luni, 14 octombrie 2024

SA IMPODOBIM FRUMOS,SFINTELE BISERICI PENTRU HRAMUL LOR!26 OCTOMBRIE-SFANTUL DIMITRIE IZVORATORUL DE MIR ,8 NOIEMBRIE-SFINTII VOIEVOZI MIHAIL SI GAVRIIL !

                                      SA DARUIM IUBIRE DIVINA, SI VOM PRIMI IZVOR NESECAT DE SANATATE SI BUCURII !

26 OCTOMBRIE-SFANTUL DIMITRIE IZVORATORUL DE MIR ,8 NOIEMBRIE-SFINTII VOIEVOZI MIHAIL SI GAVRIIL !               

                                                  Dragii mei, 


Ne pregătim pentru Hramul Sfintei Troite al Maicii Lui Dumnezeu Potirul Nesecat,dar si al Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil care este in 8 noiembrie !

Haideti sa-i bucuram pe SFINTII VOIEVOZI si pe MAICUTA DOMNULUI ,si sa împodobim frumos atat SFANTA TROITA cat si Sfintele Biserici.

Sa lasam si Pomelnice atat pentru vii cat si pentru cei adormiti intru Domnul pentru vesnicie,pomelnice ce vor fi citite de Parintele în Sfântul Altar!🙏🙏🙏🔥





Iata ce frumos straluceste Sfanta Troita in asteptarea marii si sfintei Sarbatori a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil.
Candelutele ard zi si noapte la Usa Sfintei Troite ,pentru toti cei care au ajutat cu multa iubire si cu multa dragoste la ridicarea ei, cat si pentru toti cei dragi lor ,dar si pentru cei care au plecat la Domnul! 🙏🙏🙏🔥


Ca in fiecare an,avem si o Sfanta Biserica cu Hramul SFANTULUI DIMITRIE IZVORATORUL de MIR,pe care o sarbatorim prin Rugaciune curata si prin a darui pachete cu alimente la cei necajiti, si prin bucuria de a o impodobi cu flori si cu dragostea noastra infinita pentru BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI cu SFINTII Săi ,dar si pentru semenii nostri care asteapta dupa Sfanta si dumnezeiasca Liturghie din 26 octombrie,ca sa primeasca un pachet cu mancare.



Anul trecut,la hram,asa arata SFANTA BISERICA cu ajutorul nostru al tuturor, iar credinciosii au plecat fericiti acasa,deoarece, la sfarsitul Sfintei si dumnezeiestii Liturghii au primit atat hrana pentru suflet,cat si pentru trup.


Sa daruim si anul acesta din toata inima noastra si din tot sufletul nostru,si astfel, ne vom face casa in IMPARATIA Lui DUMNNEZEU,casa pe care o vom gasi in viata vesnica.

Acestea si nu numai,sunt frumusetile divine pe care noi le-am zidit in IMPARATIA Lui DUMNEZEU,in SFANTA BISERICA a MANTUITORULUI nostru bland si drag, IISUS HRISTOS si a PREA CURATEI FECIOARE MARIA cu Sfintii Sai.

Am ajutat intotdeauna aceste Sfinte Biserici, care nu au avut si nici nu vor avea vreodata posibilitate de a se descurca singure in tot ce inseamna infrumusetare divina,  in tot ce inseamna a bucura pe credinciosii mai necajiti .
Iata dragilor, cele 3 filmulete de la Sfintirea Troitei Maicii Lui Dumnezeu-Potirul nesecat:

FILMUL CU SFINTIREA TROITEI MAICII DOMNULUI ,DIN 4 IUNIE 2021 !

..
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va rasplateasca si sa va binecuvinteze impreuna cu toti cei dragi inimii voastre.
Ne rugam pentru fiecare dintre voi si pentru toti cei dragi inimii voastre.
Iata filmuletul integral pe care l-am adaugat ulterior:

IUNIE 2023
\
.
IUNIE 2024.

                            

                                                 Dragii mei, 

Va multumesc din suflet pentru intelegere si pentru rabdarea voastra,in ceea ce priveste publicarea filmuletului cu sfintirea Troitei din 22 Iunie 2024.

In aceasta seara, a venit Parintele Constantin si mi-a adus stikul cu fimul sfintirii Troitei din 22 Iunie 2024.

Îi multumesc din tot sufletul pentru ajutorul dat, pentru felul cum a aranjat toate imaginile si pentru cuvintele alese, cuvinte de suflet pentru noi toti.

