luni, 14 august 2017

IERUSALIM ! MAREA GALILEII PRIN CARE IISUS HRISTOS A MERS CA PE USCAT !

     XX                                    27  Aprilie 2017 ,ora 10 36 dimineata !

                                        Dragii mei,

În aceasta zi si la aceasta oră,eram in Autocar si treceam prin faţa MĂRII GALILEII.
Aceasta este Marea prin care IISUS HRISTOS a trecut ca pe uscat.
Si chiar daca eram in Autocar si priveam prin fereastra Autocarului ,vad brusc în mijlocul Mării Galileii pe Însusi IISUS HRISTOS stand pe apă,asa precum stam noi pe uscat.
MÂNTUITORUL avea vesminte rosii cu pelerina albastra.

Image result for sfantul petru pe apa imagini..
Rămân ca lipita de geam, si vad dragilor in faţa LUI IISUS HRISTOS la doar câtiva metri distanta,vad o Barcă în care erau cativa bărbati.
La un moment dar,un barbat cu barbă albă ,coboara din Barca si incepe a merge pe apă,asa ca pe uscat.
Cand era la doar doi pasi de IISUS HRISTOS,bărbatul cu vesminte albe si lungi,incepe a se scufunda si intinde disperat mâinile sale spre IISUS HRISTOS.
IISUS HRISTOS întinde Mâna Sa dreapta spre acest bărbat, si -l prinde de mâini ridicându-l din nou la suprafata apei.
Prieteni dragi ,stim cu totii despre MERSUL pe Apa a Lui IISUS HRISTOS si despre felul cum l-a chemat pe SFANTUL PETRU ,ca sa meraga pe apa,ca pe uscat.
Iata mai multe detalii:

Marea Galileei (cunoscută și ca Lacul Tiberiada, și Lacul GhenizaretLacul KinneretMarea Tiberiadei, în limba ebraică: ים כנרת, în limba aramaică: بحيرة طبرية), este un lac de apă dulce, situat în nord-estul Israelului, la vest de Înălțimile Golan. Este lacul de apa dulce cel mai jos de pe pămant, si pe locul 2 după Marea Moartă (care este de fapt un lac sărat). Lacul este alimentat parțial de izvoare subterane, cel mai important contribuitor fiind insa râul Iordan care apoi curge spre sud prin Valea Iordanului revărsandu-se in Marea Moartă.

Image result for MAREA GALILEII


 !

"Îndată după aceea, Isus a silit pe ucenicii Săi să intre în corabie, şi să treacă înaintea Lui de partea cealaltă, până va da drumul noroadelor.  După ce a dat drumul noroadelor, S-a suit pe munte să Se roage, singur la o parte.Se înnoptase, şi El era singur acolo. 
 În timpul acesta, corabia era învăluită de valuri în mijlocul mării; căci vântul era împotrivă. Când se îngâna ziua cu noaptea ; Isus a venit la ei, umblând pe mare.  Când L-au văzut ucenicii umblând pe mare, s-au înspăimântat, şi au zis:"Este o nălucă!" Şi de frică au ţipat. Isus le-a zis îndată: "Îndrăzniţi, Eu sunt; nu vă temeţi!"  "Doamne", I-a răspuns Petru, "dacă eşti Tu, porunceşte-mi să vin la Tine pe ape." "Vino!" i-a zis Isus. Petru s-a coborât din corabie, şi a început să umble pe ape ca să meargă la Isus.  Dar, când a văzut că vântul era tare, s-a temut; şi fiindcă începea să se afunde, a strigat: "Doamne, scapă-mă!"Îndată, Isus a întins mâna, l-a apucat, şi i-a zis: "Puţin credinciosule, pentru ce te-ai îndoit?" Şi după ce au intrat în corabie, a stat vântul. Cei ce erau în corabie, au venit de s-au închinat înaintea lui Isus, şi I-au zis: "Cu adevărat, Tu eşti Fiul lui Dumnezeu!" Matei 14:22,33

