    RăspundețiȘtergere
  15. https://www.youtube.com/watch?v=34Fl9WmAkeY

    RăspundețiȘtergere
  16. DOAMNA MARIA SA NE SPUNETI SI NOUA LA TIMP INAINTE SA INCEAPA RAZBOIUL IN ROMANIA .CA SA PLECAM DIN TARA. AM AUZIT CA MULTA LUME VREA SA PARASEASCA TARA DE FRICA UNUI RAZBOI NUCLEAR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristian,şi c-am unde ai vrea tu să te piteşti de teama unui război nuclear?

      Ștergere
  17. buna intrebare!-japonezii unde au plecat dupa lansarea bombelor?

    RăspundețiȘtergere