M-am gandit dragilor,ca de acum inainte, in fiecare an, in Sambata Mosilor de vara,sa ne adunam cu totii la Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil,pentru a trai cu inima si cu sufletul Sfanta Slujba a Aghezmei Mici savarsita de un Sobor de Preoti,care vor citi atat Pomelnicele pentru vii si pentru cei Adormiti,iar la final, sa stam la masa cu totii si sa gustam din bucatele alese si sfintite.

Maica Domnului ,impreuna cu Sfintii Arhangheli Mihai si Gavriil si cu toti Sfintii Săi,se vor bucura sa participam cu totii la Marea Sa Sarbatoare din fiecare an,adica,din Sambata Mosilor de vara,la Potirul Nesecat.

SFANTA TROITA A MAICII DOMNULUI-POTIRUL NESECAT SI A SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL,Tecuci,judetul Galati.
          .

Sambata Mosilor de vara (Pomenirea Mortilor)din fiecare an, sa fie pentru noi toti si Ziua Sfintei Troite a Maicii Domnului -Potirul Nesecat si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil.

Dragii mei, va multumesc din tot sufletul, tuturor care v-ati ostenit si ati ajuns in 22 iunie 2024,la Tecuci, la sfintirea Troitei Maicii Domnului din Tecuci.

Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ajute si sa va ocroteasca cu mila si cu dragostea Sa,si sa va daruiasca voua si la cei dragi inimii voastre,sanatate, bucurii si impliniri, Credinta tare si multa ocrotire divina.


Cu dragoste, Maria.

17 comentarii:

  1. Se intentioneaza ca la fiecare 100 km de autostrada sa se formeze un muzeu cu artefactele istorice descoperite.
    Astfel pe A7 s-a descoperit un cal si un calaret ambii avind elemente metalice de arnasament si imbracaminte facute din aur ce ar putea indica un calaret spun eu mongol al Hoarde de aur ajuns cu jaful si sfirsitul vietii in Moldova.
    .
    Pe A 1 s-a gasit un car complect metalic la Miercurea Sibiului numita in trecut Albele ca localitate neolitica de sute de ani.
    Iar intre Orastie si Simeria la taierea unui deal in buza Muresului la Turdas un oras cosiderat cel mai vechi din Romania din neolitic cu 100 cuptoate de olatit care foloseau apa Muresului ca mijloc de transport a productiei de olarit.

    Iar pe tronsonul Curtea de Arges -Sibiu ar putea da de multe artefacte ale luptei de la Posada cind Carol Robert de Anjou rege al Ungariei invis scapa imbracat pastor si renunta la ideea de a face acum 700 de ani capitala Ungariei la Timisoara de frica ciobanilor valahi -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ludovic Orban -Guverbarea proasta a atacat motoarele economice ale investitorilor romani si capitalul strain intrat in Romania cu 14 procente anul trecut sii cu 18 procente in 2022-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot Orban considera pe Iliescu si Iohannis ca cei mai slabi presedinti ai Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Minciunile evreului George Simion
    -poporul roman si poporul evreu au o istorie comuna , sint 800 ooo vorbitori de limba romana in Israel- pentru care trebuie sa pregatim niste legi speciale-

    Pai deja avem legi speciale pentru salarii pensi si indemnizatii speciale acordate de romani imperialistilor evrei si Kazari din Israel-cel care se lupta cu Dumnezeu -coform Wikionar dupa ebraica biblica
    care au adus si facut in Romania Holocaustul iudeo-comunist contra romanilor cu doua milioane de prizonieri inchisi, peste un milion de omoruri si 10 ooo ooo de migrati romani obligati sa-si ia lumea in cap. Inclusiv in R Moldova unde tatal lui Maia Sandu cunoscut evreu care fura alimentele moldovenilor pentru Rusia omorind romani moldoveni.
    Mai urmeaza doar sa ne ia pamintul inceput cu ajutorul lui Iohannis si sa ne bombardeze ca pe cananitii palestinieni sa distruga bombardind scolile si orasele ca in Liban si Gaza sa le ia tot pamintul Omorind si copii si poporul si
    -facind Genocid- cum spunea secretarul general ONU declarat de ei Persoana non Grata ,cu interzicere pe viata de a merge in Israel
    De fapt doamna Maria vedea intr-un Mesaj dealul munte Gogota -pentru care pamint lupta ei acum,ca va fi acoperit de ape.
    Si este inca un argument pentru care Iisus va reveni in Romania nu in Israelul Kazarilor si evreilor vazut in viitor ca acoperit sub apele oceanului planetar ,ca sa spun asa pe Noul Pamint -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ciolacu Malacu fluerat si Huiduit la Ploiesti la un meci de fotbal pe stadion , alti politruci pe la Iasi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daianu de la BNR-daca nu se va face nimic dupa alegeri vom avea deficit o suma imensa de 4 la suta din Pib-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. 65 de avioabe Nato in exercitiu in nordul Belgiei si Olandei inaintea sumitului pentru Ukraina.

