vineri, 11 august 2017

CUTREMUR CU EXPLOZIE !!!


                                      9  August 2017,ora 6,00 dimineata !

                                       Dragii mei,

Iata cum,si-n aceasta dimineata un glas s-a grabit a-mi spune că ,va urma un alt Cutremur, dar un Cutremur posibil provocat de o Explozie.
Iata ce spunea acel glas:

                    " Cutremur cu Explozie !"


Din păcate dragilor, vom auzi de un astfel de Cutremur ,posibil provocat de o Explozie mare.
Sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,ca nu cumva sa fie si cu pierderi de vieti omenesti.
Fratilor, sa nu uitam ca sa fim buni si milostivi, sa avem Credinta ,Nadejde si Dragoste in Maica Lui Dumnezeu,si neaparat ,sa facem multe fapte bune.
Asa sa ne ajute DUMNEZEU si Prea Curata Fecioara Maria, Amin.
                                      Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. Asteroidul care se apropie "extrem de aproape " de pamant in 12 oct , daca va cadea , va produce si cutremur si explozie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,planeta Nibiru,numit și planeta X, am citit și eu,sursa net,ca în alte tari unii au făcut adevărate buncăre, dotate cu tot,ca sa poată supraviețui oamenii o vreme acolo.Au facut-o din teama de coliziune a planetei X,a inversarii polilor sau din frica a unui atac nuclear.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, la stiri, ziceau ca-i un asteroid nepericulor, ca-i mic si ca nu are cum sa loveasca Pamantul. De unde ati dedus ca-i acea planeta "X"?!

      Ștergere
  3. Doamna Maria ce putem spune de cst ca Dumnezeu si Maicuta Domnului nu mai poate rabda atata rautate ca acum, nu faci nimic rau vorbesti frumos te comporti frumos si totusi primesti injurii rautati. Doamna Maria multumesc Bunului Dumnezeu si Maicuti Domnului ca Va ales s-a mai aduceti alinare prin cuvintele dv. frumoase las la o parte ce urmeaza s-a se intample ,cuvintele despre credinta si indemnul la credinta si iubire de aproapele nostru. Dumnezeu s-a ne binecuvinteze pe noi pe toti. Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere