luni, 18 februarie 2013

ACESTA ,ESTE SANGELE MEU.....

August 2008,zori de zi, cand, ma trezeste UN GLAS, care spune asa:" ACESTA , ESTE SANGELE MEU ! A LEGII CELEI NOI, SI BUCURII SE VARSA ".!  (si glasul dispare). Dragii mei, SANGELE MANTUITORULUI, varsat pe SFANTA CRUCE, ne aduce bucurii sufletesti, bucuria mantuirii sufletului nostru.  In noaptea de 9 aug.2008, in timp ce ma rugam, aud brusc, GLAS, care spune : "
                                           "NE VORBESTE, PARINTELE CLEOPA "! (clipa in care, vad o incapere dreptunghiulara, si o masa in mijlocul ei;)  Vad ,O LUMINA aurie, in camera aceasta, si in capul mesei, pe lateral, sta asezat pe un scaun, PARINTELE CLEOPA. Isi sprijina cotul stang ,pe masa, arata, exact ,ca in ultimul an de viata, si avea in mana stanga, o ramura verde, cu, care se tot juca, in timp ce vorbea cu cineva ,nevazut de mine. In alta dimineata, aud GLAS, care spune asa:" DE ASTA, O PORNIT RAZBOIUL ! A TUTUROR POPOARELOR"(si glasul dispare). Seara, in timp ce ma rugam, spuneam CREZUL, ma intrerupe UN GLAS, pentru a doua oara, ma intrerupe si spune cu durere mare, asa:
                                      " OF ! OF ! OF ! MA ARDE !"
Fratilor, sa fim buni si milostivi, sa hranim pe cel flamand, sa imbracam pe cel gol, si sa-i dam sa bea celui insetatat, si daca vom face asa, DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS, Ii vom face. Cu drag, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu