vineri, 18 august 2017

APA LIPSESTE , IAR ECONOMIA CRESTE ???


                                                  17  August 2017,ora 23,12 !

                                        Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:

                  " Sunt persoane care au rămas fără Apă,şi creste Economia !
              O viaţă crescută la 60 de ani, este foarte redusă !"
Cred ca aceasta va fi la moment dat, anii de viaţă la care mai poate aspira omul. Prieteni dragi,iar am ajuns în latura politică.
Dar chiar si-asa,trebuie sa scriu si despre acest domeniu,care face parte din viaţa noastra,fie că vrem, fie că nu vrem.
MESAJUL dragilor, trebuie sa ajunga la inimile noastre si sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI,ca sa nu mai rămâna niciun om fara apă, nici un suflet de pe acest Pămant.
Este cumplit ca sa suferim de sete ,dar si de foame.
Sunt atâtia oameni pe PLANETA PĂMANT,care mor de sete si de foame; la fel cum sunt si atâtia miliardari si milionari, care merg in Pămant si răman averile de ei, fara ca macar sa fi facut o fapta buna, si sa adape pe cei insetati, sa hraneasca pe cei flămânzi, să îmbrace pe cei goi,etc.
Dar nu-i judecam noi, ci îi va judeca MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS,cand va veni cu slava pe Pămant,ca sa judece viii si mortii,si CARUIA I se cuvine,toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin!
                                      Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. pai deja sunt judecati-CUVINTELE AU PLECAT PT CA ACESTE CUVINTE SUNT IISUS INSUSI CUVANTUL FIECARE TREBUIE SA FACA CEA PT SEMENI

    RăspundețiȘtergere
  2. SCANDAL uriaș: Un hotel elvețian le cere clienților EVREI să facă DUȘ înainte să intre în PISCINĂ :

    http://evz.ro/scandal-urias-un-hotel-elvetian-le-cere-clientilor-evrei-sa-faca.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca semnificatia viziunii este ca avem o crestere economica nesanatoasa pe un consum suplimentar al celor cu pensii speciale ,care e platit de capsunari si cu pretul reducerii investitiilor chiar si a celor strict necesare care afecteaza ceilalti batrini cum e un minim de civilizatie apa in satele cu batrini.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, numai ca economistii analizează PIB-ul care înseamnă consum si diferenta export - import nicidecum productie.
      PIB-ul ar vrea sa estimeze productia, numai ca sunt cazuri când consumul se face pe baza imprumuturilor externe.
      Asa au fost pacaliti economistii de la FMI, BEC si BM si de PIBul mare al Greciei, obtinut tot pe baza imprumuturilor.
      De unde se vede ce varza sunt economistii.
      Câti din ei au prevăzut vreo criza economica ?

      Ștergere
  4. Umor sovietic
    Cinci neveste (2011) Film rusesc

    https://www.youtube.com/watch?v=fNMHSHcEwso


    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  5. Dreptul la viata decenta este prins in constitutie.Din pacate romanii sclavi la straini afara din tara,au inceput sa ajunga sclavi la straini si in tara,si asta cu contributia cozilor de topor din interior-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este craciun...da o solutie ce se poate face sa ne eliberam de aceasta sclavie?

      Ștergere
    2. Nu ati mers la vot, cu broboada in cap ca sa faceti pensii si nivel de viats bun,celor care inflaminzeste lumea(bstrini neputinciosi si copii fsra nici o vina) Si ei es rizind in masmedia ca are de unde sa adune, de la ce csre muncesc vai de cspul lor in afara,trebue sa_-si intretina si familia si pututrosii csre dorm pe scsune in parlament.

      Ștergere
    3. Avem bani pentru vechituri de rachete la mana a doua, avem bani sa hranim islamistii ....dar n-avem bani pentru copiii NOSTRI..... iar de batranii care au construit tot ce-au furat ghertzoii din aceasta tara, ce sa mai vorbim , ei sunt obisnuiti cu sacrificiile.
      Am alungat cinci milioane de oameni scolarizati si dornici de munca, vorbitori de limba romana si copii olimpici ca sa aducem pe locul lor niste ..... fiinte.... dubioase.
      Pentru care AVEM BANI.
      Pe fondul aducerii lor urmand sa justificam alte zeci de Mega Super Extra bugete la SRI, caci si pentru asta AVEM BANI.

      Dumnezeu sa le odihneasca pe mamica disperata si pe fetitele ei, nu meritam iertare.

      Ștergere
  6. Daca vreti sa vedeti cine sint cei vinovati uitati-va la cine si-au marit salariile dintrodata de 2-3 ori.

    RăspundețiȘtergere
  7. Solutia este pe cit de simpla pe atit de evidenta.Pe viitor pamintul este Aur,Eu o sa cumpar pamint,nu mult ,dar suficient.Iar pentru Romania vad o solutie intr-o economie mixta agro-industriala,Iar pentru cei care nu prea au incredere in pamint le-as recomanda o casa in suburbi cu gradina mare dar si acces usor la un serviciu la oras-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Craciune , ce usor este in teorie .

    RăspundețiȘtergere
  9. Dupa parerea mea cred ca ne meritam soarta avem de platit mai multe pacate pe aceasta lume din mosi stramosi ada cred. Ce pot s-a mai zic Dumnezeu a aled poporul roman ortodox pentru a fi mantuit si asta se face prin suferinta celor mai multi. Dumnezeu s-a aiba grija de noi si Maicuta Domnului s-a ne dea rabdare si credinta, dragoste si mantuire. Cu drag tuturor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ion Masinca19 august 2017, 21:18
      Draga mea, nu ai deranjat pe nimeni! Eu ma bucur ca ai niste COMENTARII foarte frumoase si la obiect. DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa te ocroteasca.
      Chiar daca nu am timp ca sa-ti raspund la COMENTARII,sa stii ca le apreciez foarte mult si ca le citesc pe toate.
      Te admir si te imbratisez cu drag ! Maria Ghiorghiu !

      Ștergere
  10. Cel mai mare pacat pe care romanii il platim este ignoranta,pentru ca nu invatam din greseli v-om suferii pentru a invata astfel.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu e numai teorie,cred ca e singura noastra sansa pe care mizez practic cumparind pamint.Daca am fi condusi ca polonezii am avea si rezultatele lor.Doar trebue sa invatam de la polonezi ,dar si de la cei din vest,mai ales in valorificarea superioara a produselor agricole in industrie.Daca acum avem o sansa dar nu e fructificata usor cu fonduri europene,v-or veni altii o generatie noua de romani sau straini si o v-or face ei,vrem sau nu vrem,legea capitalista a eficientei v-a invinge cu sau fara noi,mai devreme sau mai tirziu si mai greu-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Viata e o lupta,faci performanta sau dispari,ca individ sau ca tara-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. In viitor v-a fi o fuga din sudul supraincalzit si uscat de incalzirea globala [estimata de specialisti a ajunge in faza decisiva in 2036]spre nordul mai rece si ploios mai favorabil agriculturii,dar si din zonele de coasta si cimpii joase, care vor fi acoperite de cresterea oceanului.Norocul Romaniei este ca are in sud Dunarea si Siretul dar si o mare cimpie agricola,dar lipsa de organizare face canalul Siretului sa se opreasca la Marasesti,'sa nu treaca ' mai departe pentru a iriga BaraganulAceiasi situatie rea e pe toate riurile si piraele unde apa curge fara a fii folosita prin creerea de lacuri cu rol de rezerva de apa pentru perioadele din verile prelungite cu seceta-craciun

    RăspundețiȘtergere