vineri, 11 octombrie 2024

SA DARUIM IUBIRE DIVINA, SI VOM PRIMI IZVOR NESECAT DE SANATATE SI BUCURII !26 OCTOMBRIE-SFANTUL DIMITRIE IZVORATORUL DE MIR ,8 NOIEMBRIE-SFINTII VOIEVOZI MIHAIL SI GAVRIIL !

                                                   Dragii mei, 


Ne pregătim pentru Hramul Sfintei Troite al Maicii Lui Dumnezeu Potirul Nesecat,dar si al Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil care este in 8 noiembrie !

Haideti sa-i bucuram pe SFINTII VOIEVOZI si pe MAICUTA DOMNULUI ,si sa împodobim frumos atat SFANTA TROITA cat si Sfintele Biserici.

Sa lasam si Pomelnice atat pentru vii cat si pentru cei adormiti intru Domnul pentru vesnicie,pomelnice ce vor fi citite de Parintele în Sfântul Altar!🙏🙏🙏🔥





Iata ce frumos straluceste Sfanta Troita in asteptarea marii si sfintei Sarbatori a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil.
Candelutele ard zi si noapte la Usa Sfintei Troite ,pentru toti cei care au ajutat cu multa iubire si cu multa dragoste la ridicarea ei, cat si pentru toti cei dragi lor ,dar si pentru cei care au plecat la Domnul! 🙏🙏🙏🔥


Ca in fiecare an,avem si o Sfanta Biserica cu Hramul SFANTULUI DIMITRIE IZVORATORUL de MIR,pe care o sarbatorim prin Rugaciune curata si prin a darui pachete cu alimente la cei necajiti, si prin bucuria de a o impodobi cu flori si cu dragostea noastra infinita pentru BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI cu SFINTII Săi ,dar si pentru semenii nostri care asteapta dupa Sfanta si dumnezeiasca Liturghie din 26 octombrie,ca sa primeasca un pachet cu mancare.



Anul trecut,la hram,asa arata SFANTA BISERICA cu ajutorul nostru al tuturor, iar credinciosii au plecat fericiti acasa,deoarece, la sfarsitul Sfintei si dumnezeiestii Liturghii au primit atat hrana pentru suflet,cat si pentru trup.


Sa daruim si anul acesta din toata inima noastra si din tot sufletul nostru,si astfel, ne vom face casa in IMPARATIA Lui DUMNNEZEU,casa pe care o vom gasi in viata vesnica.

Acestea si nu numai,sunt frumusetile divine pe care noi le-am zidit in IMPARATIA Lui DUMNEZEU,in SFANTA BISERICA a MANTUITORULUI nostru bland si drag, IISUS HRISTOS si a PREA CURATEI FECIOARE MARIA cu Sfintii Sai.

Am ajutat intotdeauna aceste Sfinte Biserici, care nu au avut si nici nu vor avea vreodata posibilitate de a se descurca singure in tot ce inseamna infrumusetare divina,  in tot ce inseamna a bucura pe credinciosii mai necajiti .
Iata dragilor, cele 3 filmulete de la Sfintirea Troitei Maicii Lui Dumnezeu-Potirul nesecat:

FILMUL CU SFINTIREA TROITEI MAICII DOMNULUI ,DIN 4 IUNIE 2021 !

..
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va rasplateasca si sa va binecuvinteze impreuna cu toti cei dragi inimii voastre.
Ne rugam pentru fiecare dintre voi si pentru toti cei dragi inimii voastre.
Iata filmuletul integral pe care l-am adaugat ulterior:

IUNIE 2023
\
.
IUNIE 2024.

                            

                                                 Dragii mei, 

Va multumesc din suflet pentru intelegere si pentru rabdarea voastra,in ceea ce priveste publicarea filmuletului cu sfintirea Troitei din 22 Iunie 2024.

In aceasta seara, a venit Parintele Constantin si mi-a adus stikul cu fimul sfintirii Troitei din 22 Iunie 2024.

Îi multumesc din tot sufletul pentru ajutorul dat, pentru felul cum a aranjat toate imaginile si pentru cuvintele alese, cuvinte de suflet pentru noi toti.

M-am gandit dragilor,ca de acum inainte, in fiecare an, in Sambata Mosilor de vara,sa ne adunam cu totii la Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil,pentru a trai cu inima si cu sufletul Sfanta Slujba a Aghezmei Mici savarsita de un Sobor de Preoti,care vor citi atat Pomelnicele pentru vii si pentru cei Adormiti,iar la final, sa stam la masa cu totii si sa gustam din bucatele alese si sfintite.

Maica Domnului ,impreuna cu Sfintii Arhangheli Mihai si Gavriil si cu toti Sfintii Săi,se vor bucura sa participam cu totii la Marea Sa Sarbatoare din fiecare an,adica,din Sambata Mosilor de vara,la Potirul Nesecat.

SFANTA TROITA A MAICII DOMNULUI-POTIRUL NESECAT SI A SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL,Tecuci,judetul Galati.
          .

Sambata Mosilor de vara (Pomenirea Mortilor)din fiecare an, sa fie pentru noi toti si Ziua Sfintei Troite a Maicii Domnului -Potirul Nesecat si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil.

Dragii mei, va multumesc din tot sufletul, tuturor care v-ati ostenit si ati ajuns in 22 iunie 2024,la Tecuci, la sfintirea Troitei Maicii Domnului din Tecuci.

Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ajute si sa va ocroteasca cu mila si cu dragostea Sa,si sa va daruiasca voua si la cei dragi inimii voastre,sanatate, bucurii si impliniri, Credinta tare si multa ocrotire divina.


Cu dragoste, Maria.

8 comentarii:

  1. Razboiul actorilor
    Steven Segal actorul american laudatorul si Propandistul Rusiei pentru care spune ca -vrea sa lupte contra Ukrainei
    In timpul asta actorul Zelenski presedintele Ukrainei viziteaza Ue si Vaticanul pentru ajutor militar in asteptarea
    sumittului Nato din Ue aminat pe saptamina viitoare dupa cel al celor 10 tari BRIX intilnite in kazahstan printre care si Turcia membra inca Nato si Iranul in prag de razboi cu Israelul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta noapte la ora 19 , o jumatate de ora la asfintit o cometa care zilele urmatoare va putea fi vazuta mai sus si timp mai lung-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Evreii pun tunurile pe Sisoaca
    Si George Simion apare pozat la o sedinta a masoneriei cu renumitul sort si salut-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Uk spune ca Israelul a omorit azi 22 persoane in atacul cu munitia americanilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Istoricul Manole spune ca alogenii poporului Kazari-talmudic minte cind spune ca pogromul de la Iasi ar fi omoriti 13 miide evrei cind au fost documentati 3 mii si i cind spun ca a fostt facut de Romania cind in realitate a fost facut de Germania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. William Seakspeare spunea
    —Iadul este gol si toti dracii sin aici-pe Pamint.

    Vazuti chiar zilele trecute la ei la Londra cind la o piesa de de teatru cu singe si sex explicit pe scena ,
    de multi spectatori au lesinat trebuind sa vina ambulantele sa-i duca la Spital-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. da d-le craciun -iadul e gol si intrupat in cei fara limite sa ne dea DOMNUL IISUS HRISTOS rabdare ,sanatate si pace

    RăspundețiȘtergere
  8. sa daruim iubire DIVINA?! doar DUMNEZEU IN TREIME SI MAICA DOMNULUI le da cui stiu EI- noi suntem slabi si de inger si cu pacate multe

    RăspundețiȘtergere