    In extremul orient Taiwanul se pregateste de un atac al Chinei,

    iar Israelul atacat cu o drona anunta 4 soldati morti dupa primul atac reusit de Hamas si acuzat de ONU de crime de razbou,iar el vrea sa atace si Iranul
    Turcia campioana la omorit femei de catre sit vrea retragerea din cinventia pentru drepturile familiei ca neconforma cu traditiile.

    Cit despre Rusia avanseaza in Ukraina

    La noi In Oltenia la comuna Globova scoala inchisa ca nesigura si nereparata de autoritati ea trebue demolata ca nesigura dupa 116 ani de la constructie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Raspunsul Israelului bombardarea unei scoli in Liban cu zeci de copii omoriti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. De cascadorii risu -plinsului
    Israeluenii acuza palestinienii hamas ca pregatesc atacuri cu trasuri trase cu cai-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Alt risu-plinsu evreul Geoana acum la Iasi spune ca …ca -el ca viitor presedinte nu va tine cont de partidul care va cistiga alegerile ci ca alege cum considera el persoana care sa formeze Guvernul.

    Cum a facut si evreul Iohannis cind PSD a cistigat alegerile iar el a tras cu forcepsul PNL Evreiesc prin premierul-
    Guvernarnul Meu- abuz impotriva hotaririi electoratului Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Geoana sustinut de legaturi cu Clanuri spune ca nu va pune premier din Clanuri ci unul sa stie limbi straine deci sigur un Alogen ca si el-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ukraina face recrutari fortate pentru Front din Cluburi si Discoteci-Generalul Grecu spune ca -
    -pentru ca are pierderi mari noua ni se prezinta numai cele ale Rusilor ei sint nevoiti sa recruteze si din puscarii pentrca rusi au ajuns la Potrovsk si ukrainienii au ajuns la disperare mai ales la lupta fata in fata la infanteristi ,
    ca cei plecati in Ue refuza sa se intoarca la incorporare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Tradatorii Curtii constitutionale a Romaniei continua actiunile antiDemocratice contra romanilor si au votat contra prezentei la vot a reprezentantilor partidelor neparlamentare si a candidatilor independenti dind Liber la Furatul voturilor in favoarea Alogenilor.

    Tot asa cum evreii si kazarii evrei din Israel au acces rapid la carti de identitate romanesti in dauna romanilor din Romania care sint discriminati cu termene marite in propria tara unde se pare ca in viitor romanii nu vor mai putea nici vorbi Adevaruri despre evreii protejati si favorizati in Romania unde copii de mici invata Istoria falsificata de evrei ca Iohannis care se da Neamt dupa obiceiurile matriosca kazaro-evreiesti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Stiri cenzurate in Romania de masmedia Castei evreiesti vorba generalului Grecu
    -asta noapte Rusia a bombardat puternic portul Odesa lovind si navele printre care si a unor tari arabe cu cereale.
    In timp ce Iranul asteapta atacul Israelului care pare dotat cu rachete noi de la colonia lor America
    kazaro Evreii asteapta noile documente si acte romanesti promise de evreii George Simion si Iohannis

    Apropo la Iasi la coada la sfinta Parascheva politrucii evrei au inceput sa faca politica la care o femeie in virstra are o replica dura pentru ei
    -Piei de aici Satano- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Suveica cu terenuri cedate gratuit cu o motivatie de destinatie a municipiului Sibiu catre primaria Cisnadie la iesire spre Cisnadioara in folosul stabilor celor doua municipii musamalizate , spalate si albite de justitia locala ajunse ulterior in circuit economic cu preturi de 100 ori mai mare la dezvoltatori imobiliari cu alta destinatie ca cea a transferului de teren initial
    Si asta e doar o parte fata de celelalte terenuri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. In vremurile din urma lupi in blana de oaie
    Ploie de candidati electorali ai Castei evreilor la moaste crestine la Iasi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Radu Morar-Daca oamenii nu stiu si se roaga la idoli falsi vor ajunge la Globalisti care vor sa conduca fara oameni politici ci cu roboti de inteligebta artificiali care sa arate imediat cine merita sa aiba card sa manince si cine nu a caror exponenti ar fi Geoana si apoi vom fi Ukraina la patrat-craciun.

    RăspundețiȘtergere