vineri, 22 februarie 2013

VA VENI , SEISMUL LUNII ....

Dimineata de iulie,2007! Ma rog si brusc, aud GLAS, care spune asa:" STAI AICI .! VA VENI ,NOAPTEA LUNII ."! ( clipa in care ,vad cu ochii inchisi, cum intr-o SFANTA BISERICA, MULTIME de credinciosi, care stateau in genunchi, cu ochii lor, ridicati la CER, cand,UN ALT GLAS, spune):" VA VENI, SEISMUL  LUNII "!   Tarziu in noapte, in timp ce ma rugam, la DUMNEZEU TATAL, si spuneam cu Glas, tare asa:
                  "CACI TU ESTI, PUTEREA SI SLAVA...(aud UN GLAS, care imi spune de doua ori la rand asa):            "CACI , TU ESTI FERICITA ALEASA ! FERICITA ALEASA...! (si glasul CERESC,dispare, iar eu, raman uimita de cele auzite, si am plans de bucurie).  Ca intotdeauna, cu dragoste ,Maria

8 comentarii:

  1. Ce inseamna?Iarta-ma , dar nu am inteles.
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. M-as bucura tare mult, ca sa iti pot da un raspuns.
    Dar, nu pot, si nici nu sunt eu in masura ,a le talmaci.
    In SFANTA EVANGHELIE, SFINTII EVANGHELISTI, IOAN, LUCA, MARCU SI MATEI, aveau DARUL si HARUL, de a scrie si a talmaci, toate cate scriau.
    Eu, am PORUNCA de SUS, doar sa le scriu, toate cate le aud si le vad.
    Si tot scriu, tot scriu, pentru ca, intr-o zi, CINEVA ALES, de SUS, va crede, in ceea ce eu scriu, si isi va da seama, ca sunt de la DUMNEZEU, si va face ceea ce trebuie facut; adica sa le scoata la LUMINA, sa le tipareasca sa le talmaceasca.
    Dar dupa cum ai observat, cei care sunt in domeniu tac,(le-am trimis, materiale, adresa de BLOG,),iar cei care se indoiesc, sau nu cred deloc, ma trimit la Psihiatru. Eu nu ma supar, ci ma rog si pentru acestia, ca sa-i intoarca DUMNEZEU, la CREDINTA CEA ADEVARATA, la CREDINTA, CRESTIN ORTODOXA.
    Am trimis, pe la toate POSTURILE de televiziune, si la TRINITAS, si pe la MANASTIRI, si in strainatate, toata lumea tace, si tace!
    Eu nu voi tacea, ci, voi scrie, zilnic, aici, tot ceea ce traiesc, vad si aud, in prezent, dar si pe cele din trecut .Astept cu drag, ca sa imi mai scrii. Cu drag, Maria

    RăspundețiȘtergere
  3. Stirea este de acum 2 zile:
    ALERTĂ la NASA. Se cutremură LUNA. Un seism lunar ţine şi 10 minute

    http://www.romaniatv.net/alerta-la-nasa--se-cutremura-luna--un-seism-lunar-tine-si-10-minute_206217.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Si acest mesaj s-a implinit dupa cum ti-a spus glasul Duhului Sfant, Luna se cutremura,se fie oare vorba de o inversare a polilor Lunii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru Linkul cu NASA ! Daca nu mi-ai fi trimis stirea ,nu as fi stiut. Multumesc !

      Ștergere
    2. Si eu iti multumesc Tie Maria,ca prin tine am aflat si eu multe din raspunsurile la care eu aveam intrebari ,mesajele tale mi-au luminat mintea,si imi sunt de un real folos,te voi sustine in continuare.

      Ștergere
    3. Multumesc din suflet pentru acest real Ajutor, si te rog frumos sa-mi mai trimiti, atunci când afli câte ceva si eu nu stiu. Cand am inceput a scrie pe Blog, habar nu aveam cum as putea sa le scriu ,atâtea informatii. Le-am scris de-a valma si totusi tu ,ai gasit articolul cu SEISMUL de pe LUNĂ !
      Nici măcar gramatical nu ma exprimam corect, dar o sa incerc pe parcurs, cum apar implinirile, se le corectez si gramatical. Multumesc frumos !

