marți, 26 februarie 2013

CUM AR TREBUI, SA SARUTAM SFANTA ICOANA !

30 AUG.2007, noaptea tarziu, cand, ma rugam singura in camera mea, si brusc, vad cu ochii inchisi, ICONOSTASUL din SFANTA BISERICA, pe care se afla, SFANTA ICOANA ,a MAICII DOMNULUI cu PRUNCUL IISUS, in bratele SALE. O femeie, se apropie de ICONOSTAS, si saruta  partea dreapta a SFINTEI ICOANE, iar pe PRUNCUL IISUS, nu-L saruta, IL neglijeaza, pur si simplu. Cand PRUNCUL IISUS, (ce avea circa 2-3 luni ,ca varsta)., cand a vazut ca pe EL , nu L-a sarutat, deschide ochisorii, acolo in SFANTA ICOANA,intoarce capsorul, iese cu obrajorii din SFANTA ICOANA, ca doar, femeia, L-O vedea si pe EL, si -L va saruta si ep EL. Dar cum femeia, a sarutat ,numai coltul dreapta a SFINTEI ICOANE, PRUNCUL IISUS, a intrat din nou in SFANTA ICOANA, in bratele MAICII SALE.,si-L vad cum, CHIPUL LUI, stralucea de Lumina, perisorul LUI, era castaniu si ondulat, obrajorii rozii, buzitele rosii si ochisorii...stralucitori. Numai ca, din ochisorul LUI,stang,curge O LACRIMA, pe obrajorul LUI, LACRIMA, ce stralucea, mai tare decat ,LUNA de pe CER.  UN GLAS, venit din CERUL SFANT, a spus asa:
                                                "SARUTAM, SFANTA ICOANA, IN MOD HAOTIC "!
Dragii mei, am vazut si eu, in SFANTA BISERICA, in strana fiind, tot timpul, deoarece cant, am vazut cum,credinciosii, in special, unele femei, mai..emancipate, si barbati, ajung in fata ICONOSTASULUI, se apleaca, si doar se prefac ca saruta SFANTA ICOANA, nici macar, nu-si ating buzele de SFANTA ICOANA; altii, insa, din pacate, isi ating, doar varful nasului, de SFANTA ICOANA.Si parca ,nu este indeajuns, vin si femei rujate, si saruta SFANTA ICOANA, lasand, rujul pe EA. Cand vad asemenea lucruri, credeti-ma ca mi se sfasie sufletul de durere; si pentru ca nu respecta ,SFANTA ICOANA, dar si pentru....pedeapsa,ce o vor primi..in viata vesnica. Cu dragoste, Maria

3 comentarii:

  1. Poate pentru ca le e scarba dupa ce vin toate babele sa o pupe sa mai puna cineva gura pe ea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IARTA-L DOAMNE, CA NU ŞTIE CE SPUNE, SAU CE FACE !
      DUMNEZEU SA-TI LUMINEZE MINTEA, SI SA TE ADUCA, PE CALEA CREDINTEI, CELEI ADEVARATE. Cu dragoste, ÎNTRU DOMNUL, Maria

      Ștergere
    2. SFINTELE ICOANE , SUNT CA ŞI ÎMPĂRĂŢIA LUI DUMNEZEU, PE PĂMÂNT !
      Nu conteaza, cine le pupă, cum spui tu, Alexandru, căci,oricum, după fiecare pupătură, sărutare pe SFANTA ICOANA, se sfinţeşte prin PUTEREA DUHULUI SFÂNT.
      La fel, cum este şi linguriţa din care primim SFANTA ÎMPĂRTĂŞANIE, cu toţii, din aceeaşi linguriţă. Nimeni nu se va îmbolnăvi, chiar dacă, acea linguriţă, a trecut prin multe guri.
      Dar o să revin, şi o să mă rog ,la BUNUL DUMNEZEU, pentru tine, ca să te ierte, pentru CUVINTELE GRELE, pe care le-ai spus din neştiinţă. Cu preţuire, Maria

      Ștergere