     
Povestea aceasta reflecta nevoia noastra de a avea CREDINTA. 
Isus le cere ucenicilor sa se urce in barca si sa intoarca fara El. Ei refuza sa plece fara El, dar Isus "i-a silit". Isus merge pe munte sa se roage, deoarece, asa cum ucenicii au nevoie de prezenta si puterea Lui, tot asa si Isus are nevoie constanta de prezenta divina a lui Dumnezeu. In acest timp, ucenicii se confrunta cu o furtuna.
Isus vine la ei umbland pe mare. Ucenicii sunt terifiati ca este o naluca, dar, auzind glasul Domnului CRED  ca este El.  Petru CREDE ca Isus  ai va permite sa experimenteze aceasi minune de a umbla pe mare si de aceea cere aprobarea Sa de a veni la El. Si o primeste. Increzator si cu ochii atintiti asupra chipului frumos al lui Isus, Petru paseste pe mare.
Iar in momentul in care atentia sa se intoarce catre vantul puternic si catre faptul ca noi, ca oameni nu putem face asemenea miracol.....atunci Petru a inceput sa se scufunde si sa strige catre Domnul :"Doamne scapa-ma!". Isus il ajuta certandu-l: "Puţin credinciosule, pentru ce te-ai îndoit?" Cu alte cuvinte "De ce nu M-ai crezut? De ce nu ai avut CREDINTA? Sunt alaturi de tine si nimic nu-Mi este imposibil Mie."

     In viata ne vom confrunta cu tot felul de "furtuni" si "probleme" iar Domnul Isus ne cere sa privim catre El si nu la circumstantele negative prin care trecem. El ne cere"Vino!" , "Ai CREDINTA in Mine". Atata timp cat ne vom fixa ochii asupra problemelor din viata, greutatea lor ne vor dobora si fara ajutorul Domnului ne vom scufunda. Dar cu Isus alaturi, totul este cu putinta!
Mersul lui Isus pe apă este una din minunile lui Iisus, consemnată în Evanghelia după Matei (14:22-33) [1], în cea după Marcu (6:45-52) [2] și în cea după Ioan (6:16-21) [3].
În conformitate cu relatările bibliceIsus din Nazaret și-a trimis ucenicii într-o corabie, pentru a ajunge pe malul celălalt al Mării Galileei, dar când ei se aflau pe mare, l-au văzut pe Isus "mergând pe apă" pentru a-i întâlni. Ucenicii s-au înspăimântat la început, au crezut că văd o nălucă, dar când Isus le-a vorbit și a urcat pe navă, ei și-au revenit.[4][5] Conform Evangheliei după Matei, Apostolul Petru a mers pe apă către Isus, dar s-a speriat de vânt și de valuri și a început să se scufunde, iar Iisus l-a salvat.[6]


Prieteni dragi, 


Vă multumesc din suflet dragii mei, tuturor celor care ati

 contribuit si veti mai contribui financiar la Editarea

 CARTILOR CUVANTULUI LUI DUMNEZEU.

Fara voi, acest lucru nu ar fi fost posibil,iar BUNUL

 DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vede bunatatea 

inimii si sufletului vostru, si fara nicio indoiala, vă va 

rasplati vouă si celor dragi, înzecit si însutit faţă de cât

 m-ati ajutat si mă ajutati voi la zidirea CUVANTULUI LUI 

IISUS HRISTOS.

Sunt nespus de fericita că-mi sunteti PRIETENI, si 

totodata prin ajutorul vostru de nepretuit pentru mine ,

sunt precum niste"ctitori" ai ZIDIRII  GRAIULUI 

 DUHULUI  SFANT!

Asa unul câte unul dragilor, vom zidi CUVANTUL  LUI 

IISUS HRISTOS si vom intregi TURMA  SA,pentru ca 

nimeni sa nu se piarda.

Cărtile : 

România Viitorul al Doilea Ierusalim,

 precum si Extraterestrii  Există, 

vor apărea in aceasta toamna,asa cum tot în 

toamna anului 2016, a apărut si primul volum al

 ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT, in octombrie anul 2016

 ,si care volum costa doar 28 de lei.

Toti DONATORII dragilor, se vor bucura de aceste 

viitoare doua volume  absolut GRATIS !

Iata dragii mei,cum puteti dona pentru urmatoarele 

 două  volume ale ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT la 

care eu încă mai scriu,sau cum puteti comanda primul 

volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT:



                  
Image result for cutia milei imagini

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII , PENTRU CARTEA - Dumnezeu există - Mărturii. - blogge





mariaghiorghiu.blogspot.com/.../donatii-pentru-cartea-adevarul-du...

