duminică, 20 august 2017

AVIONUL S - A PRĂBUŞIT ! S - A ADEVERIT DIN NEFERICIRE !

                                               Dragii mei,

Scriam în urmă cu trei luni,un articol in care spuneam ca "Un AVION se va prabusi", si-apoi "Un Avion s-a prabuşit !"
Din nefericire,aceasta Tragedie s-a şi întamplat.


Avion de mici dimensiuni prăbușit în județul Iași. O persoană a ...

www.digi24.ro/stiri/.../avion-prabusit-in-judetul-iasi-779672

Translate this page
14 hours ago - Cel care a alertat autoritățile este un cioban care se afla în zonă cu oile, a mai ... Copilotul este în stare stabilă și este transportat la Iașila spital. ... Avionul nu apucase să facă decât câteva manevre, după care s-a prăbușit.

VIDEO UPDATE Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in judetul ...

www.hotnews.ro/stiri-esential-21960758-avion-mici-dimensiuni-pr...

Translate this page
14 hours ago - Un avion privat de mici dimensiuni la bordul caruia se aflau doua ... s-a prabusit in judetul Iasi; doua persoane se aflau la bord/ Pilotul a ...
Iata articolul meu:


Dumnezeu există - Mărturii.: UN AVION SE VA PRĂBUSI !

mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/04/un-avion-se-va-prabusi.html

Translate this page
Apr 13, 2017 - Din nefericire dragilor,vom auzi de un Avion care se va prabusi. Din ce motive? Eu nu stiu a va spune,nu mi s-au descoperit. Dar sa ne rugam ...
You visited this page on 8/19/17.

Iata si articolul mai pe larg:
                         

                     12  Aprilie 2017,ora 7,23 dimineata!

                                          Dragii mei,

În aceasta dimineata ,treaza fiind, aud un glas care spune ceva tare trist.
Glasul spunea aşa:

                 " Un Avion se va prăbuşi !

Dar un lat glas foarte ferm, vine iute cu o replică dură:

                    S-a prăbusit un Avion!"

Din nefericire dragilor,vom auzi de un Avion care se va prabusi. 
Din ce motive? Eu nu stiu a va spune,nu mi s-au descoperit.
Dar sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului pentru a nu lasa sa se intample o asemenea Tragedie.
                                  Cu dragoste,Maria.


Iar aici,TRAGEDIA cu AVIONUL:


Video FOTO, VIDEO | Un AVION cu două persoane la bord s-a prăbuşit în judeţul Iaşi/ Prefect: Pilotul decedat avea foarte multe ore de zbor, iar bărbatul rănit este un localnic

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, sâmbătă, pe un câmp din Iaşi. O persoană a murit, iar cealaltă este stabilă, potrivit ISU Iaşi.
UPDATE 19:22 : Prefect: Pilotul decedat avea foarte multe ore de zbor; bărbatul rănit, un localnic din Tătăruşi
Prefectul judeţului Iaşi, Marian Şerbescu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că pilotul care a murit în urma accidentului aviatic din Tătăruşi avea multe ore de zbor, dar celălalt bărbat nu era copilot, ci un localnic din comună.


