duminică, 17 februarie 2013

CEEA CE A FOST ,SE VA INTAMPLA....

Martie 2007, cand in timp ce ma rugam, vad cu ochii inchisi, O SFANTA CRUCE din argint alb, frumos lucrat, filigranat, in mijlocul Bisericii, langa ICONOSTAS, si vad cum ,in varful SFINTEI CRUCI, era scris in argint, O CIFRA. Aceasta CIFRA, era 33 !  Putin mai tarziu, vad cu ochii inchisi, UN CERC de LUMINA ROSIE, ca sangele, si in mijlocul CERCULUI ROSU, se afla UN PORUMBEL GALBEN ORBITOR, stand in cerc, precum sta VULTURUL pe STEAGUL romanesc; la vertical si cu aripile, pe langa trup. ;un GLAS, ca din CER, spune tare asa:' CEEA CE A FOST, SE VA INTAMPLA ! CEEA CE VA SA VINA , DUPA MINE, VA.....(si glasul dispare). In zori de 22 martie 2007, ma trezeste propriul  meu GLAS, care spunea asa:' IATA ROABA TA , DOAMNE ! DAND EU, ROABA TA, DE NUIELE DE FRASIN, DOAMNE....(si in urmatoarea clipa ,ma trezesc, si notez toate cele auzite si vazute). Dragii mei, SEMNE DUMNEZEIESTI, sunt peste tot in viata noastra. Sa ne deschidem ochii sufletului, inima noastra ,sa le vedem si sa nu ne abatem de la CALEA DREAPTA, As putea spune ca, vom trai vremuri grele, si nu vom putea trece peste necazuri, decat daca, ne vom intoarce la adevarata CREDINTA, cea ORTODOXA ! Cu dragoste, Maria

2 comentarii:

  1. Buna,sunt ionut,as vrea si eu sa stiu,daca cineva isi freaca stiti voi ce din greseala fara intentia de a se masturba,este masturbare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IONUT, in primul rand, aici nu poti scrie, despre asa ceva. Aici vorbim despre existenta lui DUMNEZEU. Vrei sa afli raspuns, la ciudata ta intrebare? Acceseaza netul, la rubrica specializata in asa ceva, si vei afla raspunsul. Ceea ce pot eu sa te indrum, este sa citesti SFANTA SCRIPTURA si INVATATURILE despre care eu scriu. DA? Ne-am inteles? Acestea iti vor fi de folos, in viata, inimii si sufletului, nu masturbarea....,Mi-as fi dorit sa ma intrebi ceva, despre DUMNEZEU, nu despre asemenea bazaconii.

      Ștergere