Dec 11, 2016 - Din vanzarea primului volum al CARTII,(nu o spun spre lauda,ci ca o ... donatorii )am facut multe mici DONATII,si -am ajutat si pe cei necajiti si ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 1/3/17

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../posts/CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, pe intreg anul 2017 ! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...                            ...

20 de comentarii:

  1. http://www.ariminia.ro/ro/iisus-a-fost-get/

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu recunosc,cred ca am credinta putina,imi pun multe intrebari,mereu caut raspunsuri,cu cat caut sa cunosc mai multe lucruri,cu atat imi dau seama ca stiu mai putine...Am momente cand imi dau seama ca sufletul stie mai multe decat mintea...Daca pana si sfantul Petru s-a indoit,apoi eu,o oarecare din lumea asta mare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa simt si eu , dar ai descris frumos ce ai scris si adevarat.

      Ștergere
  3. Și Sf. Petru a fost și el om ca si noi pina s-a lepădat de Iisus dar cu cât de mare i-a fost necredință cu atît mai mare pocăință.Nu te descuraja anonim 01:13 așa e la început apoi vei vedea incetu cu incetu ca credința ta va fi mare si mai mare pina vei simți că nu poți trăi fără ea nu_ti va da pace e un sentiment unic ,e o bucurie de nedescris e o pace e iubirea lui Dzeu către tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.08.37.iti multumesc pentru bunatatea ta si pentru cuvintele frumoase.Esti o persoana calda,deosebita,Dumnezeu sa te ocroteasca...

      Ștergere
  4. Soțul vicepremierului Sevil Shhaideh, Akram Shhaideh, a fost numit în funcția de director de cabinet în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

    http://www.stiripesurse.ro/sotul-vicepremierului-sevil-shhaideh-a-ajuns-sef-in-guvern--controverse-in-jurul-acestuia_1213274.html


    Asa functioneaza sistemul romanesc , neamuri si pile , nepotism si recomandari . De aceea nu au tinerii locuri de munca, ca exista aceasta mizerie romaneasca de reciclare a resursei umane cu zero competente.
    Pana mai ieri, sotul acestei Sevil era teorist , acum e mare director . Ce sila si ce scarba e in mentalitatea acestui popor , fara rusine si fara margini .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, asa este, an.12:43! Recunosc, am gresit cand am hulit tinerii adunati in Victoriei iarna. Imi este scarba! A fost primul si ultimul credit acordat acestor scarbe ( rosii), care au produs haosul in tara asta.

      Ștergere
    2. "Pana mai ieri, sotul acestei Sevil era teorist , acum e mare director"

      Acum daca este teoritician, nici-o problema!
      Dumnezeu cu mila!

      Ștergere
    3. LEGĂTURI DE SÂNGE POLITIC.

      Bugetul statului suportă lunar cheltuieli de milioane de euro cu plata unei armate de consilieri personali numiţi fără concurs şi doar pe baza unor apropieri personale ori de apartenţă politică în posturi retribuite din taxele şi impozitele românilor.

      PSD arată că este diabolic atunci când vine vorba de a silui fără menajamente şi remuşcări bugetul statului doar pentru a da de mâncare marii familii social-democrate. „Cine vă recomandă?” este replica celebră din la fel de celebra seria BD în care argumentul suprem care susţinea o viitoare angajare era ditamai plicul cu sutele albastre ale perioadei comuniste.
      Continuator al PCR, PSD a preluat şi apucăturile tip „Plie, Cunoştinţe, Relaţii” şi a transformat moda consilierilor personali într-un proces continuu de răsplătire a camarilei politice ori de angajare pe bani publici a unor rude ori fideli trepăduşi politici, executanţi de tot felul de servicii mai mult sau mai puţin publice, mai mult sau mai puţin personale.


      http://infoialomita.ro/afacerea-consilieri-personali-sotul-vicepremierului-sevil-shhaideh-propulsat-peste-noapte-sef-peste-consilierii-personali-ai-secretarilor-de-stat-din-ministerul-agriculturii/

      Ștergere
  5. Anonim 12:43, ce vină are poporul ca să-ți permiți tu să-l balacaresti cum îți vine la gură?! De tine nu îți e scârbă și silă???? Toți nemernicii jignesc în fel și chip poporul român FĂRĂ SĂ SE VADĂ PE EI????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aloo 17.41 Stirea ar trebui sa te scandalizeze , nu reactia oamenilor !

