marți, 29 august 2017

BISERICĂ DISTRUSĂ CU TÂRNĂCOPUL !


                                29  August 2017,ora 6,12 dimineata !

                                       Dragii mei,

Astazi dimineata,treaza fiind,mai stateam in pat cu ochii inchisi.
La un moment dat,vad cum noaptea dispare ,se topeste, si astfel vad multe Sfinte Icoane,care se perindau prin faţa ochilor mei inchisi, inconjurate de Lumina alba a Divinitatii.
Vedeam cu ochii închisi fiind, pe MANTUITORUL nostru scump si drag IISUS HRISTOS pe tronul Său,vedeam pe MAICA Pururea Prea Curata Fecioara Maria pe Tronul Ei Împărătesc, vedeam pe Sfantul NICOLAE,pe SFANTUL IOAN BOTEZATORUL si pe  multi alti Sfinti care se regasesc în Sfintele Biserici.

Image result for BISERICA

Brusc,nu mai sunt in patul meu, ci sunt la subsolul unei SFINTE BISERICI unde vedeam cativa muncitori care păreau că vor sa renoveze SFANTUL LOCAS.
Related image.
Şi vad dragilor ,cum o femeie sare peste câteva trepte,sare direct in mijlocul muncitorilor care tencuiau , avand în mâna ei ceva cu,care a inceput a sparge peretele pictat cu SFINTE ICOANE.
Femeia a vrut sa loveasca si-n SFANTA ICOANA a MAICII DOMNULUI cu Pruncul IISUS in brate.
A ridicat obiectul ce părea a fi un Târnăcop,dar si un altul cu multi dinti din otel ce arăta ca o greblă, si când a vrut sa loveasca în SFANTA ICOANA cu MAICA DOMNULUI ,ceva s-a intamplat,deoarece, a ramas cu mâna in sus si nu a mai lovit.
Apoi a coborât mâna sa ,si face cu dintii de otel al acelui obiect ,scrijeleaza un cerc pe perete  langa MAICA DOMNULUI,cerc mare cât ar incapea un om ca sa se strecoare prin perete. 
Apoi incepe a lovi ,a dărâma acolo unde insemnase,dar fara s-O atinga pe MAICA LUI DUMNEZEU.
Acum vad dragilor ,cum acei oameni nu renovau deloc SFANTUL LOCAS,ci acopereau,tencuiau peretii pe care erau pictati Sfinti .
M-am cutremurat la propriu de cele vazute, si ma cutremur si-acum scriind aici toate câte mi s-au arătat.
Dragii mei, trebuie sa avem încredere în SFANTA BISERICĂ a LUI HRISTOS; sa mergem la SFANTA BISERICĂ măcar în ziua SFINTEI DUMINICI,şi nu in ultimul rând,s-o apăram cu propria noastra viaţă.
Sa tinem la BISERICA DOMNULUI si a MAICII DOMNULUI,mai mult decât tinem la propria noastra viata.
Mai presus de toate,s- avem DRAGOSTE pentru HRISTOS si MAICA SA, Dragoste faţă de Aproapele nostru si CREDINTA neclintita in BISERICA LUI HRISTOS.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ,Amin!
                                          Cu dragoste,Maria.

21 de comentarii:

  1. DEJA exista un plan de distrugere a bisericilor lui Hristos asta se urmareste din afara si anume UE.Hristos a spus in urma cu 2000 de ani ca la a doua sa venire va mai gasi oare credinta pe pamant? Se pare ca Nu.Si lucrul acesta se împlineste .Vedeti si fatarnicia si răutatea unora care nu suporta cuvântul lui Dumnezeu.Stiu doar sa lovească si sa arunce cu namol in semeni.Oare iubirea si unitatea de frați mai au oare loc când lumea este deja întoarsă pe dos ? Ce raspuns vom da la judecată? Caci oamenii s-au înrăit mai rau ca fiarele de pe camp.

    RăspundețiȘtergere
  2. E cumplit ce ne-ați relatat,Doamne ferește!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa sa intamplat si la biserica Sfanta Ana din Constantinopoli au varuit interiorul biserici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, parintele Adrian Singurov, intradevar, da dovada de o "perceptie fina" si ma bucur ca sunt asemenea oameni prezenti acum pe splendida noastra planeta Terra ! Pot sa spun ca, pur si simplu, ma bucur ca exista semeni de-ai nostri si care sunt in aliniament cu scopul si misiunea Divinitatii si cu care sunt in rezonanta ! "Finesco" perceptia parintelui si-i multumesc pentru ca este, bineinteles !

    https://www.youtube.com/watch?v=f2f0jHrUwOQ

    Doamne ajuta !

    Lucia Dobrea (Bistrita)


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lucia iti multumesc mult pentruacest clip, bine ar fi sa fie vazut si rostit de cat mai multi preoti care sa destupe sufletele enoriasilor.

      Doamne ajuta !

      Ștergere
    2. Cu drag, Anonim 14:45 !

      Toate cele bune !

      Ștergere
  5. Din pacate unii nu stiu ce bine si odihnitor este sa ai credinta ! Cum scrie ? :jugul meu este bun si povara Mea este usoara !.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamnă Maria,citind aceste rânduri m-am întristat şi chiar am plâns;sper ca această viziune să nu se împlinească niciodată;DOAMNE DUMNEZEULE şi sfinte IOANE BOTEZĂTORULE miluiți-ne pe noi păcătoşii!AMIN!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. sa vedeti in Rusia biserici profanate!

    RăspundețiȘtergere
  8. D-na Maria îmi imaginez cît de greu vă este să trăiți si să vedeți aceste momente în care vi se arată tot felul de imagini atît de triste.Dumnezeu să vă țină sănătoasă si să vă puteti ruga pentru tara noastră.DS

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu as merge pana acolo sa distrug aceste cladiri-biserici,fiindca nu te spiritualizezi facand aceasta,dar,important este ca lumea incepe sa se trezeasca la adevarata realitate si intelege de fapt ca nu te mantuiesti mergand la bisrerica,ba dincontra,te tine departe de intelegerea a ce inseamna aceasta.Religia este factorul primordial in a tine omul prizonier in aceasta dimensiune,nepermitandu-i sa-si afle adevarata identitate si puterea de creatie cu care este inzestrat.

    Este foarte posibil ca o trezire brusca la realitate a cuiva nepregatit cu intelegere spirituala,sa aiba impulsul de a darma bisericile cu tarnacopul,deoarece realizeaza ca prin biserica a fost tinut prozonier mii de ani.Dar cum spuneam nu ne-ar aduce nimic bun daca am face aceasta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09:22, ai dreptate in ceea ce ai scris legat de religie. Acuma, un om trezit cu adevarat, nu va demola biserici, caci nu are sens. Va incerca sa-si ajute semenii pentru ca ei sa se trezeasca si sa vada minciuna in care au fost tinuti si au stat atat de multa vreme fara ca ei sa fie constienti de acest fapt.

      Ștergere
  10. As dori sa va spun un vis zguduitor pe care l-am avut acum cativa ani.Tin sa precizez ca sunt o persoana pragmatica,sceptica,sunt foarte sensibila dar totusi pun mare accent pe ratiune in viata de zi cu zi.Sa revin la vis,un vis pe care nu l-am povestit niciodata nimanui,desi parea atat de real,incat mi-l amintesc perfect si dupa cativa ani.Se facea ca in orasul unde locuiesc(in Ardeal),intr-o seara,auzeam ,venind din strada ,tipete de groaza.M-am uitat pe geam si atunci am vazut grozavia : era un ...URIAS ...viu! Era atat de inalt ca intrecea in inaltime cupola catedralei ortodoxe din centrul orasului.Parea un salbatic si avea un chip infricosator.Zdrobea totul in jurul lui,cladiri,masini,oameni,era de neoprit...La un moment dat a smuls,pur si simplu,cupola catedralei ortodoxe si a izbit-o cu furie la pamant.In vis am auzit pe cineva spunand :"s-au trezit uriasii..."Chiar si acum cand scriu acestea imi tremura mana...Repet,nu cred in vise prea mult,dar acesta a fost atat de real in traire ,atat de intens, incat nu l-am putut uita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:34Acesta este satana.Cand puterile spirituale vor ajunge in mana unor oameni demonici care vor folosi aceste puteri pt a face rau.Ei sunt printre noi ..Ei urasc pe Hristos si biserica Sa.Unii dintre ei sunt si pe acest site.Fiti atenti la cei ce posteaza puteti face diferenta intre unii si altii.Nu renuntati la Hristos ! Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. Îngerii cazuri s.au împerecheat cu fiicele oamenilor rezultând uriașii.

      Ștergere
    3. 18:39, la care Hristos faci referire? Cel mai probabil la cel creat de biserica cu buna stiinta, care nu-i decat o imagine falsa. Partea rea este ca tu nu realizezi asta.

      Ștergere
  11. Doamna Maria este oribil ce ne spuneti oare sa se ajunga atat de departe cu necredinta si cu rautatile?

    RăspundețiȘtergere
  12. Cum scrie in biblie :voi sa nu va inspaimantati caci aceste lucruri trebuie sa se implineasca ! Daca stau sa meditez un pic de ce sant si scrise si dinainte ? este un lucru necunoscut noua si parca as spune ca de fapt noi santem cei care am hotarat dinainte ceea ce vrem sa experimentm , desigur ne constientizand si asta probabil ispititi de vre un maiestru al minciunilor si curselor .

    RăspundețiȘtergere
  13. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/biserica-din-bacau-vandalizata-chipul-mantuitorului-scrijelit-c-i-cuc-it-infipt-intr-o-icoana.html Doina

    RăspundețiȘtergere
  14. Colonelul Bucov austriac a tras cu tunul in bisericile din Transilvania acum 300 de ani,ei si maghiarii au interzis romanilor constructia bisericilor zidite.In timpul dictatului de la Viena 1940-1944ungurii au ars peste 300 bisericide lemn, romanesti in Ardealul de Nord

    RăspundețiȘtergere