miercuri, 20 februarie 2013

EXTRATERESTRII SI RAPIRILE DE OAMENI.! SI EU ,AM TRAIT O ASEMENEA EXPERIENTA !

c

Dragii mei, si eu am fost rapita de Extraterestri,;am trait clipe de groaza. Dar o sa va spun pe larg, intr-o buna zi, cand voi da de caietul, in care am descris, tot ce mi s-a intamplat, in NAVA EXTRATERESTRILOR ! DA ! Acesti OMULETI, gri si albi, exista, si exploreaza Pamantul nostru, facand experiente,atat pe oameni,cat si cu tot ce exista pe Pamant si sub Pamant. Nu pot sa va povestesc acum, despre experienta traita de mine, pentru ca, nu am caietul, este ,pe undeva, printr-un sac, in care am tot adunat, pe parcursul a 13 ani, iar acum, le iau asa, cum imi vin la indemana. Am fost luata ,la bordul NAVEI LOR, ce era toata ,intr-o lumina rosie, ca de foc, am fost intinsa pe o masa metalica, si legata cu o sfoara, groasa, si impletita, ;m-au agatat din spate, cu aceasta sfoara, de un carlig de inox,  ,cred ca erau, 4 -5 omuleti, care ma inspectau, si la un moment dat,m-au ridicat in sezut, si atunci am vazut in oglinzile lor multe, ca eram agatata de spate, intr-un carlig mare; Mi-au dat,o cana mai inalta, si m-au obligat sa beau, un lichid, vascos, gretos, lipicios, de culoarea apei tulburi.Extrem de greu, am putut inghiti acel lichid, ca un gel, mai mult, mi l-au turnat pe gat.  A fost ingrozitor, ceea ce am trait, inspaimantator;. Multe zile, de la acel eveniment, simteam in gura, gustul lichidului vascos, lipicos.....Mult mai multe, va voi spune, atunci cand, voi da de notitele mele. EXTRATERESTRII GRI, sunt rai; vor sa distruga omenirea ! EXTRATERESTRII ALBI, se lupta cu acestia GRI, pentru a salva omenirea si Pamantul. Dragii mei, asa cum EXISTA DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, EXISTA SI EXTRATERESTRII. Va promit ca, atunci cand voi gasi acest material, scris de mine, in urma experientei unice traite de mine, va voi da toate detaliile.Va voi povesti, mult si multe din VIATA si ACTIVITATEA, EXTRATERESTRILOR ! Veti ramane uimiti, de cate veti afla!Cu dragoste, Maria

2 comentarii:

  1. cu dragoste maria...foarte interesant!dar concret NIMIC!mai date-n dragostea mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Concret ???
      Concret e ca, DUMNEZEU EXISTA ! Si ca ne cheama, cu DRAGOSTE, pe toţi FIII SĂI, la EL, dar din nefericire, sunt si oameni ca tine, care spun...."concret nimic ".Am folosit ,ale tale cuvinte !
      Concret, eu nu fac altceva nimic, decat, sa scriu, toate cate le vad si aud, pentru a convinge pe semenii nostri, pe fratii si surorile noastre, intru DOMNUL, ca..DUMNEZEU EXISTA ! Din acest motiv, ma semnez intotdeauna, ....Cu dragoste, Maria.
      Aici, este vorba despre O DRAGOSTE, frateasca, sufleteasca, asa cum DUMNEZEU INSUSI, ne iubeste. Si nu este vorba de o alta DRAGOSTE...trupeasca, de exemplu. Daca te-ai gandit la o astfel de dragoste...atunci, este normal..,sa zici ca...."CONCRET NIMIC", pentru ca nu ai rabdare sa citesti, si putere ca sa intelegi. Si iti mai lipseste ceva, unic : DRAGOSTEA ,faţă de SEMENI, DRAGOSTEA ,faţă de APROAPELE ! Si unde DRAGOSTE nu este, nici DUMNEZEU, nu-SI face,LĂCAŞ SFÂNT. Ca sa -L simţi pe DUMNEZEU in inima si-n suflet, trebuie sa daruiesti, DRAGOSTE sufleteasca, sa fii bun, sa fii milostiv, sa mergi la SFANTA BISERICA....etc.
      Cu dragoste, Maria

      Ștergere