      Ștergere
    2. Averea familiei Shhaideh a crescut spectaculos, de când a preluat PSD puterea . Anul trecut, când PSD era în opoziție, soțul lui Shhaideh lucra la regia de apă din Constanța.
      Evoluția averii, spectaculoasă

      O privire peste declarațiile de avere ale familiei Shhaideh, din 2012 până azi, arată cum au prosperat cei doi din momentul în care PSD a ajuns la putere. În declarația de avere depusă în noiembrie 2012, Sevil Shhaideh deținea un apartament de 47 metri pătrați în Constanța, avea datorii de aproape 20.000 de euro la BRD, nu deținea vreo mașină sau terenuri și avea zero lei în conturile bancare sau plasamente. Soțul ei câștigase 11.829 lei, sub 1.000 de lei pe lună, de la o regie județeană. În declarația de avere din 2013 apar primele schimbări în bine: salariul soțului sare la peste 46.000 lei, iar familia face un plasament, către o persoană fizică, de 40.000 euro.

      În mai 2015, doamna Shhaideh declara nu mai puțin de 528.000 lei în conturi bancare, deși nu există tranzacții sau venituri care să explice aceste acumulări. În anul anterior, o sinecură la EximBank îi adusese venituri de 247.000 lei. Abia în declarația din 2016 ea înscrie și cele trei apartamente deținute de soț în Siria. În 2017, conturile bancare ale familiei Shhaideh acumulau 640.000 lei, iar datoria din 2012 către RaiffeisenBank dispăruse.

      http://romanialibera.ro/actualitate/eveniment/info-ialomita--sotul-vicepremierului-sevil-shhaideh-a-fost-propulsat--peste-noapte--in-functia-de-sef-al-consilierilor-personali-ai-secretarilor-de-stat-din-ministerul-agriculturii-464266

      Ștergere
    3. 17.41

      Si sotul lui Saiddeh si fratii sai au fost implicati in regimul lui Assad , ei negand cu vehementa teroarea si terorismul din Siria al dictatorului . Ce cauta acum infiltrat in sistemul nostru bugetar , ce are el de zis in agricultura ROMANEASCA ? S-au terminat specialistii romani ? Ori mai trebuiesc vandute sau concesionate arabilor restul terenurilor agricole ?

      http://adevarul.ro/news/eveniment/exclusiv-nimic-nu-intampla-siria-sustinea-2012-akram-shhaideh-sotul-premierului-desemnat-romaniei--8_585c572f5ab6550cb8ae2b74/index.html

      Ștergere
  6. From America with love :

    https://www.youtube.com/watch?v=ChII_81y29g

    https://www.youtube.com/watch?v=FpWnbGcEV6M

    https://www.youtube.com/watch?v=B4gKoMx8Qsg

    https://www.youtube.com/watch?v=0TPzdNQEDXw


    https://www.youtube.com/watch?v=_syU2a7R7Xg&t=211s

    RăspundețiȘtergere
  7. Dobânda zilnică a împrumuturilor contractate de statul român trece de 28 de milioane de lei.

    România se afundă tot mai mult în datorii. Numai anul acesta statul urmează să împrumute 74 de miliarde de lei, iar datoria publică a trecut deja de pragul de 350 de miliarde de lei, adică aproape 40% din PIB.

    https://www.antena3.ro/economic/romania-se-afunda-tot-mai-mult-in-datorii-care-e-dobanda-zilnica-a-imprumuturilor-contractate-de-428497.html

    RăspundețiȘtergere
  8. 12,43 din contra acest popor de scirba a emigrat,de anul trecut majoritatea romanilor se nasc in strainatate,tineretul a votat cu fuga din tara,Astia din tara cu pensii speciale fac datorii in contul celor tineri plecati la munca afara ,iar Plagiatorii si mincinosii de Tudosi si Iohanisti stresati consuma banii tarii in concedii si vizite prin strainatati,in timp ce tinerii se lupta la coada la pasapoarte cu birocratia si lipsa de organizare.Halal exemplu de 'patriotism' si lichelism.

    RăspundețiȘtergere
  9. Economia creste nesanatos pe consum dat de majorari interne cu cresterea deficitului la export ,scaderea investitiilor mai ales in constructii.Capsunarii sa traiasca,ca are cine-i incurca la pasapoarte ,aia care le papa veniturile cu pensii si salarii nesimtite de la interne si care creaza haosul.

    RăspundețiȘtergere
  10. Familii cu copii de 2 luni stau de 24h pe canicula la coada la pasapoarte, sute de persoane.Tudose care i-a invitat pe romani in tara a fugit dupa o luna de servici, in concediu in Grecia,mincinosul.In timp ce romanii pierd avioanele si serviciile.

    RăspundețiȘtergere
  11. 22.28 Au ramas doar imprumuturile de romani si lipsa de reactie a celor ce sunt slugi in tara lor la multinationale .

    Jurnalistul Oreste Teodorescu relatează un episod halucinant trăit cu cei de la magazinul Ikea. Oreste explică cum a comandat un dulap, l-a plătit, dar când să se facă livrarea a fost sunat de reprezentanții magazinului care i-au spus că dulapul nu mai are uși.

    ”Am trait momente halucinante cumparand un dulap de la IKEA...Absurdul a devenit o banalitate in Romania...Cum isi bat joc suedezii de pe terenul lui Popoviciu de bizonul roman

    Am facut greseala sa comand un dulap de la IKEA cu livrare la domiciliu. Am achitat factura, urmand ca astazi sa primesc "marfa". La 11.00 primesc un telefon si incepe un dialog halucinant cu doamna Dorobantu Cristina, responsabil cu aburitul clientilor...

    - Comanda dvs nu mai ajunge astazi...
    - De ce?
    - Nu are usi...
    -Cine doamna?
    -Dulapul...
    -Pai eu l-am achitat cu usi...
    -Stim si de aceea am retras comanda
    -Doamna, cand l-am achitat acum doua zile, avea usi...
    - Dar acum nu le mai are...
    - Nu inteleg...
    - Nu mai avem usile pe stoc...
    -Si cum procedam?
    -Doriti sa vi-l trimitem asa?
    -Glumiti?
    -Nu, daca doriti vi-l trimitem asa si asteptati dupa usi...
    -Doamna, eu pot sa va astept dupa usa, ca Chuky si sa va sperii putin...cum adica sa-mi trimiteti dulapul fara usi, cand eu l-am platit integral.
    -Deci, nu doriti sa vi-l trimtem asa...
    -Evident ca nu, stimata doamna...
    -Pai...si atunci cum facem?
    -Nu stiu, propuneti-mi dvs.
    -Vi-l trimitem asa si asteptati usile, cand vor veni in stoc...
    -E penibil, dar nu puteti sa-mi trimiteti alte usi, la alt pret, alt model?
    -Nu, dvs le-ati comandat pe astea...
    -Pai, dvs nu le mai aveti pe astea
    -Nu putem, deci sa vi-l trimitem asa sa nu?
    -Nu doamna, alta solutie de bun simt nu aveti..
    -Vi-l putem trimite doar asa sau deloc...
    -Pai, atunci sa-mi trimiteti macar banii...
    -Da, dureaza o saptamana
    -De ce?
    -Pai noi, am trimis dulapul deja...
    -Doamna, m-ati sunat si asa a inceput conversatia noastra, ca dulapul nu mai ajunge astazi.
    -Da, dar ajunge maine...
    -Fara usi...
    -Da, fara usi, doriti sa vi-l trimitem asa...?

    Piesa a la Eugen Ionescu, nu se mai chema "Scaunele", ci "Dulapul", schimbul sec de replici stupide a mai durat 10 minute. Concluzia, voi primi banii inapoi dupa o saptamana de cand am achitat mizeria asta cu usi, dar pe care IKEA vroia sa mi-o trimita fara usi...Dupa ce IKEA ne-a tratat anii trecuti cu chiftele pline cu cacat, acum ne livreaza doar cacatul...Bai nene, in ce tara superba traim...”

    RăspundețiȘtergere