miercuri, 23 august 2017

EXPLOZIE TOTALĂ A SOARELUI ! SALVAREA PLANETARĂ ! SCOPUL SALVĂRII PLANETARE !


                                     23 August 2017,ora 9,30 dimineata !

                                      Dragii mei,

În aceasta dimineata, fiind intr-un mijloc de transport in comun,desi eram in mijlocul calatorilor,totusi eu vad altceva.
Imi apare pentru cateva clipe în faţa ochilor,un Soare imens ,portocaliu si cu pete rosii inchise la culoare.
                                         

                           Image result for SOARE EXPLOZIE.

Vedeam dragilor un CER senin de ziuă, un Cer ce era la cativa metri deasupra mea.
SOARELE urias si rosu, a început a se topi si a curge in valuri mari în jos,
Image result for SOARE EXPLOZIEImage result for SOARE EXPLOZIE..

Dragilor, aşa cum curge la Vulcani LAVA si FOCUL,mai intens curgea SOARELE topit ce devenise ca o pastă roşie, un foc dens ce venea inpsre Pămant cu o viteza uluitoare,cu puterea gandului as putea spune.
Image result for SOARE EXPLOZIE.

Aud glas fratilor,care spune asa :

                  "Salvarea  Planetară !
              Acesta este scopul Salvării Planetare !"

După care,glasul dispare,iar eu ma grabesc a-mi scoate din geanta AGENDA si pixul, pentru a nota cele vazute si cele auzite.
Asadar Prieteni dragi, VENIREA  LUI IISUS HRISTOS în ROMANIA NOULUI IERUSLAIM, se apropie cu pasi repezi.
După cum vedem cu totii,in MESAJ se vorbeste de SALVARE PLANETARA.
Nu CUTREMURELE,nici INUNDATIILE, nici RAZBOIUL NUCLEAR,nu vor aduce sfarsitul LUMII !
Pericolul dragilor, vine chiar de Sus,de la DUMNEZEU !
DUMNEZEU ne-a promis un alt SOARE si un alt Pămant.
Până sa aibă loc toate aceste transformari, MANTUITORUL va veni pentru a doua oara pe Pămant, si va JUDECA atât Viii cât si Mortii,după care,după faptele noastre ne va duce pe un alt Tărâm,iar PLANETA PĂMANT se pare ca va disparea.
Să ne pregatim si noi fratilor, daruind inima noastra MANTUITORULUI HRISTOS si MAICII  SALE , pentru ca s-o umple de Dragoste si de Iubire  Divină, din care sa daruim si noi la rândul nostru, Semenilor nostri; sa-I dăruim sufletul nostru ,pentru a-l curata de păcatele vietii noastre si pentru a-l umple cu LUMINA INVIERII SALE.
Asa sa ne ajute PREA SFANTA TREIME si MAICA LUMINII,Amin!
                                    Cu dragoste,Maria.

37 de comentarii:

  1. Astonomii spun ca sfirsitul Pamintului e dat de soare peste multe milioane de ani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se schimba polii magnetici ai Soarelui si exista pericolul de explozii solare , in aceasta toamna ...!
      Sa ne fereasca Dumnezeu de explozii solare care pot deteriora satelitii si orice dispozitiv electric care are in componenta o bobina !Ne poate intoarce in epoca de piatra...! cicero

      Ștergere
    2. Cred ca meritam,prea ne-am facut rai,pe acest blog toata lumea judeca pe toata lumea,opritiva pt.numele lui Dumnezeu!

      Ștergere
  2. Cat de frumos spui Maria !!!! Dar oamenii tot nu inteleg ... fiecare in parte vom plati ptr. neascultare ! Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este DOINA ! Fiecare vom plati pentru faptele noastre.
      Te imbratisez cu drag!

      Ștergere
    2. D-na Maria,noul Pamânt cu Soarele lui, să fie cumva noua planeta găsită Kepten ? o zi binecuvântată !

      Ștergere
  3. CUM SA VINA PERICOLUL DE LA DUMNEZEU ?--EL NU ESTE CREATORUL ! NIMENI NU STIE CUM VA FI JUDECATA--ne dam cu parerea dar singurul lucru de stiut este ca nu trebuie sa ne lepadam de EL-indiferent cat de pacatosi suntem--transformarea oricum va fi intr-o clipa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Binenteles ca nu vine raul de la Dzeu. Oare cand o sa inteleaga lumea ca El este doar iubire si tot ce este pozitiv. Cand spuneti ceva de rau de El raul este in inima voastra nu in Dzeu. Treziti va!!!!!!!

      Ștergere
  4. Si planeta pentru ce plateste?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un timp de renastere si a planetei si a noastre. Oricum soarele va stralucii mii de ani, nimeni nu stie cu precizie cind se va intampla si la ce ne foloseste sa ne tulburam.

      Ștergere
    2. Pentru ca nu are sapca si cravata!

      Ștergere
    3. Au spus int-o zi la televizor ca ne mai despart vreo 2 grade pentru a se produce o catastrofa.Este vorba despre incalzirea globala.Au inceput sa se topeasca ghetarii cu o mare repeziciune si nu apuca sa inghete la fel de mult pe cat se topeste.Este o mare problema cu soarele .Eu nu stiu sa fi fost asa Mari calduri ca anul acesta.Inseamna ca anul viitor vor urca si mai rau temperaturile.Planeta este in mare pericol din cauza inconstientei oamenilor care au distrus tot ce a fost candva creat perfect de Dumnezeu.Acum suferim din aceasta cauza .Natura se razbuna si astea sunt consecintele.

      Ștergere
    4. Alexandru Dragomir mi-a placut replica de la 09.51(24 aug.).Big like!...

      Ștergere
  5. Si Romania cand devine al 2-lea Ierusalim ? Dupa ce se va distruge totul ? Eu tot nu inteleg .

    RăspundețiȘtergere
  6. Inainte de venirea Mantuitorului nostru proorociile spun ca vine antihristul.deci pe cine asteptam de fapt???

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma doare inima cand aud toate astea, si imi pare rau pt planeta noastra frumoasa ...!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ar putea sa fie o crestere a activitatii soarelui

    RăspundețiȘtergere
  9. doamna maria sunt un cititor fidel vreau sa va intreb unde se duc mai multe suflete in rai sau iad fiti sincera si sa imi spuneti ce vedeti acolo asa har mai rar e dat omului pacat ca nu va cred multi oamenii nici daca isus ar veni astazi pe pamant multi ar zice ca nu e isus pacat diavolu rade de noi ca iau picat multi oamenii in capcana e asa domana maria?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anonim se scrie IISUS Hristos, apoi ce e cu intrebarea aia aia copilareasca , care ajung mai multi si in ce parte, nu e clar ca jos la subsol, acolo ajung majoritatea la 1000 in iad, ajunge 1 in rai si stii dece, pentru ca munceste la mantuirea lui, ceilalti, isi traiesc viata dupa capul lor, nu dupa legile lui Dumnezeu, si cele mai multe sunt femei care ajung jos.

      Ștergere
    2. nu e o intrebare copilareasca deloc atata timp cat un om are har dece sa nu intreb si Doamna Maria are acest har eu pot pune ce intrebari doresc multumesc de raspuns

      Ștergere
    3. Anonim 24 aug 11:42 îți spun eu majoritatea oamenilor se duc in Iad,doar foarte puțini merg in Rai si aceea sunt cei aleși de Dumnezeu.DS

      Ștergere
  10. Doamna Maria chiar ca ne apropiem cu pasi repezi de venirea Mantuitorului Nostru Iisus Hristos. Ce pot spune Bunul Dumnezeu sa dea Mantuire la tot poporul sau si la intreaga omenire. Cu drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu s-a va binecuvinteze si pe noi pe toti. Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  11. Seceta a ucis orice boare de vant.Soarele s-a topit si a curs pe pamant.In viziunea poetului N.Labis

    RăspundețiȘtergere
  12. Va curge si sange din luna.Foc si sange amestecat va fi inaintea venirii lui Iisus cu putin timp .

