vineri, 11 octombrie 2024

EXTRATERESTRII VOR ANIHILA, ARMELE BIOLOGICE DE DISTRUGERE IN MASA!


         UN OZN, TRIMITE RAZE IN JOS, SPRE PAMANT! 

                           

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                                                                                  

Dragii mei,

In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as mai fi avut inca un ochi in crestetul capului,vad un Cer ca un amurg, un Cer pe care vedeam un OZN. Adica, in mod explicit,un OBIECT ZBURATOR NEIDENTIFICAT!


.
OZN -ul era rotund, precum cel din imaginea de mai sus, si zbura lin deasupra pamantului, cam pe unde zboara Avioanele, ca inaltime.
OZN-ul s-a oprit in loc, isi deschide o trapa de forma rotunda,iar din OZN curg inspre Pamant,raze albe orbitoare ,raze ce au format un adevarat tunel de lumina ,de sus pana jos pe Pamant.
Cu siguranta dragilor, prin mijlocul acestor raze orbitoare,urmau sa coboare direct pe pamant,Prietenii nostri Extraterestri.
Am scris adeseori despre Extraterestri, scriu si acum, si va voi spune ca ei vor veni in mijlocul pamantenilor ca o forta a binelui, vor veni ca sa salveze omenirea de la autodistrugere. Tot Extraterestrii dragilor, vor anihila tot ce inseamna Arme biologice,Arme de distrugere in masa.
Cand am scris acum Arme biologice,nu de la mine am scris,ci un glas mi-a spus chiar in acest moment:
"Extraterestrii vor anihila Armele biologice,Armele de distrugere in masa!"
Stiu ca e greu de crezut pentru unii cititori,dar va asigur dragilor, ca-i vom vedea fata catre fata, si le vom multumi ca au intervenit in acest Razboi al lui Vladimir Putin,Razboi declansat de Rusia in 24 februarie 2022,asupra Ucrainei.
Cu totii vom fi martori la Invazia Extraterestrilor, O invazie pentru a opri macelul si dezastrul care va duce la pierirea omenirii.
Sa multumim Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului,pentru fiecare zi pe care o mai traim,respiram si ne bucuram de cei dragi.
Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. Averitsment pentru Romania facut de Sua pentru a evita locasurile de cult religioase la sfirsitul acestei saptamini pentru Pericol de Securitate de Alerta Terorista-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine finanțează oare teroriștii?! Ce scop au aceste atacuri? De a ne îndepărta de D-zeu nu?! Sa facem loc Satanei! Dar noi vom merge mai bine morti,ptr. D-zeu decît vii pentru Satan!

      Ștergere
  2. Israelul a inceput IonChipur sarbatoarea religioasa din aceasta seara dupa apusul soarelui,
    Ca toata ziua a bombardat Libanul mai ales centrul capitalei Beirut-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Israelul a avut si un razboi renumit de IonChipur -ziua Ispasirii din Calendarul iudaic
      si acum se implineste si un an de la atacul de anul trecut din 7 octombrie anul trecut-craciun.

      Ștergere
    2. SRI .ro a crescut nivelul de alerta pe siteul lor pe nivelul Precaut-albastru, nivelul 2 din 4 ultimul 4 ar fi rosu -craciun.

      Ștergere
  3. Extratereștri vor veni și prima oară îl vor căuta pe numărul 5 după care i se vor supune și vor asculta numai de spusele lui numărul 5, pt că numărul 5 e cel mai tare înger.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ambasada Sua vorbeste de pericol la modchei si sinagogi in Romania la sfirsit de saptamina probabil din seara asta de IonChipur sarbatoare evreiasca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Miine era programat si aprobat de Nicusor Dan si un mars de solidaritate cu Palestina din Piata Unirii pina in piata Victoriei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. dar armele nucleare cine le anihileaza?! dar cele chimice?!

    RăspundețiȘtergere
  7. In Bucuresti mai sint evenimente ceva maraton dar si Sfinta Parascheva de la Iasi cu pelerinaj inceput cu racla scoasa din biserica acum , pentru sarbatoarea de luni dar si forte de ordine sporite -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Premiul Nobel din 2024 pentru Pace acordat unei organizatii japoneze a supravietuitorilor atacului nuclear din 1945-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏

    RăspundețiȘtergere