Marian Şerbescu, prefectul judeţului Iaşi, a declarat că bărbatul care a murit în urma accidentului aviatic era instructor de aviaţie şi avea 63 de ani.
„Era un avion de mici dimensiuni, avion privat. Nici nu a apucat să decoleze bine şi s-a prăbuşit. Din păcate este o victimă, un bărbat de 63 de ani, instructor de aviaţie, de altfel, un om cu foarte multe ore de zbor, iar cealaltă persoană, rănită, este un bărbat de 33 de ani, nu era copilot. Era localnic”, a spus Şerbescu.
Potrivit prefectului, avionul de mici dimensiuni urma să prezinte un zbor demonstrativ la Zilele comunei Tătăruşi şi efectua antrenamentul.
Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Sf. Spiridon, din Iaşi, cu mai multe contuzii, în stare stabilă, conştient.
UPDATE 19:10 : Comisie de investigaţie desemnată pentru ancheta în cazul avionului prăbuşit în judeţul Iaşi
Centrul de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile (CIAS) a desemnat, sâmbătă, o comisie de investigaţie, care se deplaseză la Iaşi, unde un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit. CIAS urmează să evalueze epava şi să preleveze probe.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Centrul de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile, accidentul din judeţul Iaşi a fost semnalat la ora 17:18, în comuna Tătăruşi, satul Vâlcica din judeţul Iaşi.
Potrivit CIAS, aeronava este una de mici dimensiuni, de tip ULM, cu însemnele de înmatriculare YR-5228.
„Din motive care sunt deocamdată necunoscute, aeronava s-a prăbuşit. La bordul aeronavei se aflau două persoane, pilotul şi un pasager. Pilotul a decedat, iar pasagerul primeşte îngrijiri medicale. CIAS a desemnat o comisie de investigaţie, care se deplasează la locul producerii evenimentului, pentru a proceda la evaluarea epavei şi studierea locului producerii evenimentului, prelevarea probelor, efectuarea primelor măsurători, luarea declaraţiilor martorilor, studierea documentaţiei aferente aeronavei, echipajului şi zborului respectiv, luarea în custodie a aeronavei şi transportul către locul de depozitare şi analiză din punct de vedere tehnic”, se arată în comunicat.
UPDATE 18:16 : Pilotul avionului care s-a prăbuşit, sâmbătă, în judeţul Iaşi, a murit, iar starea copilotului este stabilă, a declarat Diana Ciompoeşul, medic şef UPU SMURD.
„Din păcate, s-a declarat decesul pilotului. Echipa noastră preia cealaltă persoana rănită şi o vom duce la UPU, la Spitalul Iaşi. Sunt lângă copilot, starea sa este stabilă”, a declarat Diana Cimpoeşul, medic şef UPU SMURD Iaşi.
La rândul său, prefectul judeţului Iaşi, Marian Şerbescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că avionul care s-a prăbuşit făcea primele manevre pentru decolare.
„Avionul făcea primele manevre pentru decolare şi ar fi căzut într-o râpă”, a spus Şerbescu.
Se pare că avionul făcea parte dintr-un grup de şase astfel de aeronave de mici dimensiuni, care se pregăteau pentru un spectacol aerian în comuna Tătăruş.
UPDATE 18.00 : Avionul de mici dimensiuni care s-a prăbuşit, sâmbătă, în zona Tătăruşi – Paşcani, din judeţul Iaşi, era implicat într-o demonstraţie aeriană şi avea la bord doi bărbaţi, care sunt răniţi grav, unul în stop cardio-respirator, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că se efectuează manevre de resuscitare pentru una dintre victime.
„În zona Tătăruş, vorbim despre un accident cu un avion de mici dimensiuni, care era implicat într-o demonstraţie aeriană. Avem în acest moment o persoană în stop cardiac sub resuscitare şi avem o persoană conştientă, dar rănită”, a declarat Raed Arafat, pentru MEDIAFAX.
La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Silvia Bolohan, a declarat că unul dintre bărbaţi, pilotul, în vârstă de circa 65 de ani este în stop cardio-respirator, iar cealaltă victimă, un bărbat de circa 35 de ani, este conştient, dar rănit.
La faţa locului va ajunge un elicopter SMURD. De asemenea, la momentul transmiterii ştirii, intervin trei autospeciale de stingere incendii, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.
Localitatea unde s-a prăbuşit avionul este la peste 80 de kilometri de Iaşi.


   Dragii mei,

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA



CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ...

https://plus.google.com/.../posts/EDkpmvpXtCn

Translate this page
2 days ago - CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ! CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !

11 comentarii:

  1. Dar aceste e avionul pe care l.ai vazut? Din luna Aprilie au cazut atatea avioane de mici/mari dimensiuni... De ce acesta si nu unul din cele care au cazut pana acum...

    Cted ca stiu. Asta a fost dat la tv... Ce nu apare public nu iei in considerare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 8.36 esti aceeasi tupeista acra ca o poama necoapta !

