duminică, 6 octombrie 2024

L - AU BĂTUT PE CRUCE INTRE DOI TÂLHARI ,CA SA FIE UMILIT !


                .

Dragii mei,

În aceasta dimineața in zori, m-a trezit un glas care spune asa:
"L-au bătut pe Cruce intre doi tâlhari,ca să fie umilit!"
Clipa in care dragii mei, Il vad pe MANTUITORUL nostru bland si drag si prea iubit,Il vad rastignit intre cei doi talhari.


Capul Lui Iisus era aplecat spre umarul Său drept ,iar de pe frunte Îi curgeau râuri de sânge sfant si nevinovat.
Iisus sângera foarte tare.

.
Dragii mei, Mantuitorul nostru bland si prea iubit,S-a jertfit pentru noi, pentru sufletele noastre ca sa ne mantuim.Sa ne închinam si noi Sfintelor Pătimiri ale Lui Iisus Hristos si sa-I dăruim inima noastra,sufletul nostru si cugetul nostru,intreaga noastra fiinta ,si astfel,nu vom mai putea gresi deloc.Implinind Voia Duhului Sfant,vom urma Calea ce duce spre IISUS HRISTOS,spre mantuirea sufletului nostru. Asa sa ne ajute IISUS HRISTOS Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.

2 comentarii:

  1. Apoi mi-a spus o colegă când am întrebat-o ceva personal că mulți sunteți snobi umblând cu burțile ghiorțăind de foame dar vă umflați în pene că puneți haine de firma pe voi. Românii sunteți lipsiți de sentimente și vă țineți cu nasul pe sus de nimeni nu ajunge la voi. Și încă ea lucra în sistemul bancar, deci ea avea motiv de a merge cu nasul pe sus, nu voi. E exact invers de cum ar fi de așteptat.
    V-ați cumpărat cărțile cu Securitatea din '89 și vă dați mari specialiști în spionaj cu povești lungi și încâlcite, șarade care să ascundă lipsa dorinței de a lucra ceva.
    Vă domniți toți să nu lucrați nimic. Așa vă conservați. Nu apreciați nimic.
    De tot ce vă pasă vouă acum e să nu fiți umiliți pe papainoagele pe care umblați.
    Proverbe 16:27: Mâinile leneșe fac munca diavolului; Buzele nefolositoare sunt purtătorul de cuvânt al lui, la propriu, „Un om fără valoare plănuiește răul; iar în buzele lui este un foc arzător."

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu eram votantul lui Sosoaca si a sos dar vazand republica Romanistan in ce dictatura si abuzuri se balaceste ma voi prezenta la alegeri mai ales in turul doi la prezidentiale si voi vota cu oricine va candida impotriva partidului psd si a candidatului psd.

    RăspundețiȘtergere