joi, 10 octombrie 2024

DUMNEZEU TATĂL , REVĂRSA DIN MÂNA SA SPRE MINE ROABA SA, NUMAI STELE ŞI CERCULEŢE AURII !


                                                 Dragii mei, 

În aceasta noapte, în timp ce mă rugam la Prea Sfânta Treime, si-I multumeam pentru toate câte mi-a dăruit, si-mi dăruieste mie roabei Sale,privind liber spre TATAL  CERESC , văd dragii mei cum din Mâna TATALUI Ceresc , curg spre mine roaba Sa, numai Stele si aureole (cerculete),aurii, rupte ca din Soare.


                                  Imagini pentru dumnezeu tatal

Curgeau spre mine, precum o ploaie torentiala pe timp de vară, atât de multe si dense erau.
Am stiut si de aceasta data, daca mai era nevoie , faptul că, DUMNEZEU  TATĂL a auzit Rugaciunea mea  si mi S-a descoperit iaraşi şi iarăşi, ca nu cumva eu sa ma abat de la CALEA cea bineplacuta Lui.
Dragii mei, cu totii sa împlinim din dragoste si cu Dragoste, Poruncile Sale, şi sa daruim si Semenilor nostri din DARUL  LUI  DUMNEZEU, şi numai aşa ,vom împlini Voia SA, AMIN !
                          Cu dragoste, Maria. 

5 comentarii:

  1. Explozie la una din locomotive in timp ce ducea Europarlamentarii spre Franta obligati sa se ascunda intr-un tunel-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. 38 Tornade formate in timpul uraganului al doilea in 2 saptamini, din Florida-Sua foarte populat, seanunta10 morti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Inca 28 copii omoriti de Israel cu atacarea unei scoli in Gaza si peste 50 raniti a doua scoala atacata in doua saptamini-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Continua atacurile

    Israelului=cel care lupta contra lui Dumnezeu-in traducere din ebraica biblica conform Wikionary. ro,
    acum
    in Liban contra palestinienilor=cananitii Bibliei,care da 1,5 milioane de arabi in exil spre Siria- dar si acolo ajung rachetele iudeilor care viseaza o granita Mare cit Hitler, dar Netanyahu spre si pe riul Eufrat

    unde se asteapta razboiul Final cu bombe Nukleare cu Iranul
    descris si in Apocalipsa din Biblie -a celor din- poporul iudeu cu Talmudul-cum spune si Istoricul Manole botosaneanul,

    de- Israel=a celui -care lupta contra lui Dumnezeu -

    conform dictionarului limbajului ebraic biblic unde se afla prezenta cu baze militare si armata Rusiei si chiar Turciei din zona,
    spuse in Biblie ca- Gog si Magog -
    atitate si de vapoarele militare de tari Nato cu rachete si avioanele Franceze, Engleze si Americane din apele celor trei mari din jurul Orientului Mijlociu in Mediterana, marea Rosie ,golful Persic dar si Marea Neagra si chiar Caspica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Astazi se intilneste si asazisa -Axa Raului-
    intre Putin ,Iran si alti 10 sefi de stat in capitala Turkmenistanului si cu medalieri cu colan de aur a premierului in Belarus.

    In timp ce Israelul bombardeaza astazi masiv in Liban cu zeci de morti-craciun.

    RăspundețiȘtergere