      Ștergere
    2. 20.08 Mult tupeu poți avea!Nu te-a rugat nimeni sa vizitezi acest blog!!!!! Maria H

      Ștergere
    3. 22:43, cat tupeu poti avea! Nu te-a rugat nimeni sa pozezi in judecator.

      Ștergere
  2. Nu stiu cum sa explic ceea ce mi s-a intamplat ieri.

    Dimineata am calcat hainele cu care urma sa ma imbrac, pentru a pleca din casa. Dupa o ora de la plecarea din casa am realizat ca nu imi aminteam daca am pus aparatul de calcat la locul lui (pt siguranta ),etc. Imi aminteam faza cu clacat si faza cu iesitul pe usa... Am stat cu sufletul la gura pana am ajuns acasa. Aparatul de calcat era la locul lui ... asezat ... asa cum fac de fiecare data dupa ce termin de calcat. Problema e ca eu nu imi aduc aminte cand l-am dus.

    Si inca ceva: cand am calcat hainele am avut impresia ca au trecut cateva minute. De fapt, trecuse o ora. Asta a realizat cand ma imbracam si am constatat ca sunt in intarziere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se mai intampla asa am pățit si eu odată a fost un moment de inconstientă din cauza ca gândeam in alta parte si am pierdut rațiunea timpului. Si de fiecare data când termin de călcat acum stau foarte atenta pe aparat ca sa fiu sigura ca l-am scos din priza si pus la locul sau. Nu plec pana nu controlez de doua ori faceti la fel si nu se va mai intampla doamna.

      Ștergere
    2. 12.20
      1. Fie datorita stresului si a gandurilor pe care le ai canalizate pe alt obiectiv , ti se inatampla asta, adica faci mecanic anumite treburi iar gandul este in cu totul alta parte ,
      1. Fie ai o problema cu amintirile . Un test alzheimer ti-ar confirma-infirma daca este vorba de asa ceva . La capitolul uitat suntem destui in aceeasi barca .
      La alzheimer dispare memoria recenta nu si cea indepartata . Boala se instaleaza cu 10 ani inainte de momentul in care isi face aparitia . Raspunzatoare de aparitia acesteia, este lipsa dopaminei - un neurotransmetitor esential pentru anumite mecanisme de comunicare intre neuroni , lipsa ei ducand la pierderea treptata a memoriei. Printre primele simptome , este depresia si starile alternante de dispozitie/ indispozitie . Omul pierde obiectele, uita, se rataceste , nu-si mai recunoaste cu timpul membrii din familie .....

      Ștergere
  3. Trebue sa ne pregatim de rasboi

    RăspundețiȘtergere
  4. An.12.20,nu te ingrijora,multa lume are asemenea "scapari".Se intampla de la stres prelungit,oboseala psihica,epuizare nervoasa.Incearca sa te odihnesti suficient,sa faci plimbari in natura,sa stai in parc pe o banca fara sa te gandesti la problemele zilnice.De asemenea cititul face bine,ceva usor,relaxant.Daca totusi aceste episoade se repeta din ce in ce mai des atunci consulta un medic neurolog.Nu te teme sa mergi la medic,te poate ajuta mult daca mergi la timp,multe probleme se pot remedia.Inca un sfat,daca imi permiti:intotdeauna inainte de a iesi pe usa mai verifica daca totul e bine.Multa sanatate iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:02, multumesc! Esti o persoana care transmite caldura, intelegere...
      Nu am mai experimentat pana acum acest episod. Probabil stresul ... in cateva zile sustin o teza de doctorat.
      Doamme ajuta!

      Ștergere
  5. Și eu zic nu va necăjiți cu uitatul, dacă va uitați pe net ,o sa gasiti multe filmulete pe YouTube cu "De ce se scurge timpul așa de repede".Problema e ,ca rezonanta pământului s-a accelerat în ultimii ani,de fapt o zi are 24 de ore,dar din cauza rezonantei Shuman, are de fapt 16 ore numai.Și eu văd ca nu îmi ajunge timpul pentru nîmic intr-o zi.De aceea ne grăbim, sa reușim sa facem tot,și graba strica treaba-uitam!

    RăspundețiȘtergere