    RăspundețiȘtergere
  13. Soarele mai are doar 3 ani de activitate solară asa au spus recent cercetătorii si oamenii de stiinta dupa aia se va intampla ceva stiu ei ce dar nu vor sa panicheze.
    Este exact ce spune si dna Maria soarele va exploda. Si ei stiu asta dar tac.Soarele mai este activ 3 ani luati aminte la asta ca stirea asta nu este accesibilă oricui este ținuta mai mult la secret.Asta a spus-o NASA acum câteva luni pe site.

    RăspundețiȘtergere
  14. Soarele mai este activ pana in 2020 cel tarziu si va exploda.In 3 ani va fi sfarsitul soarelui pe care il vedem pe cer.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AN.18.43 si 18.45 oamenii de stiinta nu puteau sa spuna o asemenea enormitate.Daca ai citit pe vreun site stiintific aceste date,te rog sa scrii aici numele acestora si numele acestor site-uri.Doar niste site-uri obscure care vor sa-si faca trafic pot scorni asa ceva,spunand,la general,ca oameni de stiinta au afirmat acestea,pentru a avea credibilitate.Soarele "va muri"peste aproximativ...3 miliarde de ani!Asta spune stiinta.In ceea ce priveste afirmatiile doamnei Maria,cred ca se refera la o mare explozie solara,extrem de puternica,explozie POSIBILA si care poate distruge tot ce tine de electricitate si electronica.Asta da, ar putea insemna o catastrofa imensa,care ar crea o panica de nedescris pe planeta noastra,practic un haos total.Ne-am intoarce aproape de...epoca de piatra.

      Ștergere
  15. pai da Soarele arde si noi platim la talhari bani cu asta ne spala ei creerele noastre ! taxa de poluare , pai daca platim pt poluare nu trebuie sa poluam mai mult ca sa le platim acest bir ?

    RăspundețiȘtergere
  16. Consiliul Andromeda a facut un camp de forta in jurul Pamantului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:46, in ce consta acest "camp de forta in jurul Pamantului"?!
      Din cate observam Terra trebuie sa se purifice totalmente si timpul este scurt!

      Ștergere
    2. Consiliul Andromeda a creat acest camp de forta cu ajutorul biosferelor ele dispunand de tehnologie foarte avansata pentru a apara Pamantul de exploziile solare intense din ultimi ani.Dar vor inceta incurand.Mereu au anuntat NASA ca vom avea pene de curent masive si ca vom intra intr-o epoca da piatra adica vom mai avea curent peste un secol dar mereu nu sa intamplat nimic,nici o Apocalipsa in ghilimele.

      Ștergere
  17. SPUNEA CINEVA MAI SUS INTR-UN MESAJ--CAT DE FRUMOS ESTE PAMANTUL--oare CREATORUL ar vrea sa lase omnenirea sa se autodistruga ?-oricum omul este acela care a schimbat fata pamantului din curiozitate si lacomie etc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O parte a "Omenirii" nu va fi distrusa, ci ocrotita de Dumnezeu Divinitatea Creatoare. Asa cum a creat acest Pamant, asa a creat si "Un Cer si un Pamant Nou" pentru Oameni si pentru unele regnuri minerale, vegetale si animale prezente pe Terra.

      Ștergere
    2. Of, anonim 01:14, asa este. Omul este cel mai mare dusman al omului. Lacomia il face sa se vreada stapanul . Dumnezeu rabda si ne iubeste pe toti la fel.

      Ștergere
  18. pt 24 aug 01.16--tocmai spuneam pentru nesabuinta omului -din curiozitate si lacomie--s-au facut experiente nucleare,noxe de la fabrici si automobile etc care au distrus patura de ozon a pamantului si de aici soarele-mai ales la poli isi trimite razele se incalzeste planeta si se topesc ghetarii--asta pur tehnic-daar se presupune ca sistemul nostru solar se apropie de centrul galaxiei unde sunt stele=sori mult mai mari si activi care influenteaza si planetele sistemul nostru solar

    RăspundețiȘtergere