      Ștergere
  5. ALERTĂ la NASA. Se cutremură LUNA. Un seism lunar ţine şi 10 minute
    Publicat: Joi, 05 Martie 2015 13:36 // Actualizat: Joi, 05 Martie 2015 13:36 // Sursa: romaniatv.net
    Autor: Ionela Marcu

    NASA dorește să trimită un nou echipaj pe Lună și ia în calcul un pericol pe care astronauții trebuie să-l depășească. Este vorba despre cutremure. Da, Luna se cutremură și încă bine de tot. Pe Lună au loc cutremure de intensitate mare și sunt destul de dese.
    845 0

    0 1Comenteaza
    Lună plină
    Foto: efemeride.ro

    Aceste cutremure sunt de patru feluri, sau așa susțin specialiștii de la NASA. Cutremure de profunzime, care se produc la o adâncime de 700 kilometri și a căror cauză sunt mareele. Al doilea tip de cutremure este acela care se formează ca urmare a unui impact cu un meteorit. Al treilea tip de cutremure este cel termic, care se formează ca urmare a dilatării crustei lunare. După o perioadă însorită, urmează două săptămâni de penumbră și de frig teribil. Aceste schimbări, relativ bruște, duc la dilatarea crustei lunare.

    Citeşte şi CÂND ar putea avea loc următorul CUTREMUR DEVASTATOR în ROMÂNIA

    Al patrulea tip de cutremure sunt cele superficiale, care se produc la o adâncime de 30-40 kilometri. Cauzele nu sunt bine cunoscute. Specialiștii cred că se produc în apropierea craterelor, unde sunt posibile să se întâmple rupturi și prăbușiri ale scoarței. Specialiștii de la NASA susțin că cel de al patrulea tip este cel mai periculos. Aceste cutremure sunt foarte dese și au o magnitudine de 6 pe Richter. Seismografele amplasate pe Lună au arătat că într-o lună se produc în medie 28 de cutremure, dar ceea ce este periculos este durata lor.

    Dacă pe Pământ un cutremur durează 30 de secunde, cel mai lung cutremur a avut 2 minute, pe Lună un cutremur durează 10 minute. Neil Armstrong, primul om care a pus piciorul pe Lună, spunea că Luna se mișcă precum un clopot, în timpul unui cutremur. Ne putem întreba de ce sunt așa diferite cutremurele pe Lună, față de cele de pe Pământ? Pe Pământ, aerul fragilizează rocile și dilată structura mineralelor. Când energia trece printr-o astfel de structură, vibrațiile sunt anihilate pentru că structura se comportă ca un burete.

    Citeşte şi GHEORGHE MĂRMUREANU: "Va fi un CUTREMUR de mare adâncime în România"

    Crusta de pe Lună este uscată, rigidă și din aceste cauze ea se comportă ca un diapazon, care vibrează și iar vibrează. Specialiștii de la NASA iau în calcul să construiască o bază pe Lună, dar sunt obligați să aleagă cele mai rezistente și flexibile materiale, care să reziste la cutremure. Echipajul misiunii Apollo 17 a adus pe Pământ 300 de kilograme de rocă lunară. Rocile, ca structură și compoziție, sunt diferite de cele de pe planeta noastră. Sunt mult mai sărace în minerale.

    Mai mult, unele roci aveau o vechime de 20 miliarde de ani, adică de patru ori mai mult decât rocile de pe Pământ. Diferențele acestea au făcut pe specialiști să respingă teoria că Luna s-a desprins din Terra. Se pare că misterioasa Lună este de patru ori mai bătrână decât Pământul şi foarte diferită ca structură. Multe teorii nu mai stau în picioare.

    Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/alerta-la-nasa--se-cutremura-luna--un-seism-lunar-tine-si-10-minute_206217.html#ixzz3TiVv5WUH

    RăspundețiȘtergere