luni, 11 februarie 2013

LACRIMILE DE SANGE, CURG SIROAIE, PE OBRAJII MAICII LUI DUMNEZEU !

Noapte de febr.2007, ora 0,14, cand in timp ce ma rugam, fiind singura in camera mea, aud GLAS, care spune nemultumit asa:"
                                    "DE CAND DAM  CU VOPSEA, UITE CE HAL, S-A FACUT !" (clipa in care, vad cu ochii inchisi, O CAMERA si o femeie, care dadea cu vopsea alba, peste vopseaua veche, bleu, si ori de cate ori dadea, VOPSEAUA ALBA, se facea GRENA, rosie, cand o intindea pe perete. Femeia, ma priveste necajita, si -mi spune:
                                   "UITE, CE E AICI ! UITE ! (clipa in care, vad peretii camerei ,murdari, in loc de vopseaua alba, intinsa pe pereti, singura, Vopseaua, se transorma in rosie- grena. . Femeia, imi arata acum si peretele de la Rasarit, perete ,ce inca nu apucase sa-l vopseasca, si era la culoare, bleu deschis spre alb. Cand brusc, din acest perete, de care nu se atinsese vopseaua alba, apare, la baza lui, din senin, O PATA ROSIE , MARE ! Din aceasta PATA ROSIE, se contureaza din senin, UN CHIP si UN TRUP. Iesea din interior la exterior. Trupul iese in evidenta,si chiar este VIU,  ochii clipesc, TRUPUL se misca, si O VAD, VIE, pe chiar MAICUTA DOMNULUI, care, era vie, in carne si oase, inconjurata de VOPSEAUA ROSIE CA SANGELE, si care ISI tinea MAINILE SALE, la ochi, pentru A-SI sterge , siroaiele de lacrimi, care curgeau neincetat, SIROAIE DE LACRIMI, ce se transformasera in SANGE ADEVARAT, SANGE SFANT, care acoperea, orice rand de vopsea.  Dragii mei, sa aducem SLAVA SI INCHINACIUNE, PURUREA PREA CURATEI FECIOARE MARIA si BUNULUI DUMNEZEU. Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu